• Het regelen van schulden is een sensibele kwestie, zeker als je jaren zoekt naar een oplossing/regeling. Zulk soort organisaties kunnen het bijna nooit goed doen omdat zij het zijn die (bijvoorbeeld namens een bank of andere schuldeisers) de boodschap moeten overbrengen. De boodschap luidt over het algemeen betalen, dat is iets wat we niet graag horen. Heb je schulden dan moet er een oplossing komen, de schulden zijn gemaakt (al dan niet door een eigen aandeel hierin) en moeten betaald worden. Mijn ervaring is dat er veel tijd gestoken is in de beeldvorming van mijn zaak. Op het moment dat helder was hoe de vork in de steel zat ben ik zeer correct en slagvaardig geholpen. Meneer A. toonde veel empathie voor mijn situatie. Ondanks dat ik nog een aantal jaren moet betalen kan ik toch stellen dat er op een profesionele wijze en met veel zorg is gezocht naar een oplossing voor alle partijen. Mijn advies: don't shoot the messenger!!

    Sterke punten
    empathisch, adequaat, correct en rechtvaardig!!

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Marianne V. op 18 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze mensen sturen geautomatiseerd e-mails waaruit blijkt dat geen mens de door de debiteuren teruggezonden e-mails ooit leest. Het hele proces is geautomatiseerd omdat men weet dat de toenemende druk die door de regen van e-mails wordt veroorzaakt de meeste mensen er toe brengt om toch maar te betalen, ook al is het veel te veel en onterecht. De werkelijke boosdoeners zijn de bedrijven die deze wolf in schaapskleren (lees hun advertentie over debiteurvriendelijk gedrag) in de arm nemen. Nooit meer bij die bedrijven iets kopen!

    Sterke punten
    Geen, behalve dat ze slim (maar slecht) zijn.

    Zwakke punten
    Onethische misleiders! Totaal gebrek aan maatschappelijke integriteit.

    Door FBM Kunneman op 14 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Medipoint doet direct aanmelding bij CIB als je niet hebt betaald of simpelweg vergeten bent te betalen zonder moedwil.

    heb contact gehad met CIB en aangegeven dat medipoint netjes is betaald maar dat ik weiger de incasso kosten te betalen, ik kreeg te horen dat ze dat nog wel eens willen zien dat ik dat weiger. Ik zeg ze zijn van harte welkom om het geld te komen halen.

    Mijn advies.

    wimpel dit zooitje ongeregeld af en doe aangifte bij politie of de daarvoor bestemde organisatie

    Door Alex op 12 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Koppelen niet terug met opdrachtgever maar schrijven dat wel. Prestereb op 21 euro 140 euro incasso kosten te bereken. Dreigen continu dit houden ze maanden vol.
    Pas na bewijs ingestuurd te hebben krijg je een slap excusses. Voor mensen die een brief krijgen controleer dit goed en voor opdrachtgevers blijf hier weg als je je naam goed wil houden

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet eerlijk
    Liegen
    Rekenen te hooge kosten
    Dreigen.

    Door E.Vinkers op 12 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kon mijn ogen niet geloven €5 administratiekosten per termijn plus rente. Hoe dan ook willen ze aan die €40 komen. In een tijd waarvan de vraag bij voedselbank is toegenomen en tevens de aanvragen bij de gemeente voor schuldhulpverlening. Ergens moet het mogelijk zijn om een klacht hierover te kunnen indienen. Zelf CJIB is coolanter geworden. Is gewoon niet te geloven. Famed wees realistisch.

    Door Anoeska op 6 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Credifixx heeft mij geholpen met het incasseren van de huur van een huis wat ik verhuur. In het eerste contact werd duidelijk uitgelegd wat de voorwaarden waren en wat de werkwijze was. De betaling was binnen 19 dagen geincasseerd en een dag later ontving ik het geld van Credifixx. Ik was positief verrast!

    Sterke punten
    Goede communicatie, snel, duidelijk verhaal

    Zwakke punten
    Geen

    Door Elisabeth op 1 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Slechte communicatie. Reageren niet of pas weken /maanden later op een verstuurde mail.
    Erg frustrerend.


    Door Tessa op 31 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Juristu weet waar ze het over hebben. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik krijg altijd meerdere keuzes voorgelegd om het geld te incasseren. Daarbij krijg ik van hen advies welke keuze volgens hun het beste is.

    Ze pakken de debiteur hard aan zodra de vordering niet betaald word. Met een betaald dossier als resultaat.

    Sterke punten
    Hard.Snel, Professioneel, Vriendelijk

    Door D.Bosman op 9 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lastige huurder als debiteur. Juristu ging dagvaarden. Ze hebben het openstaande bedrag weten te schikken en ontruiming kunnen uitvoeren.

    Prima!

    Sterke punten
    Weten wat ze doen. Professioneel. Meerdere opties

    Door F.E Verhuur op 9 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vriendelijke mensen, Snel geholpen. En ook erg snel resultaat. Ik ben zeer tevreden.

    Sterke punten
    Vriendelijk en snel

    Door Selector op 8 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Fijne mensen, Fijn bedrijf, Leveren goed werk. Mijn incasso`s gaan altijd naar Juristu

    Sterke punten
    Vriendelijk en sterk

    Door EFS Holding op 5 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer tevreden. Had snel mijn geld terug via Juristu. De mensen van Jurtistu zijn vriendelijk en transparant. Zeker een aanrader!

    Sterke punten
    vriendelijk en transparant

    Door L.Feng op 5 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een vordering laten doen door dit bedrijf, ze zijn snel als je moet betalen aan ze, maar als je geld van Juristu moet krijgen, dan kan je lang wachten. Mail wordt niet beantwoord

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Jan Siderius op 4 januari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Prima ervaring met Juristu. Luisteren goed naar je en vervolgens incasseren ze snel. Het zijn taaie rakkers. Verder hebben ze een goeie customer service. Altijd bereikbaar en snel antwoord op je vragen.

    Sterke punten
    Luisteren goed, Taaie rakkers

    Door RFS Trading op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij besteden al onze vervallen facturen uit aan Juristu. Een niet betalende klant is voor ons geen klant. Juristu pakt onze debiteuren goed aan zodat ze betalen. De meeste debiteuren hebben respect voor Juristu. Het zorgt er volgens ons ook voor dat de debiteuren nog een keer nadenken voordat ze een rekening onbetaald laten. Top!

    Sterke punten
    Harde aanpak

    Door RB Steel op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Erg tevreden met de handelswijze en resultaat van juristu. Ik diende online mijn opdracht in en binnen 10 minuten had ik een opdrachtbevestiging. 11 dagen later kreeg ik een melding dat het geld geincasseerd was. Voor mij een hoop stress die weg is. Je hoeft er niet achteraan te zitten. Ze doen gewoon hun werk.

    Sterke punten
    Snel en sterk

    Door Fresh Filter op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De incasso-opdracht die ik aan Atradius Collections heb verstrekt, kon niet minnelijk worden opgelost. De debiteur nam een advocaat in de arm die eiste dat Atradius de debiteur met rust zou laten. Dat heeft Atradius toen maar gedaan.

    Mij meldde men echter niet onder de ondruk te zijn van de bluf van de debiteur, en dat men een juridusche actie was gestart. Daarover hield men mij een maand of drie aan het lijntje, met verhalen over de vordering van het proces (datum dat de stukken waren ingediend bij de rechtbank, extra documenten die de rechtbank had opgevraagd, datum dat we het vonnis mochten verwachten,...).

    Uiteindelijk bleek dat de eerste stap nog gezet moest worden. Er was geen processtuk opgesteld. Er was niets bij de rechtbank opgevraagd. De rechtbank had dus geen extra documentatie opgevraagd (want er was geen zaak), en een vonnis komt er dus al helemaal niet.

    Na eerst wat te hebben tegengesputterd, heeft Atradius na ontvangst van mijn schriftelijke klacht wel het voorschot voor de juridische procedure terugbetaald. Dat was "uit coulance", volgens Atradius.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar. Onfatsoenlijk.

    Door Riemersma op 24 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De opdracht is snel en naar verwachting uitgevoerd door Juristu.

    Sterke punten
    Het bedrag bij de schuldernaar innen zodat het ook op korte termijn beschikbaar is voor de schuldeiser.

    Door M. Bolt op 21 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heerlijk bedrijf. Denken met je mee en leveren snel resultaat. Bij een aantal zaken gaven ze mij ook goed advies. Ze helpen je echt ipv alleen aan geld te denken.

    Sterke punten
    Meedenken. Goed advies. Snel resultaat

    Door PG Coatings op 21 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Prima dienstverlening. Denken met je mee en komen met goede oplossingen voor goed resultaat.

    Sterke punten
    Sterk. Professioneel. Verstand van zaken. Snel en harde aanpak

    Zwakke punten
    Wat meer info tussen de contact momenten door zou wel fijn zijn. Maar mijn begrip voor de drukte uiteraard.

    Door G.Karatas op 21 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij juristu zitten echte doorzetters. Ze pakken door totdat het geld geïncasseerd is. Overigens ook op een zeer professionele manier. Via de gerechtelijke weg hebben ze het weten te incasseren. Ik heb gelukkig niet vaak incassozaken, maar als het nog een keer voorkomt weet ik waar ik moet zijn.

    Groeten,

    een zeer tevreden klant!

    Sterke punten
    Doorzetters. Professioneel

    Door J.Voorn op 13 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat familie Visser ook heeft aangegeven. Zij Houden inderdaad geld in zonder een brief te sturen!! Die medewerkers werken langs elkaar heen worden geen notities gemaakt!! Ze communiceren alsof je een hond bent! Heel onbeschoft met je en jou, zelfs over de mail.
    Echt super slecht! Advocaat in handen genomen mijn mails naar de krant gestuurd, zodat ze kunnen zien hoe ze te werk gaan.

    Sterke punten
    Geen één

    Zwakke punten
    Onbeschoft en asociaal

    Door Ontevreden op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer professioneel incassobureau met vriendelijke medewerkers (dhr.mr.M. Lodewijk). Communicatief sterk en goed behaald resultaat. Ik beveel iedereen, die een vordering uit handen wil geven, IP Nederland aan.

    Sterke punten
    Zeer professioneel

    Zwakke punten
    Geen

    Door A.Groeneveld op 28 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nadat ik van de wanbetaler weken later te horen kreeg dat hij had betaald heb ik Juristu gebeld om dit te verifiëren. Juristu had mij dus niet op de hoogte gebracht van de betaling en het duurde nog weken met bellen en manen voordat ik de bevestiging op mail heb gekregen. Daarna duurde het weer weken voordat ik de betaling op mijn rekening had staan. Tot mijn verbazing werd er ook nog een bedrag van >10% ingehouden op de betaling ondanks dat de klant het gehele bedrag incl incassokosten had betaald. In het contact met Juristu was dit niet gemeld maar heb het later in de kleine lettertjes terug gevonden.

    Sterke punten
    ze halen voor zichzelf het geld snel binnen en houden het lang vast (-:

    Zwakke punten
    onduidelijk in voorwaarden(inhoudingen etc)
    communicatie is erg slecht
    het gehele proces duurt erg lang. Klant betaald binnen een week en ik heb het bedrag 6 weken later ontvangen met veel bellen en mailen.

    Door Ad op 23 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Helaas heb ik met nog geen enkel incassobureau goede ervaringen maar IMnedeland spant de kroon. Ze reageren niet op mail, berekenen op een vordering even hoge kosten. Zijn niet transparant en adequaat. Ze berekenen zaelfs kosten voor de minuten dat het kost voor het antwoorden van een mail (na 4 weken antwoord overigens). Vreselijk, u bent gewaarschuwd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    hoge, niet transparante kosten
    onbereikbaar per mail
    erg langzame afhandeling

    Door Brandts op 3 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!