• Prima dienstverlening. Denken met je mee en komen met goede oplossingen voor goed resultaat.

    Sterke punten
    Sterk. Professioneel. Verstand van zaken. Snel en harde aanpak

    Zwakke punten
    Wat meer info tussen de contact momenten door zou wel fijn zijn. Maar mijn begrip voor de drukte uiteraard.

    Door G.Karatas op 21 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij juristu zitten echte doorzetters. Ze pakken door totdat het geld geÔncasseerd is. Overigens ook op een zeer professionele manier. Via de gerechtelijke weg hebben ze het weten te incasseren. Ik heb gelukkig niet vaak incassozaken, maar als het nog een keer voorkomt weet ik waar ik moet zijn.

    Groeten,

    een zeer tevreden klant!

    Sterke punten
    Doorzetters. Professioneel

    Door J.Voorn op 13 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat familie Visser ook heeft aangegeven. Zij Houden inderdaad geld in zonder een brief te sturen!! Die medewerkers werken langs elkaar heen worden geen notities gemaakt!! Ze communiceren alsof je een hond bent! Heel onbeschoft met je en jou, zelfs over de mail.
    Echt super slecht! Advocaat in handen genomen mijn mails naar de krant gestuurd, zodat ze kunnen zien hoe ze te werk gaan.

    Sterke punten
    Geen ťťn

    Zwakke punten
    Onbeschoft en asociaal

    Door Ontevreden op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer professioneel incassobureau met vriendelijke medewerkers (dhr.mr.M. Lodewijk). Communicatief sterk en goed behaald resultaat. Ik beveel iedereen, die een vordering uit handen wil geven, IP Nederland aan.

    Sterke punten
    Zeer professioneel

    Zwakke punten
    Geen

    Door A.Groeneveld op 28 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nadat ik van de wanbetaler weken later te horen kreeg dat hij had betaald heb ik Juristu gebeld om dit te verifiŽren. Juristu had mij dus niet op de hoogte gebracht van de betaling en het duurde nog weken met bellen en manen voordat ik de bevestiging op mail heb gekregen. Daarna duurde het weer weken voordat ik de betaling op mijn rekening had staan. Tot mijn verbazing werd er ook nog een bedrag van >10% ingehouden op de betaling ondanks dat de klant het gehele bedrag incl incassokosten had betaald. In het contact met Juristu was dit niet gemeld maar heb het later in de kleine lettertjes terug gevonden.

    Sterke punten
    ze halen voor zichzelf het geld snel binnen en houden het lang vast (-:

    Zwakke punten
    onduidelijk in voorwaarden(inhoudingen etc)
    communicatie is erg slecht
    het gehele proces duurt erg lang. Klant betaald binnen een week en ik heb het bedrag 6 weken later ontvangen met veel bellen en mailen.

    Door Ad op 23 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Helaas heb ik met nog geen enkel incassobureau goede ervaringen maar IMnedeland spant de kroon. Ze reageren niet op mail, berekenen op een vordering even hoge kosten. Zijn niet transparant en adequaat. Ze berekenen zaelfs kosten voor de minuten dat het kost voor het antwoorden van een mail (na 4 weken antwoord overigens). Vreselijk, u bent gewaarschuwd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    hoge, niet transparante kosten
    onbereikbaar per mail
    erg langzame afhandeling

    Door Brandts op 3 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij moesten een incassobureau inschakelen omdat een factuur niet werd betaald. Dit was de eerste keer in 5 jaar tijd dat we een incassobureau nodig hadden. Aangezien Bill op basis van no cure no pay werkt en we daar ook geen abonnement hoefde af te sluiten, hebben we besloten Bill incasso in te schakelen.

    Het indienen van de openstaande factuur ging gemakkelijk en snel. Het dossier werd direct opgepakt en onze klant betaalde na enkele brieven en telefoontjes.

    Sterke punten
    Dossier werd snel opgepakt.
    Heldere voorwaarden.
    Goed inzicht in wat er gedaan wordt.

    Zwakke punten
    Tot op heden nog niet ervaren.

    Door G. Instal. op 2 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nadat wij zelf zo dom waren geweest om via internet een incassobureau in te schakelen waardoor ons probleem alleen maar groter werd, heeft Seuren van der Vlies en van Heijnsbergen ons uitstekend geholpen! Communicatie verliep soepel, zeker op momenten dat wij vervelende correspondentie van de tegenpartij ontvingen. Mocht het nodig zijn, dan gaan we zeker terug naar dit kantoor.

    Sterke punten
    Zeer goed op de hoogte van de "incasso" wetgeving. Van te voren afspraken gemaakt en deze werden allemaal nagekomen.

    Zwakke punten
    Geen ervaring mee gehad

    Door Mieke op 1 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Valt niet mee te praten, proberen over nooit ontvangen facturen bergen rente te incasseren, doen ook totaal geen vooronderzoek...ik heb nooit herinneringen ontvangen en proberen zelfs facturen te incasseren die gewoon voldaan zijn.....
    Na het lezen van de reacties hier ben ik er zeker van...ik zie ze wel voor de rechter !

    Sterke punten
    Zijn volhouders!

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door Henry op 20 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze organisatie heeft mij herhaaldelijk via email gesommeerd om een onterechte vordering te betalen. Ik heb steeds (meer dan 10 maal inmiddels...) gevraagd om mij een koopovereenkomst en bewijs van levering te overhandigen. Dat kunnen ze niet want ik heb niets besteld en niets ontvangen.

    Op mijn verzoeken gaan ze niet in. Ik krijg gewoon steeds opnieuw dezelfde email met een (opschuivende...) uiterste datum.

    Het is bijna vermakelijk....

    Inmiddels heb ik ook contact opgenomen met hun cliŽnt om duidelijk te maken dat ik niet ga betalen.

    Ik ben benieuwd hoe lang ze het volhouden!

    Sterke punten
    Tja... blijft aanhouden??

    Zwakke punten
    De organisatie komt zeer onprofessioneel over door niet in te gaan op verweer en verzoeken.

    Door Mira op 18 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • pas op allemaal. niet als opdrachtgever met deze mensen in zee gaan. ze persen je letterlijk af.

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    alles

    Door Vrona op 16 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na heel veel mail verkeer en heel veel telefoon verkeer zelf na het sturen van een aangetekende brief geef Juristu geen gehoor we zijn al twee maanden bezig om een bewijs van de vordering die ze hebben neer gelegt bij mij.
    De afdeling die hier voor moet zorgen krijg je niet aan de telefoon,misschien is de oplossing om aangifte te doen bij de politie wegens oplichting zodat we hier dan wel antwoord op krijgen.

    Sterke punten
    Hebben ze in dit geval niet.

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen.

    Door Vernie op 14 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Incasso kosten deugen niet. Zonder ooit een herinnering te ontvangen proberen ze torenhoge bedragen te incasaeren. Waardeloos. Erg sterk in dreigementen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Arjan op 14 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ten eerste een dikke duim voor de dienstverlening die ik heb ervaren. Ik heb 13 dossiers aangebracht bij Juristu. 9 zijn er tot nu toe geincasseerd. Dit trouwens ook binnen 2 weken tijd. Ik zou Juristu zeker aanbevelen aan andere mensen. Uiteraard als debiteur zou ik niet tegenover Juristu willen staan. Vandaar de af en toe hatelijke reacties die ik hieronder zie.

    Sterke punten
    Sterk,Hard en snel

    Door M.Verhooij op 12 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Begin dit jaar kreeg ik brieven van LAVG. Of ik even een vordering van 3600 euro wilde betalen. Nadat ik deze betaald had kreeg ik binnen een week weer een brief dat ik nig eens 2600 euro moest betalen. Ik heb in maart van dit jaar bijna 16 keer moeten bellen en nog is alles mij zeer onduidelijk. Volgens hun staat er nu een bedrag open van 5600 euro. Ik begrijp er niets van. Er is al meerdere malen beslag gelegd op mijn inkomen en de beslagvrije voet is destijds op 600 euro ingesteld. Ik heb een gezin met 2 jonge kinderen en ben door toedoen van deze mensen allren maar verder in de shit geraakt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onduidelijk, communicatie binnen het bedrijf zeer slecht. Zaken niet op orde. Klachten worden niet serieus genomen.

    Door Anoniem op 11 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van Ä370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

    Sterke punten
    Geen enkele sterke kant. Ze doen alles op hun eigen houtje en belazeren mensen en eisen forse centjes, zodat men die hard werk voor zijn centen in zijn reet genaaid wordt door deze stel oplichters. LAVG is de slechte incassobureau die ik ooit heb gezien en gehoord.

    Zwakke punten
    Onprofessionele werkwijze. Geen goeie service en komen hun beloftes en afspraken nooit na. Doen alles op hun eigen houtje en lichten de boel op. Geen vertrouwelijke bedrijf en totaal een nachtmerrie om ermee in aanraking te komen.

    Door Samed op 4 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van Ä370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

    Sterke punten
    Geen enkele sterke kant. Ze doen alles op hun eigen houtje en belazeren mensen en eisen forse centjes, zodat men die hard werk voor zijn centen in zijn reet genaaid wordt door deze stel oplichters. LAVG is de slechte incassobureau die ik ooit heb gezien en gehoord.

    Zwakke punten
    Onprofessionele werkwijze. Geen goeie service en komen hun beloftes en afspraken nooit na. Doen alles op hun eigen houtje en lichten de boel op. Geen vertrouwelijke bedrijf en totaal een nachtmerrie om ermee in aanraking te komen.

    Door Samed op 4 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van Ä370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

    Sterke punten
    Geen enkele sterke kant. Ze doen alles op hun eigen houtje en belazeren mensen en eisen forse centjes, zodat men die hard werk voor zijn centen in zijn reet genaaid wordt door deze stel oplichters. LAVG is de slechte incassobureau die ik ooit heb gezien en gehoord.

    Zwakke punten
    Onprofessionele werkwijze. Geen goeie service en komen hun beloftes en afspraken nooit na. Doen alles op hun eigen houtje en lichten de boel op. Geen vertrouwelijke bedrijf en totaal een nachtmerrie om ermee in aanraking te komen.

    Door Samed op 4 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb ooit een dossier uitbesteed, er is niets van terecht gekomen. Ze hebben mij wel laten betalen ondanks andere afspraken.

    Sterke punten
    helemaal niks

    Zwakke punten
    beter communiceren

    Door Rogier op 4 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gaan op geen enkel voorstel van je in. Zijn ingesteld op het aftroggelen van geld.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Houtman op 3 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben klant bij hun geworden naar aanleiding van een opdringerig telefoontje met een kennismakingsaanbod. Al snel bleek dat ze helemaal niets doen en alleen maar proberen kosten op jou te verhalen als opdrachtgever. Klachten behandelen ze niet.

    Sterke punten
    Hebben ze geen

    Zwakke punten
    Hoge kosten en halen niks binnen

    Door Jane op 29 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Denigrerende sjabloon mails verzenden zonder maar ook te controleren of de vordering klopt. Rekening is allang voldaan. Dit zijn van die Sjonnies die snel rijk willen worden.

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Cursusje professioneel werken boeken.

    Door Eriz op 27 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Very unprofessional agency. I moved out of the Netherlands and paid everything I owed to Parkmobile. They kept contacting me and charging me additional money threatening with additional legal charges. They make their clients look bad. I would never hire a company like this for corporate collections

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Unprofessional, disorganized

    Door David Garzon op 27 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nooit bereikbaar; Inhoudelijk reageren gebeurt nooit. Er worden alleen geautomatiseerde gegenereerde brieven en/of mails verstuurd. Vanuit mijn perspectief zijn de instituties, semi-overheid, zorgverzekeraars, etc. te angstig om uit hun "comfortzone" te stappen en blijven elkaar daarom maar opdrachten toespelen. In tegenstelling tot Syncasso durf ik de stelling aan dat ik in staat ben om 'n efficiŽnte consumentvriendelijke organisatie op te zetten die aantoonbaar uitzonderlijk(honderden procenten) hogere resultaten zal leveren voor alle belanghebbende partijen. Best Regards, Marcel

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie mijn review

    Door Marcel op 23 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sturen vorderingen zonder enig vooronderzoek en voorwerk. Een debiteur moet altijd minimaal een herinnering ontvangen voordat een incassobedrijf de vordering kan starten. Verder zijn er wettelijke incassokosten. BVCM heeft lak aan al deze regels. Geen herinnering ontvangen van mijn factuur en het incassobedrag is 100 EUR voor een factuur van 167 EUR, dit mag niet!

    Sterke punten
    sterkste punt is dat het zwakste punt is

    Zwakke punten
    van a tot z

    Door Jer op 18 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus