• Gewoon niet aan beginnen. Incasso is communiceren en dat snappen ze niet. Wij doen alles weer lekker op de oude manier!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Meer persoonlijk contact

    Door Eric op 21 oktober 2018 Reageer

  • Helaas zijn we opgelicht door Mybusiness media met niet volgens afspraak geplaatste advertenties, En mag Oskam van Plaggemars incasso de oplichting voortzetten.

    Uit het niets een incasso brief van Plaggemars incasso.
    Dat we moesten betalen anders direct maatregelen.
    Plaggemars incasso haarfijn uitgelegd dat wij het niet eens zijn maar om er vanaf te zijn een afkoop van 1000 euro geboden. Plaggemars zegt dat wel tegen hun opdracht gever die gaat akkoord maar Plaggemars geeft dat niet door aan ons.

    Wederom vele brieven verder zelf de oplichters van My business media overlegt en 1000 euro aan hun betaald,

    Nu willen de oplichters samen met de oplichters van Plaggemars nog eens 860 euro hebben. Mybusiness media e

    Pas op voor de boeven van MyBusiness media en Plaggemars incasso.



    Sterke punten
    Grootste arrogante oplichters die er zijn!
    Boevenbende

    Zwakke punten
    Dat ze bestaan.

    Door Vinkers op 3 oktober 2018 Reageer

  • Via GGN gemaand om een niet ontvangen faktuuur van CAK te betalen.
    GGN doet navraag bij CAK en "faktuuur" wordt opgevraagd en getoond: Zonder briefhoofd. Bezwaar is niet ontvankelijk. 2e bezwaar is "niet ontvangen". Telefonisch slecht bereikbaar, terugkoppeling duurt weken en als consument moet je binnen 4 dagen reageren.

    Sterke punten
    Zich verschuilen achter hun opdrachtgever, verwijzen naar internet, "alles begrijpen" maar niets zinnigs zeggen over foute vordering.
    Welwillende consument opzadelen met hoge kosten.

    Zwakke punten
    Opdrachtgever niet wijzen op hun nalatigheid.

    Door Jocelien op 25 september 2018 Reageer

  • Tip:
    1 - Reageer niet op benaderingen
    2 - Blijf sms'jes ongeopend / ongelezen weggooien !
    3 - Blijf post ongeopend retour zenden

    Het kan even duren, maar op een gegeven moment houden ze vanzelf op.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Vele

    Door Man op 25 september 2018 Reageer

  • Helaas is het mij overkomen dat ik te laat was met mijn betaling. Ook de waarschuwingen niet goed gelezen. Het overkomt je als mens.....Het gaat om een nota van wel €7,88 Deze is betaald, ik heb hier 2x over gebeld in de hoop dat de incassokosten zouden worden ingetrokken. Er is immers geen sprake van een incassoprocedure. €40 voor een nota van €7,88 dit is krankzinnig bizar, staat niet in verhouding. Belachelijk dat de Ortho mij niet even belt en deze procedure stop. Well done Apeldoorn Orthodontie Welgelegen. Dus 2 wlachelijke klant onvriedelijke bedrijven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantvriendelijkheid. Persoonlijk Klantcontact communiceren!!!!

    Door J. op 22 september 2018 Reageer

  • Dit incassokantoortje doet zich voor als een grote organisatie, en gerechtsdeurwaarder, terwijl het in werkelijkheid een eenmanszaakje is, van een man die nog nooit wat bereikt heeft in zijn leven. Hij is geen jurist of deurwaarder, enkel een man met een grote mond. En hij heeft totaal geen macht om ook maar iets van zijn dreigementen waar te maken.

    Als je al een aanmaning van hem krijgt, lekker aan diegene betalen die geld van je krijgt, maar niet aan dit incassokantoortje.

    Een site waarin zoveel leugens staan ben ik zelden tegengekomen. Oftewel, dien hier nooit een vordering ter incasso in. De eigenaar gaat met het geld dat hij bij de debiteur heeft gehaald op vakantie.

    Sterke punten
    Grote mond en goede leugenaar

    Zwakke punten
    Het hele kantoortje

    Door Reza op 5 september 2018 Reageer

  • Deze "heren" proberen met leugens en bedrog een claim hard te maken. Ze zijn bij geen enkele branche vereniging aangesloten, op klachten wordt niet gereageerd. Wel wordt er met een dure rechtsgang gedreigd. Geen fris bedrijf! De eigenaar heeft ook een woud aan financiele BVtjes die her en der opduiken in onduidelijke zaken. Ik schrijf deze review om andere slachtoffers te waarschuwen en aan te moedigen een klacht in te dienen bij de ACM

    Sterke punten
    Als je een onterechte vordering wil aanbrengen ben je aan het goede adres...

    Zwakke punten
    Als je met dit soort zaken doet, dan ben je zelf ook niet als te fris lijkt me

    Door de Ruiter op 30 augustus 2018 Reageer

  • Ik heb een lopende schuld via dit klote incassobureau, al meerdere malen geprobeerd contact op te nemen (nu 2 weken lang) maar ik krijg totaal geen antwoord op mijn vragen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Contact gestoord, totaal geen service

    Door G.J. Jager op 23 augustus 2018 Reageer

  • Opdracht gegeven aan Billincasso. Helaas hebben ze geen geld weten te krijgen van onze debiteur. We zijn er zelf achteraan gegaan en uiteindelijk hebben we ons geld gekregen. Een jaar later komt Billincasso alsnog met een rekening die wij aan hun moeten betalen. Erg onprofessioneel en bovendien zouden ze in dit geval coulanter kunnen zijn. (bijvoorbeeld beiden 50%, maar dat wilden ze niet) Als ze ook zo agressief over waren tegen onze debiteur dan hadden ze misschien wel geld gekregen. Maar tegen hun eigen klanten zijn ze nog erger dan tegen de debiteuren.
    We doen hier in ieder geval geen zaken meer mee.

    Door Glenn op 20 augustus 2018 Reageer

  • Ik had een klein openstaand bedrag omdat de automatische incasso kennelijk niet werkte en ik dat niet in de gaten heb gehad. En vanaf de geldvrager was de mail in de spam gekomen, maar die van Intrum Justitia viel koud op mijn dak. Ik zond direct een mail met mijn verhaal waarbij ik ook het vermoeden heb geuit dat een en ander op mij overkwam als een mailscam.

    Maar geen enkele reactie. Ook niet na een tweede mail. Totdat nu een verhoging van het te incasseren bedrag is ontvangen. En ja, dat begrijp ik want als ze bijtijds reageren (en er is inmiddels betaald) dan ontvangen ze niets. Dus dan maar niet reageren en die 40 euro incasseren.

    Bah. Niet alleen misselijk gedrag, maar ook nog eens frauduleus. Nieuwe naam voor Intrum? Intrum Criminalia!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Niet integer.

    Door F.J. de Hoog op 13 augustus 2018 Reageer

  • Nooit problemen en bespaart ons veel tijd en dus geld. Niks in onmogelijk en eigenlijk kan alles.

    Sterke punten
    Snel. Makkelijk te leren voor nieuwe tijdelijke medewerkers

    Zwakke punten
    Geen

    Door IncassoNL op 19 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb al meerdere malen in mijn leven met incassoburo's te maken gehad, maar LAVG zijn echte graaiers en naaiers.
    - je moet zelf maar uitzoeken waar de incasso over gaat.
    - ze benaderen je denigrerend en altijd op de toon dat het je eigen schuld is. Betalen of voor de rechter !
    Ondertussen lopen kosten alleen maar op en verdienen ze er goed aan. Mij kost het alleen maar veel tijd en/of veel geld en mn goede humeur. Ik wil nu alleen nog maar "geleverd"worden door bedrijven die NIET met dit incassoburo werken.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Waardeloze communicatie tussen LAVG en "schuldenaar"

    Door Blanche Boon op 19 juli 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij werken al een tijdje met Yazoom. Vergeleken met andere incasso softwares die er zijn. Yazoom doet werkelijk alles voor ons. En levert ook enorm veel geld op. Het is gewoon een heerlijke software. Alles is mogelijk. Als wij iets willen wat er niet in zit word dit gewoon geregeld.

    Wij hebben zelden zon goeie service gekregen.
    TOP

    Sterke punten
    Alles is mogelijk, Vol automatisch, Levert geld op en bespaard geld.

    Zwakke punten
    Niet op kunnen komen. Als wij iets minder vinden word dit gewoon gemaakt zoals wij het willen.

    Door Maikel op 18 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik was opdrachtgever van 100+ dossiers waarin GGN voor mij incassowerkzaamheden zou verrichten. De totale hoofdsom van deze dossiers bedroeg meer dan €1.000.000,00 en GGN heeft in drie jaar tijd nog geen €20.000,00 weten te incasseren.

    Pas na 50 dossiers kwam ik achter de handelswijze van GGN. Opdrachtgevers met minder dossiers zullen dit patroon niet of minder snel herkennen. Hetgeen GGN namelijk doet is direct bij de intake adviseren om een sommatie-exploot te versturen. Dit is gewoon een sommatiebrief maar deze wordt betekend door de deurwaarder. Kortom dit is eenvoudig +/- €80,00 verdienen voor GGN, daar waar een aangetekende brief hetzelfde effect heeft en tien keer goedkoper is.

    Als de sommatie geen effect had, moest er een dagvaarding worden uitgebracht. Dit duurde veelal weken. Vervolgens als de rechtbank vonnis had gewezen is het zaak dat dit vonnis zo spoedig mogelijk wordt betekend aan de debiteur. Ook dit duurde in veel dossiers weken. Als het vonnis eindelijk is betekend en er niet werd betaald, moest er beslag worden gelegd. GGN doet weken, zo niet maanden, over het plannen van een beslaglegging. De daadwerkelijke beslaglegging gebeurt bijna nooit.

    Vaak kregen wij in dit stadium het volgende advies van GGN: de deurwaarder is op het adres van de debiteur geweest en is van mening dat een beslaglegging geen zin heeft. Er zijn te weinig zaken van enige waarde. Wij adviseren dan ook om het dossier te sluiten. Conclusie: Wij moeten alle kosten betalen incl. poging beslaglegging, maar hebben geen enkele betaling ontvangen! In een aantal dossiers is gebleken dat een andere deurwaarder voor een andere opdrachtgever wel beslag heeft gelegd en uiteindelijk meer heeft ontvangen voor de verkoop van zaken dan de hoogte van mijn vordering op de betreffende debiteur was.

    Ik voel mij als ondernemer genoodzaakt andere ondernemers hierover in te lichten en te waarschuwen voor en over de handelswijze van GGN. Te meer nu het programma van GGN 'betalen of leeghalen' een volkomen verkeerd beeld schetst van de werkwijze van GGN. Het staat u vrij om contact met mij op te nemen om ervaringen uit te wisselen

    Sterke punten
    geen

    Door h van de Ven op 17 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Uit het niet krijg ik een rekening van Ultimoo. Slechts een dikke 8 euro maar wel even 40 euro incassokosten erbij. Ze beweren drie herinneringen gestuurd te hebben wat niet waar is en bovendien weet ik niet waar de rekening over gaat.

    Sterke punten
    geen of je moet liegen als een sterk punt beschouwen Dit kunnen ze

    Zwakke punten
    onbeschofte dame aan de telefoon gehad. Echt shocking. Ik vertelde dat ik nooit drie brieven heb gehad. Ze geloofde me niet eens.

    Door I Maat op 10 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tja, bovenstaande kritieken zijn inderdaad terecht. Als bedrijf zou je je moeten schamen als je de LAVG inhuurt, en al helemaal als (semi)overheid. Je moet blijkbaar als medewerker op z'n minst een emotionele afwijking hebben om dit soort "werk" te doen, maar er is blijkbaar vraag naar en het wordt (nog steeds) toegestaan door toezichthouders. Ik zou zo zeggen... schaam je diep.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    noem maar op

    Door Anoniem op 6 juli 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afspraken worden genegeerd.
    Het is nu de tweede keer dat hij rommelt met de beslagvrije voet.

    Syncasso heeft last van grootheidswaanzin. Dure huurcontracten aangegaan in Almere.
    Financiële markt is niet meer zo winstgevend als 2 jaar geleden.
    Dus nu maken ze verlies, en dat proberen ze goed te maken door met onjuiste gegevens beslag te leggen.

    Ze reageren nergens op, ze doen hun ding. Klagen heeft geen zin, ook al sta je 100% in je gelijk.

    Altijd een klacht indienen bij hun beroepsorganisatie kbvg.nl
    Schaam je niet voor je schulden, vraag hulp om deze klootzakken aan te pakken.

    Sterke punten
    Zijn goed in geld uitgeven
    Zijn goed in het negeren van cliënten
    Zijn goed in het zoek maken van gegevens
    Zijn goed in het onnodig belaste van het Rechtssysteem

    Zwakke punten
    Kunnen niet lezen
    Zijn slordig met documenten
    Kunnen zelf slecht met geld omgaan
    Staan op de rand van faillissement

    Door Michael op 28 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • GGN is een slecht incassobureau. Communicatie is waardeloos, online "volgsysteem" wordt niet up to date gehouden en er ontbreekt informatie. Je moet eerst betalen alvorens zij stappen ondernemen. Nog een enkele incasso heeft tot succes geleid. Van een Belgisch bedrijf werd door GGN gezegd dat dit failliet verklaard was, echter ging het om een gerechtelijke organisatie. GGN had dossier gesloten maar ben zelf doorgegaan en nu is de gerechtelijk organisatie achter de rug en krijgen wij toch een gedeelte van de vordering. Inmiddels heb ik een bij GGN openstaande vordering en andere vorderingen bij een gespecialiseerde advocaat neergelegd...binnen 2 weken resultaat! Dus ondernemers , voor BtoB ga niet in zee met GGN, weinig kennis, slechte communicatie en ongelooflijk traag!!!

    Sterke punten
    facturen sturen zonder dat er iets voor gedaan wordt...

    Zwakke punten
    Ronduit slecht!

    Door Avandenbergh op 20 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Is dat waar een incassobureau die inhoudsloos een invordering probeert te versieren voor een dossier waar al heel wat slordigheid, lees reeds 1 creditnota echter de 2e laat op zich wachten aan te pas is gekomen?
    Moeten wij ons dan wekelijks op stang laten jagen met een uiterste betaaldatum waar opnieuw en opnieuw een overschrijding op toegepast wordt omdat ze toch maar niet al te gerust zijn in dit dossier...
    Volhouder wint? Afdreigen helpt?
    Met wat zijn ze bezig...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen gegronde dossierkennis...

    Door Alexandra Ge op 30 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Spreek over een vonnis zonder dat er een rechter aan te pas Is geweest
    Sturen brieven over inbeslagnames zonder bevoegdheid zonder rechtelijke uitspraak alleen maar intimideren en staan zeker niet open voor discussie ,bedreiging en intimidatie laat je niet gek maken!
    Is gewoon een commerciële organisatie die op provisiebasis werkt ,,ze gaan ver buiten hun boekje en doen alles om je hun verhaal te laten geloven ,maar gerechtelijk hebben ze geen poot om op te staan zonder rechtzaak, en die mag jij dan op jou kosten beginnen !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Beloven je trug te bellen en dingen uit te zoeken, maar doen nix alleen dreigen met inbeslagneming

    Door Corne' Den B op 23 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het kan eenieder zo maar gebeuren; van financiële zorgeloosheid in een zware storm terechtkomen. Als je in een crisis periode plots zonder werk komt te zitten en de hypotheek en andere verplichtingen niet meer kunt voldoen dan zakt de wereld onder je vandaan. Toch maar weer de schouders eronder zetten want opgeven helpt zeker nooit. In mijn geval heb ik uiteindelijk alle schulden uit die periode kunnen “oplossen”. Behalve de restschuld op de aflossingsvrije hypotheek die is ontstaan na de verkoop (onder druk van de bank red.) van je huis welke ik op het hoogtepunt van de “goede” tijd nog had gekocht. Dat was een bedrag welke ik nooit meer in mijn werkend leven zou kunnen terug betalen.... uitzicht op een schone lei en toekomst was er niet meer. Het hele dossier was in eerste instantie door de bank ter incasso aan haar dochter onderneming uitbesteed. Deze partij heeft mij heel veel zorgen, onrust en met name geen uitzicht meer op een toekomst gegeven. Ik kon met hen geen oplossing of een regeling treffen ondanks een uitzichtloze situatie. Nu begrijp ik echt wel dat het nooit leuk is om over schulden te praten en veel te moeten betalen maar de manier van omgang, respect en meedenken aan een oplossing was hier ver te zoeken.
    Tot mijn verbazing kreeg ik enkele jaren geleden een brief van Pleitmeesters met de boodschap dat ze het dossier in behandeling hadden genomen. De angst sloeg me wederom om de oren en ik werd weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt wat mijn schulden waren op dat moment. Echter, nadat ik toch maar weer eens de stoute schoenen had aangetrokken om contact te zoeken met partij Pleitmeesters bleek dit ineens een verademing in communicatie. Er werd naar me geluisterd en na enkele belletjes en documenten verder hadden we een eerste aanzet gemaakt en een acceptabele betalings afspraak was tot stand gekomen. Ik werd niet het vel over de oren getrokken maar met redelijkheid en aangepast aan mijn situatie werd deze afspraak besloten.
    Uiteraard is het de taak van Pleitmeesters om voor de bank een zo groot mogelijk bedrag te incasseren en mijn schuld was ondanks die betalings-regeling nooit inlosbaar geweest. Pleitmeesters heeft in het afgelopen jaar veel tijd in mijn dossier gestoken en laten blijken dat ze eerlijkheid en wederzijds respect waarderen en dan ook echt proberen tot een oplossing te komen. Door veel contact te hebben met elkaar, met name open kaart en respectvol met elkaar om te gaan, heeft Pleitmeesters mij weer een toekomst gegeven. Ze hebben uiteindelijk een finale kwijting bij de bank tot stand weten te brengen waardoor ik eindelijk ben verlost van een onoverkomelijk probleem. Door hun professionele aanpak, wederzijds respect en openheid, maar vooral de manier van aanpak, ben ik dank zij Pleitmeesters nu zover gekomen.

    Sterke punten
    Zakelijk en feitelijk, maar rechtvaardig en respectvol.

    Zwakke punten
    Niet in het bijzonder

    Door RRS op 8 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Incasso zonder enig detail te vermelden

    Door F. de Vries op 29 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Had een rekening gekregen van 90 euro en wilde n betalingsregeling aanvragen, wat n gedoe om n account aan te maken... kwam niet verder in t systeem, hele middag mee bezig geweest.. telefoon krijg je n bandje dat je t allemaal zelf op de site kunt regelen.
    Vandaag per telefoon dan maar weer geprobeerd en kreeg er warempel iemand aan de lijn... verhaal gedaan systeem werkt niet , wil n betalingsregeling hebben... Nee haar lukte t ook niet na een kwartier mij aan de lijn houden, sorry dan kan ik u ook niet helpen... PARDON ??? hOE DAN ??
    Kunt U dan telefonisch n betalingsregeling treffen ??
    Nee , dat gaat alleen boven n bedrag van 100 euro !!
    had U dat meteen moeten zeggen, heb ik gedaan aan begin van t gesprek !!!!
    Wat n tijdsverspilling !!! WAARDELOOS

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    HELE FIRMA

    Door johanna op 21 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Flanderijn deurwaarders is een kantoor die niet transparant is. Je bedrag dat je moet betalen gaat eenmaal over de kop. Je vraagom uitleg nee het klopt. Wat klopt er dan het bedrag mijnheer. Waar is dit op gebaseerd vraag je dan.datheb i, u verteld u moet niet bij ons zijn maar bij de opdrachtgever. Opdrachtgever nee u moet bij flanxerijn zijn en zo ga je op en neer als of je niet spoort en niet goed bij de verstand bent.
    Wees open en eerlijk ook naar de debiteur toe en bedek niet alles met de mantel der liefde. De debiteur heeft ook rechten , natuurlijk oom zijn plichten. Maar van moet deze wel in de gelegenheid gesteld worden.er zijn namelijk twee belangen zowel de betaler als de ontvanger.

    Sterke punten
    Redelijke bereikbaarheid.

    Zwakke punten
    1: Zeer slechte communicatief medewerker,
    2: Niet transparant,
    3: Gebruiken niet de juiste mail adres,
    4: Staan niet open voor kritiek,
    5: Spreken in de ik vorm,
    6: Hebben snel een oordeel,
    7: Zien jou als een bedreiging,
    8: Denken in hokjes en kaderes,
    9: Denken niet met jou mee
    10: Zijn snel aangebrand
    Dit is mij top 10.

    Door Henny op 14 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Syncasso heeft loonbeslag gelegd namens het cjib. Daarbij de de beslsgvrije voet gemakshalve gehalveerd. Er is door mij een verzoek gedaan dit correct te berekenen want ik heb een uitkering op bijstandsniveau waarvan ik vier maanden lang maar de helft ontvangen heb. Daarop wilden ze aanvullende informatie over de woonsituatie. Dat is niet eens relevant voor de beslagvoet. Daarna is het dossier gesloten omdat de opdrachtgever zijn geld al had gekregen en ze weigeren het teveel ingehouden terug te betalen waardoor ik nu mijn ziektekostenverzekering niet kan betalen. Inhoudelijk wordt er niet gereageerd en wat ze al schrijven is aantoonbaar onwaar. Ik vind het boevenpraktijken. Dat de overheid met zo'n club in zee gaat is schandalig

    Sterke punten
    Zal wel snel gaan voor opdrachtgevers maar het is tegen de wet

    Zwakke punten
    Communicatie integriteit

    Door V. Woensberg op 12 maart 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus