• Spreek over een vonnis zonder dat er een rechter aan te pas Is geweest
    Sturen brieven over inbeslagnames zonder bevoegdheid zonder rechtelijke uitspraak alleen maar intimideren en staan zeker niet open voor discussie ,bedreiging en intimidatie laat je niet gek maken!
    Is gewoon een commerciële organisatie die op provisiebasis werkt ,,ze gaan ver buiten hun boekje en doen alles om je hun verhaal te laten geloven ,maar gerechtelijk hebben ze geen poot om op te staan zonder rechtzaak, en die mag jij dan op jou kosten beginnen !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Beloven je trug te bellen en dingen uit te zoeken, maar doen nix alleen dreigen met inbeslagneming

    Door Corne' Den B op 23 mei 2018 Reageer

  • Het kan eenieder zo maar gebeuren; van financiële zorgeloosheid in een zware storm terechtkomen. Als je in een crisis periode plots zonder werk komt te zitten en de hypotheek en andere verplichtingen niet meer kunt voldoen dan zakt de wereld onder je vandaan. Toch maar weer de schouders eronder zetten want opgeven helpt zeker nooit. In mijn geval heb ik uiteindelijk alle schulden uit die periode kunnen “oplossen”. Behalve de restschuld op de aflossingsvrije hypotheek die is ontstaan na de verkoop (onder druk van de bank red.) van je huis welke ik op het hoogtepunt van de “goede” tijd nog had gekocht. Dat was een bedrag welke ik nooit meer in mijn werkend leven zou kunnen terug betalen.... uitzicht op een schone lei en toekomst was er niet meer. Het hele dossier was in eerste instantie door de bank ter incasso aan haar dochter onderneming uitbesteed. Deze partij heeft mij heel veel zorgen, onrust en met name geen uitzicht meer op een toekomst gegeven. Ik kon met hen geen oplossing of een regeling treffen ondanks een uitzichtloze situatie. Nu begrijp ik echt wel dat het nooit leuk is om over schulden te praten en veel te moeten betalen maar de manier van omgang, respect en meedenken aan een oplossing was hier ver te zoeken.
    Tot mijn verbazing kreeg ik enkele jaren geleden een brief van Pleitmeesters met de boodschap dat ze het dossier in behandeling hadden genomen. De angst sloeg me wederom om de oren en ik werd weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt wat mijn schulden waren op dat moment. Echter, nadat ik toch maar weer eens de stoute schoenen had aangetrokken om contact te zoeken met partij Pleitmeesters bleek dit ineens een verademing in communicatie. Er werd naar me geluisterd en na enkele belletjes en documenten verder hadden we een eerste aanzet gemaakt en een acceptabele betalings afspraak was tot stand gekomen. Ik werd niet het vel over de oren getrokken maar met redelijkheid en aangepast aan mijn situatie werd deze afspraak besloten.
    Uiteraard is het de taak van Pleitmeesters om voor de bank een zo groot mogelijk bedrag te incasseren en mijn schuld was ondanks die betalings-regeling nooit inlosbaar geweest. Pleitmeesters heeft in het afgelopen jaar veel tijd in mijn dossier gestoken en laten blijken dat ze eerlijkheid en wederzijds respect waarderen en dan ook echt proberen tot een oplossing te komen. Door veel contact te hebben met elkaar, met name open kaart en respectvol met elkaar om te gaan, heeft Pleitmeesters mij weer een toekomst gegeven. Ze hebben uiteindelijk een finale kwijting bij de bank tot stand weten te brengen waardoor ik eindelijk ben verlost van een onoverkomelijk probleem. Door hun professionele aanpak, wederzijds respect en openheid, maar vooral de manier van aanpak, ben ik dank zij Pleitmeesters nu zover gekomen.

    Sterke punten
    Zakelijk en feitelijk, maar rechtvaardig en respectvol.

    Zwakke punten
    Niet in het bijzonder

    Door RRS op 8 mei 2018 Reageer

  • Incasso zonder enig detail te vermelden

    Door F. de Vries op 29 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Had een rekening gekregen van 90 euro en wilde n betalingsregeling aanvragen, wat n gedoe om n account aan te maken... kwam niet verder in t systeem, hele middag mee bezig geweest.. telefoon krijg je n bandje dat je t allemaal zelf op de site kunt regelen.
    Vandaag per telefoon dan maar weer geprobeerd en kreeg er warempel iemand aan de lijn... verhaal gedaan systeem werkt niet , wil n betalingsregeling hebben... Nee haar lukte t ook niet na een kwartier mij aan de lijn houden, sorry dan kan ik u ook niet helpen... PARDON ??? hOE DAN ??
    Kunt U dan telefonisch n betalingsregeling treffen ??
    Nee , dat gaat alleen boven n bedrag van 100 euro !!
    had U dat meteen moeten zeggen, heb ik gedaan aan begin van t gesprek !!!!
    Wat n tijdsverspilling !!! WAARDELOOS

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    HELE FIRMA

    Door johanna op 21 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Flanderijn deurwaarders is een kantoor die niet transparant is. Je bedrag dat je moet betalen gaat eenmaal over de kop. Je vraagom uitleg nee het klopt. Wat klopt er dan het bedrag mijnheer. Waar is dit op gebaseerd vraag je dan.datheb i, u verteld u moet niet bij ons zijn maar bij de opdrachtgever. Opdrachtgever nee u moet bij flanxerijn zijn en zo ga je op en neer als of je niet spoort en niet goed bij de verstand bent.
    Wees open en eerlijk ook naar de debiteur toe en bedek niet alles met de mantel der liefde. De debiteur heeft ook rechten , natuurlijk oom zijn plichten. Maar van moet deze wel in de gelegenheid gesteld worden.er zijn namelijk twee belangen zowel de betaler als de ontvanger.

    Sterke punten
    Redelijke bereikbaarheid.

    Zwakke punten
    1: Zeer slechte communicatief medewerker,
    2: Niet transparant,
    3: Gebruiken niet de juiste mail adres,
    4: Staan niet open voor kritiek,
    5: Spreken in de ik vorm,
    6: Hebben snel een oordeel,
    7: Zien jou als een bedreiging,
    8: Denken in hokjes en kaderes,
    9: Denken niet met jou mee
    10: Zijn snel aangebrand
    Dit is mij top 10.

    Door Henny op 14 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Syncasso heeft loonbeslag gelegd namens het cjib. Daarbij de de beslsgvrije voet gemakshalve gehalveerd. Er is door mij een verzoek gedaan dit correct te berekenen want ik heb een uitkering op bijstandsniveau waarvan ik vier maanden lang maar de helft ontvangen heb. Daarop wilden ze aanvullende informatie over de woonsituatie. Dat is niet eens relevant voor de beslagvoet. Daarna is het dossier gesloten omdat de opdrachtgever zijn geld al had gekregen en ze weigeren het teveel ingehouden terug te betalen waardoor ik nu mijn ziektekostenverzekering niet kan betalen. Inhoudelijk wordt er niet gereageerd en wat ze al schrijven is aantoonbaar onwaar. Ik vind het boevenpraktijken. Dat de overheid met zo'n club in zee gaat is schandalig

    Sterke punten
    Zal wel snel gaan voor opdrachtgevers maar het is tegen de wet

    Zwakke punten
    Communicatie integriteit

    Door V. Woensberg op 12 maart 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het regelen van schulden is een sensibele kwestie, zeker als je jaren zoekt naar een oplossing/regeling. Zulk soort organisaties kunnen het bijna nooit goed doen omdat zij het zijn die (bijvoorbeeld namens een bank of andere schuldeisers) de boodschap moeten overbrengen. De boodschap luidt over het algemeen betalen, dat is iets wat we niet graag horen. Heb je schulden dan moet er een oplossing komen, de schulden zijn gemaakt (al dan niet door een eigen aandeel hierin) en moeten betaald worden. Mijn ervaring is dat er veel tijd gestoken is in de beeldvorming van mijn zaak. Op het moment dat helder was hoe de vork in de steel zat ben ik zeer correct en slagvaardig geholpen. Meneer A. toonde veel empathie voor mijn situatie. Ondanks dat ik nog een aantal jaren moet betalen kan ik toch stellen dat er op een profesionele wijze en met veel zorg is gezocht naar een oplossing voor alle partijen. Mijn advies: don't shoot the messenger!!

    Sterke punten
    empathisch, adequaat, correct en rechtvaardig!!

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Marianne V. op 18 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze mensen sturen geautomatiseerd e-mails waaruit blijkt dat geen mens de door de debiteuren teruggezonden e-mails ooit leest. Het hele proces is geautomatiseerd omdat men weet dat de toenemende druk die door de regen van e-mails wordt veroorzaakt de meeste mensen er toe brengt om toch maar te betalen, ook al is het veel te veel en onterecht. De werkelijke boosdoeners zijn de bedrijven die deze wolf in schaapskleren (lees hun advertentie over debiteurvriendelijk gedrag) in de arm nemen. Nooit meer bij die bedrijven iets kopen!

    Sterke punten
    Geen, behalve dat ze slim (maar slecht) zijn.

    Zwakke punten
    Onethische misleiders! Totaal gebrek aan maatschappelijke integriteit.

    Door FBM Kunneman op 14 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Medipoint doet direct aanmelding bij CIB als je niet hebt betaald of simpelweg vergeten bent te betalen zonder moedwil.

    heb contact gehad met CIB en aangegeven dat medipoint netjes is betaald maar dat ik weiger de incasso kosten te betalen, ik kreeg te horen dat ze dat nog wel eens willen zien dat ik dat weiger. Ik zeg ze zijn van harte welkom om het geld te komen halen.

    Mijn advies.

    wimpel dit zooitje ongeregeld af en doe aangifte bij politie of de daarvoor bestemde organisatie

    Door Alex op 12 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Koppelen niet terug met opdrachtgever maar schrijven dat wel. Prestereb op 21 euro 140 euro incasso kosten te bereken. Dreigen continu dit houden ze maanden vol.
    Pas na bewijs ingestuurd te hebben krijg je een slap excusses. Voor mensen die een brief krijgen controleer dit goed en voor opdrachtgevers blijf hier weg als je je naam goed wil houden

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet eerlijk
    Liegen
    Rekenen te hooge kosten
    Dreigen.

    Door E.Vinkers op 12 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kon mijn ogen niet geloven €5 administratiekosten per termijn plus rente. Hoe dan ook willen ze aan die €40 komen. In een tijd waarvan de vraag bij voedselbank is toegenomen en tevens de aanvragen bij de gemeente voor schuldhulpverlening. Ergens moet het mogelijk zijn om een klacht hierover te kunnen indienen. Zelf CJIB is coolanter geworden. Is gewoon niet te geloven. Famed wees realistisch.

    Door Anoeska op 6 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Credifixx heeft mij geholpen met het incasseren van de huur van een huis wat ik verhuur. In het eerste contact werd duidelijk uitgelegd wat de voorwaarden waren en wat de werkwijze was. De betaling was binnen 19 dagen geincasseerd en een dag later ontving ik het geld van Credifixx. Ik was positief verrast!

    Sterke punten
    Goede communicatie, snel, duidelijk verhaal

    Zwakke punten
    Geen

    Door Elisabeth op 1 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Slechte communicatie. Reageren niet of pas weken /maanden later op een verstuurde mail.
    Erg frustrerend.


    Door Tessa op 31 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Juristu weet waar ze het over hebben. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik krijg altijd meerdere keuzes voorgelegd om het geld te incasseren. Daarbij krijg ik van hen advies welke keuze volgens hun het beste is.

    Ze pakken de debiteur hard aan zodra de vordering niet betaald word. Met een betaald dossier als resultaat.

    Sterke punten
    Hard.Snel, Professioneel, Vriendelijk

    Door D.Bosman op 9 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lastige huurder als debiteur. Juristu ging dagvaarden. Ze hebben het openstaande bedrag weten te schikken en ontruiming kunnen uitvoeren.

    Prima!

    Sterke punten
    Weten wat ze doen. Professioneel. Meerdere opties

    Door F.E Verhuur op 9 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vriendelijke mensen, Snel geholpen. En ook erg snel resultaat. Ik ben zeer tevreden.

    Sterke punten
    Vriendelijk en snel

    Door Selector op 8 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Fijne mensen, Fijn bedrijf, Leveren goed werk. Mijn incasso`s gaan altijd naar Juristu

    Sterke punten
    Vriendelijk en sterk

    Door EFS Holding op 5 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer tevreden. Had snel mijn geld terug via Juristu. De mensen van Jurtistu zijn vriendelijk en transparant. Zeker een aanrader!

    Sterke punten
    vriendelijk en transparant

    Door L.Feng op 5 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een vordering laten doen door dit bedrijf, ze zijn snel als je moet betalen aan ze, maar als je geld van Juristu moet krijgen, dan kan je lang wachten. Mail wordt niet beantwoord

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Jan Siderius op 4 januari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Prima ervaring met Juristu. Luisteren goed naar je en vervolgens incasseren ze snel. Het zijn taaie rakkers. Verder hebben ze een goeie customer service. Altijd bereikbaar en snel antwoord op je vragen.

    Sterke punten
    Luisteren goed, Taaie rakkers

    Door RFS Trading op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij besteden al onze vervallen facturen uit aan Juristu. Een niet betalende klant is voor ons geen klant. Juristu pakt onze debiteuren goed aan zodat ze betalen. De meeste debiteuren hebben respect voor Juristu. Het zorgt er volgens ons ook voor dat de debiteuren nog een keer nadenken voordat ze een rekening onbetaald laten. Top!

    Sterke punten
    Harde aanpak

    Door RB Steel op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Erg tevreden met de handelswijze en resultaat van juristu. Ik diende online mijn opdracht in en binnen 10 minuten had ik een opdrachtbevestiging. 11 dagen later kreeg ik een melding dat het geld geincasseerd was. Voor mij een hoop stress die weg is. Je hoeft er niet achteraan te zitten. Ze doen gewoon hun werk.

    Sterke punten
    Snel en sterk

    Door Fresh Filter op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De incasso-opdracht die ik aan Atradius Collections heb verstrekt, kon niet minnelijk worden opgelost. De debiteur nam een advocaat in de arm die eiste dat Atradius de debiteur met rust zou laten. Dat heeft Atradius toen maar gedaan.

    Mij meldde men echter niet onder de ondruk te zijn van de bluf van de debiteur, en dat men een juridusche actie was gestart. Daarover hield men mij een maand of drie aan het lijntje, met verhalen over de vordering van het proces (datum dat de stukken waren ingediend bij de rechtbank, extra documenten die de rechtbank had opgevraagd, datum dat we het vonnis mochten verwachten,...).

    Uiteindelijk bleek dat de eerste stap nog gezet moest worden. Er was geen processtuk opgesteld. Er was niets bij de rechtbank opgevraagd. De rechtbank had dus geen extra documentatie opgevraagd (want er was geen zaak), en een vonnis komt er dus al helemaal niet.

    Na eerst wat te hebben tegengesputterd, heeft Atradius na ontvangst van mijn schriftelijke klacht wel het voorschot voor de juridische procedure terugbetaald. Dat was "uit coulance", volgens Atradius.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar. Onfatsoenlijk.

    Door Riemersma op 24 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De opdracht is snel en naar verwachting uitgevoerd door Juristu.

    Sterke punten
    Het bedrag bij de schuldernaar innen zodat het ook op korte termijn beschikbaar is voor de schuldeiser.

    Door M. Bolt op 21 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heerlijk bedrijf. Denken met je mee en leveren snel resultaat. Bij een aantal zaken gaven ze mij ook goed advies. Ze helpen je echt ipv alleen aan geld te denken.

    Sterke punten
    Meedenken. Goed advies. Snel resultaat

    Door PG Coatings op 21 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!