• Hele goede software. De Zahlungen komen vanzelf binnen door ideal, heel gemakkelijk.

    Sterke punten
    Veel automatisierung en veel dus kosten besparing voor ons

    Zwakke punten
    Niet in het Duits verkrijgbaar

    Door Friedrich op 16 november 2018 Reageer

  • Een absurd bedrijf.
    Je staat meer als 40 minuten in de wacht, om uberhaupt iemand te pakken te krijgen aan de telefoon. En dit 4 dagen achter elkaar proberen om iemand te pakken te krijgen en 4 dagen achter elkaar meer als 30 minuten wachttijd, nog nooit meegemaakt !! De verbinding wordt gewoon met opzet verbroken, waarna je weer vooraf aan kan beginnen. Openstaand bedrag overgemaakt, pas na 7 dagen reactie dat het geld niet is ontvangen en er incassokosten bovenop komen, Belachelijk !! Printscreen opgestuurd van de overboeking en de datum erbij !!! GEEN REACTIE !! Alsnog incassokosten erboven op betalen. TRIEST !!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Bereikbaarheid
    Afspraken

    Door Jos op 12 november 2018 Reageer

  • Bedrijf doet niks dan brieven uitdelen.
    Ze sturen geen tussenstand can betaling. Als je het zelf niet goed bij houd wordt je opgelicht.
    Communicatie is zo slecht als wat.
    Als je een bedrag van 500 hebt betaal je gwn 300 aan incasso kosten belachelijk zo help je geen mensen!

    Sterke punten
    Geen sterke punten voor dit bedrijf
    Raad het zeer af
    Er zijn voldoenee bureaus
    HET ZIJN OPLICHTERS

    Zwakke punten
    Slecht bedrijf kunnen niet tellen ze doen alles zolang hun maar hun geld hebben om hun bedrijf staande te houden!

    Door ..s op 8 november 2018 Reageer

  • 13 weken geleden heeft Juresta een factuur van bijna 1.700,- geïnd van een klant maar betaald ons het geld niet..... al 13 weken worden we aan het lijntje gehouden. Moeten we nu echt een ander incassobureau op dit incassobureau gaan zetten??? Hoe gênant is dit voor Juresta?????

    Door christel op 1 november 2018 Reageer (2 reacties)

  • Krijg een aanmaning voor een bedrag waar ik zelfs nooit een rekening van heb gekregen.
    Noch het oorspronkelijke bedrijf, noch payt, noch onlineincasso (een van de sites van payt) zijn bereikbaar.
    Mensen bang maken, dat is het enige waar ze misschien goed in zijn.

    Sterke punten
    ongelooflijk slecht zijn, het is bijna een kwaliteit.

    Zwakke punten
    Tja, daar heb je een punt. Zelfs "zwak" is al te positief label voor dit bedrijf. Ik zie verleiding van bedrijven die moeilijk hun facturen betaald krijgen. En daar verder niets voor terugkrijgen.
    Maar mede dankzij deze reviews ga ik als aangeschrevene gewoon verder niets doen.

    Door A. Ruijter op 29 oktober 2018 Reageer

  • wat ik nu van dit incassobureau vind, het zijn zeurpieten en huilers, ze sturen e mailtjes van bedrijven die zogenaamd rekeningen voor mensen hebben.
    klakkeloos wordt dat aangenomen geen enkel onderzoek en men reageert ook totaal niet op brieven of mails van mensen die in hun ogen schuldenaars zijn.
    kortom ik ga deze tegen dit incassobureautje aangifte doen bij de politie wegens oplichting, want doordat ze maar klakkeloos aannemen dat diverse bedrijven geld tegoed hebben van diverse schuldenaars maken ze zich schuldig aan oplichting.
    verder heb ik dus een advocaat in de hand genomen ( daarom de aangifte ) om ze nu eindelijk voor de rechtbank te krijgen.
    Dat is schijnbaar de enigste manier om deze mensen te stoppen, dus mensen reageer maar raadpleeg een advocaat en als U zeker geen schuld hebt dan aangifte doen

    Door F.M Visser op 21 oktober 2018 Reageer

  • Gewoon niet aan beginnen. Incasso is communiceren en dat snappen ze niet. Wij doen alles weer lekker op de oude manier!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Meer persoonlijk contact

    Door Eric op 21 oktober 2018 Reageer

  • Helaas zijn we opgelicht door Mybusiness media met niet volgens afspraak geplaatste advertenties, En mag Oskam van Plaggemars incasso de oplichting voortzetten.

    Uit het niets een incasso brief van Plaggemars incasso.
    Dat we moesten betalen anders direct maatregelen.
    Plaggemars incasso haarfijn uitgelegd dat wij het niet eens zijn maar om er vanaf te zijn een afkoop van 1000 euro geboden. Plaggemars zegt dat wel tegen hun opdracht gever die gaat akkoord maar Plaggemars geeft dat niet door aan ons.

    Wederom vele brieven verder zelf de oplichters van My business media overlegt en 1000 euro aan hun betaald,

    Nu willen de oplichters samen met de oplichters van Plaggemars nog eens 860 euro hebben. Mybusiness media e

    Pas op voor de boeven van MyBusiness media en Plaggemars incasso.



    Sterke punten
    Grootste arrogante oplichters die er zijn!
    Boevenbende

    Zwakke punten
    Dat ze bestaan.

    Door Vinkers op 3 oktober 2018 Reageer

  • Via GGN gemaand om een niet ontvangen faktuuur van CAK te betalen.
    GGN doet navraag bij CAK en "faktuuur" wordt opgevraagd en getoond: Zonder briefhoofd. Bezwaar is niet ontvankelijk. 2e bezwaar is "niet ontvangen". Telefonisch slecht bereikbaar, terugkoppeling duurt weken en als consument moet je binnen 4 dagen reageren.

    Sterke punten
    Zich verschuilen achter hun opdrachtgever, verwijzen naar internet, "alles begrijpen" maar niets zinnigs zeggen over foute vordering.
    Welwillende consument opzadelen met hoge kosten.

    Zwakke punten
    Opdrachtgever niet wijzen op hun nalatigheid.

    Door Jocelien op 25 september 2018 Reageer

  • Tip:
    1 - Reageer niet op benaderingen
    2 - Blijf sms'jes ongeopend / ongelezen weggooien !
    3 - Blijf post ongeopend retour zenden

    Het kan even duren, maar op een gegeven moment houden ze vanzelf op.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Vele

    Door Man op 25 september 2018 Reageer

  • Helaas is het mij overkomen dat ik te laat was met mijn betaling. Ook de waarschuwingen niet goed gelezen. Het overkomt je als mens.....Het gaat om een nota van wel €7,88 Deze is betaald, ik heb hier 2x over gebeld in de hoop dat de incassokosten zouden worden ingetrokken. Er is immers geen sprake van een incassoprocedure. €40 voor een nota van €7,88 dit is krankzinnig bizar, staat niet in verhouding. Belachelijk dat de Ortho mij niet even belt en deze procedure stop. Well done Apeldoorn Orthodontie Welgelegen. Dus 2 wlachelijke klant onvriedelijke bedrijven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantvriendelijkheid. Persoonlijk Klantcontact communiceren!!!!

    Door J. op 22 september 2018 Reageer

  • Dit incassokantoortje doet zich voor als een grote organisatie, en gerechtsdeurwaarder, terwijl het in werkelijkheid een eenmanszaakje is, van een man die nog nooit wat bereikt heeft in zijn leven. Hij is geen jurist of deurwaarder, enkel een man met een grote mond. En hij heeft totaal geen macht om ook maar iets van zijn dreigementen waar te maken.

    Als je al een aanmaning van hem krijgt, lekker aan diegene betalen die geld van je krijgt, maar niet aan dit incassokantoortje.

    Een site waarin zoveel leugens staan ben ik zelden tegengekomen. Oftewel, dien hier nooit een vordering ter incasso in. De eigenaar gaat met het geld dat hij bij de debiteur heeft gehaald op vakantie.

    Sterke punten
    Grote mond en goede leugenaar

    Zwakke punten
    Het hele kantoortje

    Door Reza op 5 september 2018 Reageer

  • Deze "heren" proberen met leugens en bedrog een claim hard te maken. Ze zijn bij geen enkele branche vereniging aangesloten, op klachten wordt niet gereageerd. Wel wordt er met een dure rechtsgang gedreigd. Geen fris bedrijf! De eigenaar heeft ook een woud aan financiele BVtjes die her en der opduiken in onduidelijke zaken. Ik schrijf deze review om andere slachtoffers te waarschuwen en aan te moedigen een klacht in te dienen bij de ACM

    Sterke punten
    Als je een onterechte vordering wil aanbrengen ben je aan het goede adres...

    Zwakke punten
    Als je met dit soort zaken doet, dan ben je zelf ook niet als te fris lijkt me

    Door de Ruiter op 30 augustus 2018 Reageer

  • Ik heb een lopende schuld via dit klote incassobureau, al meerdere malen geprobeerd contact op te nemen (nu 2 weken lang) maar ik krijg totaal geen antwoord op mijn vragen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Contact gestoord, totaal geen service

    Door G.J. Jager op 23 augustus 2018 Reageer

  • Opdracht gegeven aan Billincasso. Helaas hebben ze geen geld weten te krijgen van onze debiteur. We zijn er zelf achteraan gegaan en uiteindelijk hebben we ons geld gekregen. Een jaar later komt Billincasso alsnog met een rekening die wij aan hun moeten betalen. Erg onprofessioneel en bovendien zouden ze in dit geval coulanter kunnen zijn. (bijvoorbeeld beiden 50%, maar dat wilden ze niet) Als ze ook zo agressief over waren tegen onze debiteur dan hadden ze misschien wel geld gekregen. Maar tegen hun eigen klanten zijn ze nog erger dan tegen de debiteuren.
    We doen hier in ieder geval geen zaken meer mee.

    Door Glenn op 20 augustus 2018 Reageer

  • Ik had een klein openstaand bedrag omdat de automatische incasso kennelijk niet werkte en ik dat niet in de gaten heb gehad. En vanaf de geldvrager was de mail in de spam gekomen, maar die van Intrum Justitia viel koud op mijn dak. Ik zond direct een mail met mijn verhaal waarbij ik ook het vermoeden heb geuit dat een en ander op mij overkwam als een mailscam.

    Maar geen enkele reactie. Ook niet na een tweede mail. Totdat nu een verhoging van het te incasseren bedrag is ontvangen. En ja, dat begrijp ik want als ze bijtijds reageren (en er is inmiddels betaald) dan ontvangen ze niets. Dus dan maar niet reageren en die 40 euro incasseren.

    Bah. Niet alleen misselijk gedrag, maar ook nog eens frauduleus. Nieuwe naam voor Intrum? Intrum Criminalia!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Niet integer.

    Door F.J. de Hoog op 13 augustus 2018 Reageer

  • Nooit problemen en bespaart ons veel tijd en dus geld. Niks in onmogelijk en eigenlijk kan alles.

    Sterke punten
    Snel. Makkelijk te leren voor nieuwe tijdelijke medewerkers

    Zwakke punten
    Geen

    Door IncassoNL op 19 juli 2018 Reageer

  • Heb al meerdere malen in mijn leven met incassoburo's te maken gehad, maar LAVG zijn echte graaiers en naaiers.
    - je moet zelf maar uitzoeken waar de incasso over gaat.
    - ze benaderen je denigrerend en altijd op de toon dat het je eigen schuld is. Betalen of voor de rechter !
    Ondertussen lopen kosten alleen maar op en verdienen ze er goed aan. Mij kost het alleen maar veel tijd en/of veel geld en mn goede humeur. Ik wil nu alleen nog maar "geleverd"worden door bedrijven die NIET met dit incassoburo werken.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Waardeloze communicatie tussen LAVG en "schuldenaar"

    Door Blanche Boon op 19 juli 2018 Reageer (2 reacties)

  • Wij werken al een tijdje met Yazoom. Vergeleken met andere incasso softwares die er zijn. Yazoom doet werkelijk alles voor ons. En levert ook enorm veel geld op. Het is gewoon een heerlijke software. Alles is mogelijk. Als wij iets willen wat er niet in zit word dit gewoon geregeld.

    Wij hebben zelden zon goeie service gekregen.
    TOP

    Sterke punten
    Alles is mogelijk, Vol automatisch, Levert geld op en bespaard geld.

    Zwakke punten
    Niet op kunnen komen. Als wij iets minder vinden word dit gewoon gemaakt zoals wij het willen.

    Door Maikel op 18 juli 2018 Reageer

  • Ik was opdrachtgever van 100+ dossiers waarin GGN voor mij incassowerkzaamheden zou verrichten. De totale hoofdsom van deze dossiers bedroeg meer dan €1.000.000,00 en GGN heeft in drie jaar tijd nog geen €20.000,00 weten te incasseren.

    Pas na 50 dossiers kwam ik achter de handelswijze van GGN. Opdrachtgevers met minder dossiers zullen dit patroon niet of minder snel herkennen. Hetgeen GGN namelijk doet is direct bij de intake adviseren om een sommatie-exploot te versturen. Dit is gewoon een sommatiebrief maar deze wordt betekend door de deurwaarder. Kortom dit is eenvoudig +/- €80,00 verdienen voor GGN, daar waar een aangetekende brief hetzelfde effect heeft en tien keer goedkoper is.

    Als de sommatie geen effect had, moest er een dagvaarding worden uitgebracht. Dit duurde veelal weken. Vervolgens als de rechtbank vonnis had gewezen is het zaak dat dit vonnis zo spoedig mogelijk wordt betekend aan de debiteur. Ook dit duurde in veel dossiers weken. Als het vonnis eindelijk is betekend en er niet werd betaald, moest er beslag worden gelegd. GGN doet weken, zo niet maanden, over het plannen van een beslaglegging. De daadwerkelijke beslaglegging gebeurt bijna nooit.

    Vaak kregen wij in dit stadium het volgende advies van GGN: de deurwaarder is op het adres van de debiteur geweest en is van mening dat een beslaglegging geen zin heeft. Er zijn te weinig zaken van enige waarde. Wij adviseren dan ook om het dossier te sluiten. Conclusie: Wij moeten alle kosten betalen incl. poging beslaglegging, maar hebben geen enkele betaling ontvangen! In een aantal dossiers is gebleken dat een andere deurwaarder voor een andere opdrachtgever wel beslag heeft gelegd en uiteindelijk meer heeft ontvangen voor de verkoop van zaken dan de hoogte van mijn vordering op de betreffende debiteur was.

    Ik voel mij als ondernemer genoodzaakt andere ondernemers hierover in te lichten en te waarschuwen voor en over de handelswijze van GGN. Te meer nu het programma van GGN 'betalen of leeghalen' een volkomen verkeerd beeld schetst van de werkwijze van GGN. Het staat u vrij om contact met mij op te nemen om ervaringen uit te wisselen

    Sterke punten
    geen

    Door h van de Ven op 17 juli 2018 Reageer

  • Uit het niet krijg ik een rekening van Ultimoo. Slechts een dikke 8 euro maar wel even 40 euro incassokosten erbij. Ze beweren drie herinneringen gestuurd te hebben wat niet waar is en bovendien weet ik niet waar de rekening over gaat.

    Sterke punten
    geen of je moet liegen als een sterk punt beschouwen Dit kunnen ze

    Zwakke punten
    onbeschofte dame aan de telefoon gehad. Echt shocking. Ik vertelde dat ik nooit drie brieven heb gehad. Ze geloofde me niet eens.

    Door I Maat op 10 juli 2018 Reageer

  • Tja, bovenstaande kritieken zijn inderdaad terecht. Als bedrijf zou je je moeten schamen als je de LAVG inhuurt, en al helemaal als (semi)overheid. Je moet blijkbaar als medewerker op z'n minst een emotionele afwijking hebben om dit soort "werk" te doen, maar er is blijkbaar vraag naar en het wordt (nog steeds) toegestaan door toezichthouders. Ik zou zo zeggen... schaam je diep.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    noem maar op

    Door Anoniem op 6 juli 2018 Reageer (2 reacties)

  • Afspraken worden genegeerd.
    Het is nu de tweede keer dat hij rommelt met de beslagvrije voet.

    Syncasso heeft last van grootheidswaanzin. Dure huurcontracten aangegaan in Almere.
    Financiële markt is niet meer zo winstgevend als 2 jaar geleden.
    Dus nu maken ze verlies, en dat proberen ze goed te maken door met onjuiste gegevens beslag te leggen.

    Ze reageren nergens op, ze doen hun ding. Klagen heeft geen zin, ook al sta je 100% in je gelijk.

    Altijd een klacht indienen bij hun beroepsorganisatie kbvg.nl
    Schaam je niet voor je schulden, vraag hulp om deze klootzakken aan te pakken.

    Sterke punten
    Zijn goed in geld uitgeven
    Zijn goed in het negeren van cliënten
    Zijn goed in het zoek maken van gegevens
    Zijn goed in het onnodig belaste van het Rechtssysteem

    Zwakke punten
    Kunnen niet lezen
    Zijn slordig met documenten
    Kunnen zelf slecht met geld omgaan
    Staan op de rand van faillissement

    Door Michael op 28 juni 2018 Reageer

  • GGN is een slecht incassobureau. Communicatie is waardeloos, online "volgsysteem" wordt niet up to date gehouden en er ontbreekt informatie. Je moet eerst betalen alvorens zij stappen ondernemen. Nog een enkele incasso heeft tot succes geleid. Van een Belgisch bedrijf werd door GGN gezegd dat dit failliet verklaard was, echter ging het om een gerechtelijke organisatie. GGN had dossier gesloten maar ben zelf doorgegaan en nu is de gerechtelijk organisatie achter de rug en krijgen wij toch een gedeelte van de vordering. Inmiddels heb ik een bij GGN openstaande vordering en andere vorderingen bij een gespecialiseerde advocaat neergelegd...binnen 2 weken resultaat! Dus ondernemers , voor BtoB ga niet in zee met GGN, weinig kennis, slechte communicatie en ongelooflijk traag!!!

    Sterke punten
    facturen sturen zonder dat er iets voor gedaan wordt...

    Zwakke punten
    Ronduit slecht!

    Door Avandenbergh op 20 juni 2018 Reageer

  • Is dat waar een incassobureau die inhoudsloos een invordering probeert te versieren voor een dossier waar al heel wat slordigheid, lees reeds 1 creditnota echter de 2e laat op zich wachten aan te pas is gekomen?
    Moeten wij ons dan wekelijks op stang laten jagen met een uiterste betaaldatum waar opnieuw en opnieuw een overschrijding op toegepast wordt omdat ze toch maar niet al te gerust zijn in dit dossier...
    Volhouder wint? Afdreigen helpt?
    Met wat zijn ze bezig...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen gegronde dossierkennis...

    Door Alexandra Ge op 30 mei 2018 Reageer


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus