• Ik heb een zorgverzekering zoals elke Nederlander en die wordt automatisch afgeschrevenz omdat ik geen geld had konden ze het 2 maanden niet afschrijven ik moet daarom 180 euro betalen dacht ik maar nee flanderijn ruikt geld gooit even 680 !!!!!!!!! Verhoging en heeft beslag gelegd op mijn inkomsten geen bemiddeling mogelijk

  Zwakke punten
  Overdreven verhogingen totaal geen medeleven dat ik letterlijk niet meer kan eten door dit voor 4 maanden me leven is naar de kloten bijna 700 euro betalen omdat je 2 maanden je premie niet kon betalen,omdat ik geen geld had.

  Door Menno op 22 juli 2019 Reageer

 • Wat een vreselijk onbeleefde medewerkers. Als je om informatie vraagt geven ze je die niet, manipuleren je en uiteindelijk kom je voor onverwachte kosten te staan. Mijn advies is dan ook zeker: ga niet met dit manipulatieve bedrijf in zee. Spijt als haren op mijn hoofd.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  - Onvriendelijk
  - Onprofessioneel
  - Respectloos
  - Dieven
  - Het kost je klauwen met geld
  NIET DOEN!!

  Door Richard op 15 juli 2019 Reageer

 • Ze passen allerlei rentekosten en incassokosten toe, terwijl de opdrachtgever nooit een betalingsherinnering heeft gestuurd en Flanderijn zelf ook niet.
  Ik ben verhuist en heb nooit iets gehoord, ook bij mijn oude adres lag er geen post, dit heb ik gecontroleerd met de nieuwe bewoner. Ineens kreeg ik wel 1 mail?!
  Alles zwart op wit naar Flanderijn gestuurd dat ik echt niks heb gekregen van de opdrachtgever en Flanderijn zelf samen met bewijs van de nieuwe bewoner ; Enige reactie blijft dat ik de incasso kosten en rente moet betalen.
  Als je ze een mail stuurt wordt daar nooit op gereageerd. Intussen blijven ze je dreigen en intimideren en moet je wel betalen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  1. Niet professioneel
  2. Zeer slecht te bereiken via de mail
  3. Luisteren niet.
  4. Sturen ALS ze iets terug sturen onduidelijke mails terug.

  Door Liz op 11 juli 2019 Reageer

 • LAVG heeft meerdere incassoburea`s en deurwaarders in hun kantoor zitten. Ik herken ze altijd direct aan het adres op de brief. Je opent de brief en opeens komt er een heel ander bedrijf uit.
  Op die manier geld verdienen is natuurlijk makkelijk. Als Piet het doorstuurt naar Klaas die voor hetzelfde kantoor werkt en ze vangen er beide 100 euro op.

  Zwakke punten
  - Dreigementen
  - Hoge kosten

  Door Moeder op 9 juli 2019 Reageer

 • Flanderijn, de grootste boeven die er zijn.

  Flanderijn blijft dreigen, zowel in hun mail als telefonisch. Als je een regeling wil treffen komen ze met het feit dat er al een oproep voor de rechtbank ligt. Je legt uit dat je het gehele bedrag niet in een keer kan betalen en dan word er gezegd dat er nog griffiekosten bovenop komen. "Als ik u was, zou ik het niet zover laten komen" stond er letterlijk in de mail. Bah!

  Zwakke punten
  - Communicatie
  - Dreigementen

  Door Moeders op 9 juli 2019 Reageer

 • Dit bedrijf (eenmanszaak) werkt met veel criminelen organisatie zoals Streya.
  Ik heb reviews gelezen over Streya die zijn niet misselijk.
  Ik hoop in Nederland dat dit soort zaken is aangepakt worden door K.v.K.

  Door Rob Massa op 28 mei 2019 Reageer

 • Ik als crediteur heb gewoon zelf veel moeten ondernemen. Gevraagd wat ik uiterlijk aan Karreman moest betalen, kreeg een antwoord, maar uiteindelijk ruim 60 euro excl BTW meer wat niet vernoemd is! Wij hebben alle bewijsstukken van wat we uitgeleend hadden geleverd. En debiteur zei steeds ik heb alles betaald, ik heb Karreman vanaf januari verzocht, dat ze de debiteur ook de bewijsstukken moesten laten leveren, en steeds als ik erover begon, kreeg ik gewoon geen antwoord! Ik heb uiteindelijk van mijn eigen geld bijna 300 euro zelf moeten betalen! Ik raad niemand deze deurwaarder aan. Heb dus maar betaald na ruim 5 maanden, terwijl ze in eerste instantie zeiden, U hebt een zeer sterke zaak!

  Sterke punten
  In het begin waren ze snel, toen stond er ook nog een flink bedrag open die debiteur moest betalen. Later moest ik ze steeds naar 2 weken bellen of mailen, of ze nog iets ondernamen, en steeds hetzelfde antwoord!

  Zwakke punten
  Alles, nog nooit zo lang met een zaak bezig geweest!

  Door MJT op 18 mei 2019 Reageer

 • ik heb geen goede ervaring met deze bedrijf
  De directeur heeft mij niet goed geholpen toen ik een probleem had met deze zaak ik ben veel geld verloren

  Al hadden ze me gewoon goed behandeld dan gaf ik ze 4 sterren

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  communicatie
  herstel fouten
  niet klantvriendelijk

  Door lemas op 17 mei 2019 Reageer

 • Een bedrijf wat over lijken gaat en nu beslag heeft gelegd op mijn wekelijkse ziektewet uitkering van 349,= waarvan ik er nu nog maar 211 krijg en mijn vaste lasten rond de twaalfhonderd euro liggen. beloven met je mee te werken ik heb morgen de rechtzitting voor mijn beschermings bewind maar wil eigenlijk met een vrachtwagen daar naar binnen te rijden in eindhoven, een DAF lijkt me gepast

  Sterke punten
  ze zitten in een hoekpand aan een lange aanrijdroute

  Zwakke punten
  lijkt een aftakking van de SS

  Door mike op 16 mei 2019 Reageer

 • Een bedrijf wat over lijken gaat en nu beslag heeft gelegd op mijn wekelijkse ziektewet uitkering van 349,= waarvan ik er nu nog maar 211 krijg en mijn vaste lasten rond de twaalfhonderd euro liggen. beloven met je mee te werken ik heb morgen de rechtzitting voor mijn beschermings bewind maar wil eigenlijk met een vrachtwagen daar naar binnen te rijden in eindhoven, een DAF lijkt me gepast

  Sterke punten
  ze zitten in een hoekpand aan een lange aanrijdroute

  Zwakke punten
  lijkt een aftakking van de SS

  Door mike op 16 mei 2019 Reageer

 • Zeer louche bedrijf! Vertegenwoordiger over de vloer gehad, eerste maal voor een kennismakingsgesprek, tweede maal voor uitleg over hoe ze werken.
  Mijn partner is eigenaar van het bedrijf en ik Ben verantwoordelijk voor de financiele en administratieve afhandeling.
  Tijdens het tweede gesprek hebben wij aangegeven dat wij eerst wilden uitzoeken of het aangeboden pakket voor ons wel rendabel is.
  Het contract moest wel getekend worden, maar met ingangsdatum 23 April zodat wij nog de nodige bedenktijd hadden.
  Op 19 april zoals met de vertegenwoordiger afgesproken een email gestuurd dat wij afzien van het aangaan van een contract omdat het voor ons toch niet rendabel genoeg is. Email gestuurd met huge prioriteit en leesbevestiging.
  Op 23 April ontvangen wij inloggegevens en een factuur van het NIAB.
  Meteen contact opgenomen dat wij zoals afgesproken het contract hebben ontbonden en verzocht om een credit factuur.
  Daarna krijgen wij nog 6 emails dat zij de email inzake ontbinding niet hebben ontvangen terwijl ik elke keer reply met de email als attachment daaraan vast.
  Ook worden wij diverse malen gebeld.
  Begint op stalken te lijken en dat heb ik ze ook gezegd.
  Pas bij de email waarin ik dreig om social media en de consumentenbond in te schakelen krijg ik OPEENS de bevestiging dat alles in goede orde is ontvangen en dat het contract ontbonden is.
  Groot is Dan ook mijn verbazing dat ik zojuist zie dat er bijna 600 euro is afgeschreven van de zakelijke rekening door het NIAB!
  Ga niet met deze mensen in zee, het zijn oplichters die voornamelijk de kleine ondernemers pakken !!!!!!

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Stalken

  Door Mariëtte op 15 mei 2019 Reageer

 • Nog nooit zulk onbeschoft personeel meegemaakt! Ongevraagd op speaker gezet, uitgelachen, weggedrukt, bedreigd en niet serieus genomen. Afpersing en chantage is voor deze dames normaal.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Door Chantal op 14 mei 2019 Reageer

 • PAS OP!! Dit zijn oplichters en sturen spookfacturen naar je toe van bedrijven die je niet eens kent of gesproken te hebben. Daarnaast luisteren ze totaal niet naar je verweer wordt. Kortom dit zijn oplichters.

  Door van Straten op 12 mei 2019 Reageer

 • Een bedrijf die niet zijn zaken goed op orde heeft. Zomaar iemand een aanmaning sturen zonder dat er iets is geleverd.

  Door Julien op 9 mei 2019 Reageer

 • LAVG pleegt fraude op rechterlijke exploot en liggen beslag op een uitkerende instantie waar zij een vervalste exploot weten te geven. Waar de Rechtbank niets van af doen weten

  Sterke punten
  Plegen fraude bij vervalste exploot

  Zwakke punten
  Plegen fraude bij uitkerende instellingen

  Door Gedupeerde op 7 mei 2019 Reageer (1 reactie)

 • In de eerste incasso brief van Flanderijn moest ik binnen 3dagen reageren. Dit heb ik keurig netjes gedaan door bezwaar te maken op deze onterrechte incasso zaak. Vervolgens hoor ik 5 dagen niets dus stuur ik Flanderijn een 1ste herinnering met het verzoek te reageren op mijn brief. Dat krijg ik een mail vol taalfouten waarin staat dat mijn reactie naar de jurist is gestuurd. Naam van de jurist wordt niet genoemd. 3 weken later krijg ik weer een incasso brief waarvan slechts de datum is verandert en de mogelijheid bezwaar te maken is weggelaten. Hiermee dwingen ze onschuldige mensen dure advocaatkosten te maken en de gang naar de rechter. Hoe is het mogelijk dat zo'n incasso bedrijf nog serieus genomen wordt. Ze misbruiken het recht, zetten mensen onder druk die niets hebben misdaan en louter voor hun recht opkomen.

  Sterke punten
  nul

  Zwakke punten
  Waardeloze organisatie die het recht in Nederland de das om doen. We hebben het voortdurend over de criminelen maar zo'n organisatie kan met de wet in de hand hetzelfde doen.

  Door Guido op 5 mei 2019 Reageer

 • Ze stonden een bepaald moment met een aanmaning bij mijn buren op de stoep. We waren blijkbaar niet thuis en toen hebben ze het hele dossier voorgelegd aan de buren. Dit om de 'sociale druk' op te voeren.

  Zwakke punten
  Zie boven

  Door Ronald op 4 mei 2019 Reageer

 • Ikheb een kleine webwinkel in sieraden. Tot nu toe nooit incasso nodig gehad, maar deze keer dus wel helaas. Ik heb mijn vordering online ingediend en dezelfde dag werd er een brief verzonden naar mijn klant. Ik had daarna binnen 5 weken mijn geld!

  Door Samira op 3 mei 2019 Reageer

 • Twee klussen worden op 1 factuur gezet. Een klus is afgerond, de andere niet, Ik wil dus maar een deel betalen. Dat kan niet zegt een zeer onvriendelijke mevrouw van Famed. En ze is niet geinteresseerd in mijn verhaal en verwijst voortdurend naar de zorgverlener.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze verschuilen zich achter de zorgverlener. Ze zijn gewoon een incasso bureau. Ze pakken geld zonder risico te lopen. Geen echt bedrijf, maar een fop-onderneming. Zou wettelijk verboden moeten worden zodat zorgkosten omlaag kunnen.

  Door Gedwongen klant op 29 april 2019 Reageer

 • Dit geboefte liegt bedriegt en besodemieterd alles en iedereen. Ze komen afspraken niet na. als er een lopende betalingsregeling is gaan ze als nog over tot beslag. Als er al een andere beslaglegger is vanuit de overheid dus preferent weigeren ze dit te accepteren en dwingen alsnog om hun uit te betalen. Wat wettelijk niet eens kan en mag maar de LAVG uit Groningen doet dat gewoon! Verder eisen ze gewoon dat een correct berekende beslagvrijevoet veel te hoog wordt aangepast waardoor je niet meer uit komt.

  kortom misdadigers dat zijn ze.

  Sterke punten
  Wekt haat op aan de deurwaarders branche.
  wekt armoede in de hand
  de grootste schoften van Nederland
  Geen enkele normen en waarden.

  Zwakke punten
  Geen enkele normen en waarden
  de grootste schoften van Nederland
  oplichters

  Door Willem op 12 april 2019 Reageer (1 reactie)

 • Na een overname door mijn huidige provider van mijn abonnement bij Telfort heeft Telfort een administratieve fout begaan. Op 1 februari 2019 ben ik over gegaan naar de nieuwe provider, twee dagen later kreeg ik een onterechte jaarafrekening van 436.96. vanaf de eerte april kwam Intrum in mijn leven die me onmiddellijk gingen bedreigen met boetes en deurwaarders. Let wel, allemaal omdat Telfort een administratieve fout maakte waar ikzelf helemaal buiten stond. Die mails van Intrum komen - zéker - op onschuldige mensen aanmatigend en bedreigend over, maar daar schijnt dit bureau geen boodschap aan te hebben.

  Sterke punten
  Hebben ze niet!

  Zwakke punten
  Doen maar wat en bezorgt mensen een te hoge bloeddruk!

  Door GJ de Vries op 9 april 2019 Reageer

 • zeer slecht bedrijf, totaal geen klanten service
  en niet bereikbaar alleen maar via een keuze menu
  geen 1 mogelijkheid om iemand te bereiken, ik snap niet dat NS hiermee in zee gaat met zo'n slecht klote bedrijf

  Sterke punten
  we cash we don't care

  Zwakke punten
  hun motto klopt niks van: we cash we don't care

  Door James op 1 april 2019 Reageer

 • Zeer slecht bedrijf, totaal niet bereikbaar via de telefoon alleen maar keuze menu's en na 3 weken krijg je pas een reactie, niemand belt je terug ook al vraag je daar om en ze reageren totaal nergens op
  ze willen wel zo snel mogelijk geld maar iemand helpen met een vraag ho maar je krijgt niemand te pakken via het nummer

  Sterke punten
  geen, niemand helpen en telefoon opnemen hebben ze ook niet van gehoord of terug bellen

  Door James op 26 maart 2019 Reageer

 • via sms benaderd door syncasso wist van niks!
  vervolgens 3 dagen bezig geweest om hun te pakken te krijgen, alles geprobeerd!
  bijzonder onvriendelijk kloten bedrijf! bijna net zo’n vreselijk bedrijf als die oplichters waar ze voor werken de NS

  Sterke punten
  mensen oplichten

  Zwakke punten
  communicatie

  Door andre op 20 maart 2019 Reageer

 • Er zijn veel klachten en gedupeerden van deze bedrijven.
  Het beste is als mensen aangifte gaan doen hierover.
  Daar zijn al meerdere mensen mee bezig.
  Hoe meer aangiftes, hoe sneller het in behandeling word genomen.!!!

  Door Marieke op 10 maart 2019 Reageer


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus