• IAN VEnray handelt zeer slecht zoals onderstaande review ook zegt kan ik dit alleen maar bevestigen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oneerlijk handelen en louche bureau

    Door P.Z.C. op 8 november 2019 Reageer

  • WAARSCHUWING: Doe geen zaken met Juresta. Je betaalt een jaarlijkse fee voor ondersteuning waar je weinig aan hebt en vervolgens daarnaast allerlei extra kosten moet gaan betalen. Als je wilt opzeggen weten ze je ook te duperen want als je denk alles te hebben opgezegd ligt er nog een addertje in het gras en factureren ze alsnog voor een extra jaarlijkse fee wat verstopt zit in je overeenkomst.

    Door HCTM op 7 november 2019 Reageer

  • It is a shame for Netherlands to allow

    Sterke punten
    No

    Zwakke punten
    a legal investigation for this collection agency is urgently needed

    Door Young op 2 november 2019 Reageer

  • It is a shame for Netherlands to allow

    Sterke punten
    No

    Zwakke punten
    a legal investigation for this collection agency is urgently needed

    Door Young op 2 november 2019 Reageer

  • Als je met spoed in het ziekenhuis komt te liggen en je betalingstermijn daardoor niet kon voldoen wordt er maar beslag gelegd op je bank, geen eten, geen rekeningen kunnen betalen en dat 4 weken lang als je er niet achteraan zit.
    Je mag dan hopen dat na een week de blokkering opgeheven is.
    Totaal geen empathie van de medewerkers alsof je uit je nek lult.
    Ze helpen mensen nog meer de schuld in.
    Lezen de mails niet en ze doen maar wat.
    Gezinnen in dezelfde positie zonder eten, dat moet toch niet mogen.
    Echt walgelijk en vreselijke medewerkers.
    Je zal daar maar werken.. wat een kut baan!

    Sterke punten
    Hebben ze niet!!

    Zwakke punten
    Hebben ze ook niet!!

    Door G op 30 oktober 2019 Reageer

  • Zonder dat wij er van weten moeten we de krant betalen.. na een telefoontje naar incasso bureau plaggemars was de reactie:
    Is dat uw naam? Is dat uw nummer? Is dat uw adres? Nou dan klopt het.
    We zijn ondernemers zijn nooit thuis, handtekening klopt niet en ze hebben geen id gezien van ons blijkbaar... zo makkelijk zoveel ellende creeren.. en dat kan gewoon.. daar komen ze mee weg.

    Sterke punten
    Oplichters staan ook overal bekend van radar rijdende rechter tot alle sites op internet

    Zwakke punten
    Antwoorden en feiten die ze kunnen neerleggen

    Door Fer op 30 oktober 2019 Reageer

  • Ik heb gelukkig geen ervaring met Incassoburo's, maar ben blijkbaar zo naïef om te denken dat ze op zijn minst professioneel blijven.
    Ik kreeg een reminder dat ik bij Fedex nog €10 had openstaan en als ik niet binnen een paar dagen zou betalen de gebruikelijke incassokosten van €49.95 zou moeten betalen.
    Het was terecht, dus ik heb die €10 betaald en wat schetst mijn verbazing; de brief van Ultimoo met incassokosten en ik "dien" binnen 5 dagen te betalen. Dus mail gestuurd dat ik al betaald had, daarop het verzoek voor een betalingsbewijs.
    Om verder gedoe te voorkomen heb ik hun een screenshot gestuurd en hun verzocht om mij op de hoogte te houden......
    Na 2 weken stilte nogmaals per mail gevraagd voor terugkoppeling en het resultaat: noppes, stilte, geen bericht.
    Wat is nu de moeite om mij te laten weten dat het afgehandeld wordt?
    Maar als ik de klachten lees op Internet over dit bedrijf, bespaar ik me verdere moeite,
    Enigste dat ik hoop, is dat bedrijven die een Incassoburo in schakelen, een ander buro inhuren dan dit zielig excuus voor een buro !

    Sterke punten
    Duidelijk brief.

    Zwakke punten
    Foute incasso versturen, geen terugkoppeling of communicatie als blijkt dat er niets te halen valt.

    Door Eric. op 20 oktober 2019 Reageer

  • Zojuist met Famed gesproken over een rekening en wat was die mevrouw toch onvriendelijk en niet bereid om mee te denken of zoeken naar hoe en wat ..wat een arrogante vrouw was het ook nog ..was vrijdag 4-10-2019 om 09:05 uur
    Zal met mijn tandarts over hebben want dit jan natuurlijk niet

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Onvriendelijk

    Door Patrick Bouvier op 4 oktober 2019 Reageer

  • Helaas kan ik Nova Incasso niet aanraden. Ze reageren niet op emails van klanten. Je kan alleen met de secretaresse spreken, want andere medewerkers zijn nooit bereikbaar. Ze vertellen klanten niet hoe de zaak verloopt en wat moet je doen om de zak te sluiten. Dus maanden zitten te wachten. Geen klantengericht bedrijf.

    Door Jane Chuhu op 27 september 2019 Reageer

  • This company is essentially full of a**holes trying to rip you off. They would not accept any explanation at all despite I later found out that it was their own mistake to use the wrong address.

    Sterke punten
    NONE

    Door Jan op 23 september 2019 Reageer

  • Ook naar mij mails blijven sturen van facturen die allang betaald zijn.
    Luisteren nergens naar, blijven maar irritant bellen.
    Ik zelf contact opgenomen met het bedrijf waarmee ik zaken doe, die zelf bevestigen dat alles correct verloopt en voldaan is. En nog houden ze vol dat wij hun moeten betalen. GEEN ZAKEN DOEN MET BVCM !!!

    Zwakke punten
    LUISTEREN NIET! willen enkel geld ontvangen

    Door NICK CORNELIS op 16 september 2019 Reageer

  • Waarom stappen we niet met alle om deze opichters aan te klagen?? Ze kunnen niet op een normal mannier geld verdienen dus wat ze doen is nep diensten verlenen en vervolgens gerechtsdeurwaarders en naar de rechter slepen. Ze werken samen met advanza die toevallig ook oplichters zijn. Ik ben deze twee organisations zat, hopelijk krijgen ze eindelijk wat ze verdienen. Mensen oplichte met een hoog gedrag, ga gewoon werken net als normal mensen en niet geld plucken van mensen die heel hard ervoor gewerkt hebben.

    Ik hoop dat andere mensen jullie zullen aanpakken en behandelen met als hoe jullie andere mensen hebben behandel.

    Neem het geld naar jullie graf

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Machtmisbruik, oplichters,

    Door Gaat je niks aan op 5 september 2019 Reageer

  • Deze club is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk kosten aan jou op te leggen. Werken onkundige mensen die het woord 'nadenken' niet kennen.

    Door Dennis op 29 augustus 2019 Reageer

  • Je spreek wat met ze af en vervolgend doen ze gewoon wat ze willen het enige wat ze zeggen we kunnen niet bewijzen dat u dat heeft afgesproken dus we gaan gewoon door met de proceduren zeer slecht .

    Door Boe op 7 augustus 2019 Reageer

  • Vorig jaar stond ineens een deurwaarder aan de deur bij andere mensen met een dwangbevel om binnen twee dagen 600 euro te betalen vanwege een rekening uit 2008 van orgine 50 euro die al betaald was en waarvan de eigenaar van het bedrijf ook op de hoogte was gesteld. Nooit meer iets van gehoord. Tot vorig jaar LAVG eiste per direct een betaling. Ze hebben bij andere mensen een brief daarover in de bus gedaan met mijn gegevens zonder envelloppe. Ik heb contact gehad en dacht dat het geregeld was. Een maand geleden werd ineens beslag gelegd op mijn uitkering voro 100 euro per maand, mijn inkomen is 825 euro en heb hoge vaste lasten en geen huurtoeslag. Er is nu al geen geld voor boodschappen en de vordering was zonder overleg nog eens opgehoogd tot bijna 900 euro. Ben eens gaan rond informeren. Het bedrijf waarvoor zij zouden incasseren is opgeheven, de eigenaar is overleden. Dus de vraag is wie de opdrachtgever dan is voor deze vordering? Krijg een vaag antwoord over erfgenamen en zij wisten niet dat de eigenaar van het bedrijf van de betwiste vordering 2008 overleden was. De erfgenaam weet van niets in deze zaak. Er is geen opdrachtgever en geen vordering en zij weigeren het beslag op te heffen. Het ergste was dat ik ernstig ziek ben en zo overstuur was dat ik belangrijke onderzoeken in die week heb afgezegd, omdat ik nu 9 maanden geen geld heb voor eten door de onrechtmatige beslaglegging LAVG. Tevens ga ik aangifte doen en adviseur dit ook aan de zoon van de overleden eigenaar waarvoor LAVG zogenaamd aan het incasseren is en die van niets wist. Zijn ID wordt misbruiktvoor een vordering die LAVG zelf bij elkaar bedacht heeft.

    Sterke punten
    Geen. Ze komen afspraken niet na en treden buiten de wettelijke regels voor gerechtsdeurwaarders. Tijd voor een tuchtrechterlijke aanpak.

    Zwakke punten
    machtsmisbruik
    oplichting
    ID-fraude
    afdreiging
    niet bestaande kosten opvoeren
    in strijd AVG
    in strijd gedragregels gerechtsdeurwaarders

    Door annemonique op 6 augustus 2019 Reageer

  • Wat een tyfus bedrijf zeg, zomaar beslag leggen zonder te melden terwijl je ook nog eens niets hoeft te betalen. Had een achterstand bij zilveren kruis maar is volledig afbetaald is ook zo gemeld door zilveren kruis . Krijg ik net een brief binnen dat er beslag op mijn loon wordt gelegd, en als je syncasso wilt bellen zit je eerst een half uur in de wacht. Uiteindelijk maar opgehangen wegens te hoge kosten telefoon en mail gestuurd. Walgelijk bedrijf om dit zomaar te doen!!!

    Sterke punten
    Geen sterke punten gewoon een walgelijk bedrijf die er op kickt mensen zo te duperen

    Zwakke punten
    Alleen maar zwakke punten.

    Door Aruni op 1 augustus 2019 Reageer

  • ZWS heeft mijn inziens een zeer discutabele werkwijze voor het aannemen van opdrachten. Daarmee snijden ze zichzelf in de vingers, want als er dan toch onvoldoende argumenten zijn om te mogen incasseren, dan proberen ze via een nieuwe opzet er weer een nieuwe zaak van te maken. In ons geval kregen wij eerst de volle rekening voor een dienst die niet was geleverd en toen daar te weinig argumenten voor waren kregen we een rekening voor de annuleringskosten. Het gaat bij dit bedrijf niet zozeer om het behalen van een recht, maar meer om het binnenhalen van geld terecht of niet terecht.

    Sterke punten
    Zij weten zich heel goed te profileren als een keurig bedrijf met een solide werkwijze.

    Zwakke punten
    De procedure voor het aannemen van opdracht van klanten van ZWS Incasso BV is zeker voor verbetering vatbaar.
    Het is onverstandig van ZWS Incasso om junior medewerkers op delicate zaken te zetten met onvoldoende kennis van de juridische aspecten.

    Door Rob Kranendonk op 31 juli 2019 Reageer

  • Maandelijks 5 euro plus rente moeten betalen omdat je niet plots een rekening van een paar honderd euro kan betalen en daardoor een betalingsregeling moet afsluiten is geld uit de lege zakken halen.

    Schaamteloos.

    Sterke punten
    Ze zijn erg goed in het hebben van geen hart maar wel het dragen van zware geldgevulde zakken.

    Door D. op 29 juli 2019 Reageer

  • Waar moet je bij dit geboefte nu beginnen...
    Bij het begin? Oke, ooit ergens in de jaren 90 hielt de heer Henk bos zijn lagere school diploma nou ja ze hebben hem er af getrapt omdat hij op zijn dertigste nog te dom was om een goede citoschoolonderzoek te halen en ergens ver onder mavo niveau is blijven haken en het school bestuur het verontrustend vond dat gekke Henkie het begon aan te pappen met kinderen die een 25 jaar jonger waren en nog niet volledig tot wasdom zijn gekomen.

    Na dat ze hem van de basisschool hadden afgetrapt en zijn ouders hem het huis uit hadden gezet om hem op te laten nemen in een inrichting voor zwakzinnigen, begreep Henkie dat hij nog maar een ding kon doen en dat was van huis weg te lopen. Met geen cent op zak zwierf hij door het land. Op een stormachtige herfstavond werd hij door de bliksem getroffen in het bos. Die bliksem bleek geen gewone bliksem, maar een door een demonisch onderwezen uit de Hel afkomstig te zijn. Het demonisch wezen liet Henk Bos een keuze. Branden als aanmaak blokje van het Hellevuur of, deurwaarder worden met als enige doel de samenleving, wereld economie en de mensheid te vernietigen... Gekke Henkie koos voor het laatste, tekende een contract met de duivel die hem hielp om een duister incasso en deurwaarders organisatie op te richten. Als beloning voor al zijn kwaadaardige acties naar mensen toe zou zijn ziel zwarter en dieper branden in de Hel wanneer hij tot zijn 60ste levens jaar dit vol zou houden, dan zou hij zelfs een van de prinsen in de hel mogen zijn net als zijn illustere voorbeelden bij leven Binladen en Hitler.

    Zo gezegd zo gedaan Henkie richtte eerst Bos incasso op en later LAVG twee bedrijven zonder morele normen en waarden. Een bedrijf altijd op roof en plundertochten en op het randje van de wet. Er alles aan doen om mensen de vernieling in te helpen de schuldenberg te vergroten en om Henkie zijn ziel zwarter te doen blakeren in de Hel.

    kies dus nimmer voor dit bedrijf wand u zelf zal vroeg of laat hierdoor ook meer klanten kwijtraken dan u lief is.

    Sterke punten
    wanstaltige praktijken
    demoon indrijvingen
    satanistische rituelen
    kinderporno
    en al het andere wat in dit straatje past maar hier niet te beschrijven valt om dat het te weerzinwekkend is.

    Zwakke punten
    alles wat maar valt te bedenken.

    Door Bastiaan op 27 juli 2019 Reageer

  • Ik heb een zorgverzekering zoals elke Nederlander en die wordt automatisch afgeschrevenz omdat ik geen geld had konden ze het 2 maanden niet afschrijven ik moet daarom 180 euro betalen dacht ik maar nee flanderijn ruikt geld gooit even 680 !!!!!!!!! Verhoging en heeft beslag gelegd op mijn inkomsten geen bemiddeling mogelijk

    Zwakke punten
    Overdreven verhogingen totaal geen medeleven dat ik letterlijk niet meer kan eten door dit voor 4 maanden me leven is naar de kloten bijna 700 euro betalen omdat je 2 maanden je premie niet kon betalen,omdat ik geen geld had.

    Door Menno op 22 juli 2019 Reageer

  • Wat een vreselijk onbeleefde medewerkers. Als je om informatie vraagt geven ze je die niet, manipuleren je en uiteindelijk kom je voor onverwachte kosten te staan. Mijn advies is dan ook zeker: ga niet met dit manipulatieve bedrijf in zee. Spijt als haren op mijn hoofd.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    - Onvriendelijk
    - Onprofessioneel
    - Respectloos
    - Dieven
    - Het kost je klauwen met geld
    NIET DOEN!!

    Door Richard op 15 juli 2019 Reageer

  • Ze passen allerlei rentekosten en incassokosten toe, terwijl de opdrachtgever nooit een betalingsherinnering heeft gestuurd en Flanderijn zelf ook niet.
    Ik ben verhuist en heb nooit iets gehoord, ook bij mijn oude adres lag er geen post, dit heb ik gecontroleerd met de nieuwe bewoner. Ineens kreeg ik wel 1 mail?!
    Alles zwart op wit naar Flanderijn gestuurd dat ik echt niks heb gekregen van de opdrachtgever en Flanderijn zelf samen met bewijs van de nieuwe bewoner ; Enige reactie blijft dat ik de incasso kosten en rente moet betalen.
    Als je ze een mail stuurt wordt daar nooit op gereageerd. Intussen blijven ze je dreigen en intimideren en moet je wel betalen.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    1. Niet professioneel
    2. Zeer slecht te bereiken via de mail
    3. Luisteren niet.
    4. Sturen ALS ze iets terug sturen onduidelijke mails terug.

    Door Liz op 11 juli 2019 Reageer

  • LAVG heeft meerdere incassoburea`s en deurwaarders in hun kantoor zitten. Ik herken ze altijd direct aan het adres op de brief. Je opent de brief en opeens komt er een heel ander bedrijf uit.
    Op die manier geld verdienen is natuurlijk makkelijk. Als Piet het doorstuurt naar Klaas die voor hetzelfde kantoor werkt en ze vangen er beide 100 euro op.

    Zwakke punten
    - Dreigementen
    - Hoge kosten

    Door Moeder op 9 juli 2019 Reageer

  • Flanderijn, de grootste boeven die er zijn.

    Flanderijn blijft dreigen, zowel in hun mail als telefonisch. Als je een regeling wil treffen komen ze met het feit dat er al een oproep voor de rechtbank ligt. Je legt uit dat je het gehele bedrag niet in een keer kan betalen en dan word er gezegd dat er nog griffiekosten bovenop komen. "Als ik u was, zou ik het niet zover laten komen" stond er letterlijk in de mail. Bah!

    Zwakke punten
    - Communicatie
    - Dreigementen

    Door Moeders op 9 juli 2019 Reageer

  • Dit bedrijf (eenmanszaak) werkt met veel criminelen organisatie zoals Streya.
    Ik heb reviews gelezen over Streya die zijn niet misselijk.
    Ik hoop in Nederland dat dit soort zaken is aangepakt worden door K.v.K.

    Door Rob Massa op 28 mei 2019 Reageer


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus