Reviews over Incassobureaus


  Nutteloos persoon - Review over VraagAlex

  Nutteloos persoon. Doet effectief niks om je te helpen en wordt heel onbeschoft wanneer je dit aankaart. Ik wou dat ik minder sterren kon geven. Hier ons gesprek https://imgur.com/gallery/lEb4FJE

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Reageert traag Doet niks Onbeschoft

  Fraude pleging door Flanderijn - Review over Flanderijn

  Op basis van FRAUDE Plegen is Flanderijn Rotterdam een vieze Gerechtsdeurwaarders bekend. Als zij alle Gerechtshoven weten te negeren door vervalste incasso\\\'s te plaatsen.\\r\\nDaarbij is artikel 225 van het wetboek van Strafrecht van kracht gesteld op naam van Flanderijn wegens Valsheid in Geschriften worden begaan. Hier ligt namelijk een boete voor open van� 82.000,00 die Flanderijn mag gaan betalen . Wegens hun vervalste dossiers te doen ontwikkelen.

  Sterke punten
  Oplichten met vervalste dossiers te doen ontwikkelen

  Zwakke punten
  Mensen oplichten

  Incasso - Review over Famed

  Door scheiding kwam ik in zwaar weer.ondertussen moest ik mijn gebit laten saneren.rekeningen gingen naar fa-med.te late betalingen.maar voor iedere nota schakelen ze een apart incasso/deurwaarderskantoor in.resultaat hoge kosten onoverzichtelijk .incassobureaus credios/van Arkel/GGN schuiven onderling.nu 5000 euro verder door rechtzaken nog steeds bezig

  Sterke punten
  Afschuiven

  Zwakke punten
  Snel incassotraject

  Nul komma nul begrip - Review over LAVG

  Een jaar lang geen enkel communicatie ontvangen van hun, volgens hen omdat ik in België woon 🙈 moet ik nu een boete betalen van 300€. Als je probeert uit te leggen waar het mis is gegaan, krijg je enkel een erg kortaf antwoord. Er wordt niet geluisterd naar de andere kant van het verhaal. Diep triest!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gebrek aan communicatie en als er die uiteindelijk is zijn ze erg bot en kortaf.

  Onbetrouwbare oplichterspraktijk! - Review over Flanderijn

  Flanderijn, en dan met name Cees Onwijn, is een uiterst onbetrouwbaar sujet. Vandaag spreek je iets met dit figuur af, morgen is het verhaal weer heel anders en deze man kleedt je volledig uit. Wij gaan in elk geval stappen ondernemen om het handelen van deze Onwijn proberen te stoppen.....

  Sterke punten
  niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar, oplichters, onmenselijk

  Syncasso gedupeerde gezocht - Review over Syncasso

  Helaas ook door syncasso in het ooitje genomen . Slecht bedrijf , liegt gaat betalingsregelingen uit de weg want ze reageren hier niet op . Het BW 6:29 en regeerakkoord Rutte 3 wordt niet na geleefd .Momenteel aangifte bij de politie gedaan tegen dit bedrijf en de kamer van Gerechtsdeurwaarders ingelicht . Ik wil graag met mensen in contact komen die ook door hun benadeeld zijn zij het als iemand die schulden had of bedrijven die door hun benadeeld zijn , zaak moet niet langer dan 1 jaar oud zijn . Met deze info wil ik 1 groot front vormen tegen deze praktijken , dit zijn geen Gerechtsdeurwaarders die onder ede staan .

  Sterke punten
  Slecht bedrijf , reageren slecht , geven je nooit de gevraagde stukken betalingsregelingen gaan ze uit de weg door afwijzen of totaal niet reageren . Als je iets aan ze vraagt bv betaal herinneringen of telefonische gegevens conform contract krijg je ze niet . Wat je niet hebt kan je ook niet geven maar wel onder ede zeggen dat ze meerdere malen iets hebben gestuurd .

  Zwakke punten
  Arrogantie ten top , Gerechtsdeurwaarder niet waardig , onder ede liegen . Zeggen dat ze wat per mail hebben gestuurd als je om een kopie vraagt van de mail kappen ze het gesprek af . Beste syncasso ik ben een slechte mail box opruimer maar na 7 jaar bij een incassobureau mijn gelijk te halen waarbij ik onverschuldigd geld eindelijk terug krijg moet dit toch wel duidelijk zijn dat ik alle mails bewaar onder welke naam ook

  Niet fatsoenlijk bureau - Review over Centraal Invorderings Bureau (CIB)

  Eerst laten ze een een rekening 2! Jaar onbetaald en vervolgens komen ze op een nogal dringende manier met mails. In plaats van een vriendelijke manier, is het bijna stalken. Bijna dagelijks mails en zelfs een sms! Dit is geen incassobureau.. dit is gewoon een manier van geld afhandig maken, zonder dit op een normale manier te communiceren. Zo zeggen ze dat er meerdere herinneringen zijn verstuurd... nog niet 1 ontvangen, niet in de mail en niet met de post! Echt een triest bedrijf!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Na 2 jaar dreigen terwijl er nooit iets is gestuurd door CIB; Ze sturen een sms, hoe onfatsoenlijk is dat

  Agressief incassobureau - Review over Bill Incasso

  Ik krijg van Bill een brief waarbij hij ons wettelijk in gebreke stelt vanwege facturen van zijn klant. Echter was deze factuur al betaalt maar Bill wenste wel nog even de incassokosten en rente te ontvangen. We ontvingen een brief die er alleen maar op gericht is om te intimideren want inderdaad al snel kwam er een volgende brief dat ze een civiele procedure gaan opstarten. Waarmee ze je proberen bang te maken. Erg agressief & onprofessioneel

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Agressief Niet meedenkend

  Geen reactie op mail, onmogelijk te benaderen, schaamtelijke bedrijfsvoering - Review over IncassoPartners

  Ondanks 5x gemaild te hebben dat zij naar mijn privé adres moeten mailen, en NIET naar mijn zakelijke email negeren zij dit verzoek. Na 5x mailen geen reactie, na bellen wordt er niet opgenomen. Directie moet echt eens gaan nadenken of er iets mis is met proces en protocol want zoals hoe het nu gaat ga ik ook geen zaken meer met jullie doen terwijl jullie WEL op de deelnamelijst van een minicompetitie stonden. Succes en graag nooit meer contact opnemen

  Waardeloos - Review over Ultimoo Incasso

  We komen er samen uit zegt dit buro, wat een bullshit,1 waardeloze bende

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie onbenullen achter de telefoon

  Crimineel bedrijf - Review over Centraal Invorderings Bureau (CIB)

  Wacht nu al 2 maanden op de verwijdering/aanpassing van mijn bkr na ik de betaling van hun vordering met crimineel hoge kosten heb voldaan. Heb hierover al een aantal mails gestuurd en 4x over gebeld. Tevens bij het bellen werd een aantal keren de verbinding ineens verbroken nadat ik +/- 5 tot 10 minuten in de wacht stond om iemand te spreken. Ik heb mij voorgenomen geen zaken meer te doen met bedrijven wie hier mee samenwerken!

  Sterke punten
  De kosten op maximaal en vaak zelfs meer dan maximaal is toegestaan te berekenen.

  Zwakke punten
  Aftersales

  TUIG! - Review over Centraal Invorderings Bureau (CIB)

  Criminele Organisatie, stelen, bedriegen, etc, etc. Horen normaliter levenslang te krijgen!!!! Maar ja, Nederland kut BANANA republiek! Betaal hen NIETS mensen, en ze gaan lekker keihard failliet!

  Sterke punten
  NIETS!

  Zwakke punten
  OPLICHTERS! OPLICHTERS! LEUGENAARS! CRIMINELEN! TUIG! ONBETROUWBAAR! SCAMMERS! SPAMMERS!

  Geen reactie op emails - Review over Vesting Finance

  Heb een regeling kunnen treffen, ging soepel, kon ook 1/3 vqan de schuld af omdat ze mijns inziens teveel rente wilde innen, kon prima over onderhandeld worden, dus daar geen probleem. Maar nu stuurde ze ineens tussendoor een mail of ik even 75 euro over wil maken terwijl ik gewoon netjes de afgesproken maandelijkse termijn overmaak, daar mailde ik hun over, en krijg geen antwoord. Gelukkig heb ik van alles bewijs, dus als het niet goed gaat en ze willen het hard spelen zal ik zeker gelijk krijgen mocht een rechtzaak nodig zijn. Maar toch, gezien eerdere ervaringen die ik met deurwaarders heb maakt dit me al zenuwachtig. Dus dat niet reageren van Vesting Finance is onbeschaafd, jammer dat dit kan bij bedrijven, zou eigenlijk gelijk een boete moeten krijgen voor dit soort gedrag zodat ze dat afleren.

  Sterke punten
  Vriendelijk aan de telefoon, makkelijk een afspraak mee te maken

  Zwakke punten
  Niet reageren op mails, lijken afspraken naar believen aan te willen passen

  Ga niet in zee met deze criminelen en betaal geen rode stuiver! - Review over Syncasso

  Dit zijn de laagste van de laagste orde crimineeltjes! Zogenaamd professioneel en goed overkomen, vervolgens gaan ze de debiteur enkel dreigen en haar/hem nooit alle ruimte/tijd geven om uberhaupt wat te kunnen aflossen en zit de opdrachtgever dus met de handen in het haar! Ik hoop vanuit de grond van mijn ziel en hart dat jullie keihard op jullie bek gaan, dat geen hond meer wat aan jullie overmaakt en zodoende jullie failliet mogen gaan. Tuig zijn jullie! Duizend euro vragen en zogenaamd alles goed laten oplossen.. dreigen kan iedereen, stelletje lelijke apen die klaarblijkelijk een IQ van onder de 50 hebben; zwakzinnigen zonder professionele houding. Ook nooit reageren op telefoontjes en dergelijke, zeer arrogant overkomen, geen nette manieren, de persoon met ''jij'' aanspreken en nog 1000 andere slechte manieren. Ga liever naar een juridisch kantoor c.q. mediator of beide, kom je ook veel minder uit qua kosten! Syncasso is geldklopperij!

  Sterke punten
  Zijn vriendelijk alvorens je hen in de armen neem, vervolgens arrogant als de vliegende tering!

  Zwakke punten
  Tuig; Leugens; Brengen crediteur en debiteur niet naar elkaar toe, maar verdrijven ze (net de vervloekte SATAN!) LIEGEN; STELEN! Met andere woorden: sluit de deuren, want prutsers als jullie horen achter de tralies. En betaal AUB alle kosten terug naar de crediteurs!!!! OPLICHTERS!!! SCAMMERS!!!!!!

  Hebben geen manieren, hondsbrutaal, komen afspraken niet na en stelen! - Review over Syncasso

  Dit zijn criminelen! Syncasso moet strafrechtelijk aangepakt worden, want heb van velen clienten vernomen dat ze ook crimineel bejegend zijn door dit tuig Syncasso! En brutaal c.q. zwakbegaafd dat ze zijn, van de lelijke bejaarde trutten tot de verwijfde gays!

  Sterke punten
  Geen! Absoluut geen!

  Zwakke punten
  Stelen; Stelen; Arrogant; Erger dan welk ziekte dan ook! Begrijpen geen Nederlands. Reageren nooit. Willen enkel eigen belang (dus winst maken!)

  Grootste oplichters! Opdrachtgevers worden eveneens getild! - Review over Syncasso

  Opdrachtgevers, ga a.u.b. niet in zee met deze zakkenvullers, oplichters, criminelen tuig die enkel uit zijn op lekker winst maken en niks voor elkaar krijgen! Los liever alles zelf op of d.m.v. een advocaat of dergelijke professional, i.p.v. deze stelletje tuig bij elkaar! Zwakzinnig dat ze zijn, reageren nooit op e-mails, telefoontjes en dergelijke!

  Sterke punten
  Is er niet!

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na; Zijn A-sociaal; Zijn crimineel bezig (moet strafrechtelijk aangepakt worden!); Reageren werkelijk waar nooit op e-mails of telefoontjes, noch brieven! Zijn hondsbrutaal en hebben geen manieren; Zijn zwakzinnig.

  KatmeteenU - Review over Syncasso

  Leugenaars incapabel en niet eens het fatsoen om hun naam te geven bij telefonisch contact wens ze voor 2021 alle dat wat Willem 3 had . Weet ik ook niet maar met twee theelepels konden ze hem van bed tillen gr Den

  KatmeteenU - Review over Syncasso

  Leugenaars incapabel en niet eens het fatsoen om hun naam te geven bij telefonisch contact wens ze voor 2021 alle dat wat Willem 3 had . Weet ik ook niet maar met twee theelepels konden ze hem van bed tillen gr Den

  KatmeteenU - Review over Syncasso

  Leugenaars incapabel en niet eens het fatsoen om hun naam te geven bij telefonisch contact wens ze voor 2021 alle dat wat Willem 3 had . Weet ik ook niet maar met twee theelepels konden ze hem van bed tillen gr Den

  ZOOITJE - Review over Syncasso

  Syncasso is een bedrijf wat er nooit zou mogen zijn. Ze bestoken je met e-mails terwijl zonder bericht je zorgtoeslag wordt geïncasseerd en zij tevens blijven dreigen met verhogingen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Helemaal geen

  Verschrikkelijk bedrijf - Review over Syncasso

  Syncasso is een bedrijf van de laagste rang.. een hoopje kots.. een bijmekaar geraapt zooitje van ellendelingen.. als je dacht dat rutte erg was.. dan ken je syncasso nog niet.. wie ooit geconfronteerd word met ze.. succes!!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Het ziin amateurs die niet weten wat ze zeggen of doen

  Goed resultaat - Review over IP Nederland

  Alles was goed verlopen. Dit was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van een incassobureau en bij eventuele vragen was de heer Lodewijk altijd goed bereikbaar en nam hij de tijd om alle vragen te beantwoorden. De no cure no pay voorwaarden waren anders dan ik vantevoren gedacht had en ik heb een bedrag moeten voorschieten wat bovenop de hoofdsom is geïncasseerd. Uiteindelijk dus alles ontvangen en een goede ervaring gehad.

  Sterke punten
  Communicatie, updates via email en via online portaal

  Zwakke punten
  Onduidelijkheid op de website over no cure no pay. (Voorwaarden goed lezen)

  SCHOREM! Criminele benden die strafrechtelijk aangepakt moeten worden! - Review over Syncasso

  Hoe bestaat het dat dit soort tuig van malafide organisaties thans nog mogen bestaan uberhaupt? Ach ja, Nederland banana republiek hé! Tuig van een organisatie! Als klant, kun je een grote fout maken door met dit soort tuig in zee te gaan! Vragen belachelijk veel voorschot (geld) en zullen vervolgens enkel stoer achter de pc dreigen en voor de rest geen afspraken met het bedrijf of persoon maken, nee hoor, ze hebben lekker paar centjes gemaakt en gaan vervolgens op hun harige smerige dikke reet zitten! Zullen niets voor elkaar krijgen! In plaats van aan tafel te gaan met jou als opdrachtgever en met de debiteur, nee hoor! SCHOREM is Syncasso! SCAMMERS van de laagste orde! TUIG!

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  Zijn oplichters; Liegen en bedriegen; Stelen; Zijn crimineel bezig; Maken nooit een compromis! Sluiten alle afspraken uit; Zijn geldwolven; Niet servicegericht; Nemen nooit de telefoon op! Antwoorden nooit op e-mails. KORTOM!! Een malafide tuig organisatie, horen normaliter gvd achter de tralies in banana republiek Nederland! Gaat de brancheorganisatie (ook zeer malafide klaarblijkelijk) hier wat aan doen c.q. stappen ondernemen?! Zien wel..

  Zeer bot en van het zelfde niveau als de klantendienst van AliExpress - Review over VraagAlex

  Kreeg allereerst na mijn eerste bericht een automatisch standaardantwoord met veel reclame en weinig hulp, en daarna de vraag 'waarmee kan ik u helpen', alsof ik dat nog niet uitgebreid had uitgelegd. Wat daarna volgde was een korte conversatie op hetzelfde chatbot niveau als dat van AliExpress zelf. Niet te veel van verwachten dus.

  slecht - Review over Van der Meer en Philipsen

  In scheiding werkzaam voor ex partner. Onterechte aanmaningen sturen, waarbij een "nota" nog maar 5 ontvangen was, en Van der Meer al forse boetes opgelegden, terwijl op de "nota" 14 dagen tijd werd geboden. Tevens was de nota een bedrag onderdeel van rechtszaak scheiding, die op de planning stond, waarbij een financieel expert was benoemd in een eerdere zitting bij de rechter. Na tussenkomst advocaat werd afgesproken te wachten tot aan rechtszaak uitspraak, maar deze afspraak kwamen ze niet na. Aangezien ik zelf volledig zorg had over de kinderen gaf dit heel veel stress extra, tengevolge van wanbeleid van dit incasso bureau.

  Zwakke punten
  Doen niet aan waarheidsbevinding