Reviews over Incassobureaus


  Oplichting

  Review over Syncasso

  Helaas aangifte van fraude moeten doen. Opeens veranderen ze de hoofdsom met €12000 zonder geldigheid. Het kost veel energie om dit oplichtingsbedrijf te laten zien waar ze mee bezig zijn.

  Sterke punten
  geen enkel

  Zwakke punten
  fraude, oplichting, zelfs een gerechtsdeurwaarder volgt niet de juiste procedures

  Oplichters

  Review over Flanderijn

  Zijn het keurmerk incasso niet waardig, posten die al jaren zijn verjaard proberen ze met dreig en chanteren berichten alsnog bij je te verhalen. Typisch wat oplichters ook proberen te doen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Geen rechtsgeldige gang van zaken

  Review over Flanderijn

  Maart 2021 out of the blue een mailtje of ik ff 2000 euro over moet maken binnen 5 werkdagen ,Geen overzicht ,geen melding waar het uberhaubt over gaat etc .alleen een bedrag en een bedreiging .Huh nee ...dus meteen gebeld ,vaag verhaal over een roodstand van een gezamelijke rekening (ben in 2013 al gescheiden dus wtf?) Na contact met de gemeentelijke kredietbank een mail terug gestuurd dat ik ALLE zogenaamde post die naar MIJ toegestuurd zou zijn wil krijgen.Niks noppes nada ..ze nemen geen contact op met mij en ook niet met de schuldhulpverlening van mijn gemeente .die hebben voor mij ook 2 maal gemaild met dezelfde vraag.7 maanden! Later ..mail van Flanderijn met ...alle post die de Rabobank naar ..mijn exman heeft gestuurd,compleet ongehoord en volledige privacy schending.Maar nog steeds dus niks van wat naar mij moet zijn gestuurd Uit deze illegale gegevens blijkt ook nog eens dat die rekening op 1 maart 2021 opgeheven is met een saldo van 0 euro��\\r\\n��\\r\\nDus wederom een mail terug gestuurd dat dit 1 dus gegevens zijn van mijn exechtgenoot (wat dus compleet de AVG te buiten gaat) en ik dus geen antwoord heb op mijn vraag .\\r\\nOverzicht van het bedrag van 2000 (hoe komen ze erbij?)\\r\\nBrieven van de Rabobank die dan ergens belong the way naar mij toegestuurd zouden moeten zijn(wat doet anders mijn zooi bij een deurwaarder? Daar hoort eerst toch echt een proces vooraf gegaan te zijn,brieven contact etc?)\\r\\n\\r\\nEn weer ...geen antwoord ...\\r\\nWeer 4.5 maand later een dreigtelefoontje terwijl ik op mijn werk zit .\\r\\nWij bellen over de openstaande vordering en voor hij verder kon gaan meteen afgekapt met ..ik verwacht EERST antwoord op mijn mail . Een goede dag nog .\\r\\nSpuug en spuugzat ben ik van dit volk! \\r\\n\\r\\nBeetje dreigen en lastig vallen terwijl ik nog steeds geen flauw idee heb waar deze bullshit over gaat!

  Zwakke punten
  Alles

  oplichters

  Review over Flanderijn

  bloed zuigers oplichters

  Schandalig bedrijf

  Review over Vesting Finance

  Niets maar dan ook niets van hoe zij zich voorstellen is waar. Het is een in en intriest bedrijf. Aan alle bedrijven doe hier nooit zaken mee. Je eigen relatie met de klant gaat kapot . Geld geld en geld dat is het enige wat telt was een zeer passende slogan geweest. Vreselijk slecht geschoold personeel. 1 vraag 3 personen 3 verschillende antwoorden. Onbeschoft asociaal bedrijf is het. Alle spijt hier ook zaken mee gedaan te hebben.

  Sterke punten
  Geen. Niet voor consument of opdrachtgever.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen. Dat dit bedrijf uberhaupt nog man opereren in Nl is grof schandalig

  Wat n nare mensen die daar werken

  Review over Flanderijn

  Contact is moeilijk te leggen en anders word je als n kleuter of debiel behandeld. Eerst hoor je maanden niks en opeens komen ze met een deurwaarder en allemaal extra kosten. Dit had veel eerder opgelost kunnen worden, maar door hun langzame acties zijn er ook extra kosten bij gekomen. Ze weten het goed te spelen. Want je wilt van ze af, maar al het gedoe wil je niet meer en dus betaal je maar. Terwijl je soms dingen betaalt die niet hadden gehoeven. Ze hebben nu veel te veel geld ingehouden en daar kan je dan op zitten wachten, want betalen ho maar. Nee, moeten wij eens proberen. Met de klachten wordt ook geen drol gedaan. Ook lopen er veel medewerkers weg bij Flanderijn, dat vertelden ze zelf. Wij hebben wel 5x het dossier aan iemand anders moeten vertellen. Wat een klotebedrijf!!!! Is die ene ster nog geen eens waard

  Sterke punten
  Je behandelen als kleuter of debiel

  Zwakke punten
  Zie hierboven. Teveel om op te noemen

  Flexibiliteit van een flatgebouw

  Review over Flanderijn

  Ik ben welwillend in het oplossen van een openstaande schuld maar met deze lui valt werkelijk niks af te spreken, ze plunderen liever je salaris zodat er nog meer schulden ontstaan. Dit terwijl met andere incassobureaus wel heel eenvoudig een regeling getroffen kan worden. Ze hebben gewoon schijt aan je situatie en dit terwijl ik gewoon een redelijk voorstel doet zodat ik wel alle schuldeisers tevreden houdt.

  Sterke punten
  Grapje zeker

  Zwakke punten
  Ze werken mensen verder de problemen in met hun schandalige werkwijzen

  Schuldeiser gebruikt Ultimoo briefpapier met hun toestemming

  Review over Ultimoo Incasso

  Laatst kreeg ik een vordering van een schuldeiser op briefpapier van Ultimoo. Alles wees erop dat dit een brief van het incassobureau was. Toen ik Ultimoo echter belde bleek de vordering bij hen niet bekend. Ze blijken briefpapier aan hun opdrachtgevers te verstrekken die daar alles op kunnen zetten wat ze maar willen onder het mom van een incassobureau. Heel kwalijk vind ik dit want je krijgt meteen het idee dat de incassoprocedure is opgestart met bijbehorende kosten. Oneigenlijke dwang en misleiding dus. Ik betwist de vordering maar wat kan ik doen? De schuldeiser zet de vordering uit bij een incassobureau, de kosten beginnen te lopen, enige wat ik kan doen is naar de rechter gaan. Dat doe je niet zo snel voor een vordering van 169 euro. Wat kun je dan doen?

  Sterke punten
  Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan.

  Zwakke punten
  Ze verkopen hun naam en hebben geen idee wat er in hun naam door hun opdrachtgevers naar de klanten wordt gecommuniceerd. Zo zou ik nooit mijn bedrijfsnaam willen uitlenen.

  Onprofessioneel, kortzichtig en asociaal

  Review over Vesting Finance

  Vesting Finance is een organisatie die nog nooit heeft gehoord van sociaal ondernemen. Ik heb inmiddels meerdere keren met deze organisatie te maken gehad en helaas ook een keer voor mijzelf. Nadat ik mijn volledige vordering had ingelost hebben zij de registratie daarvan niet afgerond en kreeg ik ineens de verrassing dat de vordering nog open stond bij het BKR. Na het indienen van een klacht hierover ben ik zeer onbeschoft behandeld door de mensen van Vesting Finance. Hierover heb ik een klacht ingediend. Wettelijk gezien hebben zij 4 weken om hierop te reageren. Dit hebben zij ruimschoots overschreden en niet naar behoren afgehandeld. In eerdere zaken die ik met hen heb afgehandeld was dit precies hetzelfde. De communicatie binnen dit bedrijf gaat goed zolang je nog aan hun moet betalen. Zodra je dat hebt gedaan geeft men ineens niet thuis. Dat klachten op deze manier worden afgehandeld en daarmee duidelijk van zeer ondergeschikt belang zijn blijkt wel uit het feit dat men 4 mensen op de klachten afdeling heeft zitten (en een vacature voor de 5de). Vesting Finance is lid van het NVI maar houden zich maar absoluut minimaal aan de daardoor gestelde regels. Ik snap dan ook niet dat bedrijven zoals financiële instellingen gelieerd willen zijn aan dit bedrijf en Vesting Finance uit hun naam laten handelen. Ze houden totaal geen rekening met de situatie van personen zolang ze maar geld krijgen. In de financiële wereld is heel erg veel mis. Dit soort organisaties zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik snap dan ook niet dat je daar als normaal mens wil werken. Deze organisatie helpt mensen bewust de grond in. Ik heb veel organisaties meegemaakt maar deze slaat echt alles. Op hun site hebben zij een “Klanten Portaal”. Mensen, vergeet niet dat je geen klant bent bij hun. De klant is het bedrijf waar je het credit hebt. Voor Vesting Finance ben je niet meer dan een persoon waarvan ze nog geld krijgen en men zal niets uit de weg gaan om dat te krijgen.

  Sterke punten
  Ze zullen ongetwijfeld goed zijn voor hun Klanten

  Zwakke punten
  Houden totaal geen rekening met persoonlijke situaties en communiceren niet, niet per mail en zeer asociaal per telefoon.

  Shit

  Review over Vesting Finance

  aangezien door al m’n stress etc ben ik 1 van die zwakkere. Ben zo dom geweest om betalingsregeling te treffen en maandelijks een bedrag van 80 over te maken. Kan iemand mij vertellen wat ik kan doen? Zowiezo niet meer betalen, maar na al deze reviews besef hoe dom K ben geweest. Iemand advies wat te doen nu?

  Fout in het systeem aanvragen betalingsregeling. Geen begrip en toch betallen

  Review over LAVG

  verstuurde met betaal link en vervaldatum. Vervolgens op tijd betaalt maar toch een nog een rekening dat ik nog 56,- euro moet betalen. Pas goed op wanneer je om hulp vraagt om in aanmerking te komen voor uitstel. De vervaldatum naast de betaal link is niet lijdend met de betaaldatum in de brief. Zij erkennen de fout in het systeem maar laten je toch betalen. Heel erg misleidend en voor hun een kans om wat extra geld uit je broekzak weg te nemen. Ook totaal geen begrip en slechte klantenservice.

  Vieze oplichters

  Review over Vesting Finance

  Kreeg ineens een brief van ze of ik even binnen 2 dagen een bedrag van bijna 500 euro wil over maken. Ik heb geen eens een idee van wie dat af komt want dat staat nergens vermeld! Ze hebben het alleen maar over de schuldeiser dit, schuld eiser dat. Zat in een envelop van janssen en janssen incasso bureau uit Nijmegen. Dus had netjes gebeld om te zeggen dat die brief in een envelop zat van hun. Maar tot mijn grote verbazing werd mij gewoon gezegt dat zij die hadden verstuurd namens vesting finace! Dus kijk uit met al deze oplichters. Trap er niet in!! Is nog niet eens 1 ster waard!!

  Sterke punten
  Geen!! Oplichters zijn het!!

  Zwakke punten
  Alles aan ze is nep!

  Incasso deurwaarder uit het niets!

  Review over Famed

  4-12-2021 kregen wij uit het niets, een dwangsom van Jards gerechts deurwaarders. Behandeld door ene van willigenburg. De som was opgebouwd uit execuutie en rechtskosten van 600,7 euro, gebaseerd op een rekening van Famed van 78 euro, uit 2019/2020.Wij hebben meteen toen wij hier kennis van kregen, Jards gebeld. De kosten en procedure staat op onze naam, advies was zo snel mogelijk betalen om verdere oplopende kosten. Bij Famed kunnen wij niet achterhalen waar deze kosten vandaan komen om dat zij het aan Jards hebben uit besteed.Omdat wij van zowel Famed en Jards geen enkele brief hier over hebben ontvangen zijn wij op onderzoek uit gegaan en wil het volgende met jullie delen.Famed gebeld, gevraagd naar onze factuurgeschiedenis. Dat kon zij niet in zien want Famed is over genomen door Infomedics! Infomedics gebeld, kreeg claudia aan de telefoon en heeft het volgende voor mij na gekeken. Er stonden nog 2 factuuren open van onze Fisio, daar waren al meerdere herinneringen van gestuurd, wederom hebben wij ook deze niet ontvangen. Factuurnummers gevraagd en meteen betaald. Alle factuuren die van Famed op onze naam staan, die van de Fisio zijn (onze enige zorgaanbieder die met Famed werkt) lopen tot 2018 en zijn verder netjes betaald. Even de fiso gebeld om dit te controleeren en hem hier van op de hoogte gebracht. Na het betalen van de 2 openstaande factuuren waar wij geen kennis van hadden, blijkt er dus geen Factuur uit 2019/2020 open te staan. Niet bij fisio niet bij Famed. Famed heeft dus een rekening uitbesteed aan Jards, waar wij nu een dwangsom van krijgen, waar de deurwaarders en rechtsproceduure al van is geweest zonder dat wij hier enige correspondenie of brief van hebben gehad en niet te achterhalen is waar de zorg kosten vandaan komen. Gesproken met Juridischloket voor advies en om alles uit te sluiten, contact opgenomen met Postnl om te kijken of er niets mis is met ons postaderes, wat niet het geval is. Wij hebben Jards gevraagt om de dagvaarding en de uitspraak van de rechter en afkomst zorgkosten op te stuuren naar ons. Wij zijn in afwachting hier van. Het advies van de Fraudehelpdesk was om hier een melding van te maken bij, ACM consumentewijzer en Nza nederlandse zorgautoritijd. Zij gaan dit zo nodig als blijkt dat Famed onjuist handeld en schade veroorzaakt dit onderzoeken, met aansluiting van media en politie. MAAK EEN MELDING VAN JE VERHAAL BIJ NZA! hoe meer meldingen hoe sneller onderzoek naar Famed.

  Sterke punten
  Nalatig in factureering of fraude.

  Zwakke punten
  Telefoniesch contact met consument.

  Incasso deurwaarder uit het niets!

  Review over Famed

  4-12-2021 kregen wij uit het niets, een dwangsom van Jards gerechts deurwaarders. Behandeld door ene van willigenburg. De som was opgebouwd uit execuutie en rechtskosten van 600,7 euro, gebaseerd op een rekening van Famed van 78 euro, uit 2019/2020. Wij hebben meteen toen wij hier kennis van kregen, Jards gebeld. De kosten en procedure staat op onze naam, advies was zo snel mogelijk betalen om verdere oplopende kosten te voorkomen. Bij Famed kunnen wij niet achterhalen waar deze kosten vandaan komen om dat zij het aan Jards hebben uit besteed. Omdat wij van zowel Famed en Jards geen enkele brief hier over hebben ontvangen zijn wij op onderzoek uit gegaan en wil het volgende met jullie delen. Famed gebeld, gevraagd naar onze factuurgeschiedenis. Dat kon zij niet in zien want Famed is over genomen door Infomedics! Infomedics gebeld, kreeg claudia aan de telefoon en heeft het volgende voor mij na gekeken. Er stonden nog 2 factuuren open van onze Fisio, daar waren al meerdere herinneringen van gestuurd, wederom hebben wij ook deze niet ontvangen. Factuurnummers gevraagd en meteen betaald. Alle factuuren die van Famed op onze naam staan, die van de Fisio zijn (onze enige zorgaanbieder die met Famed werkt) lopen tot 2018 en zijn verder netjes betaald. Even de fiso gebeld om dit te controleeren en hem hier van op de hoogte gebracht. Na het betalen van de 2 openstaande factuuren waar wij geen kennis van hadden, blijkt er dus geen Factuur uit 2019/2020 open te staan. Niet bij fisio niet bij Famed. Famed heeft dus een rekening uitbesteed aan Jards, waar wij nu een dwangsom van krijgen, waar de deurwaarders en rechtsproceduure al van is geweest zonder dat wij hier enige correspondenie of brief van hebben gehad en niet te achterhalen is waar deze kosten uberhoubt vandaan komen. Gesproken met Juridischloket voor advies en om alles uit te sluiten, contact opgenomen met Postnl om te kijken of er niets mis is met ons postaderes, wat niet het geval is. Wij hebben Jards gevraagt om de dagvaarding en de uitspraak van de rechter en afkomst zorgkosten op te stuuren naar ons. Wij zijn in afwachting hier van. Het advies van de Fraudehelpdesk was om hier een melding van te maken bij, ACM consumentewijzer en Nza nederlandse zorgautoritijd. Zij gaan dit zo nodig als blijkt dat Famed onjuist handeld en schade veroorzaakt dit onderzoeken, met aansluiting van media en politie. MAAK EEN MELDING VAN JE VERHAAL BIJ NZA! hoe meer meldingen hoe sneller onderzoek naar Famed.

  Sterke punten
  Nalatig in factureering of fraude.

  Zwakke punten
  Telefoniesch contact met consument.

  Oplichters

  Review over Ultimoo Incasso

  Oplichters,nooit mee in zee gaan

  Sterke punten
  Geen

  Meedogenloos en melken je tot de laatste uit

  Review over Flanderijn

  Heb voor een ander een ontstane schuld willen oplossen. Heb een substantieel voorstel gedaan met uitvoerige toelichting om finale kwijting te verkrijgen. Gingen met geen letter op de toelichting in en gingen met voorstel niet akkoord. Voerde vervolgens nog eens incassokosten op. Ben uiteindelijk tot betaling over gegaan om decanter weer met een schone lei te beginnen.

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Meedogenloos en hebben geen scrupules

  Denken dat het een simpele incasso is

  Review over Syncasso

  Wat een naar bedrijf dat syncasso. Ik heb nooit een rekening of herinnering etc ontvangen van de KVK. Toen syncasso op de stoep stond had ik geen idee waar ze voor kwamen. Netjes gemeld hoe het zit en zij zouden contact opnemen met de KVK. Die zouden mij weer contacten. Na dagen niks gehoord te hebben zelf maar met syncasso contact opgenomen. Zeggen ze dat ze niks hebben gedaan en dat ik gewoon moet betalen incl hun kosten. Heb gezegd dat gaat nooit gebeuren. Ze gingen de rekening opvragen en de herinneringen etc. Kreeg ik een brief van syncasso. Je moet alles gewoon betalen en bijgesloten zitten de rekening en de herinneringen. Wel leuk , er zat niks bij. Weer contact opgenomen met syncasso. Na veel geouwehoer eindelijk de rekening gekregen via de mail en deze gelijk aan de KVK voldaan. Ik zei zo is het klaar. Graag afhandelen met de KVK. Ook de KVK op de hoogte gesteld. Bleef syncasso maar doorgaan en heb ze aansprakelijk gesteld voor de kosten. Compleet dossier aan ze aangeleverd en de rekening van mij van 200,- ex btw dat ze die moeten voldoen. Maar nee ze reageren niet eens. Paar dagen later sturen ze een mail dat het dossier gesloten is. Van de KVK hoor ik trouwens ook niks. Heb ze gemaild dat het fijn is dat ze het dossier gesloten hebben, maar neemt niet weg dat ze mijn vordering op syncasso wel even moeten voldoen. Kreeg net weer een mail dat ze dat niet gingen doen. Als er mensen zijn die hetzelfde hebben, ik heb de brief klaar die je zo kan sturen naar ze. Dus laat maar weten. Hoop dat ze nooit meer incasso's voor elkaar krijgen. Beoordeling een 1 ster, zelfs dat is al teveel

  Sterke punten
  Zeiken

  Zwakke punten
  Alles , werken mensen zonder enig verstand

  Oplichters eerste klas

  Review over Call 2 Collect

  Oplichters eerste klas,valse facturen ,hoge kosten waar geen verklaring voor komt.\\r\\nEn als je erover contact opneemt word er gedreigd,in een buitenlandse taal gesproken of opgehangen. \\r\\nAangifte doen zodra dit bedrijf brieven stuurt en daarna de brieven gewoon terugsturen.\\r\\nPure oplichting dit bedrijf.

  Zwakke punten
  Oplichting

  Onopgevoed personeel

  Review over Janssen & Janssen

  Cursus communicatie zou niet verkeerd zijn voor de lui die er werken. Onbeschoft en zeer ingenomen volk aan de telefoon je moet je kapot schamen om daar te werken. Een website met loze kreten ziet er leuk uit maar vergoed niet de domme kreten die er door de telefoon klinken. Gerechtsdeurwaarder hahaha nog steun krijgen ook van zogenaamd de regeltjes die ze vrijuit laat gaan.

  Sterke punten
  Het belachelijk maken van eigen dom gemaakte fouten

  Zwakke punten
  De onprofessioneel en onopgevoed personeel

  VF samen de de opdrachtgever De Bron aasgieren

  Review over Vesting Finance

  Zoals uit de rest van de review’s blijkt zijn ze maar op 1 ding uit en dat is te profiteren van de zwakkere. Het gaat ze niet om te zorgen dat er betaald wordt maar om de rente en kosten. Walgelijke beroepsgroep. Verder gaande beschermen door de overheid is noodzakelijk. Dit zijn gereguleerd oplichters.

  Dwingend

  Review over Ultimoo Incasso

  Deze mensen komen continu aan je deur omdat ze met je willen praten .zelfs in het weekend .Dit komt intimiderend over.

  Zwakke punten
  Zeer intimiderend

  DIT IS EEN BOEF BEDRIJF

  Review over Centraal Invorderings Bureau (CIB)

  Nou ik dacht dat ik de enigste was maar blijkbaar niet. Ik heb ook weer rekening gekregen wat onterecht is en moest aangepast worden via Klarna, Vervolgens is dit zomaar gewoon naar de CIB opgestuurd , met een opsomming en rent de bij en uiteindelijk betaal ik meer dan wat ik heb ooit besteld en ik heb dat niet eens ontvangen omdat het terug was geretourneerd, dit is gewoon een bedrijf die samenwerkt met online bedrijven om hun zakken te vullen! Geld stellen!! Ze profiteer , manipuleer en het is gewoon puur oplichterij zelfde geldt voor Klarna!! Oh ik wil ook mijn advocaat in huren!! -5 ster !!

  Zwakke punten
  Oplichters

  Medeplichtige aan Fraudeplegers

  Review over GGN

  Als er een fraude pleger in de familie bevind, die zijn schulden op een familie lid doet vermelden en rechterlijke uitspraken doet vermelden. En ook nog het GGN doet valse inlichtingen verschaffen. Dan blijft het GGN toch nog medeplichtig te stellen aan Fraude Plegers te handelen

  Sterke punten
  Fraude plegers helpen met oplichterijen te vermelden

  Zwakke punten
  Niets nakomen

  Oplichters!

  Review over Flanderijn

  Betalingsreglement getroffen, gemaild, gebeld en dan klopt het nog steeds niet! Je betaald je gek aan Flarendijn. Terwijl ze niets doen! En dit ook allemaal door de energieleverancier Eneco ook een heel groot probleem! Ik kan wel een boek schrijven! Uiteindelijk alles betaald, verder zoekt de advocaat wel uit. Hoezo een ster aan incasso bureau! Helemaal geen ster!

  WAARDELOZE MANIER VAN ONSCHULDIGE MENSEN BELAGEN!!

  Review over GGN

  Zeer slecht, zeer onbetrouwbaar, totaal niet capabel, ook verschillende mails gestuurd dat er helemaal geen openstaande schulden/facturen zijn bij het zogenaamde desbetreffende bedrijf.. Er wordt nergens inhoudelijk op ingegaan. Sturen alleen maar facturen dat er betaald dient te worden. Belagen je met telefoontjes, sms-jes, mails ed maar fatsoenlijk reageren op jouw mails, ho maar. Ze zijn nog geen 1 ster waard! Onbetrouwbaar en schofterig bedrijf, überhaupt schandalig dat dit kan in Nederland! Spookfacturen sturen naar onschuldige burgers, zonder zich eerst in een dossier te verdiepen en te controleren of de opdrachtgever wel integer en oprecht is. Zeer kwalijke zaken en praktijken zijn dit.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES