• via sms benaderd door syncasso wist van niks!
    vervolgens 3 dagen bezig geweest om hun te pakken te krijgen, alles geprobeerd!
    bijzonder onvriendelijk kloten bedrijf! bijna net zo’n vreselijk bedrijf als die oplichters waar ze voor werken de NS

    Sterke punten
    mensen oplichten

    Zwakke punten
    communicatie

    Door andre op 20 maart 2019 Reageer

  • Dit incassobureau is uit op snel geld. Slappe knien en geen ruggegraad. Vind al snel dat ze niet volledig zijn geinformeerd,sluit de overeenkomst en tracht de fee te incasseren. Van echt werken hebben ze nog nooit gehoord.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles wat te benoemen is

    Door M. v.d Sar op 12 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ze sturen facturen voor iemand die nooit op ons adres gewoond heeft, zijn doof voor brieven en dreigen graag met rechtszaken.

    Sterke punten
    doordrammers (eigenlijk een slecht punt)

    Zwakke punten
    niet controlleren of de gegevens juist zijn, doordrammen doof voor bewijzen

    Door liever niet op 26 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Das in armen genomen wegens wanbetaling van een klant. We zijn nu 2 jaar verder en heb nog steeds mijn geld niet! Er staat als ik inlog op mijn dossier al vier maanden op rij":
    dossier word binnekort meegenomen in politie route! Binnenkort wat betekend dat?? Te belachelijk voor woorden!

    Zwakke punten
    Weinig tot slechte communicatie
    Je hoeft niette betalen hoor want zelfs na een zitting innen ze geen geld

    Door Pierine op 23 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit incassobureau rekent veel te hoge kosten als je hier over belt dreigen ze met de deurwaarder, niet intrappen zou ik zeggen. Dit bureau is niet erkend.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slecht bereikbaar en brutale bluffende medewerkers.

    Door Gunzel op 21 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb een aantal keren bill ingeschakelt en de meeste debiteuren van mij hebben hierdoor mij uiteindelijk wel betaald.
    Bill zou ik aanbevelen bij mijn mede zakelijke partners

    Sterke punten
    Snel in aktie!

    Door Marianne op 9 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Recent werd ik benaderd door Alektum Incasso. Helaas was ik vergeten om mijn verhuizing door te geven, waardoor ik te laat was met betalen. Ik heb gelukkig weinig ervaring met incassobureaus, maar ik had niet verwacht dat de benadering zo vriendelijk zou zijn. Daarom hierbij mijn complimenten voor Alektum.

    Sterke punten
    Vriendelijke benadering. Duidelijke uitleg.

    Door Eugene op 11 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoewel ik bij voorkeur mijn rekeningen op tijd betaal, was er onlangs toch een vordering van mij bij Intrum Justitia beland. Ik werd hierover geinformeerd via een brief, en ik werd tevens gebeld. Aan de telefoon werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren om bijv. een betaalregeling aan te gaan. Ik kreeg alles op mijn e-mailadres bevestigd toen ik daarnaar vroeg, en de medewerker stond mij goed te woord. Ik heb Intrum Justitia daarom als een prettig bedrijf ervaren.

    Door Annemarie op 11 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Spijtig genoeg moesten ook wij vorig jaar een incassobureau inschakelen om een niet betalende klant te motiveren om de rekening te betalen....

    Intrum Justitia ziet er professioneel uit dus heb ik gebeld. De Account Manager wist het heel goed te brengen dus had mijn vertrouwen gewonnen. Spijtig genoeg bleef het bij een mooi verkooppraatje...

    Ons dossier werd bij de verkeerde afdeling (gerechtelijk ipv minnelijk) gelegd, vermoeiend kwamen de belacties en mailacties opgang... de persoon op ons dossier was vertrokken... en zo ook de betrokkenheid leek wel... na wat bellen leek er weer wat in gang te komen.. maar als snel bleek dat ook dit beperkt was...

    Uiteindelijk heb ik vaker met Intrum Justitia gebeld dan met mijn eigen klant. Erkennen dat er wat is misgegaan.... natuurlijk niet!

    Mijn mening: ik kies nooit meer voor Intrum Justitia.





    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Ik vind ze onprofessioneel, de rest lees hierboven.

    Door Ex-klant op 4 september 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • " Door tussenkomst van een professionele organisatie als LAVG kunnen wanbetalers echter op een juiste manier worden aangepakt, zonder dat daarbij de opdrachtgever/schuldeiser in een verkeerd daglicht wordt geplaatst."

    Een erg mooi stukje waar weinig van klopt. Als particulier zijnde heb ik vandoen gehad met dit bedrijf , een onterechte vordering die ik dezelfde dag heb kunnen rechtzetten met het bedrijf waardoor zij zijn ingehuurd.

    Nooit maar dan nooit , heb ik zo'n arrogante en onbeschofte man aan de telefoon gehad. Arrogantie,hooghartigheid en intimidatie zijn steekwoorden die de bedrijfscultuur beschrijven bij het LAVG.

    Het zou handig zijn als het LAVG bedenkt dat er wellicht ook potentile klanten kunnen bellen/schrijven en dat een correcte afhandeling erg belangrijk is.
    Ik zal al mijn collegae dan ook adviseren om nooit gebruik te maken van dit "bedrijf"

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Zie bove

    Door Verkuijl op 9 juli 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus