Reviews over Incassobureaus


  Raar bedrijf, oplichters

  Review over Bos Incasso

  Heel vervelend, als ik belt last moment dan hun proberen te zeggen niet kan verstaan en ophangen of zeg dat ik morgen terug moet bellen .
  Hun begrijpen totaal niet wat is de situatie, krijgt een opdracht en geld proberen te halen , maakt niet uit het is just of niet . Vorige jaar 2021 mijn Zusje had ze betaald allees voor Fenor met andere rekening, had ik allees duidelijk doorgegeven via email en zeg dat hun moeten zelf onderzoek waar deze betaling over gaat , maar hun willen niet , het is heel gek . Allees is gewoon duidelijk dat ze al betaald . Oplichters deze bedrijf connectie met Fenor

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Allees niet goed

  Leugenachtig

  Review over GGN

  Men pretendeert brieven verstuurt te hebben maar niets ontvangen..wel stuurt men een clown van een gerechtsdeurwaarder die betrokkene die in een instelling zit,staat te vertellen dat ze geld terugkrijgt en daarom moet ze de papieren aannemen..te zot voor woorden en mensonterend.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles communicatie alles ,waardeloos bedrijf

  Klantonvriendelijk

  Review over LAVG

  Zeer klantonvriendelijk wat betreft informatie over dossiers.
  Geven niet door dat een dossier ondertussen gesloten is.
  Volgens de klantenservice is dat niet hun taak.

  Boos bedrijf

  Review over Bos Incasso

  Mijn vriendjes van mijndomein waren een beetje boos omdat ik me website niet meer kon betalen omdat ik failliet ging dankzijn corona we leven nu in de bijstand en kan niet eens me huur meer betalen!!! Ik zeg dat ik geen geld heb maar dat boeit ze niet ze blijven briefen sturen en gister kreeg ik bos aan me deur ze wilde geld! maar dat heb ik niet zei ik, ik stond in me badjas met me klok biertje in me hand maarja ze zeggen zoals we zien heb je wel geld ik zeg me hond heeft ook nog speciale voeding nodig want hij heeft een slechte maag en dat kost veel geld, me uitkering is ook stopgezet omdat ik meer geld vroeg dus ik heb helemaal geen geld meer maar dat maakt ze niet uit ze komen binnenkort beslag leggen op me spullen maar ik wil even zeggen. IK BETAAL HELEMAAL NERGENS MEER VOOR!

  Sterke punten
  Mensen de grond in helpen

  Zwakke punten
  Veel

  Onterecht beslag auto

  Review over GGN

  Betalingsregeling elke maand netjes betaald en wordt gezegd 1 maand niet betaald 10x bewijs gestuurd van de betaling vrouw aan de telefoon valt niet mee tepraten zeer onbeschoft en advocaat ingeschakeld alle bewijs toe gestuurd en maken ze je nog uit dat je vroude hebt gepleegd dat je niet eerlijk je inkomen gegevens hebt opgegeven maar over het betalingsbewijs wordt niet gesproken gaan er een rechtszaak van maken laat later weten hoe het afgelopen is

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kunnen niet normaal praten en toe geven dat ze fout zijn

  Wat een slecht Frans!

  Review over Centraal Invorderings Bureau (coeo-incasso)

  Madame, Monsieur,

  Nous avons reçu votre courriel et l'avons ajouté au dossier 92171694.

  Nous ferons de notre mieux pour répondre à votre courriel dans les 5 jours ouvrables.

  Salutations distinguées,
  coeo Incasso

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles. Volkomen incompetent

  Oplichters

  Review over Centraal Invorderings Bureau (coeo-incasso)

  Oplichters. Zij presteren het om mensen te laten betalen voor goederen die nooit zijn ontvangen. Volgens Nederlands recht mag dit niet, zij presteren het. Waarom kijkt de overheid nog toe en worden dit soort types niet verboden? Een ster is nog veel te veel.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichters !!

  Review over Syncasso

  Wij zijn net verhuisd en krijgen op dit nieuw adres een brief van een bedrijf genaamd syncasso! Het zou gaan om een achterstand waar al tig herinneringen verstuurd zou zijn .. betreffende een energie bedrijf waar mijn vriendin iets zou hebben lopen .. m’n vriendin dat gare bedrijf gebeld en ik desbetreffende energie bedrijf.. bij energie bedrijf niks bekend op beide adressen. Bij syncasso zou dit al sinds 2019 zijn.. toen woonde zij niet eens in Nederland .. nog zo’n brief van die lui en ze kennen lachen

  Sterke punten
  Brieven versturen die niet voor jou bedoeld zijn

  Zwakke punten
  Alles

  Prima, simpel

  Review over IP Nederland

  Eenvoudig ingediend, snel m'n geld terug, ze nemen de telefoon op. Kortom, prima.

  Sterke punten
  Eenvoudig ingediend, snel m'n geld terug, ze nemen de telefoon op. Kortom, prima.

  Fraude beslag leging

  Review over LAVG

  Moet je vooral z'n fraude pleger hebben , die jou naam weet te misbruiken. Waar LAVG zo goed van jou inkomen doet incasseren met vervalste rechtspraak dossiers . Waar de betrevende rechtbank nog geen uitspraak heeft gegeven weet LAVG al te doen incasseren.

  Sterke punten
  Fraude egen zonder een rechterlijke dossier

  Zwakke punten
  Komen hun woorden nooit na

  Fijn gesprek

  Review over LAVG

  Denken goed met je mee voor een passende oplossing ... en de betreffende vrouw met wie ik sprak ,wist mij rustig te krijgen

  Zwakke punten
  Mijn ervaring was eigenlijk alleen maar heel prettig .

  Wanhopig

  Review over Vesting Finance

  Ik zou een visa card hebben vanaf juli2010 echter is mij hier niets van bekend alle info opgevraag gekregen zie ik een contract met een handtekening die lijkt op die van mijn man maar hij nog ik weten ergens van in 2017 is hun laatste brief verstuurt zeggen we willen de hypotheek laten herzien maar heb bkr registratie is dit verjaard zoiezo of wat moet ik doen ze zeiden dat ik aangifte moest doen maar dat gaat niet omdat het iets is van 12jaar terug

  Sterke punten
  Jou hopeloos maken in iets wat je niet gedaan hebt

  Zwakke punten
  Onvolledige informatie

  Waardeloos bureau

  Review over Janssen & Janssen

  Wat een waardeloos bureau is dit.

  Aangeleverde informatie, bewijzen, gewoon blijven negeren. Na 6 weken weer eens komen met dezelfde vordering! Wederom geen gehoor geven.
  De vordering via e-mail is wel zo onprofessioneel en slordig in elkaar geflanst, men zou zomaar denken dat dit een malafide bureau is.Een incasso dat werkt voor een zorgverzekeraar en niet eens weet wat het SKGZ is, heeft bijscholing nodig.
  Steeds hetzelfde moeten herhalen maar dit bureau lijkt oost Indisch doof!!

  Sterke punten
  Sterren? -5
  Sterke punten? In herhaling vervallen.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen, helaas.

  Schakel Bill incasso niet in!

  Review over Bill Incasso

  Schakel Bill incasso niet in! Factuur is hoger dan afgesproken. 'No Cure No Pay' is ook onzin, ze komen vooralsnog met een factuur om wat bij je af te troggelen!

  oplichters

  Review over Ultimoo Incasso

  oplichters , Het verbaast me dat dit bedrijf nog steeds actief is

  Tja..

  Review over Call 2 Collect

  Altijd brieven sturen gedateerd op donderdag, die je dus vrijdagmiddag ontvangt en gesommeerd wordt te reageren binnen 3 dagen. HALLÓÓ!!.

  Irritante manier van communiceren.
  Elke boerenl*l kan een incassobureau beginnen, en dat weten zij daar ook.

  Sterke punten
  Irritant zijn

  Zwakke punten
  Gestart met dit incassobureau

  Fraude Factuur Bos Incasso

  Review over Bos Incasso

  Bos Incasso verstrekt facturen van een Ziekenhuis uit Nijmegen waar zij trachten om u te laten betalen, als Bos Incasso de zelfde persoon doet wezen als LAVG Gerechtsdeurwaarders die fraude beslag doet leveren voor Unive Schade verzekeringen.

  Sterke punten
  Het plegen van Fraude Facturen

  Zwakke punten
  Mensen oplichten

  Oplichters, fraudeurs, afperse

  Review over Vesting Finance

  Dit bedrijf is zo fout als het maar kan

  Komt met een "vordering" van 2007, weigert de gevraagde documenten op te sturen. Ik heb nooit een contract of iets besteld van hun opdrachtgevers Neckermann maar wel een vordering :/

  Eist een kopie van mijn legitimatie om mijn BKR notering te verwijderen !

  Als reactie kreeg ik een gedownload brief van curatoren waarin ze hun eigen info zelfs niet compleet hebben ingevuld. (Als je valse documenten opstuurt vul dan je eigen gegevens correct)

  Hun reacties worden niet door een persoon getekend maar door het bedrijf naam.

  "3:33 BW Een rechtshandeling vereist een op een rechtsgevolg gerichte wil die zich door een verklaring heeft geopenbaard.
  Alleen een mens van vlees en bloed kan een op rechtsgevolg gerichte wil hebben en natuurlijk moet deze rechtshandeling door de betrokken persoon te controleren zijn.
  Is uw schrijven gericht op een rechtsgevolg dan kan dit alleen gedaan worden door een mens van vlees en bloed, die zij wil heeft geuit."

  Ze eisen geld om een foute BKR notering teverwijderen en zijn zo scheiterig en bang om hun naam tevermelden.
  Ze weigeren te reageren op mails ook van KIGID

  Sterke punten
  Weinig verstand van burgelijke wetboek

  Zwakke punten
  Zijn ze bang en angstige dat ze hun brieven niet met een persoons naam tekenen

  Onprofessionaliteit ten top

  Review over Call 2 Collect

  We hebben onterect door een fout van HelloFresh een incasso gekregen. Geen telefonisch contact mogelijk, geen normaal contact na diverse mails met duidelijke uitleg. Geen enkele fatsoenlijke reactie.

  Sterke punten
  Die zijn er niet.

  Zwakke punten
  Communicatie, professionaliteit, service. Eigenlijk is er niets goed aan dit bedrijf.

  betaling regeling

  Review over Syncasso

  slechtbedrijf ondanks betaling regeling opgestart ,toch je rekening vast zetten valt niet te bellen moet alles op site regelen ,vraagt veel aan dossier en admistratie kosten hoop dat ze ook nog eens zelf ,keer niets kunnen regelen en goed vast staan ,slecht doen slecht ontvang

  Tragedy

  Review over Call 2 Collect

  This company don't even deserve for one star. I get a letter from them. I was called and explan that my bills is paid, so I asked to putt "on hold" my case till moment when I explan the sytuatin with the company who "I didn't paid" they say yes, okey, no problem, and today I get a letter with 900e to paid. Not normal i swear. I will paid there not even one €

  Leugens met fraude

  Review over Bos Incasso

  Wat Bos Incasso ook doet maar fraude plegers helpt Bos Incasso zeer graag. Als men bij het CW Ziekenhuis Nijmegen vervalste incassos weten te plegen door dat zij een declaratie weten te vermelden , door het Labaratorium vermelde nota waar zijn mensen doen vervalsen met een rekening te sturen. Wat niets van doet kloppen. Waar zij bij mensen weten te declareren als de mensen zijn verzekerd bij een Zorgverzekering. Blijkt Bos Incasso goed medeplichtig te helpen , zonder een keurmerk in hun brief te plaatsen. Als Bos Incasso zelf nog fraudes te doen plegen

  Sterke punten
  Fraudes te plegen bij de burgers

  Zwakke punten
  Kunnen niet stoppen en reageren kan men niet

  meerdere meningen allemaal KUT

  Review over CJIB

  Ze geven niks duidelijk aan, ze lichten je op, en vervolgens nog vragen of het nuttig was. nee tuurlijk niet kijk keer goed naar je site! Hele sit zit kut in elkaar je moet lang wachten tot je iets krijgt als je het aanvraagd kan het net zo goed niet doen. Deze idioten denken echt dat ze iets kunnen maar ze zijn nog idioter bezig dan een dronken kind.

  Sterke punten
  niks kut site

  Zwakke punten
  alles kut site

  Wat een deceptie

  Review over Quick Mediator

  Omdat zoon en schoondochter waarmee ik een conflict heb, bij nader inzien de kosten voor mediation te hoog vonden en zonder mediator met mij in gesprek wilden gaan, heb ik op aandringen van personen uit mijn omgeving, de heer Peter van Essen van Quickmediaton, ingeschakeld als mijn gesprekspartner bij deze ontmoeting. Zijn aanwezigheid heeft mij € 272,00 gekost en dat geld had ik beter aan iets anders kunnen besteden. De heer van Essen trapte nl. met boter en suiker in de (aantoonbare) valse beschuldigingen en leugens van de tegenpartij, hetgeen van weinig professionaliteit getuigde, want anders zou hij hier wel doorheen geprikt hebben.. En zich op zijn minst onafhankelijk opgesteld hebben. Er volgde nog een tweede gesprek en de gesprekspartner die mij toen vergezelde, pakte dat gelukkig heel anders aan.

  Succesvolle samenwerking

  Review over Nova Incasso

  Voor jaren terug door aanbeveling van collega ondernemer bij Nova terecht gekomen. Ze zijn mijn bedrijf al bij meerdere en soms complexe zaken succesvol van dienst geweest. Prettige positieve samenwerking met heldere afhandeling. No nonsense bedrijf maar wel met oog voor de relatie tussen ondernemer en debiteur.

  Sterke punten
  Schakelen snel
  Intern korte lijnen
  Goede wisselwerking en communicatie
  goed bruikbare digitale omgeving