Reviews over Incassobureaus


  Incasso ongegronde vordering Marley Spoon - Review over Call 2 Collect

  Administratief systeem komt niet overeen met gemaakte afspraken

  Sterke punten
  Luisteren

  Zwakke punten
  Actie ondernemen en administratie aanpassen

  Let op de kosten bij het intrekken van een opdracht - Review over Bill Incasso

  Onze incasso opdracht hebben wij binnen 2 dagen ingetrokken, helaas ontvingen wij hierna een fikse factuur. Lees dus goed de algemene voorwaarden voordat je besluit met Bill Incasso in zee te gaan.

  Sterke punten
  Facturen zijn makkelijk in te dienen. Snel reageren.

  Zwakke punten
  Hoge kosten bij intrekken opdracht.

  PAS OP VOOR HET CJIB!!! - Review over CJIB

  Ze houden nergens rekening mee. Zodra je in aanraking komt met het CJIB, en je hebt weinig geld, PLUKKEN ZE JE HELEMAAL KAAL! Je kunt bij dit verschrikkelijke bedrijf geen fouten maken, en voor je het weet, komen dr ook nog eens extra kosten boven op. Probeer uit de buurt te blijven van ‘t CJIB! Want ze maken je leven letterijk kapot zonder schaamte. Onmenselijk, en het is te triest voor woorden.

  Brutaal en zeer slecht - Review over Gerechtsdeurwaarderskantoor Karreman

  Hier valt geen regeling mee te treffen. Ze sturen persoonsgegevens naar bedrijven om te kijken je daar werkt en leggen beslag op spullen zonder daar iemand over in te lichten.

  Sterke punten
  Brutaal asociaal

  OPLICHTERS - Review over Flanderijn

  Het bedrag wat je hoort te betalen maar dan 4 x het dubbele!!! Totaal geen begrip en totaal geen normale bewijzen en bestanden. Jullie pakken geld van mensen om vervolgens alles zelf in jullie eigen zakken te steken. Alles praten jullie om en geven geen duidelijk antwoord op de vragen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  OPLICHTING

  Absurd bedrijf - Review over Famed

  Telefonisten mogen best een opvoedcoach inschakelen. Asociaal brutaal gedrag. Rekeningen van 2012 staan bij hun nog open, destijds via bewindvoerder betaald. Hou die blokkade er maar op, betalen hoef en doe ik niet, facturen zijn al verjaard. Slechtste bedrijf waar een tandarts mee kan werken!!!

  Sterke punten
  Eromheen draaien. Probleem verleggen. Brutaal gedrag

  Oplichters - Review over BVCM

  Hadden een lease auto, laatste maand vanwege te veel lasten niet betaald en de eind afrekening is nog niet betaald , met de lease maatschappij netjes een regeling getroffen. ze hebben ooit een keer terwijl ik al betaald had contact opgenomen met bvcm, maar toen had ikdus al betaald. maar bvcm blijft maar email, bellen en dreig brieven sturen. vandaag spanden de kroon, ze willen de auto bij ons weg gaan halen door een recherche team , nou laat maar komen auto is allang ingeleverd. of ze moeten de auto bij de lease maatschappij gaan weg halen, en die ziet ze aankomen ,a auto is al ruim 2 weken ingeleverd en b is er een regeling getroffen. het zijn gewoon cowboy s die gewoon doen waar ze zin in hebben

  Sterke punten
  nouze blijven wel volhouden op een irritante en niet eerlijke manier

  Zwakke punten
  oplichters

  Lage succesrate - Review over Bos Incasso

  Geen van ingediende nota\\\'s hebben ze binnen kunnen halen, doen er in onze ogen ook weinig moeite voor, komen na jaren inactiviteit en nadat je al jaren geen klant meer bent met zogenaamde nota;\\\'s van lopende dossiers. Bij navraag naar acties hebben ze ok al jaren niet aan het dossier gewerkt.

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, weinig actie, geen resultaat

  Geen zuivere koffie - Review over Ultimoo Incasso

  Incassokosten van 40 euro werden gevorderd, na 1 brief. Dat is vreemd. Ik heb gebeld en ze zeiden dat dit al de tweede brief was. Dat is absoluut niet waar. Dit kan ik niet bewijzen maar Ultimoo ook niet. Waarom sturen ze de brieven niet aangetekend? Zeer agressieve manier van doen. Ik had bezwaar aangetekend tegen de vordering van de incassokosten maar ze hebben nooit wat laten weten. Vreemde organisatie.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie. Sturen "fictieve" brieven.

  Vreemde werkwijze - Review over Trust Krediet Beheer

  Al een jaar lang wordt ik bestookt met bedreigingen dat ik een rekening van het wellant college moet betalen waar mijn werkgever (gemeente Rotterdam) opdracht voor gegeven heeft. Als ik binnen 7 dagen niet betaal voor iets waar ik helemaal niks mee te maken heb nemen ze juridische stappen. Kom op, doe je werk en ga geen mensen de schrik aanjagen die hier niks mee te maken hebben. Ik ben ondertussen des duivels, dit doe je niet.

  Sterke punten
  Klant staat centraal en ze zullen er alles aan doen om deze tevreden te houden over de rug van goed willende mensen

  Beslagvrije voet - Review over LAVG

  Ze hebben gewoon schijt aan de slag beslagvrije voet. Kbvg doet er geen flikker aan. Ook 'n totaal onzinnig overkoepelend orgaan, kunnen beter hun deuren sluiten. Misschien leuk om naar de media te stappen met al deze Horror verhalen en kbvg doet of hun neus bloed, laten mensen gewoon uit huis treiteren, terwijl zij ondertussen DONDERSGOED weten hoe sommige deurwaarders hun macht misbruiken. Meneer Bos wordt mijn erfgenaam, dat beloof ik bij deze. Dus mensen, als je niets aan je kinderen kunt geven na je dood, doe mee en doe hetzelfde, maak ze erfgenaam, kan ie z'n eigen bullfuckingshit betalen. Over lijken willen ze gaan, dan kunnen ze het krijgen ook.

  Sterke punten
  Oplichten, schijt hebben, meedogenloosheid, kinderhaat, laten verdwijnen van bewijsmateriaal

  Zwakke punten
  Domheid, zorgeloos, deken dat ze onaantastbaar zijn

  Een leugenachtig bedrijf - Review over Flanderijn

  Ik heb een aantal schulden bij gemeente en waterschap,wilde daar graag een betalingsregeling voor hebben. Aangezien het een behoorlijk bedrag is en ik niet de financiële armkracht heb een betalingsregeling aangevraagd. Er werden bewijzen gevraagd die ik dacht meegestuurd te hebben,dat bleek later niet zo te zijn. Zonder ook maar iets te laten horen omtrent de mail en de missende documenten werd er beslag op mijn loon gelegd. Na te bellen met dhr Martens van flanderijn invordering werd mij fijntjes verteld dat het beslag voor het complete bedrag van zowel gemeente als waterschap is gelegd terwijl ik alleen een afschrift kreeg van 1 rekening van het waterschap,de rest weet u werkgever vertelde dhr martens. Voor de rest als je met feiten bij deze meneer komt speelt hij voor zichzelf een soort bandje af waarin hij voor de rest totaal niet ingaat op wat jij zegt,ik zit nu met een beslag waardoor ik in de financiële problemen kom en er wordt niks aan gedaan,flanderijn invordering staat in zijn recht zeggen ze. Dit incassobureau is totaal niet menselijk,het enige wat ze interesseert is geld en als ze daardoor burgers kapot maken kan ze dat weinig schelen. Hele slechte en malafide club.

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen

  Zwakke punten
  Menselijkheid en meedenken met de schuldenaar

  zo een slechte service - Review over LAVG

  zo een slechte bureau, ongelofelijk. als je klant bent interesseert niet omdat je geen grote jongen bent, en bij kleine hangen ze zogenaamd de leeuw uit.... bij grote doen ze zogenaamd iets omdat die toch x betalen geen zakelijke aanrader, flkrs

  Sterke punten
  nog over nadenken

  Zwakke punten
  nog over nadenken

  Geen manier van werken dit - Review over GGN

  Ik snap heel goed dat de medewerkers van GGN hun werk moeten doen volgens de procedure, maar de GGN kan er ook voor zorgen dat het erg moeilijk of zelfs onmogelijk word gemaakt waardoor je dus moet accepteren dat er beslag word gelegd of dat er wéér extra kosten bijkomen, of dat je dossier word doorgestuurd naar een ander instantie. Ook al probeer je het goed te doen, en ook al betaal je regelmatig, zodra de looptijd van je dossier stopt, mag je alles in 1x betalen terwijl ze weten dat dat voor de meeste mensen die in de schulden zitten absoluut NIET mogelijk is. Ik heb vanochtend 2 medewerkers gesproken die mij vertellen dat er geen mogelijkheid is om verder te gaan met mijn betalingsregeling waar ik bijna 2 jaar mee bezig ben. Ik heb/had mijn leven weer helemaal opgepakt. Ik werk 50/60 per week met kans op een vast contract, en ik betaal zoveel mogelijk zodat ik sneller uit te schulden kom, en dat liep vloeiend en ik heb mijn leven aan alle kanten verbeterd. Het is te triest voor woorden, dat dit de procedure is. Jullie spelen met mensen en dat kan echt niet!

  Vervalste Verkeers Overtreding - Review over Gerechtsdeurwaarderskantoor Karreman

  Het is zeker normaal dat Karreman medewerker mw. I Kers boetes laat betalen van een derde persone. Waar de betrevende vrouw amper doet lezen als men het Openbare Ministerie heeft ingelicht . Waar een persoon uit naam van het Centrale Justriele Incasso Bureau doet innen via het email. Dus gaat Karreman en zijne medewerkers ook de verkeers boete van een derde Persone betalen?

  Sterke punten
  Het vervalsen van Verkeers overtredingen laten betalen van een derde persone

  Onbeschoft - Review over Flanderijn

  Incassokosten berekenen terwijl zij geen enkel recht hebben, zodra je een medewerker belt gooien ze direct de deur dicht en ontzettend brutaal. Geen enkele ster waard. Ik heb nog nooit z'n afschuwlijk nalatig bedrijf meegemaakt.

  Syncasso blamage - Review over Syncasso

  Wederom een nasleep van drama syncasso , vorige klachten nog geen eens een reactie gehad . Krijg je een dreig brief over sommaties , huisbezoek niet betalen . Opend staand bedrag waar ze niets van afwisten Ed. Whaha lachen joh sinds januari na complete radiostilte van dit bedrijf waar je geen afspraken mee kunt maken want dat trekken ze toch weer in al heb je het zwart op wit , e-mails die je nooit heb ontvangen en als je om de data gegevens vraagt stoppen ze . Wettelijke termijn 14 dagen voor behandelen van klachten doen ze niet aan . Nu valse aantijgingen weer , proberen te ontkennen want ze zelf tegen de rechtbank hebben gezegd . En de factuur nummers komen ook overeen met de facturen in de vordering van vorig jaar . Schiet mij maar lek alles wat je als beëindigde gerechtsdeurwaarder voor moet staan gooi je op 1 pagina op straat . En dan reclame maken dat je goede communicatie doet Ed voor je klanten . Laat mij niet lachen . Ben nog steeds opzoek naar mensen die 1 front willen vormen ben al bezig met juridisch advies

  Sterke punten
  Niet te vertrouwen , dit zijn geen beëindigde mensen of die gene die onder de bevoegde de zaak behandelen zijn niet bekwaam en spuwen er op los . Dit zijn nog de sterke punten . Zie eerde referentie van mij

  Zeer slecht - Review over Bill Incasso

  Zeer slecht bedrijf, werkt maar 1 telefoonniste mevrouw begint gelijk te dreigen en zet je neer als crimineel. Hebben niet het juiste email adres doen waar ze zelf zin in hebben, heb meerdere malen contact gehad maar willen niet je verhaal aanhoren. Mevrouw beweert dat ik niet betalen wil erg onvriendelijk.

  Sterke punten
  Geen sterke punten is gewoon een oplichters bende

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, dreigend, grote monden, zijn puur met oplichting bezig,

  Vesting Finance Lees dit Betaal niet kan uw rechten - Review over Vesting Finance

  Factuur gekregen van 21 jaar oud of ik even hoofdsom 2800€ Rente 7000€ wou overmaken contact gehad met snijder deurwaarders die zelf aangaf een mail te sturen over verjaring, aardig dat je dit aangeeft maar waarvoor besmeur je je naam met dit soort gasten. consumenten koop voor bijvoorbeeld een wasmachine heeft een verjaring termijn van 2 jaar. Zij dienen bij een verjaringstermijn van twee jaar, dit binnen 2 jaar te stuiten. Dit dient ook gebeurt te zijn door de schuldeiser waarvan zij de schuld hebben overgenomen. Zij horen met alle documenten te komen betreffende de schuld, en zei moeten aantonen dat deze schuld er is. Stuur dus nooit zelf info. (maak ze niet wijzer) Ga nooit een regeling aan, bedenk waarvoor zij zo makkelijk zijn, zij hebben geen recht meer op dit geld, alles wat word binnen geharkt is meegenomen. Stuur altijd een mail over de verjaring indien dit het geval is, rechtsgeldige voorbeeld brieven kunt u via de consumenten bond vinden. Het schrijven hieronder is de weg die vesting finance hoort te bewandelen voor een exploot kan worden uitgebracht. Voordat ze uw vordering uit handen kunnen geven, moet vesting finance u eerst zelf een laatste aanmaning toesturen die aan een aantal specifieke wettelijke eisen moet voldoen, waarover hieronder meer. Welke eisen de wet aan de inhoud van de aanmaning stelt, is afhankelijk van uw situatie: bent u een particulier? Uw bent een particulier Sinds de (nieuwe) Wet normering buitengerechtelijke incassokosten (WIK) is ingevoerd, gelden er met name voor vorderingen op een particuliere debiteur, strikte regels voor de wijze waarop u aangemaand dient te worden en de kosten die in rekening gebracht mogen worden. Voordat zij uw vordering uit handen kunnen geven en aanspraak kunnen maken op incassokosten zij dienen eerst zelf een laatste kosteloze aanmaning, een zogenaamde “14 dagenbrief” toe te sturen. Middels deze brief geven zij u een laatste maal de gelegenheid om de verschuldigde hoofdsom alsnog binnen een termijn van 14 dagen te voldoen. In de brief dienen zij aan te geven dat na het verstrijken van de 14 dagentermijn aanspraak gemaakt zult worden op de incassokosten, noodzakelijk daarbij is dat het bedrag aan incassokosten waarop aanspraak word gemaakt, correct in de brief vermeld staat. In november 2016 heeft de Hoge Raad (de hoogste rechterlijke instantie in Nederland) een verdere verduidelijking gegeven van een aantal regels die de wet stelt aan de 14 dagenbrief. Zo heeft de Hoge Raad onder meer aangegeven dat de 14 dagentermijn begint te lopen op de dag nadat de 14 dagenbrief door u is ontvangen. In het geval de 14 dagenbrief per gewone post verstuurd wordt, heeft de Hoge Raad verder bepaald dat er in dat geval in beginsel vanuit gegaan kan worden de 14 dagenbrief op de 2e (post)dag na de dag waarop de brief wordt verstuurd, door u wordt ontvangen. Bij het berekenen van de dag van ontvangst tellen zondagen, maandagen en officiële feestdagen niet mee als (post)dag.

  Sterke punten
  Oplichting en gebruik maken van de onwetendheid van mensen.

  Zwakke punten
  Meeste mensen gaan bij een Engelse Limited al 2 keer nadenken. Engelse limited opricht kosten 240€ incassobureau vrij beroep kan iedereen oprichten.

  Zeer vreemd incassobureau - Review over Ultimoo Incasso

  Ik kreeg een SMS van Ultimoo,die me adviseerde om op een link te klikken om een openstaande vordering in te kunnen zien. Of ik moest bellen naar het genoemde telefoonummer in de SMS. Iedereen weet dat in textberichten klikken op links, onveilig is. Het is een open deur voor oplichters, en hetzelfde geld voor het terugbellen van vage nummers. Daarnaast ontdekte ik, door mijn rekeningafschriften te doorzoeken, dat ik deze factuur een aantal weken terug al betaald had. Ultimoo heeft dus een slechte administratie, en blijft je lastig vallen, zelfs per SMS op je prive telefoon.. ookal heb je al betaald. Ik herinner me, dat toen ik betaalde.. ik eigenlijk niet eens wist wat ik betaalde. Ik deed het (stom) in goed vertrouwen. Maar de bijbehorende originele factuur, heb ik nooit gezien. Geen idee dus, waarom ik überhaupt benaderd werd door een incassobureau. Ik kende de rekening nog niet eens. Ik vraag me zeer sterk af, of dit wel een betrouwbaar bedrijf is. Ik vraag me af waarvoor ik eigenlijk betaald heb. En ik vraag me af waarom de betaling niet opgemerkt is/waarom ik nog steeds SMS jes krijg. En ik vraag me af, waarom ze onbereikbaar zijn. Want ook dat is het geval. Ik vermoed sterk, dat het een erg onbetrouwbaar bedrijf is.

  Sterke punten
  Tot nu toe geen enkele.

  Zwakke punten
  Berichtgeving van openstaande vorderingen per SMS (!?) Links in SMS'jes waar je op moet klikken, terwijl we leven in het tijdperk waarin SMS en App oplichterij constant voorkomt. Niet bereikbaar. Slechte administratie, als factuur al betaald is, heeft Ultimoo dat niet door. Ook niet als je al weken verder bent. Vage berichtgeving. Onduidelijk waarvoor je eigenlijk betaald.

  Henk bos van lavg krijg binnenkort. Bezoek - Review over LAVG

  Wat Henk bos van lavg doet mensen nog erger in de problemen brengen!! Jij krijgt je straf wel . Net als je naarste!! Dat heb je ook gedaan bij honderden cliënten van Arkel,bos.. ik weet waar je woont,en familie,en gezicht. TBS heb ik vreden mee, de pers zal smullen. En tv. Kwestie van geduld.

  Vreemd bedrijf - Review over Syncasso

  Ik krijg een hele berg brieven met aanmaningen en verhogingen van een willekeurige rekening met incassokosten. Geen idee waar deze rekening van is, en als je ze belt verwijst een ingesproken bericht je weer door naar de website. Tel. nr. Is dus volstrekt nutteloos. De website ziet er schimmig uit en werkt ontzettend slecht. Bij het indienen van een klacht kan je 14 dagen wachten. Dit zou eigenlijk verboden moeten worden. Geen zaken doen met dit malafide bedrijfje!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ontzettend slecht geoptimaliseerde website Geen mogelijkheid om een fatsoenlijke regeling op te vragen zonder je hele levensverhaal met hen te delen. ( Nee bedankt )

  Oplichtersbende!! - Review over Centraal Invorderings Bureau (CIB)

  Al 3 maanden bezig met een rekening van 30 euro. Telkens terug gestort. Nu moet ik 71 euro incasso kosten betalen! Krijg een mail in het Frans terug. Volgens mij zijn het gewoon Nigerianen die achter hun computer zitten te incasseren!

  Extreem slecht bedrijf - Review over Syncasso

  Vergeleken met andere incasso bureaus proberen ze je bang te maken en regelingen te treffen die niet te betalen zijn. Ook was er een rechtszaak geweest zonder dat ik hier over een brief had ontvangen. Klantenservice was een nachtmerrie. Daar kun je totaal niet mee praten. Extreem onbeleefd hoe erg ook je best doet voor een betalingsregeling blijven ze maar zeggen dat ze dit niet gaan doen en dat ik moet stoppen met smeken. geldwolven. als je ooit met dit bedrijf temaken krijgt dan heb je extreem slecht geluk.

  Ondernemer heeft niets aan DAS - Review over DAS Incasso

  Ooit was DAS een goede juridische dienstverlener, maar dat was lang geleden. De enkele keer dat wij er gebruik van wilden maken, bijvoorbeeld voor incasso, hadden we er niets aan. Ze zijn maar met 1 ding bezig, zelf zo min mogelijk moeite besteden. In 3 jaar hebben we 3x incasso zaken bij ze neergelegd. De eerste keer wilden ze zomaar akkoord gaan me het eerste voorstel van de debiteur wat ons duizenden euro's had gekost. In het tweede geval vinden ze 6.000 euro incasseren niet de moeite en de derde keer rekenden ze 900 euro voor het sturen van een briefje. Toen de debiteur hun kosten vervolgens niet wilden betalen kwamen ze bij ons. Uiteindelijk hebben we in alle drie gevallen zelf alsnog gezorgd dat de debiteur betaalde. Toen we hun laatst eens nodig hadden, kregen we ook nul op rekest en hebben we het alsnog zelf opgelost. Om over hun (betaalde) advies dienst maar niet te spreken. Daar heb je echt helemaal niets aan. Kortom, ooit een goede dienstverlener, nu totaal nutteloos.

  Sterke punten
  Geen. Hun marketing?

  Zwakke punten
  Slecht voorbereid, willen geen moeite doen maar vooral zo snel mogelijk er vanaf. De incassokosten verhalen ze op jouw, niet op jouw debiteur.