Reviews over Incassobureaus


  Schorem - Review over Pleitmeesters

  Ze kwamen bij mij met sen vordering van 7980,- ik had een oude schuld van 5500,- daaraan had ik in een tijdsbestek van 6 jaar inmiddels 9000,- afbetaald tot dat de firma pleitmeesters op de proppen kwam met een nog openstaande schuld van 7980,- euro!!!! Heb gwbeld, ik werd verrot gescholden en er werd direct loonbeslag gelegd van bijna 600 euro per maad!!!!!! Ik ben dit gaan uitzoeken en wat blijkt, mijn dossier was vollefig betaald en gesloten door een ander incasso bureau en deze hufters hebben het dossier op 1 of andere manier in handen gekregen en gewoon weer geopend??????? Gelukkig mijn gelijk gekregen en echt mijn dossier afgesloten!!!! Heb ze nog fr gwbeld en helemaal verrot gescholden. Tering tuig en lieve mensen, TRAP ER NIET IN!!!!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Zwaar schorem

  LAVG OPLUCHTERS! - Review over LAVG

  Ik had in 2019 een vordering bij LAVG. Tot oktober 2020 betaalde ik altijd en regelmatig mijn regeling termijnen. Op 2 nov. 2020 heeft LAVG een beslag op mijn rekening gelegd. Voor €109 schuld hadden ze €405 genomen, en mijn rekening helemaal leeg gezogen en in de min achtergelaten!! Ik had daarvoor TOTAAL GEEN ENIGE BRIEF ontvangen, GEEN EMAIL.. TOTAAL NIKS.. een grote bedrag zomaar van mijn rekening opgelicht.. Sterker nog ABN Amro, mijn bank dus, had nog € 50 extra kosten om hun oplichterij uit te voeren!! Met een telefonisch contact met de bank, wordt op een onbeleefde manier opgehengen terwijl was ik nog aan het woord!!!! Dus, mensen, AUB heel goed uitkijken als jullie een vordering bij LAVG hebben.. Of zelfs een rekening bij ABN Amro!!

  Sterke punten
  Oplichten!

  Oplichters! - Review over Syncasso

  1 ster is al teveel om te geven zijn ze zeker niet waard ik betaal persaandacht aan deze incasso bureau ik heb het een poosje moeilijk ik zend een uitgebreid bericht via de link op hun site volgens hun hebben ze niets gekregen ik heb ook geen bevestiging mail of iets gehad maar sturen me nu een dagvaarding met een nog hoger bedrag omdat ik niet betaal enz terwijl ik ruim 12 keer contact heb gezocht en ze klikken mij bij ieder contact weg!!! Ik heb er bewijzen van! Ga niet in zee .et deze incassobureau tenzij je zelf ook graag mensen wil oplichten! Toon je kloten en geef je fouten toe maar laat er geen mensen voor opdraaien die het al moeilijk hebben per maand!

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen heb je 3 weken de tijd? Dan krijg je een boek met honderden pagina's aan uitleg

  I'm getting crazy - Review over Call 2 Collect

  For months I have had trouble going back and forth with a shady site I had a account on... That was my mistake, after contacting to cancel my account and them telling me it was done, I still got my money taken, so I stopped the payment myself from my bank. Then I got in contact with a shady 1 star rated law firm in Germany, they say I had to pay and sended me a letter with a name... That wasn't even mine and also not my address, all the information was wrong except my mail and my bank account. After telling my story, I heard nothing for months, hoping it was over, and now I get call 2 collect, another shady business even claiming I have to pay more then I did at the start of this sh*'t show. I have 't be honest, reading about the fact a LOT of people experience the same thing with call 2 collect makes me a bit calmer. If anyone has tips to fight them, please let me know.

  Sterke punten
  Sh*'t show

  Zwakke punten
  Everything

  Niet bereid \\\'fatsoenlijk\\\' in gesprek te gaan - Review over Ultimoo Incasso

  Ultimoo, voornamelijk Dhr. van Leeuwen is niet bereid om fatsoenlijk in gesprek te gaan. We betalen al onze facturen altijd snel, waar we tot onze verbazing een aanmaning hebben gekregen voor een FedEx factuur van (maar) �30,- + 41,05 incassokosten. We hebben nooit een factuur verzonden noch een aanmaning gezien. Ultimoo is wettelijk verplicht aan te kunnen tonen dat de facturen en aanmaningen verzonden (!) en ontvangen zijn. Er is überhaupt nooit e-mail contact geweest. Dit is niet het geval, toch zijn ze absoluut niet bereid om iets aan de incassokosten te doen. \\\"Je kan bezwaar indienen\\\". \\r\\n\\r\\nWanneer ik vraag om \\\'bewijs\\\' zeggen ze dat de facturen en aanmaning per post verzonden zijn. Wie stuurt er anno 2020 nog facturen per post?.... Onwetend van welke facturen het over gaat en onze ervaring met de klantenservice van Ultimoo, raden we deze partij absoluut niet aan.

  Hun doel : mensen kapot maken - Review over Bos Incasso

  Je hebt incassobureaus die loyaal zijn, mee willen denken met de klant, kijken naar de situatie als er wat plotseling veranderd. Dan ben je bij BOS incasso in iedere geval NIET op het goede adres. Zelfs de belastingdienst is in deze barre tijden meegaand met de burger. Ik heb aangegeven wegens corona baan verloren. Altijd netjes op tijd betaald. Nu is de aanvraag in behandeling bij het UWV dus 0 inkomsten. Netjes mail gestuurd of voor de maand nov en dec gehalveerd mag worden en in januari gewoon weer alles hervatten. Het antwoord was nee. Hoe zielig is dit je komt met een normaal voorstel. Nee BOS incasso plukt liever de burger kaal ook al zijn er zaken in behandeling. Hun doel is: niet willen meedenken maar liever overgaan tot dwangbevel executie verkoop daar kicken ze op !!! Personeel wat er werkt leest standaard van het scherm af " Nee, kan niet, mag niet, doen we niet, " of er is helemaal geen verbinding. Kortom dit incassobureau krijgt van mij een award als titel " hoe maakt BOS incasso jou leven tot hel "

  Sterke punten
  Burgers kapot maken, niet willen meedenken met de klant

  Zwakke punten
  Tip: stop met deze onderneming en ga een normale baan zoeken ! Jullie slaan echt de plank op alle fronten mis. Heel herkenbaar wat ik lees alle negatieve recensies. Ik zou zeggen ga daar eens mee aan de slag afdeling klachten afhandeling. Niemand kan jullie toch serieus meer nemen.

  Contact Ultimoo incasso - Review over Ultimoo Incasso

  Ze betichten je ervan dat je niet reageert op hun mails. E mails die aankomen zijn volgens hen lege e-mails. Ze weten niet waar de zogenaamde openstaande openstaande facturen van zijn. Tot zover ik weet heb ik overal aan mijn financiële verplichtingen voldaan.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Communicatie, intimidatie, grof taal gebruik, reageren niet op mails en (aangetekende) brieven.

  Waternet maakt fout. Dochter geen schulden Jansen legt loonbeslag van 650 euro - Review over Janssen & Janssen

  Mijn dochter kreeg van Jansen een paar aanmaningen dat ze geen rekeningen had betaald aan Waternet (125 euro) . Ze liet dat lopen, omdat ze allang verhuisd was. In maart kreeg ze van Jansen een dwangbevel. Ik heb als vader toen waternet gebeld. Zij zouden de fout herstellen en ze hoefde niets te betalen, ook de kosten aan Jansen niet! . Een half jaar later werd er loonbeslag van 650 euro op haar salaris gedaan. Ik heb jansen gebeld, en gezegd dat ze helemaal niets aan waternet hoefde te betalen. Jansen gaf aan dat zij ook kosten hadden gemaakt, en ze hadden in augustus nogmaals een envelop bij mijn dochtenr in de bus gedaan.\\r\\nDat laatste klopt niet want mijn dochter heeft geen sleutel v d brievenbus, die heb ik alleen. Bizar, ze is o euro!! schuldig aan Waternet, maar ze plukken haar kaal met administratiekosten, en ze nemen niet eens de moeite om contact op te nemen met Waternet, om te kijken waar het fout is gegaan.\\r\\nAls vader en ondernemer gooi ik nu alle registers open. Ik ga jansen helemaal kapot schrijven, want zij maken onschuldige mensen kapot.

  Zwakke punten
  Gewetenloze mensen. Geld plukken terwijl ze er geen recht op hebben.

  Waternet maakt fout. Dochter heeft geen schulden en Jansen legt volledig ten onrechte een loonbeslag van 650 euro - Review over Janssen & Janssen

  Mijn dochter kreeg van Jansen een paar aanmaningen dat ze geen rekeningen had betaald aan Waternet (125 euro) . Ze liet dat lopen, omdat ze allang verhuisd was. In maart kreeg ze van Jansen een dwangbevel. Ik heb als vader toen waternet gebeld. Zij zouden de fout herstellen en ze hoefde niets te betalen, ook de kosten aan Jansen niet! . Een half jaar later werd er loonbeslag van 650 euro op haar salaris gedaan. Ik heb jansen gebeld, en gezegd dat ze helemaal niets aan waternet hoefde te betalen. Jansen gaf aan dat zij ook kosten hadden gemaakt, en ze hadden in augustus nogmaals een envelop bij mijn dochtenr in de bus gedaan. Dat laatste klopt niet want mijn dochter heeft geen sleutel v d brievenbus, die heb ik alleen. Bizar, ze is o euro!! schuldig aan Waternet, maar ze plukken haar kaal met administratiekosten, en ze nemen niet eens de moeite om contact op te nemen met Waternet, om te kijken waar het fout is gegaan. Als vader en ondernemer gooi ik nu alle registers open. Ik ga jansen helemaal kapot schrijven, want zij maken onschuldige mensen kapot.

  Zwakke punten
  Gewetenloze mensen. Geld plukken terwijl ze er geen recht op hebben.

  Admitted to knowing they were chasing a scam. - Review over Call 2 Collect

  After 3 months of back and forth, by which I mean, me sending emails to no response until I finally got tired and went through WhatsApp. They left me another month of waiting, then, while informing me that my case is closed they admitted that the company that sent them to me has 'shady customers'. Entire conversation is screenshoted if anyone would like to see the amazing logic, reply and I'll share

  Sterke punten
  Lack of credibility

  Zwakke punten
  Accidentally admitting they represent scammers

  Plegen fraude op basis van vervalste rechterlijke vonnis - Review over Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen

  Volgens art. 34 van de Gerechtsdeurwaarders wet is het kantoor buiten hun boekje gegaan om een dwangbevel te verlenen buiten dat de Rechtbank een bevel over te gaan. Hun brieven worden per post verstuurd waar zij fraude doen plegen op de Zorgverzekeringen , Minister Grabbenhorst weet hier niets van waar deze Gerechtsdeurwaarders kantoor misbruik weet te plegen om om de Overheid in hun verweer in hun brieven te vermelden

  Sterke punten
  Fraude te plegen op het vervalsen van de Nederlandse Grondwet te doen plegen

  Zwakke punten
  Vervalste Exploten in omloop te doen plegen

  Oplichters - Review over Famed

  Een helse organisatie Mijn tandarts ging verhuizen naar een ander pand en hierdoor deed het pinapparaat het niet. Ik mocht de volgende keer pinnen. Ondertussen verzond de tandarts de rekening naar famed en is er op een rekening van 70 euro 200 euro boete gekomen. Ik kon dat niet betalen en moest dit van famed met de tandarts regelen. Ik ging naar de tandarts en deze konden niets doen als famed al in beeld was. Ondertussen was ik woest en kwam er niet uit werd van het kastje naar de muur verwezen. Ik weigerde dit te betalen zo oneerlijk. Opeens werd ik uit het niets gedagvaard en kwam er 600 euro boete op. Dit moest ook verteld worden door een koerier en hiervoor moest ik ook nog 120 euro betalen. Uiteindelijk na dagvaarding een jaar lang beslaglegging op uitkering van 105 euro per maand. Dit is zo onrechtvaardig en nu.. nu krijg ik gisteren dezelfde rekening van een jaar geleden die net betaald is voor 1000 euro doormidden van beslaglegging en een jaar ellende heeft gegeven. Gewoon een rekening uit het niets van bijna 300 waar ik nooit een factuur van heb gehad niets . En moet binnen een dag reageren anders beslaglegging. Dat deze criminele organisatie mag bestaan

  Sterke punten
  Oplichters

  Zwakke punten
  Alles een onmenselijke oneerlijke organisatie die met valse facturen komt of zomaar uit het niets met een dagvaarding zonder een brief vooraf.

  , - Review over Flanderijn

  Onduidelijk pak papier

  Sterke punten
  De printer

  Zwakke punten
  Onduidelijk

  Slechte communicatie - Review over Plaggemars Incasso

  Ik heb een aanmaning gehad al paar keer geprobeerd te bellen krijg je bandje en wordt je er op gegooid mailen. Mail adres onbekend. Website is uit de lucht

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Geen communicatie mogelijk

  Administratie niet op orde... oplichters - Review over Syncasso

  Syncasso wordt ingezet door de Kamer van Koophandel..... twee instellingen van hetzelfde dubieuze niveau. De vorderingen kloppen niet, als je betaalt wordt dat niet verwerkt en er werken totale kneuzen. Maar dat is logisch want een normaal mensen met enige capaciteiten zou daar nooit gaan werken.

  Sterke punten
  die zijn er niet

  Zwakke punten
  totaal onbetrouwbaar en incapabel

  Zeer slechte communicatie - Review over Vesting Finance

  Ik lees hier de reviews en hoe herkenbaar. Net weer een lange mail gestuurd. Zoals ik er al velen gestuurd heb. Ja die bank is ook betrokken. En na de hier gegeven review snap ik ineens waarom op mijn vraag geen antwoord komt. Geen goede gang van zaken.

  Sterke punten
  Kan ik zo snel niet bedenken

  Zwakke punten
  Slechte communicatie. Onprofessioneel als je mensen negeert

  Shady bedrijf die voor loesie bedrijven consumenten bang maakt - Review over Bill Incasso

  Heb bijna 2 jaar geleden een software licentie gekocht van een of ander bedrijf, echter na de aankoop kwam ik er achter dat deze software niet werkte voor onze toepassing en heb ik hier voor de rest nooit meer aandacht aan besteed. Nu blijkt dat er een jaarlijkse fee is wat ik niet wist en ik heb nooit de software licentie gecancelled. Een normaal bedrijf laat de software licentie verlopen als er niet betaald wordt maar dit shady bedrijf schakelt een ander shady incasso bureau in die "gratis" deze consumenten bang maakt om te betalen door te drijgen met juridische actie. Laat je niet gek maken mensen!

  Sterke punten
  Mensen bang maken

  Schandalige partij - Review over Bos Incasso

  Ongefundeerde inhoud en reactie, als bedrijf raad ik iedereen ten zeerste dit incassobureau af. Hedendaags zijn dit soort incassobureaus echt uit den boze.

  Kwalitatief niet in orde - Review over Ultimoo Incasso

  Buro koppelt openstaande vorderingen aan bedrijven. Doet echter geen enkele check op gegevens. In mijn geval kwam een gedeelte van mijn bedrijfsnaam overeen met de openstaande factuur (van een ander). Op deze factuur stond een andere bedrijfsnaam, een ander contactpersoon en een volledig ander afleveradres EN TOCH maken ze de koppeling. Ultimoo doet geen enkele poging om in dossier te duiken. Als gedupeerde mag je alles fijn uitzoeken. En als dan blijkt dat Ultimoo fout zit ...... geen excuus. Een mailtje dat ze het adres in de database zullen aanpassen. Dit bedrijf is geen keurmerk waardig.

  Sterke punten
  ze nemen de telefoon aan.

  Zwakke punten
  koppelen 'blind' facturen aan personen voor wie incasso niet bestemd is. Controleren niet. Starten blind op eigen database. Erkennen geen fouten.

  Juridisch onjuiste aanmaning / rentekosten - Review over Ultimoo Incasso

  Dit incasso bureau wordt oa gebruikt door DHL. Terwijl er geen aanmaningen zijn ontvangen en ook niet per aangetekende post gestuurd zijn, per direct een incasso ontvangen van een factuur die nog maar 2 maanden oud was. Ook de rente die berekend was, is te hoog volgens de norm. Bedrijven die met hen in zee gaan, zouden eigenlijk gewaarschuwd moeten worden voor een zeer slechte pr. Blijkbaar is dit incassobureau niet meer dan een opkoper van incasso's waarbij ze uitgaan van de angst van de ontvanger. Als ik het geld en de tijd had gehad, was ik graag gaan procederen. Nu maar betaald om er vanaf te zijn, maar wel per direct mijn account bij DHL opgezegd!

  Niet 'quick'; en al helemaal geen 'mediation'! - Review over Quick Mediator

  Een vroegere collega van mij vroeg mij kort geleden om financieel advies, omdat zijn echtgenote een scheidingsverzoek had ingediend. Om haar daarin bij te staan, had zij een 'mediator' van Quickmediator ingehuurd. Die vroeg een voorschot van € 1.450 exclusief BTW, waarvan beide echtelieden ieder de helft betaalden. Dat suggereert dat beide echtelieden opdrachtgever zijn, maar dat zagen mevrouw en de 'mediator' anders! De mediator stuurde weliswaar beide echtelieden een 'checklist' om hun bezittingen en schulden te inventariseren, maar hij koos nadrukkelijk partij voor mevrouw; en beiden zetten meneer onder druk om zijn bezittingen -waaronder zijn huis- zo snel mogelijk te gelde te maken, zodat mevrouw de helft daarvan kon krijgen. Maar alhoewel mevrouw een hoger inkomen heeft dan haar echtgenoot, werd er naar haar aandeel in de gemeenschap niet of nauwelijks gekeken. De echtgenoot en ik hebben daarop de 'mediator' in gebreke gesteld wegens wanprestatie; en toen wist deze niet meer wat hij moest doen. Ik heb meneer geadviseerd om een goede ECHTE advocaat te vinden.

  Sterke punten
  Ze hebben een verdienmodel waarvan ik misschien nog wel iets kan leren.

  Zwakke punten
  Er is geen enkele kwaliteitscontrole! 'Mediator' is een vrij beroep; en deze 'mediator' dacht daaraan de invulling van advocaat, rechter en deurwaarder te kunnen geven, terwijl hij voor geen enkele van deze rollen de wettelijk vereiste papieren heeft. Wat hij daarentegen NIET deed, was bemiddelen, terwijl dat nu juist vertaling van het woord 'mediation' is.

  Oplichters - Review over Flanderijn

  Het oorspronkelijke bedrag wordt teveel opgehoogd.Zogenaamd administratie kosten,etcWettenlijk mag dat helemaal niet.Opdringerig en angstaanjagend personeel aan de telefoon.Men wordt bang en gaat tot betaling over.Tegenwoordig wordt men per email op aangestuurd te betalen.Ik ben dakloos,en heb geen inkomen.Dus Flanderijn...sluit maar aan in de rij.

  Sterke punten
  Continu brieven sturen naar adres waar ik niet woon

  Zwakke punten
  Belachelijk hoge kosten bovenop het oorspronkelijk bedrag.De wet bepaald anders maar hun willen zoveel mogenlijk geld.

  Afpersers! - Review over Syncasso

  Ik had mijn dossier netjes in 1 keer afbetaald volgens afspraak. Maarcdan nog ben je niet klaar met Syncasso. Kreeg plots een mail of ik nog 400 euro extra kon overmaken want ze hadden in het verleden een administratieve fout gemaakt. Dus nu noodgedwongen naar een advocaat. Meer dan irritant! Dit is gewoon afpersing.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Administratie verre van op orde. Spookfacturen en dubbele facturen onder twee nummers voor enkele rekening.

  onbeschoft - Review over Centraal Invorderings Bureau (CIB)

  Ik kreeg aanmaningen dat ik iets gekocht zou hebben en nog niet betaald. Omdat ik het betreffende artikel en winkel helemaal niet ken, heb ik niet gereageerd. Toen begon het feest. Dreigende sms-berichten. Niet geopend. Toen kwamen de telefoontjes, hoe ze aan mijn nummer kwamen is nog steeds een raadsel. Iedere keer geblokkeerd. Tot ik per ongeluk wel opnam. Dat gesprek werd gevoerd door de heer v. L, werkzaam bij CIB, Dit was zo bedreigend en intimiderend dat ik hem het advies gaf om binnen enkele werkdagen het bewijs te leveren dat ik daar daadwerkelijk iets gekocht had. Deed hij dit niet ik aangifte zal doen van indentiteitsfraude door de heer v. L van CIB. Hem nog wel duidelijk gemaakt wat de gevolgen zijn als ik dit door zet en wat de maximale straffen zijn. (max. 5 jaar gevangenis en ongeveer €80.000.- boete. De reactie was nog verbazingwekkend: zou hem niets doen. Nadat de werkdagen verstreken gebeurde er niets. Hierop heb ik aangifte gedaan naar de heer v. L van CIB. Onderzoek loopt nog door de politie. Tja als je de boel wilt bedonderen mag je ook op de blaren gaan zitten.

  Oplichter, met T-Mobile abonnement - Review over Vesting Finance

  Wij ontvingen vandaag ineens een Sommatie-Exploot van Snijder Incassobureau aan de Paralleweg 98 te Beverwijk die zij in opdracht van Vesting Finance hebben gestuurd. Het gaat over een openstaand bedrag dat wij zouden nog moeten betalen voor een mobiel abonnement bij T-Mobile Netherlands B.V. \\r\\nAlleen wij hebben nooit een abonnement afgesloten bij T-Mobile. Jarenlang zijn we klanten bij een andere provider. Wij hebben Vesting Finance gebeld voor een bewijs van het contract bij T-Mobile. Wij vermoeden dat er sprake is van identiteitsfraude. Vesting Finance heeft geen bewijs voor ons maar zij moet dat bij T-Mobile opvragen. Wij zullen de stukken van hun ontvangen zodra zij dat van T-Mobile heeft ontvangen. Wij gingen vervolgens contact opnemen met Snijder Incassobureau, en ook daar hebben zij geen enkele stukken in dossier liggen. Opmerkelijk van Snijder Incassobureau begrepen wij dat zij zo\\\'n sommatie-exploot gewoon hebben gestuurd, in opdracht van Vesting Finance en alleen maar gebaseerd op een aangeleverd sheet met naam-geboortedatum en adres (hoe Vesting Finance aan onze gegevens komen is nog de vraag!)\\r\\nWij hebben T-Mobile klantenservice / fraude desk gebeld en daar weten zij ook niet van een samenwerking met Vesting Finance. Ook kunnen zij geen gegevens van ons in hun systeem vinden waaruit blijkt dat wij ooit de klanten van T-Mobile geweest zijn, laat staan een niet betaald abonnement.\\r\\nWij hebben inmiddels de Politie Fraude Helpdesk gebeld en onze melding gedaan.\\r\\nZijn er nog meer mensen die dezelfde ervaring hebben met Vesting Finance?

  Sterke punten
  Oplichter

  Zwakke punten
  Oplichter