• Ook naar mij mails blijven sturen van facturen die allang betaald zijn.
    Luisteren nergens naar, blijven maar irritant bellen.
    Ik zelf contact opgenomen met het bedrijf waarmee ik zaken doe, die zelf bevestigen dat alles correct verloopt en voldaan is. En nog houden ze vol dat wij hun moeten betalen. GEEN ZAKEN DOEN MET BVCM !!!

    Zwakke punten
    LUISTEREN NIET! willen enkel geld ontvangen

    Door NICK CORNELIS op 16 september 2019 Reageer

  • Waarom stappen we niet met alle om deze opichters aan te klagen?? Ze kunnen niet op een normal mannier geld verdienen dus wat ze doen is nep diensten verlenen en vervolgens gerechtsdeurwaarders en naar de rechter slepen. Ze werken samen met advanza die toevallig ook oplichters zijn. Ik ben deze twee organisations zat, hopelijk krijgen ze eindelijk wat ze verdienen. Mensen oplichte met een hoog gedrag, ga gewoon werken net als normal mensen en niet geld plucken van mensen die heel hard ervoor gewerkt hebben.

    Ik hoop dat andere mensen jullie zullen aanpakken en behandelen met als hoe jullie andere mensen hebben behandel.

    Neem het geld naar jullie graf

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Machtmisbruik, oplichters,

    Door Gaat je niks aan op 5 september 2019 Reageer

  • Deze club is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk kosten aan jou op te leggen. Werken onkundige mensen die het woord 'nadenken' niet kennen.

    Door Dennis op 29 augustus 2019 Reageer

  • Je spreek wat met ze af en vervolgend doen ze gewoon wat ze willen het enige wat ze zeggen we kunnen niet bewijzen dat u dat heeft afgesproken dus we gaan gewoon door met de proceduren zeer slecht .

    Door Boe op 7 augustus 2019 Reageer

  • Vorig jaar stond ineens een deurwaarder aan de deur bij andere mensen met een dwangbevel om binnen twee dagen 600 euro te betalen vanwege een rekening uit 2008 van orgine 50 euro die al betaald was en waarvan de eigenaar van het bedrijf ook op de hoogte was gesteld. Nooit meer iets van gehoord. Tot vorig jaar LAVG eiste per direct een betaling. Ze hebben bij andere mensen een brief daarover in de bus gedaan met mijn gegevens zonder envelloppe. Ik heb contact gehad en dacht dat het geregeld was. Een maand geleden werd ineens beslag gelegd op mijn uitkering voro 100 euro per maand, mijn inkomen is 825 euro en heb hoge vaste lasten en geen huurtoeslag. Er is nu al geen geld voor boodschappen en de vordering was zonder overleg nog eens opgehoogd tot bijna 900 euro. Ben eens gaan rond informeren. Het bedrijf waarvoor zij zouden incasseren is opgeheven, de eigenaar is overleden. Dus de vraag is wie de opdrachtgever dan is voor deze vordering? Krijg een vaag antwoord over erfgenamen en zij wisten niet dat de eigenaar van het bedrijf van de betwiste vordering 2008 overleden was. De erfgenaam weet van niets in deze zaak. Er is geen opdrachtgever en geen vordering en zij weigeren het beslag op te heffen. Het ergste was dat ik ernstig ziek ben en zo overstuur was dat ik belangrijke onderzoeken in die week heb afgezegd, omdat ik nu 9 maanden geen geld heb voor eten door de onrechtmatige beslaglegging LAVG. Tevens ga ik aangifte doen en adviseur dit ook aan de zoon van de overleden eigenaar waarvoor LAVG zogenaamd aan het incasseren is en die van niets wist. Zijn ID wordt misbruiktvoor een vordering die LAVG zelf bij elkaar bedacht heeft.

    Sterke punten
    Geen. Ze komen afspraken niet na en treden buiten de wettelijke regels voor gerechtsdeurwaarders. Tijd voor een tuchtrechterlijke aanpak.

    Zwakke punten
    machtsmisbruik
    oplichting
    ID-fraude
    afdreiging
    niet bestaande kosten opvoeren
    in strijd AVG
    in strijd gedragregels gerechtsdeurwaarders

    Door annemonique op 6 augustus 2019 Reageer

  • Wat een tyfus bedrijf zeg, zomaar beslag leggen zonder te melden terwijl je ook nog eens niets hoeft te betalen. Had een achterstand bij zilveren kruis maar is volledig afbetaald is ook zo gemeld door zilveren kruis . Krijg ik net een brief binnen dat er beslag op mijn loon wordt gelegd, en als je syncasso wilt bellen zit je eerst een half uur in de wacht. Uiteindelijk maar opgehangen wegens te hoge kosten telefoon en mail gestuurd. Walgelijk bedrijf om dit zomaar te doen!!!

    Sterke punten
    Geen sterke punten gewoon een walgelijk bedrijf die er op kickt mensen zo te duperen

    Zwakke punten
    Alleen maar zwakke punten.

    Door Aruni op 1 augustus 2019 Reageer

  • ZWS heeft mijn inziens een zeer discutabele werkwijze voor het aannemen van opdrachten. Daarmee snijden ze zichzelf in de vingers, want als er dan toch onvoldoende argumenten zijn om te mogen incasseren, dan proberen ze via een nieuwe opzet er weer een nieuwe zaak van te maken. In ons geval kregen wij eerst de volle rekening voor een dienst die niet was geleverd en toen daar te weinig argumenten voor waren kregen we een rekening voor de annuleringskosten. Het gaat bij dit bedrijf niet zozeer om het behalen van een recht, maar meer om het binnenhalen van geld terecht of niet terecht.

    Sterke punten
    Zij weten zich heel goed te profileren als een keurig bedrijf met een solide werkwijze.

    Zwakke punten
    De procedure voor het aannemen van opdracht van klanten van ZWS Incasso BV is zeker voor verbetering vatbaar.
    Het is onverstandig van ZWS Incasso om junior medewerkers op delicate zaken te zetten met onvoldoende kennis van de juridische aspecten.

    Door Rob Kranendonk op 31 juli 2019 Reageer

  • Maandelijks 5 euro plus rente moeten betalen omdat je niet plots een rekening van een paar honderd euro kan betalen en daardoor een betalingsregeling moet afsluiten is geld uit de lege zakken halen.

    Schaamteloos.

    Sterke punten
    Ze zijn erg goed in het hebben van geen hart maar wel het dragen van zware geldgevulde zakken.

    Door D. op 29 juli 2019 Reageer

  • Waar moet je bij dit geboefte nu beginnen...
    Bij het begin? Oke, ooit ergens in de jaren 90 hielt de heer Henk bos zijn lagere school diploma nou ja ze hebben hem er af getrapt omdat hij op zijn dertigste nog te dom was om een goede citoschoolonderzoek te halen en ergens ver onder mavo niveau is blijven haken en het school bestuur het verontrustend vond dat gekke Henkie het begon aan te pappen met kinderen die een 25 jaar jonger waren en nog niet volledig tot wasdom zijn gekomen.

    Na dat ze hem van de basisschool hadden afgetrapt en zijn ouders hem het huis uit hadden gezet om hem op te laten nemen in een inrichting voor zwakzinnigen, begreep Henkie dat hij nog maar een ding kon doen en dat was van huis weg te lopen. Met geen cent op zak zwierf hij door het land. Op een stormachtige herfstavond werd hij door de bliksem getroffen in het bos. Die bliksem bleek geen gewone bliksem, maar een door een demonisch onderwezen uit de Hel afkomstig te zijn. Het demonisch wezen liet Henk Bos een keuze. Branden als aanmaak blokje van het Hellevuur of, deurwaarder worden met als enige doel de samenleving, wereld economie en de mensheid te vernietigen... Gekke Henkie koos voor het laatste, tekende een contract met de duivel die hem hielp om een duister incasso en deurwaarders organisatie op te richten. Als beloning voor al zijn kwaadaardige acties naar mensen toe zou zijn ziel zwarter en dieper branden in de Hel wanneer hij tot zijn 60ste levens jaar dit vol zou houden, dan zou hij zelfs een van de prinsen in de hel mogen zijn net als zijn illustere voorbeelden bij leven Binladen en Hitler.

    Zo gezegd zo gedaan Henkie richtte eerst Bos incasso op en later LAVG twee bedrijven zonder morele normen en waarden. Een bedrijf altijd op roof en plundertochten en op het randje van de wet. Er alles aan doen om mensen de vernieling in te helpen de schuldenberg te vergroten en om Henkie zijn ziel zwarter te doen blakeren in de Hel.

    kies dus nimmer voor dit bedrijf wand u zelf zal vroeg of laat hierdoor ook meer klanten kwijtraken dan u lief is.

    Sterke punten
    wanstaltige praktijken
    demoon indrijvingen
    satanistische rituelen
    kinderporno
    en al het andere wat in dit straatje past maar hier niet te beschrijven valt om dat het te weerzinwekkend is.

    Zwakke punten
    alles wat maar valt te bedenken.

    Door Bastiaan op 27 juli 2019 Reageer

  • Ik heb een zorgverzekering zoals elke Nederlander en die wordt automatisch afgeschrevenz omdat ik geen geld had konden ze het 2 maanden niet afschrijven ik moet daarom 180 euro betalen dacht ik maar nee flanderijn ruikt geld gooit even 680 !!!!!!!!! Verhoging en heeft beslag gelegd op mijn inkomsten geen bemiddeling mogelijk

    Zwakke punten
    Overdreven verhogingen totaal geen medeleven dat ik letterlijk niet meer kan eten door dit voor 4 maanden me leven is naar de kloten bijna 700 euro betalen omdat je 2 maanden je premie niet kon betalen,omdat ik geen geld had.

    Door Menno op 22 juli 2019 Reageer

  • Wat een vreselijk onbeleefde medewerkers. Als je om informatie vraagt geven ze je die niet, manipuleren je en uiteindelijk kom je voor onverwachte kosten te staan. Mijn advies is dan ook zeker: ga niet met dit manipulatieve bedrijf in zee. Spijt als haren op mijn hoofd.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    - Onvriendelijk
    - Onprofessioneel
    - Respectloos
    - Dieven
    - Het kost je klauwen met geld
    NIET DOEN!!

    Door Richard op 15 juli 2019 Reageer

  • Ze passen allerlei rentekosten en incassokosten toe, terwijl de opdrachtgever nooit een betalingsherinnering heeft gestuurd en Flanderijn zelf ook niet.
    Ik ben verhuist en heb nooit iets gehoord, ook bij mijn oude adres lag er geen post, dit heb ik gecontroleerd met de nieuwe bewoner. Ineens kreeg ik wel 1 mail?!
    Alles zwart op wit naar Flanderijn gestuurd dat ik echt niks heb gekregen van de opdrachtgever en Flanderijn zelf samen met bewijs van de nieuwe bewoner ; Enige reactie blijft dat ik de incasso kosten en rente moet betalen.
    Als je ze een mail stuurt wordt daar nooit op gereageerd. Intussen blijven ze je dreigen en intimideren en moet je wel betalen.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    1. Niet professioneel
    2. Zeer slecht te bereiken via de mail
    3. Luisteren niet.
    4. Sturen ALS ze iets terug sturen onduidelijke mails terug.

    Door Liz op 11 juli 2019 Reageer

  • LAVG heeft meerdere incassoburea`s en deurwaarders in hun kantoor zitten. Ik herken ze altijd direct aan het adres op de brief. Je opent de brief en opeens komt er een heel ander bedrijf uit.
    Op die manier geld verdienen is natuurlijk makkelijk. Als Piet het doorstuurt naar Klaas die voor hetzelfde kantoor werkt en ze vangen er beide 100 euro op.

    Zwakke punten
    - Dreigementen
    - Hoge kosten

    Door Moeder op 9 juli 2019 Reageer

  • Flanderijn, de grootste boeven die er zijn.

    Flanderijn blijft dreigen, zowel in hun mail als telefonisch. Als je een regeling wil treffen komen ze met het feit dat er al een oproep voor de rechtbank ligt. Je legt uit dat je het gehele bedrag niet in een keer kan betalen en dan word er gezegd dat er nog griffiekosten bovenop komen. "Als ik u was, zou ik het niet zover laten komen" stond er letterlijk in de mail. Bah!

    Zwakke punten
    - Communicatie
    - Dreigementen

    Door Moeders op 9 juli 2019 Reageer

  • Dit bedrijf (eenmanszaak) werkt met veel criminelen organisatie zoals Streya.
    Ik heb reviews gelezen over Streya die zijn niet misselijk.
    Ik hoop in Nederland dat dit soort zaken is aangepakt worden door K.v.K.

    Door Rob Massa op 28 mei 2019 Reageer

  • Ik als crediteur heb gewoon zelf veel moeten ondernemen. Gevraagd wat ik uiterlijk aan Karreman moest betalen, kreeg een antwoord, maar uiteindelijk ruim 60 euro excl BTW meer wat niet vernoemd is! Wij hebben alle bewijsstukken van wat we uitgeleend hadden geleverd. En debiteur zei steeds ik heb alles betaald, ik heb Karreman vanaf januari verzocht, dat ze de debiteur ook de bewijsstukken moesten laten leveren, en steeds als ik erover begon, kreeg ik gewoon geen antwoord! Ik heb uiteindelijk van mijn eigen geld bijna 300 euro zelf moeten betalen! Ik raad niemand deze deurwaarder aan. Heb dus maar betaald na ruim 5 maanden, terwijl ze in eerste instantie zeiden, U hebt een zeer sterke zaak!

    Sterke punten
    In het begin waren ze snel, toen stond er ook nog een flink bedrag open die debiteur moest betalen. Later moest ik ze steeds naar 2 weken bellen of mailen, of ze nog iets ondernamen, en steeds hetzelfde antwoord!

    Zwakke punten
    Alles, nog nooit zo lang met een zaak bezig geweest!

    Door MJT op 18 mei 2019 Reageer

  • ik heb geen goede ervaring met deze bedrijf
    De directeur heeft mij niet goed geholpen toen ik een probleem had met deze zaak ik ben veel geld verloren

    Al hadden ze me gewoon goed behandeld dan gaf ik ze 4 sterren

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    communicatie
    herstel fouten
    niet klantvriendelijk

    Door lemas op 17 mei 2019 Reageer

  • Een bedrijf wat over lijken gaat en nu beslag heeft gelegd op mijn wekelijkse ziektewet uitkering van 349,= waarvan ik er nu nog maar 211 krijg en mijn vaste lasten rond de twaalfhonderd euro liggen. beloven met je mee te werken ik heb morgen de rechtzitting voor mijn beschermings bewind maar wil eigenlijk met een vrachtwagen daar naar binnen te rijden in eindhoven, een DAF lijkt me gepast

    Sterke punten
    ze zitten in een hoekpand aan een lange aanrijdroute

    Zwakke punten
    lijkt een aftakking van de SS

    Door mike op 16 mei 2019 Reageer

  • Een bedrijf wat over lijken gaat en nu beslag heeft gelegd op mijn wekelijkse ziektewet uitkering van 349,= waarvan ik er nu nog maar 211 krijg en mijn vaste lasten rond de twaalfhonderd euro liggen. beloven met je mee te werken ik heb morgen de rechtzitting voor mijn beschermings bewind maar wil eigenlijk met een vrachtwagen daar naar binnen te rijden in eindhoven, een DAF lijkt me gepast

    Sterke punten
    ze zitten in een hoekpand aan een lange aanrijdroute

    Zwakke punten
    lijkt een aftakking van de SS

    Door mike op 16 mei 2019 Reageer

  • Zeer louche bedrijf! Vertegenwoordiger over de vloer gehad, eerste maal voor een kennismakingsgesprek, tweede maal voor uitleg over hoe ze werken.
    Mijn partner is eigenaar van het bedrijf en ik Ben verantwoordelijk voor de financiele en administratieve afhandeling.
    Tijdens het tweede gesprek hebben wij aangegeven dat wij eerst wilden uitzoeken of het aangeboden pakket voor ons wel rendabel is.
    Het contract moest wel getekend worden, maar met ingangsdatum 23 April zodat wij nog de nodige bedenktijd hadden.
    Op 19 april zoals met de vertegenwoordiger afgesproken een email gestuurd dat wij afzien van het aangaan van een contract omdat het voor ons toch niet rendabel genoeg is. Email gestuurd met huge prioriteit en leesbevestiging.
    Op 23 April ontvangen wij inloggegevens en een factuur van het NIAB.
    Meteen contact opgenomen dat wij zoals afgesproken het contract hebben ontbonden en verzocht om een credit factuur.
    Daarna krijgen wij nog 6 emails dat zij de email inzake ontbinding niet hebben ontvangen terwijl ik elke keer reply met de email als attachment daaraan vast.
    Ook worden wij diverse malen gebeld.
    Begint op stalken te lijken en dat heb ik ze ook gezegd.
    Pas bij de email waarin ik dreig om social media en de consumentenbond in te schakelen krijg ik OPEENS de bevestiging dat alles in goede orde is ontvangen en dat het contract ontbonden is.
    Groot is Dan ook mijn verbazing dat ik zojuist zie dat er bijna 600 euro is afgeschreven van de zakelijke rekening door het NIAB!
    Ga niet met deze mensen in zee, het zijn oplichters die voornamelijk de kleine ondernemers pakken !!!!!!

    Sterke punten
    Helemaal niets

    Zwakke punten
    Stalken

    Door Mariëtte op 15 mei 2019 Reageer

  • Nog nooit zulk onbeschoft personeel meegemaakt! Ongevraagd op speaker gezet, uitgelachen, weggedrukt, bedreigd en niet serieus genomen. Afpersing en chantage is voor deze dames normaal.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Chantal op 14 mei 2019 Reageer

  • PAS OP!! Dit zijn oplichters en sturen spookfacturen naar je toe van bedrijven die je niet eens kent of gesproken te hebben. Daarnaast luisteren ze totaal niet naar je verweer wordt. Kortom dit zijn oplichters.

    Door van Straten op 12 mei 2019 Reageer

  • Een bedrijf die niet zijn zaken goed op orde heeft. Zomaar iemand een aanmaning sturen zonder dat er iets is geleverd.

    Door Julien op 9 mei 2019 Reageer

  • LAVG pleegt fraude op rechterlijke exploot en liggen beslag op een uitkerende instantie waar zij een vervalste exploot weten te geven. Waar de Rechtbank niets van af doen weten

    Sterke punten
    Plegen fraude bij vervalste exploot

    Zwakke punten
    Plegen fraude bij uitkerende instellingen

    Door Gedupeerde op 7 mei 2019 Reageer (1 reactie)

  • In de eerste incasso brief van Flanderijn moest ik binnen 3dagen reageren. Dit heb ik keurig netjes gedaan door bezwaar te maken op deze onterrechte incasso zaak. Vervolgens hoor ik 5 dagen niets dus stuur ik Flanderijn een 1ste herinnering met het verzoek te reageren op mijn brief. Dat krijg ik een mail vol taalfouten waarin staat dat mijn reactie naar de jurist is gestuurd. Naam van de jurist wordt niet genoemd. 3 weken later krijg ik weer een incasso brief waarvan slechts de datum is verandert en de mogelijheid bezwaar te maken is weggelaten. Hiermee dwingen ze onschuldige mensen dure advocaatkosten te maken en de gang naar de rechter. Hoe is het mogelijk dat zo'n incasso bedrijf nog serieus genomen wordt. Ze misbruiken het recht, zetten mensen onder druk die niets hebben misdaan en louter voor hun recht opkomen.

    Sterke punten
    nul

    Zwakke punten
    Waardeloze organisatie die het recht in Nederland de das om doen. We hebben het voortdurend over de criminelen maar zo'n organisatie kan met de wet in de hand hetzelfde doen.

    Door Guido op 5 mei 2019 Reageer


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus