• Ik snap onderstaande reviews niet echt, wij zijn zeer tevreden over payt. Klanten betalen veel eerder. Je kunt zelf alles bijhouden. Geringe kosten (een medewerker hiervoor in dienst nemen is echt duurder)

    Door Pinkeltje op 6 juli 2020 Reageer
  • Ik heb een vordering uit handen gegeven. Dacht dat het een lastig verhaal zou gaan worden. De contacten verliepen prima, ook met meneer Lodewijk. De negatieve berichten zijn voor mij dan ook onbegrijpelijk. Denk toch dat het voornamelijk aan de mensen zelf ligt. Misschien zijn mensen ongeduldig of accepteren het niet als een vordering om welke reden dan ook niet binnengehaald kan worden. Na een lang traject is mijn vordering binnengehaald en heb ik mijn geld ontvangen. Ik heb dan ook prima ervaringen gehad.

    Sterke punten
    Goed contact.

    Door Don op 3 juli 2020 Reageer
  • Dit agressieve bedrijf stuurde ons nu 2 keer post over een boete (2x 460,-) die we in augustus 2017(!!) in Italië zouden hebben gekregen. We hebben nooit post hierover ontvangen. Bedrijf levert GEEN bewijs van overtredingen. In de brief wordt verwezen naar een digitale inlog, deze werkt niet. Contact blijkt niet mogelijk. We hebben een mail gestuurd: geen reactie. KORTOM: BETAAL NIETS, TRAP ER NIET IN!

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Zie hierboven. Malafide bedrijf!!

    Door Bakker op 17 juni 2020 Reageer
  • Syncasso is een criminele bende en behoren normaliter achter de tralies, en wel voor levenslang! Deze aso en tevens zéér zwakbegaafde idioten, hebben geen empathisch vermogen, zijn dom om te poepen en spelen graag ''de slaaf van de Roverheid'' door te denken dat ze het altijd aan het juiste end hebben. Dat dit soort malafide criminele organisaties mogen bestaan, zegt veel over de Nederlandse Roverheid. Men zou normaliter tegen deze corona organisatie moeten demonstreren en er een eind aan maken, i.p.v. op de dam tegen racisme (wat ook erg is). Syncasso zal hoe dan ook failliet gaan, letterlijk 99,9% van de mensen, opdrachtgevers alsmede schuldenaars, hebben een grote hekel aan deze criminelen genaamd Syncasso. Zowel de trutten dozen, als de mafkezen eikels, zijn allemaal inteelt-incest en hebben letterlijk een IQ vermogen van circa 39. Triest met andere woorden, maar dienen uiteraard aangepakt te worden! Crimineel Syncasso TUIG van de richel, en de mensen die met deze zwakzinnigen in zee gaan, zijn eveneens zéér zwakzinnig.

    Sterke punten
    1. Iedereen is zwakzinnig binnen deze criminele organisatie. 2. Men is te dom om te poepen. 3. Triest, maar de onopgeleide medewerkers binnen Syncasso hebben een ontzettend laag IQ en EQ; 4. Staan op de afgrond; 5. Niemand met een bepaald logisch denkvermogen, heeft nog vertrouwen in Syncasso. 6. Slechte communicatie. 7. Slecht voor opdrachtgevers!! Zeker GEEN aanrader!!! 8. Slecht voor opdrachtgevers, dan wel voor schuldenaars; men wilt niet tot een soepele compromis tussen beide komen.

    Zwakke punten
    Als opdrachtgever kan ik het volgende vaststellen op basis van zowel eigen ervaringen, als ook van mijn collega's! 1. Iedereen is altijd zogenaamd druk bezig, maar hangen wel dood leuk de telefoon op! 2. Je betaalt als opdrachtgever je suf aan kosten, ze komen niet tot een compromis met de schuldenaar; 3. Blaffen alleen maar, doen voor de rest niets; 4. De wijven die er werken, dienen normaliter geen job te hebben, maar thuis te blijven ''nep feministen gedoe''; 5. Telefoonlijn is bar slecht, zéér slecht! 6. Kunnen niet inhoudelijk reageren, noch naar daadwerkelijke goede oplossingen kijken voor opdrachtgever en schuldenaars; 7. Zijn zéér traag van begrip; 8. Als men überhaupt reageert, is het enkel met geautomatiseerde terugkoppeling waar je NIETS mee kunt; 9. IK BEGRIJP WERKELIJK NIET HOE MEN IN ZEE GAAN MET CRIMINELE Syncasso, ik heb er van geleerd! 10. Beloven van alles, maar enkel voor eigen gewin (zoals iedere deurwaarderscrimineel wel doet); 11. Horen niet te bestaan! 12. Zijn doof, arrogant, niet empathisch ingesteld, leugenachtig, snel en kort door de bocht, LUISTEREN NIET; 13. Kunnen niet BEGRIJPEND LEZEN; 14. Een bij elkaar opgeruimde vuilniszooi, die te veel films hebben gekeken, en er geen kaas van hebben gegeten; 15. Je wordt niet teruggebeld/gemaild, etc. 16. Waarom gaan idiote bedrijven als NS überhaupt nog in zee met deze malafide leugenaars die niemand uit de brand helpen, maar in plaats daarvan eigen zakken cashen? Syncasso dient opgedoekt te worden. PERIOD! Punt uit. BASTA!

    Door Willem Jan Drees op 16 juni 2020 Reageer
  • sprakeloos - Review over Bill

    Niemand vindt het fijn om te maken te krijgen met een incassobureau. Toch overkwam het mij, doordat ik nooit facturen ontvangen had van een bedrijf. (ook niet in mijn spam) Door Bill wordt je neergezet als een eersteklas crimineel met dreigementen. Zo jammer voor het bedrijf wat nog een betaling van mij moest ontvangen. Het haalt heel de naam van het bedrijf naar beneden. Overigens, na een telefoontje om opheldering van het bedrijf, kreeg ik nog het verwijt, waarom ik nooit gebeld had voor een factuur, omdat zij mij een dienst hadden bewezen. Hoe krom zit het in elkaar????

    Sterke punten
    niet ervaren

    Zwakke punten
    Slechte communicatie. onmenselijke reacties. Bedrijgend.

    Door Mar op 15 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • Ondanks het feit dat de factuur is betaald voordat Bos Incasso een brief had geschreven, eisen zij van een autistisch medemens €40,-- incassokosten. Zij schuiven dit af op hun opdrachtgever, die tot op heden te arrogant is geweest om te regeren. Dom wicht aan de telefoon, die zich "niet over de situatie kon uitlaten".

    Sterke punten
    GEEN! kennen niet eens de jurisprudentie!

    Zwakke punten
    complete onwil

    Door Margreet op 12 juni 2020 Reageer
  • Syncasso speelt kat en muis als je tot een oplossing probeert te komen. Ze negeren de landelijke regels tonen geen mededogen tijdens corona. Ze leggen onterecht beslag en geven geen antwoord op de gestelde vragen. hier zouden ze eens tegen moeten protesteren op de Dam

    Sterke punten
    oplichten

    Zwakke punten
    niets toegeven en onopgeleid personeel

    Door Willem op 12 juni 2020 Reageer
  • Van flanderijn en bouwman kreeg ik een rekening. Meerdere malen contact gehad over de rekening dat deze niet klopte. Iedere keer werd er benoemd wij bellen u terug maar dat gebeurde vaak niet dus belde ik erachteraan. Opgegeven moment maar afgewacht omdat er weer werd gezegd wij bellen u als we meer weten. Krijg ik een aantal maand later een e-mail met de kosten die ik moet betalen. Normaal krijg ik dit per brief? Bel ik erachteraan moet ik het in een keer binnen 3 dagen betalen, benoemd dat dit niet kan dus gelukkig uitstel gekregen maar de manier vindt ik niet netjes. Ik neem continu contact op en dan na verloop van tijd vanaf hun kant en dan word het op zo manier gebracht. De manier van omgang vindt ik totaal niet respectvol.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, respect en duidelijkheid mist.

    Door Nikita op 4 juni 2020 Reageer
  • Incasso - Review over Incasso Federatie

    Mijn incasso vordering was al binnen een week geregeld, ze zijn deskundig en klantvriendelijk dit bedrijf is zeker een goede optie voor al uw incassozaken, ik was zeer tevreden.

    Zwakke punten
    Geen

    Door R. Jansen op 30 mei 2020 Reageer
  • Lavg pleegt op basis van vervalste dossier van rechterlijke uitspraken te vervalsen. Als de Rechtbank Gelderland zowel Overijssel niets van een Rechtziiting doet af weten, blijft LAVG gerust door gaan waar zij zelf een rechter in hun verweer doen aangeven bij een uitspraak op 25 februari 2013 als de zelfde rechter mr I.C.J.I.M. van Dorp pas indienst treed op 01-04-2013 bij de Rechtbank Gelderland blijkt dat bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders een beslissing bedoeld in artikel 43 van de Gerechtsdeurwaarders wet te zijn gevallen op 18-01-2019 waar LAVG Directeur Henk Bos weet te verklaren van Bos Incasso dat LAVG niet is te vertrouwen met hun fraude plegingen.

    Sterke punten
    Sterkste punt van LAVG is het fraude plegen bij vervalste Rechterlijke vonnissen te vervalsen

    Zwakke punten
    ZwKste punt is het oplichten van personen om hun te bestelen van gelden Als het ObenbareMinisterie hun leugen dossier hebben ontvangen van een cliënt uit Anhem

    Door Gedupeerde op 28 mei 2020 Reageer
  • Dit bedrijf vraagt €450 vooraf een dan ook nog eens geld voor de uitvoering van een incasso ( ca € 750,00) ook al hebben ze de opdracht maar voor een heel klein deel uitgevoerd. Geen loon naar werken maar een strikt formele houding.

    Sterke punten
    Snel contact, snel ophalen van de zaak.

    Zwakke punten
    Veel kleine letters in de voorwaarden, onduidelijke informatie hierover. Meer gericht op eigen gewoon dan het belang van de klant.

    Door Bob op 28 mei 2020 Reageer
  • Mij werd gevraagd of ik een review wilde schrijven over ZWS Incasso. Natuurlijk wil ik dat! Ik ben onwijs blij dat ik na, wel 10 andere incassobureau's, in contact ben gekomen met ZWS Incasso. Los van dat zij altijd bereid zijn om met mij mee te denken, gaan zij ook adequaat te werk. Ik durf mijn openstaande facturen blind in beheer te geven aan ZWS Incasso. Het is prettig dat ik een vast aanspreekpunt heb, en dat zij proactief handelen.

    Door S. Groeneveen op 27 mei 2020 Reageer
  • In onze branche is vaak veel discussie. Containers die niet gereinigd zijn volgens de klant, waardoor ze niet willen betalen. ZWS Incasso heeft voor mijn bedrijf een beleid geschreven dat werkt! De discussies zijn er, maar ze worden veel sneller opgelost. Ik schrijf een stuk minder geld af en daar ben ik erg blij mee!!!

    Door Containerreiniger op 26 mei 2020 Reageer
  • Er werd mij gevraagd mijn eerlijke mening te geven in een review. Zonder een richting te geven, durfde ZWS Incasso het aan mij dat te vragen. Dat straalt vertrouwen uit. En dat (zelf)vertrouwen, zie je terug in hun werkwijze. Zij weten wat ze doen, en laten dat ook blijken. Zij zijn in staat om de debiteur net altijd een stapje voor te zijn. Ik heb het volste vertrouwen in ZWS incasso en ben blij met ze in contact te zijn gekomen. Ik vertrouw op hun adviezen en ik heb nog nooit zo'n hoge slagingspercentage gehad in mijn dossiers. Daarnaast denken zij ook commercieel mee, en hebben wij mij al met meerdere (inmiddels klanten) bedrijven in contact gebracht. Ik ben echt heel blij met ZWS Incasso!

    Sterke punten
    Proactief, zelfverzekerd, doeltreffend!

    Door Steenvordern op 26 mei 2020 Reageer
  • Door het vervalsen van Rechterlijke uitspraken door LAVG Groningen , zijn zij niet te vertrouwen om mensen met vervalste exploten te bezegelen . De telefoonnisten liegen en bedriegen iedere staats burger. Want het oplichten is in Groningen bij LAVG zeer hoog in het vaandel gegeven De Rechtbanken weten niet dat er een rechtszitting is geweest , als LAVG zelfs de rechtbanken doen vervalsen. Maar lijd u hun voor bij de KBvG te Amsterdam www.KBvG.nl dan zal LAVG het wel gaan laten met hun leugens verklaringen. Want de Rechtbanken hebben mij al vermeld dat LAVG mij een schade vergoeding moeten betalen. Zelfs er is een Politie rappoort op LAVG geregistreerd met een rechterlijke exploot NEE dat geeft LAVG niet. Maar een eigen exploot maken is zo gebeurd. Dus vraag de rechterlijke uitspraak bij LAVG op per post. Want zij doen het liever via het internet . Want dan kan men u doen oplichten dus altijd via post.nl laten bezorgen. De Rechtbank Geld zowel Ov hebben mij aangegeven dat LAVG mij een schade vergoeding moeten geven van € 5.000,00

    Sterke punten
    Zijn er niet, want oplichten is bij LAVG zeer goed

    Zwakke punten
    Het vervalsen van Rechterlijke uitspraken in omloop brengen

    Door Gwdupeerde op 26 mei 2020 Reageer
  • ZWS Incasso - Review over ZWS Incasso

    Echt helemaal tevreden. Zij hebben een dossier, dat al door meerdere incassobureau's was behandeld, met succes weten te incasseren. En dat binnen 2 weken!

    Sterke punten
    Super strak en duidelijk!

    Door Schaafsma op 26 mei 2020 Reageer
  • Ik ben uiterst te spreken over de dienstverlening van ZWS Incasso. Zij zijn een zeer professioneel bedrijf met oog voor resultaat. Zonder met een botte bijl te hakken. Ze werken adequaat en denken vooruit. In tegenstelling tot veel incassobureau's, geven zij mij echt het gevoel het dossier een belangrijk dossier te vinden. Zonder dat de hoogte van de vordering een rol speelt. Onze zaken verschillen namelijk van grote tot kleine vorderingen, en daar wordt geen onderscheid in gemaakt.

    Sterke punten
    Adequaat, up-to-date, betrokken, professioneel.

    Door Wim Lanting op 26 mei 2020 Reageer
  • OPLICHTERS! - Review over Pleitmeesters

    Problemen met de ABNAMRO gehad over de hypotheek. Die vonden het nodig, na herhaaldelijk niet reageren op voorstellen van onze kant om de zaak op te lossen, om deze criminele club in te schakelen. Ook daar hetzelfde verhaal; nergens op reageren, cirkelredeneringen, Als er al gereageerd wordt lijkt het erop dat ze geen idee hebben over welke zaak het gaat. Beste wat je kunt doen bij deze criminele club is de claim niet aanvaarden. Dagvaarding afwachten en ze om de oren slaan met feiten.

    Sterke punten
    Niet aanwezig

    Zwakke punten
    Reageren in principe nergens op. Niet op de hoogte van hun eigen zaken.

    Door Van der D op 22 mei 2020 Reageer
  • 12 jaar geleden iemand iets op mijn naam iets besteld ben er pas 2 jaar geleden achter gekomen nu heb ik een bureau ingeschakeld naar 5 maanden bkr beëindigd maar niet helemaal coderingen staan er nog weer aangekaart 4 weken geleden nog steeds geen reactie ik wacht nog een week dan wordt het maar een rechtzaak ben dit onmenselijk gedrag moe wat ik niet heb besteld hoef ik ook niet te betalen toch?

    Zwakke punten
    Super traag

    Door Breuls op 22 mei 2020 Reageer
  • Wij hebben meerdere dossiers bij Twuijver incasso uit handen gegeven! Zeer professioneel afgehandeld met een positief resultaat! Deskundig, resultaatgericht en voor een concurrerende prijs! Bedankt Twuijver!

    Door Raymonde Louwers op 19 mei 2020 Reageer
  • Fa-wat? - Review over Famed

    Tijdens mijn studie jaren geleden gezeur gehad met Famed omdat de rekeningen naar mn oude adres gingen terwijl ik tandarts op tijd op de hoogte heb gebracht van verhuizing. Bij mijn meest recente verhuizing mijn huidige tandarts (die helaas ook sinds enige tijd met Fa-med in zee is gegaan) ingelicht en pro actief Fa-med benaderd met de vraag of er nog iets openstaat, en ingelicht dat post van mn oude adres niet bij mij aankomt. Krijg daarop doodleuk antwoord dat ze de factuur opnieuw naar mijn oude adres zullen sturen. Om verder gezeik dit keer voor te zijn heb ik via de betaallink een openstaan bedrag overgemaakt, maar ik heb geen idee waar ik nu voor heb betaald. En ze hebben er geen probleem mee gegevens daarover naar een adres te sturen waarvan ik heb gezegd dat ik de brief waarschijnlijk nooit te zien zal krijgen, maar willen me 'voor mijn privacy' niet via mail vertellen waar de kosten voor zijn. Ik heb n droom van een tandarts waar ik altijd van zei dat ik nooit meer een ander wilde, maar nu de praktijk ook met hen in zee is gegaan, ga ik dit toch herzien. In mijn beleving staat de Fa- bij dit bedrijf voor fascisten. De autorisatie die dit bedrijf heeft om je patientgegevens in te mogen zien zou overigens geblokkeerd dienen te worden. Ze verlenen zelf geen enkele zorg, enkel terreur!! Ik sluit mij aan bij eerdere melders dat zorgverleners beter niet met dit bedrijf in zee zouden moeten gaan en hun autorisatie ingetrokken zou moeten worden.

    Zwakke punten
    onvriendelijk, slecht toegankelijk, niet transparant

    Door Toothfairy op 13 mei 2020 Reageer
  • Heel positief int snel het geld bij de debiteur ik raad iedereen aan om met Bill in zee te gaan duidelijk informatie Bill zou ik aanbevelen bij iedereen waar de factuur veel te laat aan wordt uitbetaald!

    Door mevr Besseling op 11 mei 2020 Reageer
  • Let op met hun! Al 6x gebeld proberen je steeds aan het lijntje te houden , rekening van TV VLAANDEREN al 8 weken geleden betaald NOG STEEDS niet terug aangesloten sterker nog ze hebben mij al 2x een verhoging gestuurd, meerdere maals gemaild met het betalingsbewijs ze zeggen dan doodleuk dat ik me geen zorgen moet maken maar ze lossen niks op

    Door jo theo op 29 april 2020 Reageer
  • Geloof LAVG niet. Ze hebben hun administratie niet op orde. Ik heb een bekeuring van de gemeente Hilversum op tijd betaald. Eerste een aanmaning van Tobias Fiscaal. Ook deze partij heeft een waanzinnig slechte reputatie. GEMEENTE HILVERSUM STOP TE WERKEN MET DIT TUIG!!! Lang niets gehoord, en dan komt ineens LAVG. Zal wel een gelieerde partij zijn aan Tobias. Ik heb ze verteld dat als ze mijn administratiekosten betalen ik een betaalbewijs zal sturen. Eerder niet. Maak ze gek met lange brieven, vele heen en weer schrijven. Laat ze kosten maken, door langs te komen. Als je op tijd hebt betaald en zij veel kosten maken stoppen ze vanzelf met dit soort schofterig gedrag. Pest ze terug dus. WANNEER DOET DE OVERHEID IETS AAN DIT SOORT PRAKTIJKEN.

    Sterke punten
    GOED ZIJN IN TUIG ZIJN

    Zwakke punten
    Beroerde administratie Doe zich voor als deurwaarder en alsof er een uitspraak is geweest van de rechter terwijl dat niet zo is.

    Door Maarten Derks op 19 april 2020 Reageer (1 reactie)
  • Voor mij is ZWS Incasso echt een verademing. In tegenstelling tot voorgaande partijen, hebben ze bij ZWS kennis van zaken, een prettige manier van werken, en een creatieve geest. Ik beveel het iedereen aan!

    Sterke punten
    Deskundig, doortastend en transparant

    Door R. H. op 16 april 2020 Reageer

IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!