Quick Mediator

Over Quick Mediator

Quick Mediator logo

Quick mediator, landelijke franchise organisatie voor particuliere en zakelijke mediation –

Reviews

Filter op
 1. rover

  niet goed financieel onderbouwd

  We hebben quick mediator ingeschakeld om het proces van een echtscheiding te begeleiden. Het financiele plaatje bleek nadat getekend was niet te kloppen. dat heeft mij veel tijd frustratie en een huis gekost. ik zou quick mediator niet aanraden.

  General: 1/5
 2. Edwin de Lasat

  Wordt geen mediator voordat je

  Wil je mediator worden mij Quick Mediator? Bel mij eerst. 0620412331 Meer kan ik hier helaas niet zeggen.

  General: 1/5
 3. Geertje

  Wat een deceptie

  Omdat zoon en schoondochter waarmee ik een conflict heb, bij nader inzien de kosten voor mediation te hoog vonden en zonder mediator met mij in gesprek wilden gaan, heb ik op aandringen van personen uit mijn omgeving, de heer Peter van Essen van Quickmediaton, ingeschakeld als mijn gesprekspartner bij deze ontmoeting. Zijn aanwezigheid heeft mij € 272,00 gekost en dat geld had ik beter aan iets anders kunnen besteden. De heer van Essen trapte nl. met boter en suiker in de (aantoonbare) valse beschuldigingen en leugens van de tegenpartij, hetgeen van weinig professionaliteit getuigde, want anders zou hij hier wel doorheen geprikt hebben.. En zich op zijn minst onafhankelijk opgesteld hebben. Er volgde nog een tweede gesprek en de gesprekspartner die mij toen vergezelde, pakte dat gelukkig heel anders aan.

  General: 1/5
 4. Sleutelsteen

  Niet 'quick'; en al helemaal geen 'mediation'!

  Een vroegere collega van mij vroeg mij kort geleden om financieel advies, omdat zijn echtgenote een scheidingsverzoek had ingediend. Om haar daarin bij te staan, had zij een 'mediator' van Quickmediator ingehuurd. Die vroeg een voorschot van € 1.450 exclusief BTW, waarvan beide echtelieden ieder de helft betaalden. Dat suggereert dat beide echtelieden opdrachtgever zijn, maar dat zagen mevrouw en de 'mediator' anders! De mediator stuurde weliswaar beide echtelieden een 'checklist' om hun bezittingen en schulden te inventariseren, maar hij koos nadrukkelijk partij voor mevrouw; en beiden zetten meneer onder druk om zijn bezittingen -waaronder zijn huis- zo snel mogelijk te gelde te maken, zodat mevrouw de helft daarvan kon krijgen. Maar alhoewel mevrouw een hoger inkomen heeft dan haar echtgenoot, werd er naar haar aandeel in de gemeenschap niet of nauwelijks gekeken. De echtgenoot en ik hebben daarop de 'mediator' in gebreke gesteld wegens wanprestatie; en toen wist deze niet meer wat hij moest doen. Ik heb meneer geadviseerd om een goede ECHTE advocaat te vinden.

  General: 1/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1 Bad!