Plaggemars Incasso

Over Plaggemars Incasso

Plaggemars Incasso logo

Plaggemars Incasso is een gerenommeerd modern kantoor, houdster van het Incasso Keurmerk en incasseert zowel B2B als B2C. Over een lange reeks van jaren heeft men bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van incasso en debiteurenbeheer, zowel nationaal, als internationaal.

Het is voor Plaggemars Incasso vanzelfsprekend vorderingen te incasseren op bedrijven alsmede particulieren. Plaggemars Incasso benadert uw debiteuren zowel schriftelijk, persoonlijk via de buitendienstmedewerkers, als telefonisch en doet dat zowel overdag als in de avonduren.

Reviews

Filter op
 1. induntyUw reactie is nog niet goedgekeurd.
 2. Minte

  Riekt naar oplichting

  Wat een idioot bedrijf.
  Meteen dreigen met gerechtelijke procedures na het 2 dagen te laat betalen van een betalingsregeling en idiote taal en beschuldigingen in mails.
  Telefonisch zijn ze niet te bereiken.

  General: 1/5
 3. Provily

  De Telegraaf is een zaak die zijn zaken niet op orde heeft

  De beloofde terugbetalingen niet ontvangen. Erg teleurstellend. Ik las graag de Telegraaf maar dat is nu wel over

  General: 4/5
 4. Jan

  Paria onder de incasso bureaus

  Om een online artikel te lezen op internet van de Telegraaf op de € 0.99 button gedrukt, blijk ik gelijk een abonnement voor € 21 per maand heb afgesloten, kom ik na 2 maanden erachter dat er steeds €21 wordt afgeschreven , en nu plaggemars maar dreigen met deurwaarders om € 31 te voldoen terwijl er al 2 x € 21 ten onrechte is afgeschreven ,

  General: 1/5
 5. Cindy

  Oplichters en dreigers

  Dreigen, voor een schamele bedrag van nog geen 50,- De Telegraaf maakt misbruik van mensen. Artikel gelezen online, onbedoeld dus abonnement afgesloten. Maandenlang hebben ze het bedrag kunnen afschrijven door onoplettendheid. Meteen bij het opmerken aangegeven hoe het zat. Nee hoor mevrouw u MOET betalen. En dreigen met mailtjes met dure ouderwetse taal. Te triest voor woorden

  General: 1/5
 6. Tanja snoep

  Schandalig

  Was met de Telegraaf overeen gekomen dat ze gingen kijken naar dubbele afschrijving. Ineens mail van incasso buro Plaggemars. Betalen! Telegraaf weer opgebeld. Regel het zelf maar. Alles uitgelegd. Na een tijdje weer mail Plaggemars. Betalen! Ik zou een dubbel abonnement af gesloten hebben. Nou mooi niet. Krijg ik ineens van de Telegraaf een stornering van abonnements geld en de mededeling dat 1 abonnement afgesloten was. 🤷. Dit gemeld aan Plaggemars. Betalen. Weken en weken verder met veel stress en woede. Eindelijk maar betaald. En ineens een mail van de Telegraaf. U wilt opzeggen maar dat kan helaas niet. Niet te bevatten. Tuig.

  General: 1/5
 7. RMVB

  Aanmaning incasso

  Ruim 50 jaar telegraaf lid, op tijd betaald en 4dagen later een aanmaning. Alle bewijzen van betaling overlegd vragen zij alsnog betaling van incassokosten van 40 euro en 1,60 rente. Ik heb onder protest betaald en per direct mijn abonnement met de telegraaf beeindigd. Het zijn oplichters van de bovenste plank. Ga alles wel bij de desbetreffende instanties aanmelden en meld het in de media. Stuur ook een brief naar de kamer en verwacht hierover een reactie van een minister.

  General: 0/5
 8. Linda both

  Oplichters

  Heb alles keurig gedaan i.v.m. abb.telegraaf .kon telegraaf niet bereiken sinds 22 augustus heb ik telegraaf heb 3x betaald nu willen ze geld zien.kijk uit oplichters

  General: 0/5
 9. G.B.

  Telegraaf perikelen

  Niet geleverde krant dus zelf meerdere x gekocht en in mindering abon,nement. Gemaand betalen abonnement, en arrogantie Telegraaf Plaggemars ingeschakeld voor € 8,18 !

  General: 1/5
 10. Barbara

  Slechte communicatie

  Ik heb een aanmaning gehad al paar keer geprobeerd te bellen krijg je bandje en wordt je er op gegooid mailen. Mail adres onbekend. Website is uit de lucht

  General: 1/5
 11. Fer

  Noord hollands dagblad schakeld plaggemars in

  Zonder dat wij er van weten moeten we de krant betalen.. na een telefoontje naar incasso bureau plaggemars was de reactie: Is dat uw naam? Is dat uw nummer? Is dat uw adres? Nou dan klopt het. We zijn ondernemers zijn nooit thuis, handtekening klopt niet en ze hebben geen id gezien van ons blijkbaar… zo makkelijk zoveel ellende creeren.. en dat kan gewoon.. daar komen ze mee weg.

  General: 1/5
 12. Ronald

  Slechter kan het niet

  Ze stonden een bepaald moment met een aanmaning bij mijn buren op de stoep. We waren blijkbaar niet thuis en toen hebben ze het hele dossier voorgelegd aan de buren. Dit om de 'sociale druk' op te voeren.

  General: 1/5
 13. Vinkers

  Communiceren niet!!

  Helaas zijn we opgelicht door Mybusiness media met niet volgens afspraak geplaatste advertenties, En mag Oskam van Plaggemars incasso de oplichting voortzetten. Uit het niets een incasso brief van Plaggemars incasso. Dat we moesten betalen anders direct maatregelen. Plaggemars incasso haarfijn uitgelegd dat wij het niet eens zijn maar om er vanaf te zijn een afkoop van 1000 euro geboden. Plaggemars zegt dat wel tegen hun opdracht gever die gaat akkoord maar Plaggemars geeft dat niet door aan ons. Wederom vele brieven verder zelf de oplichters van My business media overlegt en 1000 euro aan hun betaald, Nu willen de oplichters samen met de oplichters van Plaggemars nog eens 860 euro hebben. Mybusiness media e Pas op voor de boeven van MyBusiness media en Plaggemars incasso.

  General: 2/5
 14. Elmer Schout

  Onjuist acteren, op het randje van crimineel?

  Ik meen tot nu toe de derde confrontatie met Plaggemars. Een incassobureau dat o.a. voor De Telegraaf werkt. Het bureau doet er alles aan om de incassokosten die het claimt de incasseren door te dreigen met procedures. Helaas is een enkel schrijven van een incassobrief geen inspanning waarvoor een vergoeding kan worden geclaimd en zal het bureau bij 'tijdig' betalen (doorgaans dus ook na de eerste brief) in een procedure schipbreuk leiden. Zelfs dat wetende, persisteert het Plaggemars in het sturen van nare en intimiderende brieven. Zulks neigt aan crimineel gedrag en zou bestraft moeten worden.

  General: 3/5
 15. M Steer

  Plaggemars / TMG

  Door TMG is wederom Plaggemars op mijn pad gekomen. Wat een prutsers, gelijk dreigen met van alles en nog wat wat niet eens geoorloofd is. Veel blaffen en niet bijten. Vraag nu al een week om een reactie die uitblijft. Verschuilen zich nu weer achter hun opdrachtgever. Nemen alles wat die hen aangeeft voetstoots aan.

  General: 2/5
 16. h de wit

  niet zorgvuldig handelen

  sturen zonder een eerste inspanning gelijk een incasso vordering vermeerderd met de incasso kosten die niet berekend mogen worden bij een eerste schrijven.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.3 Bad!