Perfect Incasso

Over Perfect Incasso

Perfect Incasso logo

Bij Perfect Incasso bent u op het juiste adres voor snelle, betaalbare en professionele service op het gebied van incassotrajecten. Of het nu om kleine of grote bedragen gaat, wij leveren u een hoogwaardige dienst, waarbij wij met uiterste zorg de relatie met uw klant bewaken.Perfect Incasso staat voor slagvaardigheid, integriteit, professionaliteit en service van hoge kwaliteit.

Reviews

Filter op
 1. Hilco Zomers

  verdwenen

  PERMANENT GESLOTEN volgens Google

  General: 1/5
 2. Rob

  oplichters

  een vof met 2 oplichters, ene dennis die in de horeca werkt en zn vrouw die deurwaarder bij janssen en janssen is

  General: 1/5
 3. Tjallinga

  traag

  hebben mijn geld allanges op de rekening staan maar krijg het gewoon niet

  General: 1/5
 4. Bob

  geen contact

  Ze reageren nergens op, en telefoon is afgesloten.

  General: 1/5
 5. Bouwbedrijf

  geen telefoon

  telefoonnummer van ze is nu ook afgesloten.

  General: 1/5
 6. BW

  Geen communicatie!

  Geen communicatie, Dennis is nooit bereikbaar! Word niet teruggebeld, 9x gebeld. De schuldenlast word niet gevorderd en word niet gecommuniceerd wat de stand van zaken is van je dossier.

  Telefoon word opgepakt door een call center die laten blijken contact te zoeken met Dennis maar doen niets voor je. Waardeloos bedrijf!

  Snel en servicegericht is verre van een passende slogan!

  General: 1/5
 7. Bas autoglas

  Oplichter

  Ik wil andere mensen waarschuwen voor deze oplichter ga niet met hem in zee want je bent je geld kwijt. Mooie praatjes maar presteerde niks na tien keer bellen heb ik het maar opgegeven want terug bellen ho maar

  General: 1/5
 8. Gijshua

  Weinig tot geen actie, zelfs niet na "aanmoediging"

  Prettig kennismakingsgesprek waarin onderscheidende kwaliteiten werden benadrukt. Kleine verklaarbare vergoeding gevraagd voor lidmaatschap wat op zich geen probleem zou hoeven te zijn. Helaas ontbreekt communicatie of initiatief vanuit incassobureau m.b.t. uitstaande opdrachten. Je moet er zelf achteraan om ze te bewegen tot actie en met wat geluk sturen ze een soort dreigbrief naar wanbetaler om de 2 maand, maar daar blijft het bij. Toen het vertrouwen er nog enigszins was opdracht gegeven om aan te sturen op rechtszaak. Het opstellen van die brief heeft weer € 250,- gekost en nu 3 maanden later ondanks hehaaldelijk vragen om updates nul reactie! Ik wil alles terugbetaald krijgen voor deze wanprestatie en oplichtingspraktijken. Wellicht dat deze review hun wel tot actie beweegt en ohja…mijn niet betalende klant is de lachende derde. Ik wacht nog steeds op geld waar ik geld voor heb betaald om op te halen. Dubbel verlies dus

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.1 Bad!