Over Payt

Payt logo

Bij Payt kunnen schuldeisers binnen een minuut met een klik op de knop online een incassotraject starten. Het hele traject van factuur tot aan de deurwaarder is geautomatiseerd. Dit bedrijf behoort dan ook tot het grootste online incassoplatform van Nederland. De facturatie, debiteurenbeheer en het incassotraject is geheel geautomatiseerd. Bij Payt kunnen klanten rekenen op een transparant traject van zowel facturatie tot de laatste aanmaning en het incassotraject. Dit alles wordt ook nog een geboden tegen een vaste prijs. Met het platform van Payt kan men het debiteurenbeheer van een organisatie beter en effici�nter inrichten om op gegeven moment zelfstandig minnelijke incassotrajecten te starten en beheren. Men kan dat traject op ieder gewenst moment be�nvloeden en bewaken. Men kan gedurende het gehele proces op een makkelijke manier communiceren met de debiteur over bijvoorbeeld openstaande rekeningen. Dagelijks werken zes developers aan het platform van Payt. Zij verbeteren niet alleen de bestaande functionaliteiten, maar maken ook nieuwe mogelijkheden, die het debiteurenbeheer en incassotraject voor de crediteur als de debiteur n�g makkelijker maken. Met Payt kan men al voor een minimaal bedrag van 19,95 euro een minnelijke incassotraject starten. Tijdens het incassotraject wijst Payt de schuldenaar op verschillende manieren en momenten op de openstaande vordering. Dit doet Payt middels het versturen van brieven, e- mail berichten met directe betaalmogelijkheden en sms- berichten. Verder wordt de schuldenaar ook op meerdere momenten telefonisch benadert.

Reviews

Filter op
 1. Lonetta Tolhuisen

  Watceen slecht bedrijf

  Reageren nergens op en zelfs naar betaling blijven ze mailen en bedreigen

  General: 1/5
 2. Lilly

  Onprofessioneel

  Ik krijg op geen enkele manier contact met Payt. In het dossier al 20 berichtjes gestuurd geen reactie, de rekening die het betreft is gecrediteerd en moet er dus uit maar dat lijkt wel onmogelijk!

  General: 1/5
 3. Bo

  Ongelooflijk incassokosten

  Ik had een achterstand van betaling , gewoon aandacht ontsnapt en tussentijd was ik verhuisd dus geen brief ontvangen . Vandaag krijg ik een brief van incassobureau payt met bijgetekend incassokosten van 250 euro ! Meer dan verschuldigd bedrag plus administratie kosten . Ik heb meteen kontakt opgenomen met opdrachtgevers en verschuldigd bedrag betaald zonder incassokosten wat die Payt heeft bijgetekend! Ongelooflijk dat ze steeds mogen bestaan terwij staat op internet veel negatief over ze . Toch of toch ga niet gesprek met hem alleen waar je bent verschuldigd en los zelf op . Ze zijn een oplichters en allen op zoek baat geld . Bah !!

  General: 1/5
 4. M.D

  Verschrikkelijke partij

  Verschrikkelijke partij. Iemand heeft ergens mijn telefoon nummer ingevuld en dit bedrijf weigert mijn nummer er uit te halen en blijft mij maar stalken met telefoontjes en SMSjes. Na meerdere verzoeken tot verwijdering van mijn nummer wordt ik telefonisch ongelofelijk onbeschoft behandeld en wordt ik verwezen naar de partij waarbij de factuur open staat. waar ik dus niks van weet en zij wel…

  General: 1/5
 5. Brechtje

  OPLICHTERS

  Het is een geautomatiseerde incasso bedrijf, geen enkele mogelijkheid tot persoonlijk contact, je krijgt alleen een automatisch bandje te horen en ook als je wordt gebeld krijg je een automatisch bericht te horen. Dit bedrijf is werkelijk waar een grote dekmantel voor oplichters!

  General: 1/5
 6. Bert

  Prima dienst

  Eenvoudig in gebruik. Het geld was al na de eerste actie binnen.

  General: 5/5
 7. Fred kaatee

  Fantastisch bedrijf

  Ongelooflijk efficiënte werkwijze! Debiteuren worden professioneel benaderd, het is natuurlijk geen liefdesbrief Gewoon zakelijk en correct. Je moet zelf wel even opletten voor dat je de factuur naar de incasso laat gaan, makkelijk te voorkomen doordat ze je 4 dagen van te voren waarschuwen! Ik heb van mijn 10 000 klanten niet 1 klacht over Payt, ik snap geen bal van die slechte revieuws!! Fred Kaatee

  General: 5/5
 8. Pinkeltje

  Top zeker aan aanrader

  Ik snap onderstaande reviews niet echt, wij zijn zeer tevreden over payt. Klanten betalen veel eerder. Je kunt zelf alles bijhouden. Geringe kosten (een medewerker hiervoor in dienst nemen is echt duurder)

  General: 5/5
 9. A. Ruijter

  onheus, oneerlijk en onbereikbaar

  Krijg een aanmaning voor een bedrag waar ik zelfs nooit een rekening van heb gekregen. Noch het oorspronkelijke bedrijf, noch payt, noch onlineincasso (een van de sites van payt) zijn bereikbaar. Mensen bang maken, dat is het enige waar ze misschien goed in zijn.

  General: 2/5
 10. Eric

  Begin er niet aan

  Gewoon niet aan beginnen. Incasso is communiceren en dat snappen ze niet. Wij doen alles weer lekker op de oude manier!

  General: 2/5
 11. Matthijs

  Onprofessioneel

  Als incassobureau probeer je het contract te zoeken zodat de klant van je opdrachtgever overgaat tot betaling. Payt doet dat anders. Ze bestoken je met mails (no-reply), telefoontjes waarbij een computer je tewoord staat (verborgen nummer) en SMS berichten (waarvan je telefoonprovider niet eens kan zien door wie ze verzonden zijn). Ik neem aan dat je als zelfrespecterend bedrijf je de dialoog wil zoeken, en niet een monoloog houd…

  General: 2/5
 12. Charles

  Ga niet in zee met Payt

  Eerst moet je vooraf betalen, dan wordt automatisch een traject doorlopen waarbij de debiteur een aantal keren bericht krijgt om te betalen. Als debiteur uiteindelijk niet heeft betaald krijg je daar een melding van en wordt je doorverwezen naar een deurwaarder. Ik heb het 1 x uit geprobeerd met payt maar NOOIT weer. Je kunt beter een No Cure No Pay incassobureau nemen die je ook telefonisch kunt benaderen. Payt is gewoon geautomatiseerd systeem die het geld uit je zakken klopt. Waardeloos en begin er niet aan.

  General: 2/5
 13. Dgn

  Payt - Denkt makkelijk geld te verdiennen

  Zij gaan niet op in waar de incasso procederen iets afwijken dan dat de klanten niet betalen. Als je een debiteur heeft die wel betaald dat is wat ze zoeken. Geen verstand, niet meedenkend alleen ze gaan erop uit dat men gewoon betaald en dat ze de geld kunnen innen bij opdracht gever! Waardeloos service en slechte markt kennis! Het is geautomatiseerd systeem dus blijft vanaf! Dit is een soort bedrijf dat jouw geld niet kan innen en dat het ook nog is geld kost!

  General: 2/5
 14. E Vinkers

  stalkers

  Payt presteert op 1 dag 3 x te bellen 3x te mailen en 3 x SMS. In 1 maand bijna dagelijks bestookt ondanks dat ik het totaal bedrag was gecrediteerd dus was er geen schuld!! Payt kan helemaal niet zien welke acties ze doen en schuiven het af op de opdrachtgever. Payt is een niet eerlijk bedrijf.

  General: 2/5
 15. Gajeniksaan

  Oplichters

  Echt stelletje oplichters, moet je een betaling doen bij payt ga in hoger beroep! Het zijn echt een stelletje lafaards die geen enkel verstand hebben van hun vak!

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

2.3 Inadequate!