Nederlands Incasso & Advies Bureau

Over Nederlands Incasso & Advies Bureau

Nederlands Incasso & Advies Bureau logo

Nederlands Incasso & Advies Bureau – De Innovatieve en professionele partner voor Incasso & Rechtsbijstand

Reviews

Filter op
 1. Timon

  Goed geholpen

  NIAB heeft mij geholpen met een arbeidsrechtelijke kwestie. Ik ben door de juridische afdeling goed geholpen en het probleem met de werknemer is in goede harmonie opgelost. Prettig persoonlijk contact met de dossierbehandelaar gehad. Verder een vijftal incassozaken door NIAB laten oppakken. Vier daarvan met succes via betalingsregelingen opgelost. Tevreden met het resultaat

  General: 5/5
 2. Tiny de Groot

  Slechte service

  De service is verschrikkelijk. Ze smeren je een ondernemerspakket aan waarbij wordt gezegd dat bij zon pakket voor de rest geen kosten worden gerekend. Onzin, hoge nota's, geen dienstverlening en als je ze wilt bereiken zijn ze niet thuis. Nooit mee in zee gaan.

  General: 1/5
 3. Mariëtte

  Louche bedrijf

  Zeer louche bedrijf! Vertegenwoordiger over de vloer gehad, eerste maal voor een kennismakingsgesprek, tweede maal voor uitleg over hoe ze werken. Mijn partner is eigenaar van het bedrijf en ik Ben verantwoordelijk voor de financiele en administratieve afhandeling. Tijdens het tweede gesprek hebben wij aangegeven dat wij eerst wilden uitzoeken of het aangeboden pakket voor ons wel rendabel is. Het contract moest wel getekend worden, maar met ingangsdatum 23 April zodat wij nog de nodige bedenktijd hadden. Op 19 april zoals met de vertegenwoordiger afgesproken een email gestuurd dat wij afzien van het aangaan van een contract omdat het voor ons toch niet rendabel genoeg is. Email gestuurd met huge prioriteit en leesbevestiging. Op 23 April ontvangen wij inloggegevens en een factuur van het NIAB. Meteen contact opgenomen dat wij zoals afgesproken het contract hebben ontbonden en verzocht om een credit factuur. Daarna krijgen wij nog 6 emails dat zij de email inzake ontbinding niet hebben ontvangen terwijl ik elke keer reply met de email als attachment daaraan vast. Ook worden wij diverse malen gebeld. Begint op stalken te lijken en dat heb ik ze ook gezegd. Pas bij de email waarin ik dreig om social media en de consumentenbond in te schakelen krijg ik OPEENS de bevestiging dat alles in goede orde is ontvangen en dat het contract ontbonden is. Groot is Dan ook mijn verbazing dat ik zojuist zie dat er bijna 600 euro is afgeschreven van de zakelijke rekening door het NIAB! Ga niet met deze mensen in zee, het zijn oplichters die voornamelijk de kleine ondernemers pakken !!!!!!

  General: 1/5
 4. Jeroen

  Oplichters

  Ze beloven veel, maar als je ze nodig hebt, dit naar jaren betalen, doen ze niets.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

2.3 Inadequate!