NDA Incasso

Over NDA Incasso

NDA Incasso logo

Welkom bij NDA Incasso – Amersfoort
NDA Incasso, een landelijke incasso-organisatie in Amersfoort. Met als motto ‘De Mens is de Maat van Alle Dingen’. Omdat incasso over mensen gaat. Niet soft, maar wel duidelijk. Hard op de inhoud, zacht op de relatie. Dat dus.

Reviews

Filter op
 1. Ted

  Ongeloofwaardig bedrijf

  Deze mensen roepen zelf getuigen op om te horen op een zitting. Rechter vraagt aan getuige of deze schade heeft geleden om op de zitting te verschijnen. Getuigen heeft inderdaad schade geleden. Nda incasso word in deze zaak in het ongelijk gesteld ook tot het uitbetalen van getuige.Inmiddels zijn we maanden verder en heeft getuige nog steeds geen schadeloosstelling gehad. Totaal geen respect voor medemens ook al zijn ze schuldig.

  General: 1/5
 2. Jack

  Slecht geïnventariseerde vorderingen met belachelijke respons tijd.

  Leuk geprobeerd trap er niet in.

  General: 1/5
 3. Jack

  Slecht geïnformeerde vorderingen reactie tijd TIEN dagen net voor het weekend verstuurd waardoor post 4 dagen later binnen dus i.p.v. TIEN nu ZES dagen reactie tijd.

  Leuk geprobeerd trap er niet in.

  General: 1/5
 4. Jack

  Slecht geïnformeerde vorderingen met een reactie tijd van TIEN dagen welke net voor het weekend verstuurd worden waardoor je de post pas 4 dagen later binnen krijgt dus i.p.v. TIEN nu ZES dagen reactie tijd. voor

  Leuk geprobeerd trap er niet in.

  General: 1/5
 5. Sean

  Incassobureau dat samen met oplichters samenwerkt

  Werkt hand in hand met urgento. 2 oplichters die geld stelen van nietsvermoedende mensen. Ook niet aangesloten bij het NVI dus werken volgens hun eigen regels. Snap niet hoe zulke mensen met zichzelf kunnen leven

  General: 1/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1 Bad!