Over LAVG

LAVG-logo

De Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) behoort tot een van de toonaangevende en moderne incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Het is ook een van de grootste creditmanagement organisaties in Nederland. Zowel voor regionale als landelijke opdrachtgevers laten werkzaamheden uitvoeren door LAVG. Dit bedrijf beschikt daarom ook over veel kennis en inzicht in zowel de lokale als de landelijke markt. Er kan op een snelle en kundige manier een inschatting gemaakt worden met betrekking tot het innen en verhalen van openstaande vorderingen. Kortom het bedrijf beschikt over voldoende expertise om een succesvolle incassotraject te starten voor schuldeisers.

Er wordt maatwerk geleverd door LAVG en er wordt op een debiteurenvriendelijke manier gewerkt. Daarnaast heeft elk bedrijf eigen wensen en inzichten waar LAVG goed invulling aan kan geven. Samen worden de gestelde doelen en het debiteurenbeleid van een bedrijf bekeken. Samen met de klant wordt dan een duurzame en verantwoorde dienstverlening door LAVG samengesteld. Hierdoor kan LAVG haar klanten ook een gezonde financiële huishouding garanderen en een hoog rendement op alle incassozaken. Alle geïnde bedragen wordt direct overgedragen aan de klanten.

LAVG pakt betalingsachterstanden en wanbetalers snel en correct aan. Wanbetalers zijn helaas van alle tijden en leggen beslag op middelen die anders op een zinvolle manier kunnen worden ingezet. Door tussenkomst van een professionele organisatie als LAVG kunnen wanbetalers echter op een juiste manier worden aangepakt, zonder dat daarbij de opdrachtgever/schuldeiser in een verkeerd daglicht wordt geplaatst.

Reviews

Filter op
 1. Burger

  Belediging en discriminatie op basis van gender

  Nav een recent slechte ervaring van LAVG deze recensies aan het lezen en ik kom helaas tot de conclusie dat mijn ervaring niet veel anders is.

  Nav een zaak heeft de rechter uitspraak gedaan (na verweer) en mij veroordeeld tot uitsluitend het betalen van de hoofdsom. De overige kosten etc zijn op basis van het burgerlijk wetboek niet op mij verhaalbaar.

  Vorige week stond de deurwaarder van LAVG aan de deur met een exploot waarin zij toch.proberen af te dwingen de overige kosten te krijgen.

  Vervolgens telefonisch contact opgenomen en op het moment dat ik verwees naar het vonnis enorm beledigd, gekwetst en gediscrimineerd werd op basis van gender.
  Klacht ingediend nav gedrag medewerker. Vandaag reactie of ik nog wel contact opneem voor het treffen van eenn betalingsregeling.

  Apart gerechtsdeurwaarderskantoor inderdaad.

  Ga de zaak belediging etc nu voorleggen aan de civiele rechter en klacht indienen bij de kamer voor gerechtsdeurwaarders.

  Jammer dat LAVG de uitspraak van een rechter niet respecteerd en dan dit soort streken uithaalt.

  General: 1/5
 2. Gedupeerde

  LAVG werken met Analfabeten

  Op gronden van Art. 225 lid 2 , blijkt dat op het kantoor van LAVG te Groningen , analfabeten er te doen werken. Als men voor de derde keer wordt vermeld op de envelop ” persoon is onbekend op dit adres” dan blijkt dat LAVG niet te willen door te dringen. Dat de persoon die zij doen zoeken niet op het adres doet vergeven. Als zij herhaaldelijk de envelop doet terug krijgen.
  Je kunt beter de klacht voor liggen bij de KBvG te Amsterdam

  General: 1/5
 3. Brockötter

  LAVG blijft latig

  Lavg te Groningen, heb zeker nooit gehoord wat lezen doet betekenen als er een envelop doet terug komen . Waarop is vermeld” Persoon is onbekend op dit adres” want nu blijkt men niet te beseffen dat bij LAVG niet weten wat Lezen doet betekenen.
  Bik de volgende brief waar weer de gekeerde geadresseerde is vermeld. Gaat de brief door gestuurd worden naar de KBvG te Amsterdam. Zodat LAVG Groningen maar zelf gaan betalen . Door hun vervalste rechtspraak ontwikkelingen plegen.

  General: 1/5
 4. Brockötter

  Fraude in de Persoonsgegevens

  Wat LAVG zo goed weet dat het strafbaar doet wezen als met fraude doet plegen in de Persoonsgegevens weten te plegen.
  Waar LAVG een boete kunnen betalen van € 82.000,00 gaan betalen aan de betreffende persoon , waar LAVG aan Fraude weten te plegen op de Persoonsgegevens weten te plegen.

  General: 1/5
 5. Gedupeerde

  Fraude bij Zorgverzekerin AnderZorg

  Op basis van de wet. Mag men niet een ander persoon doen vervalsen. Als LAVG deze wetsordering doet negeren en AnderZorg die fraude plegers doet toelaten. Blijkt dat LAVG al eens op non actief is geplaatst door de KBvG Amsterdam. Waar LAVG nog niets van heeft geleerd door de leugens verklaring die AnderZorg zelf heeft begaan om fraude plegerd toe te laten om andere burgers te vervalsen. Waar aangifte is gedaan bij Politie Waar LAVG het landelijke Politie team doet negeren

  General: 1/5
 6. Anon

  Medical Debt Vultures

  Despite victims of sexual assault NOT being liable for the costs of their rape examination, I was quite shocked to receive a 600 euro bill from LAVG demanding I pay for my rape exam & a demand summoning me to court. Pigs, leeches, parasites & vultures, the whole group of them. Attempting to profit from a life-shattering trauma is disgusting.

  General: 1/5
 7. Avci

  Dossiernummer:230393231

  Dossiernummer:230393231 İk heb een brief op de post gekregen waar staat dat ik heb brandstof heb afgenomen en zonder te betalen doorgereden. Heb dit nog nooit in mijn leven meegemaakt. İk heb koffie gekocht, zelfs de bijlage toegevoegd als bijlage in bezawaar formulier. Natuurlijk zijn wij mensen , vergeten kan voorkomen maar had niet getankt. İk had foto/video beeld opvraagd als bewijs. İk kreeg antwoord dat manager van tankstation van de onbetaalde bon vanuit gaat. Als klanten parkeert naast de pomp, wordt dus automatisch op afgerekend. Het gaat om brandstof 18,82€ met kosten er bij 96,32€ İk heb deze bedrag betaald om verdere kosten te voorkomen. İk vind dit afpersing. İk hoop dat deze review voor andere slachtoffers iets kan betekenen. İk wil mijn geld terug!

  General: 1/5
 8. Cees

  Transparantie

  Ik ben op dit moment verwikkeld in een incassotraject met LAVG. Op geen enkele manier wordt naar een oplossing gezocht. 1. Ze bewijzen niet dat ik met hun schuldeiser een relatie heb (gehad) of diensten heb afgenomen. 2. Ze wijzen alleen op een gerechtelijke procedure… het zgn angstmakingstraject… Ik zou komende schuldeisers verwijzen naar een ander bureau dan LAVG

  General: 1/5
 9. Jet

  Dubbel betalen

  Ik kreeg ineens een deurwaarder van lavg aan de deur. Deze zeiden nog een vordering te hebben. Dit was eerst van direct pay. Deze zouden hem volgens hun terug hebben gevorderd. Nu kwam hij namens hoist aan de deur. Vordering blijkt reeds volgens direct pay te zijn betaald maar hebben hem toch weet door verkocht aan hoist. Deze heeft op zijn beurt weer lavg ingeschakeld. Lavg gaat niet na of de bedrijven frauduleus zijn. Want ja eeen vordering 2x innen is dubbel geld. Lavg zegt dat de bal nu bij direct pay en hoist ligt. Ben benieuwd want ga echt niet dubbel betalen.

  General: 1/5
 10. Natalia

  Klote bedrijf!

  Wat een randdebielen. Deze mensen doen hun werk echt niet. Gewoon 2x mail gehad dat de termijn noet is betaald terwijl er wel degelijk is betaald. En dan krijg je 2x een mail dat er niks is betaald en de regeling komt te vervallen. Ik dacht het niet! Reageeren niet op mails of niks.

  General: 1/5
 11. Kate

  Klantonvriendelijk

  Zeer klantonvriendelijk wat betreft informatie over dossiers. Geven niet door dat een dossier ondertussen gesloten is. Volgens de klantenservice is dat niet hun taak.

  General: 1/5
 12. Gedupeerde

  Fraude beslag leging

  Moet je vooral z'n fraude pleger hebben , die jou naam weet te misbruiken. Waar LAVG zo goed van jou inkomen doet incasseren met vervalste rechtspraak dossiers . Waar de betrevende rechtbank nog geen uitspraak heeft gegeven weet LAVG al te doen incasseren.

  General: 1/5
 13. Miranda

  Fijn gesprek

  Denken goed met je mee voor een passende oplossing … en de betreffende vrouw met wie ik sprak ,wist mij rustig te krijgen

  General: 5/5
 14. Flanderijn

  OPLICHTERS

  Lavg heeft namens KBvG een fikse boete gehad om dat zij aan fraude doen handelen om mensen zo te vervalsen . Waar zij vervalste Rechterlijke Uitspraken weet te plegen. Waar zij nu alles op terug werkende kracht moeten terug betalen.

  General: 1/5
 15. marianne

  oplichters

  lavg heeft het over genomen van incasso van arkel bv omdat hun failliet zijn gegaan. Geen bericht daar over gehad hoe is het mogelijk, dus ik lavg bellen volgens hen had ik de aflossing al een paar keer niet betaald WEL DUS…konden me niet vinden in het systeem dhuu en ja hoor beslag gelegd op uitkering wat een …GRRRR

  General: 1/5
 16. Judith

  Misbruik overheidsgelden

  De sociale dienst betaald middels loonbeslag een schuld. Nu gebruikt lavg dat geld middels valsheid in geschrifte dat geld voor een andere schuld waar de sociale dienst niet over is ingelicht. Dus bureau financieel toezicht ingelicht en straks even de gemeente op de hoogte brengen

  General: 1/5
 17. Judith

  Valsheid in geschrifte

  Ik heb eerst onrechtmatig bankbeslag van deze charlatans achter de rug(sns). Nu ligt er beslag op mijn bijstand. Vanochtend keek ik in hun scherm hoeveel zij intussen hadden verwerkt. Blijkt dat de hoofdsom is veranderd. Ook stond er n andere 20jaar oude) schuld bij. De hoofdsom was van 3000 naar 11000+ veranderd met de melding, geen factuur. Zij beweerden op het scherm dat ik betalingen via mijn aan hen had verricht (Ing). Echter heb ik ze nooit via mijn bank betaald, dit is dus valsheid in geschrifte. Ook kbvg doet niets, wat logisch is, gezien hun deurwaarder ook nog eens voorzitter blijkt van kbvg. Dat is dus belangenverstrengeling. Ondertussen BFT en John van den heuvel en kamer gerechtsdeurwaarders geïnformeerd. Hoe is dit mogelijk?

  General: 1/5
 18. Nicholas Hull

  Fout in het systeem aanvragen betalingsregeling. Geen begrip en toch betallen

  verstuurde met betaal link en vervaldatum. Vervolgens op tijd betaalt maar toch een nog een rekening dat ik nog 56,- euro moet betalen. Pas goed op wanneer je om hulp vraagt om in aanmerking te komen voor uitstel. De vervaldatum naast de betaal link is niet lijdend met de betaaldatum in de brief. Zij erkennen de fout in het systeem maar laten je toch betalen. Heel erg misleidend en voor hun een kans om wat extra geld uit je broekzak weg te nemen. Ook totaal geen begrip en slechte klantenservice.

  General: 0/5
 19. Stopdedeurwaarder

  Ze naaien je met de Beslagvrijevoet wanneer gaat iemand doordraaien en hun wat doen

  Deze deurwaarders zijn Corrupte deurwaarders die hun bevoegheden misbruiken op de burger met een schuld. Er wordt geen rekening gehouden met je beslagvrijevoet men heeft er laks aan en boeien wat met je gebeurt of je wel of niet je vaste lasten kan betalen. Kon je Peter R D. Vries zijn dood omruilen met zulke corrupte deurwaarders,want hun verdienen dat echt en geloof me er zal echt iemand snel doordraaien en hun neerknallen met een AK47 of hun familie wat doen. De burger gaat dit niet langer pikken en misschien wordt dan den haag wakker want daar zitten al 1 jaar een ontslagen kabinet wat een zooitje van maakt. De Kamer v Deurwaarder is ook een corrupte organisatie die niet afhankelijk is maar alleen vriendjes van andere deurwaarders en die steekpenningen krijgen dus dat zijn criminelen in een pak want hey het mag niet opvallen.

  General: 1/5
 20. Evita weisz

  Beslag

  Ik zou zeggen verzuip in jullie vakantiegeld in de zon sneeuw en modder

  General: 0/5
 21. kai

  Onbegripvol, slordig, slechte service.

  Onwijs verbijsterd over de service, slecht, onbegripvol, erkennen van fouten is ook geen ruimte voor. Zelfs het afleveren van documenten gaat finaal mis waardoor ik met de gebakken peren zit en opdraai voor de extra kosten.

  General: 1/5
 22. Mark

  Beslagvrije voet

  Wat een stel harteloze achterlijke figuren werken er bij LAVG. Ik leef van de allerlaagste uitkering die je in Nederland kan krijgen. Tijdens de crisis 12 jaar geleden werkloos geworden en moest het doen met een sociale dienst uitkering. Het noodlot sloeg toe en na een verschrikkelijk ongeluk 100% afgekeurd en moest bij mijn ouders gaan wonen dus dan krijg je 70% van je oude uitkering. Voor mijn gezondheid naar Spanje geëmigreerd en toen sloeg LAVG toe. Hoppa, doodleuk een beslagvrije voet gehanteerd van 0 euro wat inhield dat mijn gehele uitkering zou worden ingehouden wat natuurlijk inhoud dat je je huur niet kan betalen en niks te eten kan kopen. Die gore gek heeft mij bijna een hartaanval bezorgd. Werd in de nacht zwetend wakker met pijn op de borst. Wat een stress! Uiteindelijk via klacht.nl er voor kunnen zorgen dat de (onterechte) vordering werd ingetrokken maar al met al geen leuke ervaring. Verschrikkelijke mensen!

  General: 1/5
 23. Killbill

  Beslagvrije voet

  Ze hebben gewoon schijt aan de slag beslagvrije voet. Kbvg doet er geen flikker aan. Ook 'n totaal onzinnig overkoepelend orgaan, kunnen beter hun deuren sluiten. Misschien leuk om naar de media te stappen met al deze Horror verhalen en kbvg doet of hun neus bloed, laten mensen gewoon uit huis treiteren, terwijl zij ondertussen DONDERSGOED weten hoe sommige deurwaarders hun macht misbruiken. Meneer Bos wordt mijn erfgenaam, dat beloof ik bij deze. Dus mensen, als je niets aan je kinderen kunt geven na je dood, doe mee en doe hetzelfde, maak ze erfgenaam, kan ie z'n eigen bullfuckingshit betalen. Over lijken willen ze gaan, dan kunnen ze het krijgen ook.

  General: 1/5
 24. SD

  zo een slechte service

  zo een slechte bureau, ongelofelijk. als je klant bent interesseert niet omdat je geen grote jongen bent, en bij kleine hangen ze zogenaamd de leeuw uit…. bij grote doen ze zogenaamd iets omdat die toch x betalen geen zakelijke aanrader, flkrs

  General: 1/5
 25. Emiel

  Henk bos van lavg krijg binnenkort. Bezoek

  Wat Henk bos van lavg doet mensen nog erger in de problemen brengen!! Jij krijgt je straf wel . Net als je naarste!! Dat heb je ook gedaan bij honderden cliënten van Arkel,bos.. ik weet waar je woont,en familie,en gezicht. TBS heb ik vreden mee, de pers zal smullen. En tv. Kwestie van geduld.

  General: 0/5
 26. Gedupeerde

  Fraude bij Zorgverzekeringen

  Waar LAVG Groningen aan doen handelen , is door Zorgverzekeringen fraude plegers die op uw naam doen plegen, toe te laten . Waar u dan de schulden kunt betalen . Als de Fraude Pleeger op vrije voeten wordt gehouden door het LAVG Groningen.

  General: 1/5
 27. Kingz

  Slechte service

  Een fout is menselijk en gezamenlijk oplossen behoort dan tot de mogelijkheden, een medewerker van LAVG had een fout gemaakt inzake een openstaande vordering van de opdrachtgever nadat wij deze keurig via de betaallink hadden voldaan kregen we de bevestiging dat er betaald was en het dossier gesloten, dachten we……..tot 23-06-2021 er opeens een brief op de mat lag met resterende kosten die nog betaald moeten worden……saillant detail is wel dat we de kosten van LAVG hadden betaald in deze betaling, na ik vanochtend contact heb gezocht was LAVG onverbiddelijk…….de resterende openstaande kosten moeten betaald worden……..LAVG maakt een fout, wij hebben tegoedertrouw gehandeld en worden getrakteerd op extra kosten door LAVG, ronduit slecht. Neem je verantwoordelijkheid, doe een geste mbt de reeds betaalde kosten en dan is het opgelost als volwassenen. Verschuil je niet achter zogenaamde regels………..

  General: 1/5
 28. Emily

  Slecht bereikbaar

  Had een vraag maar krijg nooit iemand aan de lijn

  General: 1/5
 29. Gedupeerde

  Leugens + Fraude van LAVG

  Als men zo door blijft gaan bij LAVG leugens en fraude plegingen. Zal straks door het vervalsen van LAVG de Nederlandse Burgers moeten stelen om in leven te blijven want het Oplichten door oplichters die door lavg worden beschermd om bij de burgers te stelen van hun gelden. Want LAVG kunnen goed hun leugens rond te strooien. Kijk maar eens op you tube hoe LAVG zich voor doet.

  General: 1/5
 30. db

  onmenselijke oplichteriij

  mijn ervaring is Ik ontvang ineens een briefdat lavg wel even beslag gelegt heeft op mijn alleenstaande ouder uitkering over een dossier waar ik niets vanaf weet het gaat om direct pay wat wel bij een andere deurwaarder ligt maar van labg nooit eerder iets van gehoord. En opeens boem beslag zonder voorafgaande brief en net voor de uitbetaling vakantie geld Waar ik na deze rot periode door het corona virus eindelijk iets leuks met mijn kind van wou gaan doen Nee lavg steekt daar wel een stokje voor Wanneer doet iemand iets tegen dit bedrijf ????? er is al een maandelijkse premie inhouding van het cak nu een onterecht beslagvan hun heb ik geen vaste lasten te betalen??? 2 monden hier te voeden??? Kom op zeg Gooi dat bedrijf plat!!!! Ik moet helaas 1 ster plaatsen anders wordde review niet geplaatst Maar zelfs die ene ster is hun niet gegunt

  General: 1/5
 31. Gedupeerde

  Fraude facturen van LAVG Groningen

  Het is weer hopeloos bij LAVG Groningen . WAR zij met hun leugens weer bezig zijn om met fraude facturen bij mensen re doen vragen tot het overgaan tot betaling. Waar zij mensen met vervalst zorgverzekeringen re laten betalen. Waar zij hun leugens goed kenbaar weten te maken door middel van vervalste rechterlijke vonnissen in omloop te plaatsen. Waar zij verzekerings maatschappijen weten temisleifen zoals Unive Schade verzekeringen Waar nooit een rechtzaak is van geweestmaar weten wel beslag legingen te plegen op uw naam. Dus wat doet LAVG gewoon de mensen doen oplichten en via internet is het niet toegestaan om incasso\'s te doen betalen . Wat de politie doet afraden door Hackers geen kans te doen geven.

  General: 0/5
 32. Xxx

  Slecht!!!!!!!

  Zeer slechte service!!!!! Onbeleefd,!!!!!!!

  General: 1/5
 33. Theo

  Ze moeten weg

  Ik wil graag dat het na 20 jaar stopt .. dus mensen die er wat aan

  General: 0/5
 34. Geert Wilders

  Grote oplichting kantoor LAVG

  Licht mensen op met hoge bedragen wat ze zelf verzinnen. Geen fatsoenlijk bedrijf en denken ze staan boven de rechtelijke macht. Je gaat iemand krijgen die doordraait en wraak op hun neemt.

  General: 1/5
 35. Mel

  Nul komma nul begrip

  Een jaar lang geen enkel communicatie ontvangen van hun, volgens hen omdat ik in België woon 🙈 moet ik nu een boete betalen van 300€. Als je probeert uit te leggen waar het mis is gegaan, krijg je enkel een erg kortaf antwoord. Er wordt niet geluisterd naar de andere kant van het verhaal. Diep triest!

  General: 1/5
 36. Rofaiel

  LAVG OPLUCHTERS!

  Ik had in 2019 een vordering bij LAVG. Tot oktober 2020 betaalde ik altijd en regelmatig mijn regeling termijnen. Op 2 nov. 2020 heeft LAVG een beslag op mijn rekening gelegd. Voor €109 schuld hadden ze €405 genomen, en mijn rekening helemaal leeg gezogen en in de min achtergelaten!! Ik had daarvoor TOTAAL GEEN ENIGE BRIEF ontvangen, GEEN EMAIL.. TOTAAL NIKS.. een grote bedrag zomaar van mijn rekening opgelicht.. Sterker nog ABN Amro, mijn bank dus, had nog € 50 extra kosten om hun oplichterij uit te voeren!! Met een telefonisch contact met de bank, wordt op een onbeleefde manier opgehengen terwijl was ik nog aan het woord!!!! Dus, mensen, AUB heel goed uitkijken als jullie een vordering bij LAVG hebben.. Of zelfs een rekening bij ABN Amro!!

  General: 1/5
 37. Gedupeerde

  Vervalste Rechterlijke uitspraak plegen

  Lavg pleegt op basis van vervalste dossier van rechterlijke uitspraken te vervalsen. Als de Rechtbank Gelderland zowel Overijssel niets van een Rechtziiting doet af weten, blijft LAVG gerust door gaan waar zij zelf een rechter in hun verweer doen aangeven bij een uitspraak op 25 februari 2013 als de zelfde rechter mr I.C.J.I.M. van Dorp pas indienst treed op 01-04-2013 bij de Rechtbank Gelderland blijkt dat bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders een beslissing bedoeld in artikel 43 van de Gerechtsdeurwaarders wet te zijn gevallen op 18-01-2019 waar LAVG Directeur Henk Bos weet te verklaren van Bos Incasso dat LAVG niet is te vertrouwen met hun fraude plegingen.

  General: 1/5
 38. Gwdupeerde

  Oplichten door LAVG Groningen

  Door het vervalsen van Rechterlijke uitspraken door LAVG Groningen , zijn zij niet te vertrouwen om mensen met vervalste exploten te bezegelen . De telefoonnisten liegen en bedriegen iedere staats burger. Want het oplichten is in Groningen bij LAVG zeer hoog in het vaandel gegeven De Rechtbanken weten niet dat er een rechtszitting is geweest , als LAVG zelfs de rechtbanken doen vervalsen. Maar lijd u hun voor bij de KBvG te Amsterdam http://www.KBvG.nl dan zal LAVG het wel gaan laten met hun leugens verklaringen. Want de Rechtbanken hebben mij al vermeld dat LAVG mij een schade vergoeding moeten betalen. Zelfs er is een Politie rappoort op LAVG geregistreerd met een rechterlijke exploot NEE dat geeft LAVG niet. Maar een eigen exploot maken is zo gebeurd. Dus vraag de rechterlijke uitspraak bij LAVG op per post. Want zij doen het liever via het internet . Want dan kan men u doen oplichten dus altijd via post.nl laten bezorgen. De Rechtbank Geld zowel Ov hebben mij aangegeven dat LAVG mij een schade vergoeding moeten geven van € 5.000,00

  General: 1/5
 39. Maarten Derks

  LAVG tuig van de bovenste richel

  Geloof LAVG niet. Ze hebben hun administratie niet op orde. Ik heb een bekeuring van de gemeente Hilversum op tijd betaald. Eerste een aanmaning van Tobias Fiscaal. Ook deze partij heeft een waanzinnig slechte reputatie. GEMEENTE HILVERSUM STOP TE WERKEN MET DIT TUIG!!! Lang niets gehoord, en dan komt ineens LAVG. Zal wel een gelieerde partij zijn aan Tobias. Ik heb ze verteld dat als ze mijn administratiekosten betalen ik een betaalbewijs zal sturen. Eerder niet. Maak ze gek met lange brieven, vele heen en weer schrijven. Laat ze kosten maken, door langs te komen. Als je op tijd hebt betaald en zij veel kosten maken stoppen ze vanzelf met dit soort schofterig gedrag. Pest ze terug dus. WANNEER DOET DE OVERHEID IETS AAN DIT SOORT PRAKTIJKEN.

  General: 1/5
 40. annemonique

  ID-fraude opdrachtgever LAVG en onrechtmatige daad.

  Vorig jaar stond ineens een deurwaarder aan de deur bij andere mensen met een dwangbevel om binnen twee dagen 600 euro te betalen vanwege een rekening uit 2008 van orgine 50 euro die al betaald was en waarvan de eigenaar van het bedrijf ook op de hoogte was gesteld. Nooit meer iets van gehoord. Tot vorig jaar LAVG eiste per direct een betaling. Ze hebben bij andere mensen een brief daarover in de bus gedaan met mijn gegevens zonder envelloppe. Ik heb contact gehad en dacht dat het geregeld was. Een maand geleden werd ineens beslag gelegd op mijn uitkering voro 100 euro per maand, mijn inkomen is 825 euro en heb hoge vaste lasten en geen huurtoeslag. Er is nu al geen geld voor boodschappen en de vordering was zonder overleg nog eens opgehoogd tot bijna 900 euro. Ben eens gaan rond informeren. Het bedrijf waarvoor zij zouden incasseren is opgeheven, de eigenaar is overleden. Dus de vraag is wie de opdrachtgever dan is voor deze vordering? Krijg een vaag antwoord over erfgenamen en zij wisten niet dat de eigenaar van het bedrijf van de betwiste vordering 2008 overleden was. De erfgenaam weet van niets in deze zaak. Er is geen opdrachtgever en geen vordering en zij weigeren het beslag op te heffen. Het ergste was dat ik ernstig ziek ben en zo overstuur was dat ik belangrijke onderzoeken in die week heb afgezegd, omdat ik nu 9 maanden geen geld heb voor eten door de onrechtmatige beslaglegging LAVG. Tevens ga ik aangifte doen en adviseur dit ook aan de zoon van de overleden eigenaar waarvoor LAVG zogenaamd aan het incasseren is en die van niets wist. Zijn ID wordt misbruiktvoor een vordering die LAVG zelf bij elkaar bedacht heeft.

  General: 1/5
 41. Bastiaan

  De geschiedenis van dit bedrijf.

  Waar moet je bij dit geboefte nu beginnen… Bij het begin? Oke, ooit ergens in de jaren 90 hielt de heer Henk bos zijn lagere school diploma nou ja ze hebben hem er af getrapt omdat hij op zijn dertigste nog te dom was om een goede citoschoolonderzoek te halen en ergens ver onder mavo niveau is blijven haken en het school bestuur het verontrustend vond dat gekke Henkie het begon aan te pappen met kinderen die een 25 jaar jonger waren en nog niet volledig tot wasdom zijn gekomen. Na dat ze hem van de basisschool hadden afgetrapt en zijn ouders hem het huis uit hadden gezet om hem op te laten nemen in een inrichting voor zwakzinnigen, begreep Henkie dat hij nog maar een ding kon doen en dat was van huis weg te lopen. Met geen cent op zak zwierf hij door het land. Op een stormachtige herfstavond werd hij door de bliksem getroffen in het bos. Die bliksem bleek geen gewone bliksem, maar een door een demonisch onderwezen uit de Hel afkomstig te zijn. Het demonisch wezen liet Henk Bos een keuze. Branden als aanmaak blokje van het Hellevuur of, deurwaarder worden met als enige doel de samenleving, wereld economie en de mensheid te vernietigen… Gekke Henkie koos voor het laatste, tekende een contract met de duivel die hem hielp om een duister incasso en deurwaarders organisatie op te richten. Als beloning voor al zijn kwaadaardige acties naar mensen toe zou zijn ziel zwarter en dieper branden in de Hel wanneer hij tot zijn 60ste levens jaar dit vol zou houden, dan zou hij zelfs een van de prinsen in de hel mogen zijn net als zijn illustere voorbeelden bij leven Binladen en Hitler. Zo gezegd zo gedaan Henkie richtte eerst Bos incasso op en later LAVG twee bedrijven zonder morele normen en waarden. Een bedrijf altijd op roof en plundertochten en op het randje van de wet. Er alles aan doen om mensen de vernieling in te helpen de schuldenberg te vergroten en om Henkie zijn ziel zwarter te doen blakeren in de Hel. kies dus nimmer voor dit bedrijf wand u zelf zal vroeg of laat hierdoor ook meer klanten kwijtraken dan u lief is.

  General: 1/5
 42. Moeder

  Lekker doorsturen

  LAVG heeft meerdere incassoburea`s en deurwaarders in hun kantoor zitten. Ik herken ze altijd direct aan het adres op de brief. Je opent de brief en opeens komt er een heel ander bedrijf uit. Op die manier geld verdienen is natuurlijk makkelijk. Als Piet het doorstuurt naar Klaas die voor hetzelfde kantoor werkt en ze vangen er beide 100 euro op.

  General: 1/5
 43. Gedupeerde

  Exploot Fraude

  LAVG pleegt fraude op rechterlijke exploot en liggen beslag op een uitkerende instantie waar zij een vervalste exploot weten te geven. Waar de Rechtbank niets van af doen weten

  General: 1/5
 44. Willem

  Wat een Asocialen.

  Dit geboefte liegt bedriegt en besodemieterd alles en iedereen. Ze komen afspraken niet na. als er een lopende betalingsregeling is gaan ze als nog over tot beslag. Als er al een andere beslaglegger is vanuit de overheid dus preferent weigeren ze dit te accepteren en dwingen alsnog om hun uit te betalen. Wat wettelijk niet eens kan en mag maar de LAVG uit Groningen doet dat gewoon! Verder eisen ze gewoon dat een correct berekende beslagvrijevoet veel te hoog wordt aangepast waardoor je niet meer uit komt. kortom misdadigers dat zijn ze.

  General: 1/5
 45. Bas

  Uiterst slecht bedrijf die zich niet aan afspraken houdt

  Als er een goed lopende betalingsregeling is gaan ze toch beslagleggen op inkomen. uiterst zlecht en onprofessioneel bedrijf. ga zo snelmogelijk bij dit bedrijf weg.

  General: 2/5
 46. Blanche Boon

  lijkenpikkers

  Heb al meerdere malen in mijn leven met incassoburo's te maken gehad, maar LAVG zijn echte graaiers en naaiers. – je moet zelf maar uitzoeken waar de incasso over gaat. – ze benaderen je denigrerend en altijd op de toon dat het je eigen schuld is. Betalen of voor de rechter ! Ondertussen lopen kosten alleen maar op en verdienen ze er goed aan. Mij kost het alleen maar veel tijd en/of veel geld en mn goede humeur. Ik wil nu alleen nog maar "geleverd"worden door bedrijven die NIET met dit incassoburo werken.

  General: 2/5
 47. Anoniem

  Dom en gemeen

  Tja, bovenstaande kritieken zijn inderdaad terecht. Als bedrijf zou je je moeten schamen als je de LAVG inhuurt, en al helemaal als (semi)overheid. Je moet blijkbaar als medewerker op z'n minst een emotionele afwijking hebben om dit soort "werk" te doen, maar er is blijkbaar vraag naar en het wordt (nog steeds) toegestaan door toezichthouders. Ik zou zo zeggen… schaam je diep.

  General: 2/5
 48. Anoniem

  Hoge extra kosten

  Begin dit jaar kreeg ik brieven van LAVG. Of ik even een vordering van 3600 euro wilde betalen. Nadat ik deze betaald had kreeg ik binnen een week weer een brief dat ik nig eens 2600 euro moest betalen. Ik heb in maart van dit jaar bijna 16 keer moeten bellen en nog is alles mij zeer onduidelijk. Volgens hun staat er nu een bedrag open van 5600 euro. Ik begrijp er niets van. Er is al meerdere malen beslag gelegd op mijn inkomen en de beslagvrije voet is destijds op 600 euro ingesteld. Ik heb een gezin met 2 jonge kinderen en ben door toedoen van deze mensen allren maar verder in de shit geraakt.

  General: 2/5
 49. Samed

  LAVG komt beloften niet na!!

  Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van 370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

  General: 3/5
 50. Samed

  LAVG komt beloften niet na!!

  Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van €370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

  General: 3/5
 51. Samed

  LAVG komt beloften niet na!!

  Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van €370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

  General: 2/5
 52. S.

  LAVG zijn de grootste dieven en oplichters die er zijn!

  Volgens het LAVG zou ik een betalingsachterstand hebben bij mijn zorgverzekering, wat absoluut niet zo is. Meerdere keren heb ik hun gebeld en heb ook aangegeven dat ik geen schuld heb bij mijn zorgverzekering en dan krijg je een grote bek.Luisteren doen ze niet, en je kan niks tegen deze hufters in brengen. Het feit is nu dat ze beslag hebben gelegt op mijn zorgtoeslag met de nodige verhogingen.Stelletje hufters en rotzakken. Beslag leggen op LAVG, bombaderen dat hele gebouw!Weg met het LAVG! Is er nou niks te doen tegen deze wanpraktijken van het LAVG te doen?

  General: 2/5
 53. RHHaustein

  Weg vakantiegeld voor de zoveelste keer

  Jaren houden ze al mijn vakantiegeld € 587,50 en ook nog eens maandelijks € 49,14 in. Terwijl vorig jaar het kabinet een nieuwe wet mogen ze maar een gedeelte inhouden. Vorig jaar heb ik ze daarover gebeld en hun smoes was dat het verekend werd met het zogenaamde drempelbedrag….gelul dus.

  General: 2/5
 54. Henry Coyett

  Een onbeschofte deurwaarder

  Ik heb het afgelopen jaar enige ervaring opgedaan met LAVG. Ik kan bevestigen dat daar in Groningen aan de Van Elmptstraat inderdaad zeer onbeschofte mensen huizen. Klachten worden niet serieus genomen, een fatsoenlijk systeem waarbij schuldenaren hun restschuld online kunnen raadplegen, hebben ze niet. Erger nog: je wordt door de medewerker van LAVG over de telefoon gewoon uitgelachen. Als daar dan vervolgens je beklag over doet en hen 'schoffies' noemt, dan zijn ze beledigd. Ik snap niet dat ook maar enig opdrachtgever zaken wil doen met deze barbaren.

  General: 2/5
 55. Francesco

  Zelfs geen respect voor mijn advocaat!

  Sinds juni 2016 bezig om mijn onterecht in beslag genomen vakantiegeld terug te krijgen maar zelfs met advocaat, de juiste beslagvrije voet en noem het maar op, wil dit zeer arrogante incassobureau geen gehoor geven. De onbeschoftheid tegen mijn advocaat slaat werkelijk alles. Dat zegt ook genoeg dat je alleen en zonder advocaat niks tegen deze boevenbende zal klaar spelen. Vooral Priscilla Elzinga van LAVG weet de zaken gigantisch te traineren ondanks beloftes om de zaak op te pakken.(daar kan ik bewijs van laten zien in emails)

  General: 2/5
 56. Toon

  Oplichters bedriegers bedreigingen alles doen ze

  Een kantoor van lek mijn vestje Oplichters liegen bedriegers Nooit betalen aan hun ga dan naar de rechtbank bank of naar de kamer voor gerechtsdeurwaarders te Amsterdam dat ze uit hun ambt worden gezet

  General: 3/5
 57. Alice

  Vreselijke organisatie, aangeven bij Tros radar

  Dit zijn de echte liegers en bedriegers. Nog nooit zo een pretentieuze organisatie meegemaakt. De service is werkelijk waar onder de maat en er is absoluut geen sprake van transparantie. Doen alsof zij en de maatschappij het slachtoffer zijn van wanbetalers, terwijl zij zelf alleen maar slachtoffers maken.n niets doen om de wanbetalers een enkel stapje tegemoet te komen. Mogelijk het slechtste incassobureau van heel Nederland. Zou gemeld moeten worden bij Radar. Grote kans dat dat binnenkort gaat gebeuren denk ik.

  General: 2/5
 58. alex vd ven

  van arkel zijn net 'dieven'

  Een medewerker van Arkel gaat achter je rug een zaak van 2 jaar terug afgesloten zaak weer opnieuw open. Hij plundert daarna je rekeningen zonder iets te zeggen. Ik heb geen 1 brief ontvangen. Een andere organisatie overtreedt de wet erheen. Zelfs na de rechter gegaan om gelijk te krijgen, die geen uitnodiging sturen. Zo konden ze met verkeerde en incomplete gegevens toch hun gelijk halen bij de rechter. Wanneer je ontdekt het en dan bel je op. Je krijgt dan een agressieve houding, we hebben het geld en de zaak is gesloten. Dat is 1 groot leugen, want als je 2 maanden later weer bel, dan is de zaak gewoon open.Er is een nu flink bedrag over, maar van arkel houdt zich dom. Ik wil die 135000 euro graag ontvangen!!! Die medewerker van Arkel de heer Antonius Johannes van Os zal wel een valse naam zijn. Ik kan die persoon niet vinden op internet. Je ziet hoe ver ze gaan. En de rechtbank arnhem geeft toestemming en meegaat deze dief praktijken. Als je internet heeft van Arkel een zeer slecht reputatie met een score 2.2 Ik stel deze kartonrechter D.H. ter Beek persoonlijk verantwoordelijk.

  General: 5/5
 59. alex van de

  van arkel zijn net 'dieven'

  Een medewerker van Arkel gaat achter je rug een zaak van 2 jaar terug afgesloten zaak weer opnieuw open. Hij plundert daarna je rekeningen zonder iets te zeggen. Ik heb geen 1 brief ontvangen. Een andere organisatie overtreedt de wet erheen. Zelfs na de rechter gegaan om gelijk te krijgen, die geen uitnodiging sturen. Zo konden ze met verkeerde en incomplete gegevens toch hun gelijk halen bij de rechter. Wanneer je ontdekt het en dan bel je op. Je krijgt dan een agressieve houding, we hebben het geld en de zaak is gesloten. Dat is 1 groot leugen, want als je 2 maanden later weer bel, dan is de zaak gewoon open.Er is een nu flink bedrag over, maar van arkel houdt zich dom. Ik wil die 135000 euro graag ontvangen!!! Die medewerker van Arkel de heer Antonius Johannes van Os zal wel een valse naam zijn. Ik kan die persoon niet vinden op internet. Je ziet hoe ver ze gaan. En de rechtbank arnhem geeft toestemming en meegaat deze dief praktijken. Als je internet heeft van Arkel een zeer slecht reputatie met een score 2.2 Ik stel deze kartonrechter D.H. ter Beek persoonlijk verantwoordelijk.

  General: 5/5
 60. j vermaat

  lavg onterecht negeren beslagvrije voet

  ben al jaren aan het betalen aan dit bedrijf maar schiet niks op komen alleen kosten bij nu hebben ze weer beslag leggen op mijn uitkering vakantiegeld ingepikt en een beslagvrije voet gesteld wat gewoon natte vingerwerk is heb nooit een inkomens en uitgave formulier gehad en nu wil ik het veranderd hebben en nu zijn ze niet thuis de een zegt dit de andere dat een misselijk makend deurwaarders kantoor mensen pas op voor lavg want je gaat echt naar de knoppen door hun werk wijze ik heb inmiddels een advocaat ingeschakeld en ga een klacht neerleggen bij het overkoepelend orgaan voor deurwaarders dat kan iedereen doen en raad het ook zeer aan deze deurwaarder moet gestopt worden

  General: 2/5
 61. Schattorie

  LAVG/Van Arkel..... wat een ellende!

  LAVG/van Arkel, incassobureau en gerechtsdeurwaarder. Mooie naam, mooie site. Daar heb je het dan ook wel mee gezegd. Geen enkel probleem om onze vorderingen in te dienen. Zelf alles uitgezocht, mooi in map geordend aangeleverd, 4 zaken in totaal. Een zaak van 4.500 euro, een van 4.600 euro, en nog twee kleinere zaken. Aardig gesprek op kantoor gehad, de mogelijkheden besproken. En de zaken zouden gaan lopen…. Er worden betalingsregelingen voorgesteld, je mag nog proceskosten betalen voor een rechtszaak. Deze zaak wordt gewonnen maar uiteindelijk ontvang je geen rooie cent. Tja, van te voren was niet bekend dat de schuldenaar in ernstige financile problemen verkeerde en dus de schuldsanering indook. En zo loopt de ene na de andere zaak uit op niets. Op schriftelijke vragen ontvang je geen enkele reactie. Als je informatie wilt zul je zelf de telefoon ter hand moeten nemen. Communicatie is een term die bij LAVG/Van Arkel ergens onderaan de lijst staat.

  General: 2/5
 62. Lemeer WJME

  2 x onterechte beslaglegging door LAVG, niet vatbaar voor enig gesprek.

  Op 22 maart 2012 krijg ik van LAVG een schrijven, waarin mij wordt medegedeeld dat LAVG mij inzake een vordering van Online via Intrum Justitia gaat dagvaarden. Ik heb nog 5 dagen om te betalen. Omdat ik echter denk dat ik kan aantonen dat ik deze vordering niet verschuldigd ben, neem ik telefonisch contact op met LAVG, Mevr. Verdonschot. Volgens mijn aantekeningen op 30-03-2012 om 14.10 uur. In dit gesprek vertel ik Mevr. Verdonschot, als antwoord op een vraag van haar over mijn financiële toestand, hoe ik financieel ervoor sta. Er komt toch een procedure en op 10 juli 2013 krijg ik van Bureau voor de Rechtspraak een vonnis. Ik heb de procedure verloren omdat ik één briefje niet kon overleggen. Dit is blijkbaar weggekomen bij mijn verhuizing. Op 28 oktober 2013 geef ik LAVG schriftelijk een overzicht van mijn financiële situatie. LAVG wist dus in ieder geval vanaf deze datum bewijsbaar, duidelijk dat ik maar één bankrekening heb en dat op deze bankrekening alleen mijn AOW, huursubsidie en zorgtoeslag binnen komt. Verdere inkomsten zoals bijv. een pensioen heb ik niet. Op 4 december 2013 legt LAVG toch beslag op mijn bankrekening, ondanks dat zij sinds 28 oktober 2013 weten hoe het met mijn financiën gesteld is. LAVG weet drommels goed dat ze op mijn bankrekening wettelijk geen beslag mogen leggen, omdat ik dan niet meer in mijn levensonderhoud kan voorzien. Mijn inkomen komt dan ver beneden de beslagvrije voet. Daarom ga ik ervan uit dat LAVG willens en wetens de wet heeft overtreden, misbruik heeft gemaakt van haar bevoegdheid, en dit beslag onwettig heeft gelegd om mij met oneigenlijke middelen tot betalen te dwingen. Op 6 december 2013 heb ik bezwaar gemaakt tegen deze beslaglegging bij LAVG. Op 23 december 2013 wordt het beslag op de bankrekening opgeheven door LAVG. Echter, door deze illegale, vileine escapade van LAVG werd mij een hele hoop schade berokkend. Tot op heden moet ik 2 maal € 75,- kosten aan de SNS bank betalen, inzake de beslaglegging. Ik heb een aantal rekeningen die automatisch gingen, niet kunnen betalen en daardoor diverse boetes opgelopen. Ik ben zwaar hartpatiënt en door de stress enz. die ik moest ondergaan door de onrechtmatige daad van LAVG, ben ik een aantal maanden aan een diepe depressie ten prooi geweest. LAVG probeert mij met een kluitje in het riet te sturen en doet de kosten van de SNS bijvoorbeeld af met de dooddoener: dat is een zaak tussen U en de SNS. Dit is geen zaak tussen mij en de SNS. Ik ben en blijf van mening dat LAVG de oorzaak is van deze schade voor mij, en dus zal deze schade ook door LAVG betaald moeten worden. De totale schade is voorlopig begroot op € 1774,-. Ik wens volledig schadeloos gesteld te worden en minstens deze € 1774,- op mijn rekening gestort te krijgen. Dit schrijven geschiedt onder voorbehoud van alle rechten en weren. W.J.M.E. Lemeer Vervolg 25-07-2014, 09.15 uur heb ik met de SNS bank gebeld, omdat de SNS op 22-07-2014 weer een keer € 75,- berekend voor opheffing beslag. Dossiernummers en parameters hetzelfde als het beslag op 4 december 2013. Ik krijg Dhr. Gerrit Koster (medewerker SNS klantenservice) aan de telefoon en deze begrijpt het in eerste instantie niet. Het beslag was toch al lang opgeheven (23 december 2013). Na navraag bij een andere afdeling deelt hij mij mede dat door LAVG op 17-07-2014 opnieuw beslag gelegd is op mijn bankrekening, welk beslag op 22-07-2014 weer door LAVG opgeheven is. Ik moet echter weer € 75,- kosten aan de SNS bank betalen. En de LAVG neemt weer op geen enkele manier haar verantwoording. Zo krijgen ze mijn bankrekening ook wel leeg en brengen ze me steeds verder in de problemen. Hieruit blijkt dus weer dat LAVG niet bezig is met incasseren van een vordering volgens de wettelijke regels, maar in de eerste plaats bezig is met mij op oneigenlijke wijze, met misbruik van bevoegdheid en met illegale akties het leven moeilijk te maken. Niemand kan mij vertellen dat ze zich nu nog een keer kunnen verschuilen achter de leugen dat ik geen inzage in mijn financiële toestand heb gegeven. En ik mag niet spreken (om Mr. A. Moszkowicz te citeren) over abject en infaam!

  General: 2/5
 63. Verkuijl

  Als de reputatie van je bedrijf je lief.....Niet met dit zooitje in zee gaan

  " Door tussenkomst van een professionele organisatie als LAVG kunnen wanbetalers echter op een juiste manier worden aangepakt, zonder dat daarbij de opdrachtgever/schuldeiser in een verkeerd daglicht wordt geplaatst." Een erg mooi stukje waar weinig van klopt. Als particulier zijnde heb ik vandoen gehad met dit bedrijf , een onterechte vordering die ik dezelfde dag heb kunnen rechtzetten met het bedrijf waardoor zij zijn ingehuurd. Nooit maar dan nooit , heb ik zo'n arrogante en onbeschofte man aan de telefoon gehad. Arrogantie,hooghartigheid en intimidatie zijn steekwoorden die de bedrijfscultuur beschrijven bij het LAVG. Het zou handig zijn als het LAVG bedenkt dat er wellicht ook potentiële klanten kunnen bellen/schrijven en dat een correcte afhandeling erg belangrijk is. Ik zal al mijn collegae dan ook adviseren om nooit gebruik te maken van dit "bedrijf"

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.4 Bad!