Juristu

Over Juristu

juristu-logo

Juristu is een grote Nederlandse juristen franchise organisatie Na de start van de eerste jurist is Juristu franchise Nederland b.v. een instant succes.

Reviews

Filter op
 1. Pieter

  PAS OP voor JURISTU

  Pas op mensen! Lees reviews en wees gewaarschuwd!!

  General: 1/5
 2. Rik

  Criminele organisatie

  Ik wordt nog steedsdoor deze jokers lastiggevallen.
  Over een factuur van het bedrijf van mirjam meeuwessen die een week over tijd was, is door hun onrechtmatig een procedure in gang gezet. Ik heb de factuur gewoon aan meeuwessen betaald, juristu denkt570 euro incassokostente kunnen claimen???? Ik zie jullie wel bij de rechter. Alsjeblieft, leer eens manieren!!!

  General: 1/5
 3. Klopt

  heel lang nep revieuws hieronder

 4. Jaap

  Pas op met deze heren, kansloze zaak !!!

 5. D.Bosman

  Perfecte dienstverlening

  Juristu weet waar ze het over hebben. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik krijg altijd meerdere keuzes voorgelegd om het geld te incasseren. Daarbij krijg ik van hen advies welke keuze volgens hun het beste is. Ze pakken de debiteur hard aan zodra de vordering niet betaald word. Met een betaald dossier als resultaat.

  General: 5/5
 6. F.E Verhuur

  Goed gedaan

  Lastige huurder als debiteur. Juristu ging dagvaarden. Ze hebben het openstaande bedrag weten te schikken en ontruiming kunnen uitvoeren. Prima!

  General: 5/5
 7. Selector

  PERFECT

  Vriendelijke mensen, Snel geholpen. En ook erg snel resultaat. Ik ben zeer tevreden.

  General: 5/5
 8. EFS Holding

  Fijn bedrijf

  Fijne mensen, Fijn bedrijf, Leveren goed werk. Mijn incasso`s gaan altijd naar Juristu

  General: 5/5
 9. L.Feng

  Goed werk!

  Zeer tevreden. Had snel mijn geld terug via Juristu. De mensen van Jurtistu zijn vriendelijk en transparant. Zeker een aanrader!

  General: 5/5
 10. Jan Siderius

  Oplichters ??

  Ik heb een vordering laten doen door dit bedrijf, ze zijn snel als je moet betalen aan ze, maar als je geld van Juristu moet krijgen, dan kan je lang wachten. Mail wordt niet beantwoord

  General: 2/5
 11. RFS Trading

  Prima ervaring

  Prima ervaring met Juristu. Luisteren goed naar je en vervolgens incasseren ze snel. Het zijn taaie rakkers. Verder hebben ze een goeie customer service. Altijd bereikbaar en snel antwoord op je vragen.

  General: 5/5
 12. RB Steel

  Top!

  Wij besteden al onze vervallen facturen uit aan Juristu. Een niet betalende klant is voor ons geen klant. Juristu pakt onze debiteuren goed aan zodat ze betalen. De meeste debiteuren hebben respect voor Juristu. Het zorgt er volgens ons ook voor dat de debiteuren nog een keer nadenken voordat ze een rekening onbetaald laten. Top!

  General: 5/5
 13. Fresh Filter

  Erg tevreden

  Erg tevreden met de handelswijze en resultaat van juristu. Ik diende online mijn opdracht in en binnen 10 minuten had ik een opdrachtbevestiging. 11 dagen later kreeg ik een melding dat het geld geincasseerd was. Voor mij een hoop stress die weg is. Je hoeft er niet achteraan te zitten. Ze doen gewoon hun werk.

  General: 3/5
 14. PG Coatings

  Heerlijk bedrijf

  Heerlijk bedrijf. Denken met je mee en leveren snel resultaat. Bij een aantal zaken gaven ze mij ook goed advies. Ze helpen je echt ipv alleen aan geld te denken.

  General: 5/5
 15. G.Karatas

  Goede service en professionaliteit

  Prima dienstverlening. Denken met je mee en komen met goede oplossingen voor goed resultaat.

  General: 5/5
 16. M. Bolt

  Snel en naar verwachting

  De opdracht is snel en naar verwachting uitgevoerd door Juristu.

  General: 5/5
 17. J.Voorn

  Direct en doorzetters

  Bij juristu zitten echte doorzetters. Ze pakken door totdat het geld gencasseerd is. Overigens ook op een zeer professionele manier. Via de gerechtelijke weg hebben ze het weten te incasseren. Ik heb gelukkig niet vaak incassozaken, maar als het nog een keer voorkomt weet ik waar ik moet zijn. Groeten, een zeer tevreden klant!

  General: 5/5
 18. Ad

  veel kosten en lang achter je geld aanzitten

  Nadat ik van de wanbetaler weken later te horen kreeg dat hij had betaald heb ik Juristu gebeld om dit te verifiren. Juristu had mij dus niet op de hoogte gebracht van de betaling en het duurde nog weken met bellen en manen voordat ik de bevestiging op mail heb gekregen. Daarna duurde het weer weken voordat ik de betaling op mijn rekening had staan. Tot mijn verbazing werd er ook nog een bedrag van >10% ingehouden op de betaling ondanks dat de klant het gehele bedrag incl incassokosten had betaald. In het contact met Juristu was dit niet gemeld maar heb het later in de kleine lettertjes terug gevonden.

  General: 2/5
 19. Vernie

  Laks

  Na heel veel mail verkeer en heel veel telefoon verkeer zelf na het sturen van een aangetekende brief geef Juristu geen gehoor we zijn al twee maanden bezig om een bewijs van de vordering die ze hebben neer gelegt bij mij. De afdeling die hier voor moet zorgen krijg je niet aan de telefoon,misschien is de oplossing om aangifte te doen bij de politie wegens oplichting zodat we hier dan wel antwoord op krijgen.

  General: 2/5
 20. M.Verhooij

  Uitstekende dienstverlening

  Ten eerste een dikke duim voor de dienstverlening die ik heb ervaren. Ik heb 13 dossiers aangebracht bij Juristu. 9 zijn er tot nu toe geincasseerd. Dit trouwens ook binnen 2 weken tijd. Ik zou Juristu zeker aanbevelen aan andere mensen. Uiteraard als debiteur zou ik niet tegenover Juristu willen staan. Vandaar de af en toe hatelijke reacties die ik hieronder zie.

  General: 5/5
 21. M b

  Juristu

  Goed contact ten tijde van incasseren van het bedrag. Inmiddels heeft juristu mijn geld al 6 weken op hun rekening staan maar heb ik nog steeds niks ontvangen. Op mailtjes word niet gereageerd en via de telefoon zeggen ze dat de afdeling administratie dit regelt. Wat betekend dat de gene die ik aan de lijn heb me niet verder kan helpen.

  General: 2/5
 22. Henriette

  Een fijn bedrijf. Zeer snel en direct

  Een huurvordering bij Juristu neer gelegd. Binnen een week hebben ze de vordering gencasseerd. De debiteur heeft de incassokosten betaald. Prima handelswijze

  General: 5/5
 23. Joost

  Snel en direct

  Ze incasseren snel. Spreken de debiteur met harde juridische taal aan. Er was geen rechtzaak nodig. No cure no pay. Ik betaalde alleen 45 eur dossierkosten.

  General: 5/5
 24. Bas Vinkman

  Lekker snel en professioneel

  Mijn vordering stond al een tijd open. Ik had de vordering eigenlijk al afgeschreven. Toch hebben ze mijn vordering gencasseerd. Ze zijn snel en recht door zee. Hier is de debiteur minder blij mee zoals hieronder te lezen. Echter is het resultaat er wel!

  General: 5/5
 25. HB Select

  Top incassobureau!

  Goede service! Wij hebben binnen 4 dagen ons geld ontvangen via Juristu. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar!

  General: 5/5
 26. cateraar

  Slechte informatie

  Juristu kwamen we op internet tegen.omdat we een klant hadden met een vrij forse achterstand Juristu aangeschreven,ging vlot en de opdracht was er zo door.ik vond het echter wel vreemd dat ik alleen maar t openstaande bedrag hoefde door te geven zonder dat er om facturen o.i.d werd gevraagd.Gelukkig belde klant dezelfde dag nog op dat t alsnog was overgemaakt,Juristu opgebelt en uitgelegd.Vriendelijke Mevr.die ons vertelde blij te zijn dat t opgelost was en dat de opdracht gecancelled werd.De Maandag erop alsnog mail dat ze een incasso voor ons hadden uitgevoerd en of we even 341,- willen betalen terwijl ze niets hadden gedaan! Hoezo No cure No pay? slechte beurt van Juristu en wij zijn inmiddels over naar een ander incassobureau wat hun vermeldingen en beloftes wel nakomen

  General: 2/5
 27. J.de Graaff,

  Juristu is sterk en snel

  Ik had een redelijk hoog bedrag te incasseren van 1900,- Dit betreft achterstallige huur. Ik had er een hard hoofd bij maar toch heeft Juristu er wat van kunnen maken. De tegenpartij is gedagvaard met een positief vonnis. Hopelijk hoef ik niet nog een keer Juristu in te zetten. Mocht ik nog een conflict hebben kom ik zeker terug.

  General: 5/5
 28. Patrick

  Incasso ingevoerd en een week later mijn geld

  Ik voerde een incasso in betreft een niet betalende klant. Ik kreeg een bevestiging en het was een week stil. Toen kreeg ik een mail dat het ontvangen was en het geld naar mijn rekening word afgedragen. Lekker snel en geen gezeur

  General: 5/5
 29. LK

  Hoe kan ik met jullie contact opnemen?

 30. Cato

  ik wil ook graag in contact komen ben achter een aantal opmerkelijke zaken gekomen

 31. Reinier

  Professioneel, Snel en erg transparant

  Een aantal openstaande facturen ingediend bij Juristu. Zelf zat ik in Engeland. Ik heb er niet naar omgekeken. Een week later kreeg ik een mail van Juristu dat het geld gevangen was van 2 facturen. 1 factuur was erg lastig. Juristu heeft die partij gedagvaard en een vonnis ontvangen. Reeds beslag gelegd en maandelijks geld. Een professionele aanpak.

  General: 5/5
 32. Lars

  Snel en duidelijk

  Ik had 4 openstaande vorderingen waarvan ik het eigenlijk al opgegeven had. Ik bedacht me toch om het nog 1 keer te proberen via een incassobureau. Dit keer Juristu. Zodra ik mijn vorderingen ingediend had kreeg ik direct een bevestiging dat het gestart was. Nu 8 dagen verder heb ik 3 van de 4 openstaande vorderingen ontvangen. Ik ben zeer tevreden! Snel en sterk

  General: 5/5
 33. Fred

  Malafide bedrijf

  Mijn bedrijf moest een factuur betalen en heeft dit ook keurig volgens overeengekomen voorwaarden gedaan. De crediteur vond echter dat het te lang duurde en heeft Injustu ingeschakeld nog voordat wij konden reageren op zijn herinnering. Wij hebben de factuur terstond betaald nog voordat Injustu ons benaderd heeft. Dit hebben wij dan ook aan Injustu medegedeeld. Nu blijven ze tegen ons zeggen dat wij hun incassokosten moeten betalen. Vreemde gang van zaken lijkt mij.

  General: 2/5
 34. Hannelore

  Een Ordinair incassobureau

  Agressief, intimiderend, onbeschoft, dat is onze ervaring met Juristu! Toen ik zei: "U bent niet aangesloten bij het NVI", werd ik weggedrukt! De medewerkster die mij belde was uitermate onbeschoft. De post die wij ontvingen …. .. Mijn advies: Ga een cursus volgen! Toen wij aangave dat wij de Rechter een uitspraak wilde laten doen in deze zaak, werden ze nog agressiever. Tja …. No cure, No pay

  General: 2/5
 35. Nikki J.

  Heeft u het ondertussen wel gehad? Ik zou hier graag over in contact komen met u ik heb een soortgelijke ervaring!

 36. Nikki Dw.

  General: 2/5
 37. vandijk

  U gaat te ver om Juristu hier zo af te vallen. En dat voor bewezen diensten. Zeker een kleintje!

 38. vandijk

  zeer snel

  Ik kreeg nog geld van mijn ex. Ik heb deze vordering aan Juristu gegeven. Binnen 14 dagen had ik het geld. De incassokosten moest mijn ex betalen. Het meest tevreden ben ik over de communicatie. Voor mijn bedrijf doet Juristu al mijn incassozaken. De heer tom witten hierboven heeft ook zijn geld ontvangen van Juristu. Maar klaagt over 300 euro? Waarom lukte het hemzelf dan niet? Zijn review is zeker onterecht!

  General: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

3.3 Matig