Reviews geschreven door Larissa (50996)

Pleitmeesters - Kijk uit met deze oplichters!!!

0

Review:
In aug jl (2016) kreeg ik ineens een brief van deze meesteroplichters. Ik moest een bedrag van 15.000 euro binnen nu en 2 weken voldoen aan hun. Dit zou een achterstallige schuld zijn volgens hun op een hypotheek van een aantal jaar geleden...???) Uiteraard ben ik de papieren ingedoken en ik heb ze meteen gebeld. (ik begon ook te twijfelen, zo geraffineerd gaan ze te werk, terwijl ik in mijn achterhoofd zeker wist dat dit niet klopte wat ze mij schreven.) De vrouw die ik aan de lijn kreeg (deed zich voor als mevr Van Engelhoven, of ze echt zo heet weet ik natuurlijk ook niet) en ik haar vroeg hoe ze hier aan kwamen en wat dit betekende en ik ook meldde dat ik geen bewijzen zou gaan sturen naar ze, werd ze meteen agressief en gooide gelijk met een deurwaarde of een procedure die gestart zou worden als ik dus niet ging betalen. Nou om een lang verhaal kort te maken, ze bleven me lastig vallen met telefoontjes, brieven en mailtjes.
Die waren niet zachtzinnig, gebrekkige zinnen gebruiken ze en informatie die niet klopt. Ze sturen je volgens hun bewijzen dat t wel zo is...
Ze zetten je zo op het verkeerde been dat je ze bijna zou gaan geloven (gebeurde dus ook bij mij). Ze zijn hardnekkig, agressief en weten niet van ophouden.
Deze mensen kopen oude dossiers op van een aantal jaar gelden en gaan hier mee aan de haal. Mn bij mensen met lagere inkomens, alleenstaande ouders (met schoolgaande kinderen) en bejaarden. Ze doen zich voor als een incassobureau, maar in werkelijkheid is het een criminele organisatie. Kijk dus uit, ga niet met ze in zee en maak zeker geen betalingsafspraken met ze!
Ik heb melding gedaan van deze oplichters bij de politie, met de bewijzen van mij dat het niet klopt wat ze doen.
Ik raad je dan ook aan als je met deze mensen in contact komt, gelijk naar de politie te stappen. Hoe meer meldingen er komen in het land hoe eerder deze mensen gepakt / gestopt kunnen worden. Ik ben er niet in getrapt, maar hoeveel mensen trappen hier wel nog in...?
Oh ja en toen ik ze vrolijk meldde dat ik wist dat het oplichters waren, heb ik niks meer van ze gehoord.... zegt genoeg denk ik.

Sterke punten:
Ze hebben geen poot om op te staan!

Zwakke punten:
Geraffineerde mafkezen van de bovenste plank.

Larissa beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres