IncassoPartners

Over IncassoPartners

IncassoPartners logo

IncassoPartners: wanneer u tot incasso overgaat, zoekt u een incassobureau dat duidelijkheid geeft. Over de voorwaarden waaronder de incasso gedaan wordt en over de benadering van uw debiteuren. Wij zijn een helder incassobureau. We werken op basis van no cure no pay.

Ook naar uw debiteuren zijn wij helder. Bij betalingsonmacht zoeken wij een oplossing en begeleiden wij de betalingsafspraken. Bij betwisting van de facturen brengen wij het probleem in kaart en lossen wij het op. Bij onwil zullen wij zo snel mogelijk executiemaatregelen treffen. Natuurlijk bieden wij u de zekerheid van het Incasso Keurmerk en vanzelfsprekend zijn wij lid van de NVI.

Reviews

Filter op
 1. Harry

  Betaling �41,44

  Geen idee waarom die �41,44 voor is \r\nIk heb ik weet niet hoevaak ik contact heb proberen te krijgen via mail en telefonisch tot paar weken terug en vanaf toen krijg ik alleen een bandje. \r\nIk heb geen vertrouwen in incassopartners!!!!! Ze bellen mij ook nooit terug na dat ik verschillende keren een mail gestuurd heb met mijn telefoonnummer erbij. Hoe zit dat ????

  General: 1/5
 2. Tony

  Geen reactie op mail, onmogelijk te benaderen, schaamtelijke bedrijfsvoering

  Ondanks 5x gemaild te hebben dat zij naar mijn privé adres moeten mailen, en NIET naar mijn zakelijke email negeren zij dit verzoek. Na 5x mailen geen reactie, na bellen wordt er niet opgenomen. Directie moet echt eens gaan nadenken of er iets mis is met proces en protocol want zoals hoe het nu gaat ga ik ook geen zaken meer met jullie doen terwijl jullie WEL op de deelnamelijst van een minicompetitie stonden. Succes en graag nooit meer contact opnemen

  General: 1/5
 3. Chantal

  Schandalig slechte service

  Nog nooit zulk onbeschoft personeel meegemaakt! Ongevraagd op speaker gezet, uitgelachen, weggedrukt, bedreigd en niet serieus genomen. Afpersing en chantage is voor deze dames normaal.

  General: 1/5
 4. Jane

  Amateuristisch en onprofessioneel

  Ben klant bij hun geworden naar aanleiding van een opdringerig telefoontje met een kennismakingsaanbod. Al snel bleek dat ze helemaal niets doen en alleen maar proberen kosten op jou te verhalen als opdrachtgever. Klachten behandelen ze niet.

  General: 2/5
 5. Marco L

  Zeer slecht incasso bureau!

  Trage communicatie, doen niet wat ze beloven. Wij hebben inmiddels zelfs een officile klacht ingediend over dit bureau maar zelfs daar reageren ze niet op. Dit is echt een rotte appel tussen de andere incasso bureaus.

  General: 2/5
 6. Karin

  Oplichters

  Doet niet wat beloofd is met gevolg dat we alles zowel zakelijk als priv verliezen.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.5 Bad!