Vesting Finance: incasso zonder juridische maatregelen heeft vele voordelen. Voor u en uw klant. U ontvangt sneller uw geld, terwijl de zakelijke verhoudingen goed blijven. Wij focussen altijd op dit minnelijk incassotraject. Onze gespecialiseerde brancheteams komen direct in actie, onderhouden nauw contact met uw debiteur en gebruiken verschillende moderne en traditionele communicatiemiddelen. Is uw vordering toch niet minnelijk te innen? Dan adviseren wij u over mogelijke juridische stappen. Hierbij wegen wij uw kansen en kosten zorgvuldig tegen elkaar af. Kiest u voor een gerechtelijke procedure, dan kunnen onze eigen juristen u met raad en daad bijstaan.

Reviews over Vesting Finance

 • Dit clubje is gewoon van ING Bank. Het handelt alle vorderingen van die bank af. Dan weet je misschien al genoeg. Het zijn dezelfde mensen als die van het bewust toelaten van witwaspraktijken, megaschikkingen en... intussen doodleuk reclames uitzenden als dat je een superleuke, gezin- en ondernemerslievend Nederlandse oranje bank bent. (!)

  Nooit eerder een bedrijf meegemaakt dat zo'n groot personeelsverloop heeft. Teken aan de wand: het is een giftige organisatie. Uit hun handelen blijkt minachting voor situaties, mensen en fatsoensnormen. Daar kan een normaal functionerend mens niet lang gezond blijven werken. Dat is waarschijnlijk ook niet de bedoeling. De bedoeling is om jou als schuldenaar te treffen waar het pijn doet. Tot een rechtszaak komt het overigens zelden, dan komen ze er immers bekaaid van af; een rechtszaak helpt hun zaak doorgaans niet. Pure intimidatie dus.

  Voor de lezer die op zoek is naar steun: je staat niet alleen. Velen gingen je voor. Laat je niet intimideren, hoe moeilijk dat ook is. Het machtsmisbruik dat ze plegen is een spel. Niks meer, niks minder. Voor hen is het dagelijkse kost om te intimideren, voor jou komt zoiets waarschijnlijk eenmaal of bij incident voor. Daar kan je behoorlijk van in paniek raken. Daar maken ze gebruik van in de hoop dat je het maximale gaat doen en je eigen belang uit het oog verliest. Ook bestaat de kans dat je uit emotie primair reageert en het achterste van je tong laat zien, waardoor ze beter kunnen inschatten wat er te halen valt.

  Een vordering is in Nederland wel wat waard bij de rechter, daar kom je niet zomaar van af, dat weten zij als geen ander. Maar. Een belangrijke 'maar'. Een normaal bestaansniveau, zonder disproportionele zorgen/aantijgingen die jouw bestaanssituatie in een crisistoestand brengen, dat is nog vl meer waard. Een rechter zal altijd jouw basale/huidige leefomstandigheden maximaal willen beschermen. Ervan uitgaande dat je niet 3 villa's met gouden kranen bewoont. Geen enkele rechter zal oneigenlijke dreigementen waarderen (in het onwaarschijnlijke geval dat het bij een rechter mocht komen). Immers, dreigen met een gerechtsdeurwaarder is niet toegestaan: als je dat doet, maar dan niet doorpakt, wordt dit aangemerkt als misbruik van de situatie. Daar wordt geen rechter blij van. Bewaar de correspondentie dus goed en houd je hoofd koel: je bent tamelijk goed beschermd door wet en rechtstaat.

  - Blijf wel aflossen (al is het maar een minimaal bedrag) als de vordering (deels) terecht is.

  - Reageer altijd op contactverzoeken, en doe dit feitelijk, maar niet pers inhoudelijk: ze overvragen enorm, willen al je gegevens hebben, zonder dat ze daar recht op hebben of bevoegd zijn om informatie op te 'eisen'. Daar hoef je zeker niet aan mee te werken als dat jouw positie niet ten goede komt.

  - Een rechter kan geen betalingsregeling afdwingen, maar zal altijd zorgen dat jouw basisrechten en bestaan overeind blijven. Als de vordering onterecht is: een rechtszaak starten.

  - Als je niet tegen onzekerheid kan: probeer een regeling of afwikkeling te treffen. Let op dat je jezelf beschermt door vooraf zelf een duidelijk maximum looptijd en termijnbedrag vast te stellen. Wees daar voorzichtig mee: je overschat al gauw wat je (in de toekomst) kunt. Liever een klein bedrag dat goed blijft gaan, dan grotere bedragen waardoor je alsnog in de problemen komt. Een goed incassobureau zou dit beamen, dat meedenken hoef je bij deze partij echter niet te verwachten. Je kunt de onderhandeling beter door een objectief iemand laten doen, maar pas op voor 'adviseurs' die daar weer van willen profiteren met hoge uurtarieven of vergoedingen. Heb je die niet in de buurt? Gewoon je eigen taal blijven spreken: het gaat om jou, niet om hen.

  - Als ze het te bont maken met onfatsoenlijk gedrag (door je heen praten, niet luisteren, incorrecte bedragen of anderszins onaangepaste en onjuiste gegevens blijven hanteren), dan kun je ze waarschuwen dat je alle contact verbreekt als ze hun gedrag niet aanpassen. Dit moet je dan wel onderbouwen met wat je feitelijk van ze verwacht (zie bovengenoemde voorbeelden). Als ze dan doorgaan, dan kun je ook echt het contact verbreken of voor een tijdje opschorten. Let op dat je ze wel eerst waarschuwt hiervoor, zodat je ze een kans hebt gegeven om op een ordentelijke en werkbare manier met elkaar om te gaan.


  Sterke punten
  Ze vallen steeds meer door de mand. In het parlement worden wetten aangenomen om partijen zoals deze strikter aan banden te leggen.

  Zwakke punten
  De totale mentaliteit. Uitsluitend korte termijn denken, ook als dat hun eigen zaak schaadt.

  Door Klaas Brink op 11 december 2018 Reageer
 • Vesting finance maakt je kapot. Geen ruimte voor onderhandeling. Onaardig, gierig, vernederend en agressief in communicatie. Tevens maken ze fouten waar jij voor op moet draaien. Ik snap niet dat iemand hier wil werken

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Onprofessioneel

  Door Gerards op 23 november 2018 Reageer
 • Ik heb een lopende schuld via dit klote incassobureau, al meerdere malen geprobeerd contact op te nemen (nu 2 weken lang) maar ik krijg totaal geen antwoord op mijn vragen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Contact gestoord, totaal geen service

  Door G.J. Jager op 23 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Vesting finance maakt zich schuldig aan fraude, intimidatie en afpersing.
  Zij hebben mijn broers adres veranderd in het mijne en willen mij op laten draaien voor zijn schulden.
  Fijn clubje.

  Zwakke punten
  Eng clubje

  Door M A J Strijd op 17 augustus 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ze willen simpelweg alleen maar hun zin en staan nergens voor open. Een zeer naar, agressief, inflexibel en onprofessioneel bureau dat zijn werk uitermate beroerd uitvoert.

  Ik heb de rekening betaalt aan hun klant maar ze weigeren dit na te vragen even alleen maar dreigende taal uiten. Ook heb ik ze al meerdere keren laten weten dat mijn adres niet klopt, maar daar hebben ze lak aan. Een goed bureau luistert naar beide partijen en probeert een oplossing te vinden. Ze luisteren niet, ze zenden alleen maar.

  Gelukkig heb ik allang betaald dus ik ben niet onder de indruk. Maar voor vele anderen wil ik hier voor dit bureau waarschuwen! Zorg dat je je dossier op orde hebt en laat ze daarna lekker zwemmen. Arrogant rotbureau is het.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, kunnen niet luisteren, niet oplossingsgericht, anti sociaal gedrag, arrogant, hun zaakjes niet op orde, agressief en niet empatisch.

  Door G v Doesburg op 28 september 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Het is echt de slechte incassobureau die er bestaat.

  Onprofessioneel, inflexibel en totaal niet oplossingsgericht.

  Zijn slechts bezig om z.s.m. meer geld op je bedrag te krijgen en er was helemaal niks mogelijk (zoals 2 weken hele bedrag overmaken)

  Enfin: afschuwelijke ervaringen!

  Door isali op 22 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wanneer ik mijn ervaring met dit bedrijf op papier ga zetten, wordt het een te lange review.

  De beknopte versie:
  Onbetrouwbaar, onprofessioneel en arrogant personeel. D. Lurvink in het bijzonder.

  Mocht iemand inzage willen hebben, is deze vrij deze bij mij op te vragen.

  Het bedrijf raadt ik absoluut af.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar - Onprofessioneel - Totaal niet objectief en vanuit een tunnelvisie geredeneerd

  Door K. Frans op 10 maart 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Vesting Finance

Schrijf je eigen review over Vesting FinanceIncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus