IncassobureauGezocht

Over IncassobureauGezocht

IncassobureauGezocht logo

Veel ondernemers, maar ook particulieren, krijgen weleens te maken met mensen die weigeren een geleende geldbedrag of een openstaande factuur te betalen. Vooral voor ondernemers, maar ook voor particulieren kan dit zeer nadelig zijn. Voor ondernemers wordt het moeilijker ondernemen en voor particulieren wordt het moeilijker om andere aankopen te doen of als ze verder willen investeren. In dit soort gevallen is het natuurlijk handig om een incassobureau in te schakelen. De vraag is echter, welke incassobureau het best ingeschakeld kan worden.

Via incassobureaugezocht.nl kan men eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Na het openstaande bedrag en de persoonlijke gegevens ingegeven te hebben op de startpagina van deze site, worden er vier offertes opgestuurd naar de klant van vier incassobureau’s in de buurt. De ondernemer/ crediteur heeft dan de mogelijkheid om het beste incassobureau uit te kiezen.

Het voordeel van deze site is, dat men gratis en eenvoudig een vakkundig incassobureau kan inschakelen. Binnen 24 uur krijgt men maximaal vier concurrerende offertes aangeboden waarbij de kosten direct inzichtelijk zijn voor de klant. Van de beoordelingssite feedbackcompany.nl kreeg deze site ook nog eens het cijfer 8,5 toegewezen op basis van de gegeven feedback van tevreden ondernemers.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating