HFM Incasso

Over HFM Incasso

HFM Incasso logo

HFM Incasso Weesp biedt eenvoudige, betrouwbare en prijsbewuste oplossingen voor alle problemen met Nederlandse debiteuren. Dit doen wij op basis van no cure no pay – U betaalt nooit de incassokosten zelf. Onze beloning is afhankelijk van het resultaat van de procedure.

Reviews

Filter op
 1. Mark

  Zeer slecht

  Zeer slechte ervaringen mee, ik snap niet dat zulke bedrijven nog mogen bestaan. Deze man belazerd de boel, doet werkelijk niks anders dan een mailtje sturen, vervolgens kan hij niks incasseren en stuurt hij alsnog een rekening, niks no cure no pay. Naast dat hij liegt, gebruikt ook nog eens logo''s waar hij niet eens bij aangesloten is. zelfs 1 ster is nog teveel voor deze man. google op dubieuze incassobureaus.

  General: 1/5
 2. EvenTotaal

  Adequate en betrouwbare backup

  We hebben onlangs kennis gemaakt met dit bureau naar doorverwijzing van een groot collega-incassobureau met weinig tijd voor een relatief kleinere zaak. HFM Incasso is een ervaren samenwerkingspartner gebleken met een heldere communicatie naar ons n debiteur, waarbij we de korte lijnen, het oog voor detail m.b.t. het vastleggen, nakomen en follow-up van afspraken als zeer adequaat hebben ervaren. Bij een lastig incassotraject – waarbij we weliswaar volledig in ons recht stonden, maar zelf uiteindelijk vast gelopen waren – is het erg fijn gebleken om terug te kunnen vallen op een correct incassobureau als deze, die de zaak ook nog met succes heeft kunnen afsluiten.

  General: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

3 Matig