Havik Incasso

Over Havik Incasso

Havik Incasso logo

Havik Incasso: incasso zoals incasso bedoeld is! Uw debiteur krijgt respect voor u, als u hem via Havik incasso, duidelijk op zijn betalingsverplichtingen wijst! Mocht uw debiteur niet in één keer uw vordering kunnen voldoen, dan zullen wij een betalingsregeling met uw debiteur moeten treffen. Wij zijn realisten die uit ervaring weten hoe er met kredietfaciliteiten wordt omgegaan!

Reviews

Filter op
 1. Van Engelen

  Waardeloos incassobureau

  Weten absoluut niet waar ze mee bezig zijn. Doen niets uit zichtzelf, je moet ze iedere keer tot actie aanzetten. Daardoor duurt het traject veel te lang en kun je uiteindelijk naar je centen fluiten. Dit bureau heeft ons niets opgeleverd. Alleen maar frustraties en uiteindelijk geen cent gekregen van de debiteur. En daar bovenop een hele dikke rekening van Havik Incasso, terwijl ze niets voor ons gedaan hebben! Schaam je Rob van der Graaf met je mooie praatjes. Je bent een waardeloos figuur!

  General: 2/5
 2. montagebedri

  opgelicht

  De bv is inmiddels failliet,Rob de graaf doet niks anders dan mensen voorliegen en ze eigen zakken vullen zaak geklapt en op naar de volgende bv ordinaire oplichter!!

  General: 2/5
 3. BMM B.V.

  Oplichter en praatjesmaker

  Bedient zich van dezelfde bulls..t als de wanbetalers waar hij achteraan zou moeten. Komt verplichtingen noch afspraken na en is van mening dat zijn (persoonlijke) belangen die van zijn klanten ruimschoots overstijgen. Zeer kwalijk figuur, stopt gencasseerd geld in z'n eigen zakken. Wees verstandig en doe met deze dwaas geen zaken…

  General: 2/5
 4. Nezahat

  Havik Incasso BV Delft- OPLICHTER!!

  Doe aub geen zaken met Havik Incasso! Dit bureau incasseert je vorderingen maar betaalt vervolgens niet uit! Rob van der Graaf schaam je diep!! OPLICHTERS- OPLICHTERS!!

  General: 2/5
 5. Graaf

  Leugens van een gefrustreerde M v.d. Sar

  Onderstaande review van M. van der Sar heeft enige uitleg nodig. Hij leest geen contracten waardoor hij moeilijkheden had met zijn opdrachtgever. Geeft ons als tweede incasso bureau opdracht zijn vermeende vordering te gaan incasseren, waarbij hij bewust de benodigde informatie achterhoud en daardoor het incassotraject frustreerde. Hij heeft Havik Incasso onterecht voor zijn karretje gespannen, hetgeen tegen alle regel is, hetgeen hij had kunnen weten.

  General: 5/5
 6. M. v.d Sar

  Oplichter

  Dit incassobureau is uit op snel geld. Slappe knien en geen ruggegraad. Vind al snel dat ze niet volledig zijn geinformeerd,sluit de overeenkomst en tracht de fee te incasseren. Van echt werken hebben ze nog nooit gehoord.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

2.5 Inadequate!