Graydon

Over Graydon

Graydon logo

Graydon: snel en efficiënt uw vorderingen betaald. Met de juiste incassoaanpak. En specialisten die uw debiteur op de voet volgen.

Reviews

Filter op
 1. Conny

  GRAYDON- oplichters 2

  Na een 2 jarig contract voor incassodiensten en kredietrapporten, afgesloten via een medewerker van Graydon Nederland (meneer Y), die als contactpersoon optrad. Hebben we het incassocontract opgezegd en het contract voor de kredietrapportering verlengt. De opzegging van het incassocontract is door meneer Y per email bevestigd, met een collega medewerker Graydon Nederland mevrouw X in de CC. Nu houdt Graydon Incasso BV vol, dat we niet tijdig hebben opgezegd en het contract gewoon doorloopt. Argument: Meneer Y van Graydon Nederland mag ons wel een Incasso contractvan Graydon Incasso BV verkopen, maar niet opzeggen. Dat moet expliciet bij Graydon Incasso BV gebeuren. Zelfs na het overleggen van alle correspondentie, waaruit blijkt dat wij er ter goeder trouw vanuit zijn gegaan dat meneer Y ook namens Graydon Incasso BV spreekt, houdt Graydon Incasso gewoon vol dat we een doorlopend contract hebben. Voor het wereldse bedrag van 599,00 ex BTW gokt Graydon Incasso erop dat we toch geen juridische procedure gaan starten. Klopt als MKB-er heb je je tijd voor belangrijker zaken nodig. NOOIT IN ZEE GAAN MET GRAYDON INCASSO. Zij hebben in 3 jaar tijd niet 1 vordering voor ons gend.

  General: 2/5
 2. Marije

  Oplichters

  Na een tweejarig jaarabonnement wilde we er niet mee verder. Omdat we 1 dag te laat waren met opzeggen zaten we er nog eens 2 jaar aan vast. Ok eigen fout kan je zeggen. We gingen er maar het beste van maken, met als resultaat dat we binnen een jaar een extra rekening (van +/- het dubbele van het 2-jarig contract!!!) kregen voor alle informatie die we zogezegd hadden gekregen. Kort gezegd, zodra je ook maar iets aanklikt beginnen de tikken hard door te tellen, zonder dat je daar voor wordt gewaarschuwd. Ook een tussentijdse melding dat je tegoed op is iod krijg je niet. Kortom je wordt erin geluisd.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

2 Inadequate!