Home » Categorieën » Incassobureaus

Incassobureaus

Volgorde:

1

IncassobureauGezocht

Veel ondernemers, maar ook particulieren, krijgen weleens te maken met mensen die weigeren een geleende geldbedrag of een openstaande factuur te betalen. Vooral voor ondernemers, maar ook voor particulieren kan dit zeer nadelig zijn. Voor ondernemers wordt het moeilijker ondernemen en voor particulieren wordt het moeilijker om andere aankopen te doen of als ze verder willen investeren. In dit soort gevallen is het natuurlijk handig om een incassobureau in te schakelen. De vraag is echter, welke incassobureau het best ingeschakeld kan worden.

Via incassobureaugezocht.nl kan men eenvoudig,
Lees verder »

Bezoek IncassobureauGezocht

2

CIB

Het Centraal Invordering- Bureau (CIB) is in negen jaar tijd uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Vanaf de oprichting van dit bedrijf wordt aan meer dan 1500 opdrachtgevers diensten verleend. De opdrachtgevers zijn meer financiële dienstverleners, online retailers, hostingbedrijven en organisaties uit het midden- en klein bedrijfsleven. Persoonlijke aanpak staat centraal bij CIB incasso en hiermee wordt een efficiënte samenwerking gecreëerd. Dit moet uiteindelijk meetbare resultaten leveren.

Gedurende het incassotraject wordt er ook effectief g
Lees verder »

Bezoek CIB

3

Intrum Justitia

Intrum Justitia is een van de toonaangevende incassobureau's in Nederland. Het is een dynamische organisatie met een leidende en innovatieve rol op het vlak van credit management. Als businesspartner wordt er samengewerkt met opdrachtgevers aan oplossingen voor elk onderdeel van het financieel proces. Klanten besparen tijd, energie en kunnen efficiënter te werk gaan bij het inhuren van Intrum Justitia danwel het aangaan van het totaalpakket aan credit management. Intrum Justitia wordt ook wel gezien als de katalysator van een gezonde economie.

Intrum Justitia is ook één van de meest toonaa
Lees verder »

Bezoek Intrum Justitia

4

Juristu

Juristu is een grote Nederlandse juristen franchise organisatie Na de start van de eerste jurist is Juristu franchise Nederland b.v. een instant succes.
Lees verder »

Bezoek Juristu

5

LAVG

De Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) behoort tot een van de toonaangevende en moderne incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Het is ook een van de grootste creditmanagement organisaties in Nederland. Zowel voor regionale als landelijke opdrachtgevers laten werkzaamheden uitvoeren door LAVG. Dit bedrijf beschikt daarom ook over veel kennis en inzicht in zowel de lokale als de landelijke markt. Er kan op een snelle en kundige manier een inschatting gemaakt worden met betrekking tot het innen en verhalen van openstaande vorderingen. Kortom het bedrijf besch
Lees verder »

Bezoek LAVG

6

Pleitmeesters

Pleitmeesters streeft continu naar een vlotte en correcte afwikkeling van uw stilstaande vorderingen. Vanuit een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en integriteit pakken we uw complexe dossiers stevig aan. Snel, doortastend, maar weloverwogen. Pleitmeesters werkt immers louter met bezielde professionals. Mensen die voor u tot het uiterste gaan. Trendsetters in de jurisprudentie. Onze cliënten hebben met elkaar gemeen dat zij worden geconfronteerd met juridische complicaties bij de incasso van hun consumentenvorderingen.
Lees verder »

Bezoek Pleitmeesters

7

BVCM

Sinds haar oprichting in 2005 is BVCM (Bureau voor Credit Management) specialist in resultaatgerichte en tailormade oplossingen op het gebied van incasso en overige credit managementdiensten.

Vanuit ons moderne kantoor in Amsterdam zorgen we elke dag voor maatwerkoplossingen zoals no cure-no pay incasso, (outsourcing van) debiteurenbeheer en juridische procedures.
Lees verder »

Bezoek BVCM

8

Janssen & Janssen

Janssen & Janssen c.s. Incasso & Gerechtsdeurwaarders is inzetbaar in het gehele incassotraject, van het minnelijke tot en met het executietraject.Daarnaast levert deze organisatie op maat gemaakte oplossingen ten behoeve van een gestructureerd en doeltreffend debiteurenbeheer.Janssen & Janssen c.s. Incasso & Gerechtsdeurwaarders is zo ingericht dat zowel hoge aantallen als complexe vraagstukken snel behandeld kunnen worden. Janssen & Janssen c.s. Incasso & Gerechtsdeurwaarders is onderscheidend door de hoge mate van automatisering en transparantie in de dienstverlening, zonder daarbij het per
Lees verder »

Bezoek Janssen & Janssen

9

GGN

Incassospecialisten én gerechtsdeurwaarders: GGN heeft ze allebei in eigen huis. Een unieke combinatie waardoor we een brede, toonaangevende organisatie op het gebied van creditmanagement zijn.

GGN heeft 27 incasso- en gerechtsdeurwaarder-vestigingen verspreid over heel Nederland. In de loop der jaren hebben we een waardevol netwerk opgebouwd waarin gedegen kennis van de lokale markten en de regionale wet- en regelgeving centraal staan.
Lees verder »

Bezoek GGN

10

Flanderijn

Van oorsprong is incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Hiermee is Flanderijn één van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland.

Onze incassowerkzaamheden zijn ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat de mensen die uw opdracht behandelen uitstekend thuis zijn in uw branche. Het betekent ook dat u zoveel mogelijk met één afdeling te maken hebt, ongeacht de fase van het traject.
Lees verder »

Bezoek Flanderijn

11

Bill

Hoe lang wacht u nog, totdat de klant uw factuur betaalt? UW geduld is nu echt op. Maar u hebt geen zin in ruzie met uw klant. Bill staat in de startblokken voor het innen van uw onbetaalde factuur. Dat bespaart u tijd en geld. Want no cure no pay! In tien jaar tijd ving Bill al heel wat wanbetalers voor MKB’ers en ZZP’ers. Bill is vanaf april 2013 aspirant lid van de NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen) om het incasso keurmerk te verkrijgen.
Lees verder »

Bezoek Bill

12

Famed

Famed - Goed geregeld

Facturatie maatschappij voor medische beroepen.
Lees verder »

Bezoek Famed

13

Vesting Finance

Vesting Finance: incasso zonder juridische maatregelen heeft vele voordelen. Voor u en uw klant. U ontvangt sneller uw geld, terwijl de zakelijke verhoudingen goed blijven. Wij focussen altijd op dit minnelijk incassotraject. Onze gespecialiseerde brancheteams komen direct in actie, onderhouden nauw contact met uw debiteur en gebruiken verschillende moderne en traditionele communicatiemiddelen.

Is uw vordering toch niet minnelijk te innen? Dan adviseren wij u over mogelijke juridische stappen. Hierbij wegen wij uw kansen en kosten zorgvuldig tegen elkaar af. Kiest u voor een gerechtelijke
Lees verder »

Bezoek Vesting Finance

14

Havik Incasso

Havik Incasso: incasso zoals incasso bedoeld is! Uw debiteur krijgt respect voor u, als u hem via Havik incasso, duidelijk op zijn betalingsverplichtingen wijst! Mocht uw debiteur niet in één keer uw vordering kunnen voldoen, dan zullen wij een betalingsregeling met uw debiteur moeten treffen. Wij zijn realisten die uit ervaring weten hoe er met kredietfaciliteiten wordt omgegaan!
Lees verder »

Bezoek Havik Incasso

15

IP Nederland

Incasso, juristen en gerechtsdeurwaarders - IP Nederland

IP Nederland verricht alle gerechtsdeurwaarders en incassodiensten in heel Nederland. Zie de website voor meer informatie!
Lees verder »

Bezoek IP Nederland

16

Lindorff

Lindorff behoort tot een van de toonaangevende creditmanagement bedrijven in Nederland. Dit bedrijf heeft als doel om niet alleen kennispartner te zijn voor haar opdrachtgevers, maar wil ook van toegevoegde waarde zijn. Dit weet zij te realiseren door organisaties en bedrijven te beschermen tegen reputatieschade, mogelijke verliezen en het direct of indirect leveren van een bijdrage welke uiteindelijk een positief resultaat moet leveren. Daarnaast ontwikkelt Lindorff ook steeds effectievere manieren om in contact te kunnen komen met consumenten.

Als één van Europa’s toonaangevende partners
Lees verder »

Bezoek Lindorff

17

Syncasso

Syncasso | Home

Onze betrokken incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders verzorgen uw gehele incassotraject en debiteurenbeheer. Met resultaat!
Lees verder »

Bezoek Syncasso

18

DAS Incasso

Heeft uw klant ondanks uw aanmaningen nog steeds niet betaald? DAS helpt u bij het innen van uw vorderingen. DAS Incasso is één van de grotere incassobureaus voor het MKB. Met 5 incassokantoren en 500 creditmanagement specialisten verwerken wij zo'n 700.000 vorderingen op jaarbasis. Wij staan voor het voorkomen, terugdringen en beheersbaar houden van debiteurenrisico's mét behoud voor uw relatie met de klant.
Lees verder »

Bezoek DAS Incasso

19

Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen

Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen is al ruim 30 jaar een gerenommeerd kantoor in Oss. U kunt ons inschakelen als incassobureau, als juristen of als deurwaarders.

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met incassozaken. Bovendien gaan wij verder waar andere incassobureaus ophouden. Doordat wij alles onder één dak hebben, kunnen onze juristen en deurwaarders vervolgstappen voor u zetten, mocht uw vordering niet betaald worden.
Lees verder »

Bezoek Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen

20

CJIB

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) is een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en valt onder de verantwoordelijkheid van het Directoraat-Generaal Jeugd en Sanctietoepassing. De oprichting van het CJIB hangt nauw samen met de invoering van de Wahv in 1989. Deze wet, beter bekend als de Wet Mulder, maakt het mogelijk om kleine verkeersovertredingen voortaan administratief af te handelen in plaats van via strafrechtelijke procedures.

Het CJIB is het inning- en incassogezicht van de overheid en vervult de centrale rol bij de afhandeling van strafrechte
Lees verder »

Bezoek CJIB

21

Plaggemars Incasso

Plaggemars Incasso is een gerenommeerd modern kantoor, houdster van het Incasso Keurmerk en incasseert zowel B2B als B2C. Over een lange reeks van jaren heeft men bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van incasso en debiteurenbeheer, zowel nationaal, als internationaal.

Het is voor Plaggemars Incasso vanzelfsprekend vorderingen te incasseren op bedrijven alsmede particulieren. Plaggemars Incasso benadert uw debiteuren zowel schriftelijk, persoonlijk via de buitendienstmedewerkers, als telefonisch en doet dat zowel overdag als in de avonduren.
Lees verder »

Bezoek Plaggemars Incasso

22

Gerechtsdeurwaarderskantoor Karreman

Gerechtsdeurwaarderskantoor Karreman is een moderne, ervaren en dynamische organisatie op het gebied van incasso en juridische dienstverlening.
Lees verder »

Bezoek Gerechtsdeurwaarderskantoor Karreman

23

IncassoPartners

IncassoPartners: wanneer u tot incasso overgaat, zoekt u een incassobureau dat duidelijkheid geeft. Over de voorwaarden waaronder de incasso gedaan wordt en over de benadering van uw debiteuren. Wij zijn een helder incassobureau. We werken op basis van no cure no pay.

Ook naar uw debiteuren zijn wij helder. Bij betalingsonmacht zoeken wij een oplossing en begeleiden wij de betalingsafspraken. Bij betwisting van de facturen brengen wij het probleem in kaart en lossen wij het op. Bij onwil zullen wij zo snel mogelijk executiemaatregelen treffen. Natuurlijk bieden wij u de zekerheid van het I
Lees verder »

Bezoek IncassoPartners

24

Ultimoo Incasso

Ultimoo Incasso is dé incasso specialist met landelijke dekking en biedt al sinds 1997 de best mogelijke incasso dienstverlening. Ultimoo is gecertificeerd en werkt onder het keurmerk van de NVI. Wij incasseren zowel vorderingen op bedrijven als op particulieren. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog in het vaandel. We werken hard om u - zonder compromis - de best mogelijke incasso dienstverlening te bieden, niets meer en niets minder.
Lees verder »

Bezoek Ultimoo Incasso

25

Agin

Bij Agin zitten incassospecialisten, gerechtsdeurwaarders en juristen onder één dak. We hebben dus de kennis en de slagkracht in huis om iedere zaak effectief af te handelen. Veel of weinig debiteuren, een harde aanpak of juist een vriendelijke benadering, grote bedragen of kleine bedragen: voor iedere situatie ontwikkelen wij een passende oplossing.
Lees verder »

Bezoek Agin

In the Spotlight