Call 2 Collect

Over Call 2 Collect

Call 2 Collect logo

Persoonlijk, innovatieve incasso op maat met klantbehoud

Reviews

Filter op
 1. danny beeldsnijder

  call2collect

  call2collect vraagt of mijn moeder de incasso van 703 euro nog wil voldoen omdat ze slachtoffer was van dat kindertoeslag affaire. knap dat ze dat nooit gehad heeft ik 43 mijn broertje 39 is dit een affaire uit 1981 dan koekenbakkers!!

  General: 1/5
 2. Carmine

  Intimiderend K*tbedrijf

  Toevallig kwam ik mijn aanmaning tegen omdat iets zocht in mijn spambox.
  Deze ontvangen omdat er veel fout gaat bij HelloFresh. Al 3x moeten bewijzen bij hellofresh dat ik hun betaald heb. Ondanks de bevestigingen vanuit HelloFresh van betaling doodleuk toch deze intimiderende brief ontvangen.
  Deze partij gebeld en heb direct gesommeerd voor een seponering van deze aanmaning. Persoon aan de telefoon was bijzonder onaardig en grof. Ging vol in de aanval. Hierdoor gaf hij toe dat de mensen op de administratie incompetente lui zijn die hun werk niet goed doen. Zeer kwalijk als iemand direct ruzie zoekt aan de lijn.
  Wederom heb ik de bewijzen moeten aanleveren van betaling per mail een een seponering geëist. Ook duidelijk erin gezet dat ze geen cent van mij kunnen verwachten en als ze meer bewijs nodig hebben dit via de kantonrechter moeten regelen.

  Nu is de betalingstermijn verstreken en nog geen reactie van hun. Ik heb vorige week wel gebeld maar mail was niet in behandeling genomen.
  Als ik nu wil inloggen kan ik niet eens bij het dossier komen.

  Communicatie is belabberd slecht.
  Kunnen alleen dreigen en intimideren. Weten geen Raad bij weerstand.

  General: 1/5
 3. Randstad

  Baggerbureau

  Wordt niet geluisterd en bij minste of geringste weerstand opgehangen

  General: 1/5
 4. AnneVW

  Bizar dat dit gewoon kan

  Vanuit niets een aanmaning met €40.- incassokosten en rente. Ik heb nooit eerder een sommatie, termijn van 14 dagen, Wikbrief of wat dan ook ontvangen. Dit terwijl de aanmaning wel correct binnen is gekomen, heel bijzonder. Zij willen me telefonisch inhoudelijk niet te woord staan, maar de termijn voor betaling loopt ondertussen wel vrolijk door. Reactie op e-mail duurt dagen. Echt ongelooflijk dat ze zo die incassokosten gewoon betaald gaan krijgen.

  General: 1/5
 5. Simone

  Incassokosten zonder Wikbrief

  Call2collect wilt dat ik incassokosten betaal zonder dat ik daar eerder van op de hoogte ben gebracht. De Wik brief is niet door mij ontvangen dit is ook aangegeven. Daar hadden ze geen boodschap aan. Nu moet ik 40 euro aan incassokosten betalen

  General: 1/5
 6. Anoniem

  Onbeschoft incassobureau

  Geen correcte info over hoofdsom wanneer je ernaar vraagt kan je een onbeschofte reactie krijgen, reageren niet op je mail! Na 11 dagen een dreiging dat het naar kantonrechter gaat! Angst inboezemen maar gelukkig bestaat er nog de KIGID die klachten omtrent incasso bedrijven (die het keurmerk (NVI) hebben behandeld.Dus heb je een klacht over deze wantoestanden van C2C ga naar Kigid!

  General: 1/5
 7. Nikkie

  Oplichters

  Luisteren niet en als je wat vraagt geen antwoord, op een onbeschofte toon mij vertellen dat ik fout zit, mail van tempo team niet gehad, gevraagd of hun onderdeel zijn van tempo team, toen kwamen er dreigende mails van hun kant, maar het gevraagde van mij(hardcopy\'s van de communicatie) daar zijn ze doof en blind voor\r\n1 ster is te veel maar helaas kan het niet minder

  General: 1/5
 8. Dieuwke Wendelen

  Oplichters

  Opeens krijg ik een mail van c2c om een factuur van Goodiebox van 1.5jaar geleden te betalen. Ik heb goodiebox ALTIJD betaald toen ik het stop heb gezet hebben ze er nog eentje opgestuurd dat ik niet ben gaan afhalen bij de post. Nooit een aanmaning gekregen of een mail met een openstaande factuur gezien. Nu komt c2c af met een openstaande factuur van 65euro?! Een goodiebox kosten toen 19euro. Op het factuur staat nu 24 euro + 40 euro dossierkosten?! Oplichters. Naar de politie en zeker niet betalen.

  General: 1/5
 9. Doris

  Slechte behandeling

  Schijnbaar had ik nog iets openstaan bij de HelloFresh. Dit was mijn zelf niet bekend. Schijnbaar heb ik een aantal aantal mailtjes gekregen maar door fraudeurs ga ik niet op deze mailtjes in, wat denk ik heel veel mensen hebben. Word ik net gebeld door een medewerker en hij zegt dat ik al een aantal keren Ben gebeld, en dit is niet het geval. Mijn telefoon en ik zijn heel erg close en we zijn het afgelopen jaar nog niet 10 minuutjes bij elkaar vandaan geweest, zo verslaafd ben ik aan mijn telefoon hahah. Dus wat deze meneer zei is niet waar, en dit heb ik hem ook netjes verteld. Hij ging daar op in en werd een beetje boos waardoor ik ook boos werd. Hij accepteerde niet dat ik dit soort mailtjes niet open klik. Ook niet wegens de fraudeurs die momenteel erg actief zijn. Hij zei hartje ons maar moeten bellen of het mailtje moeten openen, dit vond ik niet netjes. Ik heb hem een aantal keer aangegeven dat ik de brief schriftelijk wou en dat ik hem dan netjes zou betalen. En toen heeft hij gezegd, nou bij deze stuur ik het naar een deurwaarder toe tot ziens en hij heeft opgehangen. Dus door dit onvriendelijke gedrag van deze meneer loop ik het risico om extra kosten te dragen, voor de slechte service die geleverd wordt. Ik snap dat mensen soms ook vervelende klanten kan hebben, maar iedere klant is een nieuw begin vind ik en heb ik altijd geleerd. Dus ik ben erg onvriendelijk behandeld door deze manier en ik vind het niet terecht. Hierdoor vind ik dat het bedrijf wat mag doen aan zijn personeel, serieus ik ben nog nooit zo onvriendelijk behandeld in mijn hele leven!!!

  General: 1/5
 10. Martin

  Tja..

  Altijd brieven sturen gedateerd op donderdag, die je dus vrijdagmiddag ontvangt en gesommeerd wordt te reageren binnen 3 dagen. HALLÓÓ!!. Irritante manier van communiceren. Elke boerenl*l kan een incassobureau beginnen, en dat weten zij daar ook.

  General: 0/5
 11. Rebekkah

  Onprofessionaliteit ten top

  We hebben onterect door een fout van HelloFresh een incasso gekregen. Geen telefonisch contact mogelijk, geen normaal contact na diverse mails met duidelijke uitleg. Geen enkele fatsoenlijke reactie.

  General: 0/5
 12. Justyna

  Tragedy

  This company don't even deserve for one star. I get a letter from them. I was called and explan that my bills is paid, so I asked to putt "on hold" my case till moment when I explan the sytuatin with the company who "I didn't paid" they say yes, okey, no problem, and today I get a letter with 900e to paid. Not normal i swear. I will paid there not even one €

  General: 1/5
 13. James

  Incasso facturen

  Op 20 mei 2022 krijg ik een mail van Call2Collect. Hierin staat: "Hierbij delen wij u mede dat onze cliënt Kleinverbruik Energie der Nederlanden B.V. h.o.d.n uw openstaande rekening bij ons ter incasso heeft ondergebracht." Er wordt verzocht direct te betalen door gebruik te maken van de BETAAL-button. In deze tijd van digitale oplichting, SPAM en andere soorten van geld aftroggelen, vraag ik me af, wat betaal ik waarvoor? Een incassobureau zou op zijn minst moeten aantonen wat er nog openstaat met bewijzen. Deze worden niet aangeleverd. Ik heb dezelfde dag nog terug gereageerd per e-mail dat ik niet weet over welke nota dit gaat, er mij geen aanmaningsproces bekend is en dat ik de vordering afwijs en niet erken. En toen bleef het stil. Geen reactie met onderbouwing toelichting. Tot vandaag, 9 juni. Wordt ik gebeld dat er bedrag open staat ter incasso. Op de vraag van mijn zijde wat ik met dit telefoongesprek moet, terwijl er een mail is gestuurd waar niet op wordt gereageerd, wordt gesteld dat ze bellen. (Call 2 collect). Meneer werd geïrriteerd dat ik een reactie per mail op mijn mail wil en dat bellen niet veel zin heeft. Kennelijk leven we in een wereld waar als iemand zegt dat je moet betalen, ja dat ook moet doen zonder vragen te stellen en zonder bewijsvoering. Heel vreemde manier van communicatie. Ik ben van mening dat we het hier hebben over oplichters die geld proberen op te halen

  General: 1/5
 14. Tgoke

  Oplichters

  Vieze vuile teringoplichters… Enige incassobureau die zelf voorstelt om wat van het bedrag te halen zodat je toch zou betalen, ga dit lekker tot voor de rechtbank trekken, en dat zou iedereen moeten doen!

  General: 1/5
 15. Gedupeerde

  Q

  Weten hoe zij moeten burgers oplichten door Debbt gerechtsdeurwaarders , rechtbanken ochtend om voor een deurwaarder op je dak te sturen Als ik allang al betaald heeft. Blijkt deze oplichter ģetaald heeft

  General: 1/5
 16. Ivy

  Oplichters eerste klas

  Oplichters eerste klas,valse facturen ,hoge kosten waar geen verklaring voor komt.\r\nEn als je erover contact opneemt word er gedreigd,in een buitenlandse taal gesproken of opgehangen. \r\nAangifte doen zodra dit bedrijf brieven stuurt en daarna de brieven gewoon terugsturen.\r\nPure oplichting dit bedrijf.

  General: 1/5
 17. Rossel

  Incasso ongegronde vordering Marley Spoon

  Administratief systeem komt niet overeen met gemaakte afspraken

  General: 3/5
 18. Annicka

  Scam?

  Ik had een openstaande rekening bij hello fresh voor 9,49€ en ik krijg van C2C een aanmaning van 74€? Ik heb dit nagevraagd bij hello fresh en mijn openstaande schuld was 12,49€ dus ik geloof dit niet van C2C

  General: 1/5
 19. Anoush

  Vreselijke afzetters

  Echt zo dikke afzetters. Verschrikkelijk

  General: 1/5
 20. Ben

  NIB PURMEREND doet poging reeds betaalde boete nogmaals te innen

  In 2019 een Italiaanse boete betaald aan C2C! Gisteren (15-04-2021) een brief van NIB ontvangen om deze boete nogmaals te betalen??

  General: 0/5
 21. Hans

  Invordering overgedragen aan NIB

  Call2Collect heeft vele mensen benaderd met zogenaamde verkeersboetes uit Italië. Elk bewijs ontbreekt. Blijkbaar is de portefeuille nu overgedragen aan een ander bureau: NIB uit Purmerend. Maar misschien heeft het wel dezelfde eigenaar? Hoe dan ook: NIB verstuurt nu betalingsaanvragen voor dezelfde overtreding. Ook hier geldt: geen bewijzen, geen originele aanmaningen/boetes of wat dan ook. Dus ook hier niet betalen, negeren is het beste.

  General: 1/5
 22. Bowen van Liempd

  I'm getting crazy

  For months I have had trouble going back and forth with a shady site I had a account on… That was my mistake, after contacting to cancel my account and them telling me it was done, I still got my money taken, so I stopped the payment myself from my bank. Then I got in contact with a shady 1 star rated law firm in Germany, they say I had to pay and sended me a letter with a name… That wasn't even mine and also not my address, all the information was wrong except my mail and my bank account. After telling my story, I heard nothing for months, hoping it was over, and now I get call 2 collect, another shady business even claiming I have to pay more then I did at the start of this sh*'t show. I have 't be honest, reading about the fact a LOT of people experience the same thing with call 2 collect makes me a bit calmer. If anyone has tips to fight them, please let me know.

  General: 1/5
 23. Dom

  Admitted to knowing they were chasing a scam.

  After 3 months of back and forth, by which I mean, me sending emails to no response until I finally got tired and went through WhatsApp. They left me another month of waiting, then, while informing me that my case is closed they admitted that the company that sent them to me has 'shady customers'. Entire conversation is screenshoted if anyone would like to see the amazing logic, reply and I'll share

  General: 1/5
 24. TH

  COMPLETE SCAM INFORM THE POLICE IF YOU HEAR FROM THEM

  Total scammers sent me a letter 6 months ago regarding a speeding fine in Italy over a year ago. I phoned these clowns who seemed to put the phone down after giving them the file number, when I phoned back they only were quite rude saying they had put me on hold while searching for my details. Within a few minutes they sent me an email with a payment plan. I researched them and found out they were scammers. I am writing this to inform others of this fake company. If I hear from this crowd of morons again action will be taken!

  General: 1/5
 25. Adam

  Collecting for a scam

  I am being invoiced for a website I never signed up for, nor has a sign up process for, it's a clear scam, probably from a phony mailing list. My argument has not been listened to and proof of me creating the account cannot be given to me. Not only this, but this debt collector cannot find my real contact information, old address, etc., The entire thing was beyond suspect, until I came online and saw the accusations of them themselves being scammers. It would make sense given my experience, bullies for scammers.

  General: 1/5
 26. Marti

  Oplichters

  Ook spookfacturen. Gewoon alles retour sturen vanwege adres onbekend, liefst in een verzwaarde enveloppe zodat ze de portokosten moeten betalen. Verder niet eens op reageren.

  General: 1/5
 27. Pieter

  Incasso nergens op gebaseerd.

  Mailen via hun site lukt niet. Werken normaal mailverkeer tegen.

  General: 1/5
 28. Ronnie

  Call2collect aangifte

  Mensen doe aub aangifte bij de politie. Ik heb dat ook gedaan en mij is verzekerd dat er sneller tot actie wordt overgegaan als er meer mensen aangifte doen. De werkwijze van Call2collect is bij iedereen hetzelfde. Absurd hoge incassobrief zonder gkede bewijslast. Ga je in verweer dan komen ze je ineens "tegemoet en mag je opeens de helft voldoen. Nogmaals, doe gewoon aangifte

  General: 1/5
 29. Julide

  Update

  Ik had een mail gestuurd met het bewijs dat ik geen aangetekend brief heeft ontvangen Ik krijg als terug koppeling standaard zin er is een aangetekend brief opgestuurd. Ze kunnen mij niet aantonen van een aangetekend brief. Ik word een beetje pissig nu.

  General: 1/5
 30. Ashley

  Oplichting

  Op 3/8 een brief ontvangen van Call2Collect, over een openstaande boete van september 2018. Bewijs opgevraagd en toen een kopie van de officiële aangifte ontvangen, deze is echter toen naar een compleet onbekend adres verstuurd. Hier hadden zij geen verklaring voor. Boete van 88 euro wel even verhoogd naar 407 euro. Aangifte gedaan bij de politie.

  General: 1/5
 31. Julide

  Call2collect

  Ik heb vorige week een brief van ze gekregen dat ik een boete van Italië niet heb betaald Maar nog nooit een brief gekregen en volgens call2collect hebben zij een aangetekend brief gestuurd, ik heb het na gevraagd bij PostNL maar zij bevestigen mij dat ik geen aangetekend brief heb ontvangen. Dit door gegeven en dan krijg ik als antwoord ja maar toch is het bij jullie afgeleverd, nu heb ik het bewijs opgestuurd nou ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren

  General: 1/5
 32. Ronnie

  Aangifte tegen Call2collect

  Ik heb vorige week een zogenaamde boete uit Italië gekregen van Call2collect. \r\nGeen moeite in stoppen en zeker niet betalen. Elke vorm van bewijslast ontbreekt bij dit \"bedrijf\". Ik ben vandaag gewoon naar de politie gegaan om aangifte te doen van poging tot fraude.\r\nDe politie raadt eenieder aan dit ook te doen, zodat Call2collect snel kan ophouden met zuurverdiend geld uit de zakken van echt werkende mensen te kloppen. \r\n

  General: 1/5
 33. Ronnie

  Aangifte tegen Call2collect

  Ik heb vorige week een zogenaamde boete uit Italië gekregen van Call2collect. Geen moeite in stoppen en zeker niet betalen. Elke vorm van bewijslast ontbreekt bij dit "bedrijf". Ik ben vandaag gewoon naar de politie gegaan om aangifte te doen van poging tot fraude. De politie raadt eenieder aan dit ook te doen, zodat Call2collect snel kan ophouden met zuurverdiend geld uit de zakken van echt werkende mensen te kloppen.

  General: 1/5
 34. Bakker

  Oplichters! Trap er niet in!

  Dit agressieve bedrijf stuurde ons nu 2 keer post over een boete (2x 460,-) die we in augustus 2017(!!) in Italië zouden hebben gekregen. We hebben nooit post hierover ontvangen. Bedrijf levert GEEN bewijs van overtredingen. In de brief wordt verwezen naar een digitale inlog, deze werkt niet. Contact blijkt niet mogelijk. We hebben een mail gestuurd: geen reactie. KORTOM: BETAAL NIETS, TRAP ER NIET IN!

  General: 1/5
 35. WB

  Vordering

  Dreigen met vordering vanwege een NIET bestaand contract met Innova Energie. Er is geen contract. Dus geen grond om te vorderen. Controleren niet of vordering terecht is. Doen maar wat en plaatsen dreigementen. Gelukkig heb ik alles schriftelijk.

  General: 1/5
 36. Hendrik George

  Oplichters

  Wat een vies Kanke…bedrijf,sturen invordering en waarvan ik nog nooit heb gehoord,zit in de Bijmermeer,dan weet je wel wat voor een volk dat is. Ga gewoon werk. Zoeken stelletje kank…lijers

  General: 0/5
 37. Peter

  Vervelend bedrijf met valse claims

  Deze organisatie stuurt niet bestaande vorderingen naar je toe. Ook als er al overlegd is, blijven ze doorgaan, zelfs als er is aangegeven dat ze zaken wijzigen in hun bestand. Hebben geen enkel bewijsmateriaal en roepen maar wat. Deze organisatie koopt oude en verlopen vorderingen over van andere incassobureaus en proberen met een hoop gebrul en gedreig nog wat centen uit de zak te kloppen van onschuldige mensen. Zeer malafide bedrijf. Negeren en niets betalen.

  General: 0/5
 38. Hans

  Oplichting met spookfacturen

  Pas op. Call2collect verstuurt per post brieven met een gefingeerde boete uit Italië. Compleet met foto van je auto. Verder vage omschrijving van de overtreding en een niet werkende link naar een web-omgeving om in te loggen in je dossier. Geen enkel bewijs of kopie van een originele boete, geen kopie van de achterliggende instanties. Vermoedelijk koopt Call2collect openstaande vorderingen over van bedrijven en organisaties.

  General: 1/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

0.9