Over BVCM

BVCM logo

Sinds haar oprichting in 2005 is BVCM (Bureau voor Credit Management) specialist in resultaatgerichte en tailormade oplossingen op het gebied van incasso en overige credit managementdiensten.

Vanuit ons moderne kantoor in Amsterdam zorgen we elke dag voor maatwerkoplossingen zoals no cure-no pay incasso, (outsourcing van) debiteurenbeheer en juridische procedures.

Reviews

Filter op
 1. Kk

  Slechte klanten service

  Gisteren op telefoon gesproken met een medewerker hij was boos op mij en wilde noet uitleggen waarom heb ik extra 15% rente minimum incasso kosten zijn €40 en ze vragen 15% boven op komt nog 10% rente terwijl het moet 2% zijn en als jij wilt een betaling regeling met hun dan vragen ze rente boven rente. Nog extra rente voor betaling regeling. Nooit meegemaakt met onprofessioneel en onbetrouwbaar incasso bureau. Als ik kan -5 kon geven had ik gedaan.

  General: 1/5
 2. van kan

  Oplichters

  Hadden een lease auto, laatste maand vanwege te veel lasten niet betaald en de eind afrekening is nog niet betaald , met de lease maatschappij netjes een regeling getroffen. ze hebben ooit een keer terwijl ik al betaald had contact opgenomen met bvcm, maar toen had ikdus al betaald. maar bvcm blijft maar email, bellen en dreig brieven sturen. vandaag spanden de kroon, ze willen de auto bij ons weg gaan halen door een recherche team , nou laat maar komen auto is allang ingeleverd. of ze moeten de auto bij de lease maatschappij gaan weg halen, en die ziet ze aankomen ,a auto is al ruim 2 weken ingeleverd en b is er een regeling getroffen. het zijn gewoon cowboy s die gewoon doen waar ze zin in hebben

  General: 1/5
 3. Hendrik

  PAS OP sturen je een betalingsherinnering voor een bedrijf waar je niet eens diensten vanaf neemt

  ons algemene email adres werd bestookt met een email waarin er gerefereerd wordt aan een openstaande factuur van een dienst die wij niet afnemen: LET DUS HEEL GOED OP!

  General: 1/5
 4. Hendrik

  PAS OP sturen je een betalingsherinnering voor een bedrijf waar je niet eens diensten vanaf neemt

  ons algemene email adres werd bestookt met een email waarin er gerefereerd wordt aan een openstaande factuur van een dienst die wij niet afnemen: LET DUS HEEL GOED OP!

  General: 1/5
 5. Ingrid

  Stalkers

  Ik wordt al anderhalf jaar door hun gestalkt heb een leasecontract v mijn auto ik betaal elke mnd netjes m ze zeggen dat ik achterloop h is elke keer een ander bedrag ook elke keer een ander d het zogenaamd uit gaat zoeken ze krijgen v mij niks

  General: 1/5
 6. Patricia

  GORE OPLICHTERS!

  In juli 2020 heb ik mijn bedrijfsactiviteiten beeindigd. Alle bedrijven waarmee ik zaken deed heb ik daarvan tijdig schriftelijk op de hoogte gebracht en hen verzocht een eindrekening op te maken. Toch blijft BVCM mij aanmaningen en dreigementen sturen voor zogenaamde openstaande facturen. Ik heb telefonisch contact gezocht met BVCM en er werd mij verteld dat ik mij schriftelijk moest richten aan een zekere heer B.Ter Haak. Volgens mij bestaat die 'heer' helemaal niet want zijn naam komt nergens voor binnen de BVCM (maffia) organisatie. Die zogenaamde B. ter Haak heeft nooit inhoudelijk gereageerd op mijn mails aan hem, maar ze blijven aanmaningen en concept dagvaardingen sturen. De toonzetting wordt steeds grimmiger. Heb er zojuist, 19 maart 2021, weer eentje per mail ontvangen. Ze dreigen met een rechtszaak. Prima! Ik hoop dat ze hun woord houden en ik voor een rechter het een en ander van hun louche praktijken kan openbaren.

  General: 1/5
 7. Hans

  Pas op Oplichters! niks betalen!

  Deze oplichters die eerlijke hardwerkende mensen Proberen te bestelen. Een factuur die allang is al Betaald, komen ze een half jaar later met torenhoge incassokosten. Zonder een hereniging of contact te hebben opgenomen met mij. Ik ga aangifte doen tegen deze dieven! En jullie kunnen een brief snel verwachten van mijn advocaat en van de rechtbank. Met vriendelijke groeten!

  General: 1/5
 8. NICK CORNELIS

  OPLICHTERS

  Ook naar mij mails blijven sturen van facturen die allang betaald zijn. Luisteren nergens naar, blijven maar irritant bellen. Ik zelf contact opgenomen met het bedrijf waarmee ik zaken doe, die zelf bevestigen dat alles correct verloopt en voldaan is. En nog houden ze vol dat wij hun moeten betalen. GEEN ZAKEN DOEN MET BVCM !!!

  General: 1/5
 9. van Straten

  Oplichters en Spookfacturen

  PAS OP!! Dit zijn oplichters en sturen spookfacturen naar je toe van bedrijven die je niet eens kent of gesproken te hebben. Daarnaast luisteren ze totaal niet naar je verweer wordt. Kortom dit zijn oplichters.

  General: 0/5
 10. Julien

  Oplichters

  Een bedrijf die niet zijn zaken goed op orde heeft. Zomaar iemand een aanmaning sturen zonder dat er iets is geleverd.

  General: 0/5
 11. F.M Visser

  door zeuren

  wat ik nu van dit incassobureau vind, het zijn zeurpieten en huilers, ze sturen e mailtjes van bedrijven die zogenaamd rekeningen voor mensen hebben. klakkeloos wordt dat aangenomen geen enkel onderzoek en men reageert ook totaal niet op brieven of mails van mensen die in hun ogen schuldenaars zijn. kortom ik ga deze tegen dit incassobureautje aangifte doen bij de politie wegens oplichting, want doordat ze maar klakkeloos aannemen dat diverse bedrijven geld tegoed hebben van diverse schuldenaars maken ze zich schuldig aan oplichting. verder heb ik dus een advocaat in de hand genomen ( daarom de aangifte ) om ze nu eindelijk voor de rechtbank te krijgen. Dat is schijnbaar de enigste manier om deze mensen te stoppen, dus mensen reageer maar raadpleeg een advocaat en als U zeker geen schuld hebt dan aangifte doen

  General: 2/5
 12. Henry

  Waardeloos, niet mee te praten

  Valt niet mee te praten, proberen over nooit ontvangen facturen bergen rente te incasseren, doen ook totaal geen vooronderzoek…ik heb nooit herinneringen ontvangen en proberen zelfs facturen te incasseren die gewoon voldaan zijn….. Na het lezen van de reacties hier ben ik er zeker van…ik zie ze wel voor de rechter !

  General: 2/5
 13. Vrona

  Triest voor woorden

  pas op allemaal. niet als opdrachtgever met deze mensen in zee gaan. ze persen je letterlijk af.

  General: 3/5
 14. Arjan

  Zeer slechte communicatie

  Incasso kosten deugen niet. Zonder ooit een herinnering te ontvangen proberen ze torenhoge bedragen te incasaeren. Waardeloos. Erg sterk in dreigementen

  General: 2/5
 15. Houtman

  Trieste mensen

  Gaan op geen enkel voorstel van je in. Zijn ingesteld op het aftroggelen van geld.

  General: 2/5
 16. Rogier

  Verre van goed

  Ik heb ooit een dossier uitbesteed, er is niets van terecht gekomen. Ze hebben mij wel laten betalen ondanks andere afspraken.

  General: 2/5
 17. Eriz

  Drama

  Denigrerende sjabloon mails verzenden zonder maar ook te controleren of de vordering klopt. Rekening is allang voldaan. Dit zijn van die Sjonnies die snel rijk willen worden.

  General: 2/5
 18. Jer

  Amateurs en niks volgens de wet

  Sturen vorderingen zonder enig vooronderzoek en voorwerk. Een debiteur moet altijd minimaal een herinnering ontvangen voordat een incassobedrijf de vordering kan starten. Verder zijn er wettelijke incassokosten. BVCM heeft lak aan al deze regels. Geen herinnering ontvangen van mijn factuur en het incassobedrag is 100 EUR voor een factuur van 167 EUR, dit mag niet!

  General: 3/5
 19. Peter

  Slecht

  Naar de debiteur toe erg slecht. Als je ze mailt of belt doen ze er niets mee. Sterker nog ze zijn gewoon vergeten dat contact gezocht hebt met ze. Inhoudelijk reageren ze niet, lossen ook niets op. Beetje olifant in een porselein kast idee. Met dreigen proberen dat je gaat betalen. Als je via hun je rekeningen wil gaan innen kan je gelijk op zoek naar nieuwe klanten

  General: 2/5
 20. aart vd wouw

  ervaring met BvCM

  Wegens een wanbetaler contact gezocht met BvCM.Helaas heeft t mij alleen maar extra kosten opgeleverd, en kwam alle relevante informatie via mij naar hen toe. uiteindelijke kosten post buiten de factuur van 2500 euro, 1300 euro aan kosten uiteindelijke rechtzaak.deurwaarder etc. is me dus zwaar tegengevallen, daar ik nu met een ander icasso buro wel resultaten boek tegen veel minder kosten…

  General: 2/5
 21. R van Luijk

  Doen wat ze zeggen.

  +/- 6 maanden geleden een vordering op no cure-no pay basis ingediend bij dit incassobureau. Na een korte voorstelronde is dit bedrijf aan de gang gegaan met mijn vordering op een bouwbedrijf. Binnen een maand er een regeling afgesproken met het bouwbedrijf en nu 6 maanden later is de vordering betaald.

  General: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.7 Bad!