Atradius Collections

Over Atradius Collections

Atradius Collections logo

Wilt u een efficiënte en effectieve afhandeling van uw incassozaken? Dan bent u bij Atradius Collections aan het juiste adres. We zijn erkende specialisten in zakelijke incasso. Met meer dan 80 jaar ervaring in creditmanagement kunnen we uw vorderingen snel en flexibel innen. Atradius Collections kent de lokale wetgeving en heeft wereldwijd een uitstekende reputatie. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing om uw geld te innen en uw debiteurenportfolio te saneren.

Reviews

Filter op
 1. SachaUw reactie is nog niet goedgekeurd.
 2. johan

  afbetalingplan

  ik zit bij astradius in een afbetalingsplan trouw betaal ik maandelijks een redelijk hoog bedrag uit na bellen en met een goed gevoel dat het al aan de helft ben krijg ik te horen dat ik nog niet aan de helft ben door kosten die er bij komen en naar mijn oordeel veel kosten gingen loonveslag leggen heb dit kunnen vermijden maar hoor dsn dat men mijn verlofgeld voor de helft inhouden alsook belastingen die ik ging terug krijgen vind het eigenlijk een beetje het vertrouwen misbruiken heb soms het gevoel dat ik in de zak wordt gezet

  General: 1/5
 3. Riemersma

  Wanprestatie

  De incasso-opdracht die ik aan Atradius Collections heb verstrekt, kon niet minnelijk worden opgelost. De debiteur nam een advocaat in de arm die eiste dat Atradius de debiteur met rust zou laten. Dat heeft Atradius toen maar gedaan. Mij meldde men echter niet onder de ondruk te zijn van de bluf van de debiteur, en dat men een juridusche actie was gestart. Daarover hield men mij een maand of drie aan het lijntje, met verhalen over de vordering van het proces (datum dat de stukken waren ingediend bij de rechtbank, extra documenten die de rechtbank had opgevraagd, datum dat we het vonnis mochten verwachten,…). Uiteindelijk bleek dat de eerste stap nog gezet moest worden. Er was geen processtuk opgesteld. Er was niets bij de rechtbank opgevraagd. De rechtbank had dus geen extra documentatie opgevraagd (want er was geen zaak), en een vonnis komt er dus al helemaal niet. Na eerst wat te hebben tegengesputterd, heeft Atradius na ontvangst van mijn schriftelijke klacht wel het voorschot voor de juridische procedure terugbetaald. Dat was "uit coulance", volgens Atradius.

  General: 2/5
 4. Gunzel

  Te hoge kosten berekend en niet nvi erkend

  Dit incassobureau rekent veel te hoge kosten als je hier over belt dreigen ze met de deurwaarder, niet intrappen zou ik zeggen. Dit bureau is niet erkend.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.5 Bad!