Alkema Vloet Kuijpers

Over Alkema Vloet Kuijpers

Alkema Vloet Kuijpers logo

Alkema Vloet Kuijpers Gerechtsdeurwaarders is een modern en volledig onafhankelijk gerechtsdeurwaarderskantoor. Ons team bestaat uit gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers.

Voor advocaten, gerechtsdeurwaarders, notarissen, incassobureaus, rechtsbijstandverzekeraars en andere rechtshulpverleners staan wij klaar om de nodige ambtshandelingen te verrichten. Wij doen dit snel en accuraat. Voor spoedopdrachten maken wij tijd! Voor ondernemers bieden wij een compleet pakket aan diensten op het gebied van incasso en debiteurenbeheer, van herinnering en aanmaning tot dagvaarding en beslaglegging. Wij hebben voor iedere onderneming, van zzp-er tot multinational, een passende oplossing.

Reviews

Filter op
  1. Peter Schouten

    Geweldge service

    Gerechtsdeurwaarder Alkema Vloet Kuijpers hebben ons uitstekend geholpen om een langlopende vordering op een luchtvaartmaatschappij geïnd te krijgen. Pogingen om zelf de vordering van enkele duizenden euro’s geïnd te krijgen mislukten steeds doordat we door de maatschappij continu aan het lijntje werden gehouden. Pas toen dit bureau zich ermee ging bemoeien was de vordering binnen de kortste keren uitgekeerd. Doortastend en een goede dienstverlening, wij zijn ze zeer erkentelijk.

    General: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

5 Excellent!