Complete Lijst met Incassobureaus

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over IncassobureauGezocht

(50% aanbevolen)

IncassobureauGezocht

Veel ondernemers, maar ook particulieren, krijgen weleens te maken met mensen die weigeren een geleende geldbedrag of een openstaande factuur te betalen. Vooral voor ondernemers, maar ook voor particulieren kan dit zeer nadelig zijn. Voor ondernemers wordt het moeilijker ondernemen en voor particulieren wordt het moeilijker om andere aankopen te doen of als ze verder willen investeren. In dit soort gevallen is het natuurlijk handig om een incassobureau in te schakelen. De vraag is echter, welke incassobureau het best ingeschakeld kan worden.

Via incassobureaugezocht.nl kan men eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Na het openstaande bedrag en de persoonlijke gegevens ingegeven te hebben op de startpagina van deze site, worden er vier offertes opgestuurd naar de klant van vier incassobureau's in de buurt. De ondernemer/ crediteur heeft dan de mogelijkheid om het beste incassobureau uit te kiezen.

Het voordeel van deze site is, dat men gratis en eenvoudig een vakkundig incassobureau kan inschakelen. Binnen 24 uur krijgt men maximaal vier concurrerende offertes aangeboden waarbij de kosten direct inzichtelijk zijn voor de klant. Van de beoordelingssite feedbackcompany.nl kreeg deze site ook nog eens het cijfer 8,5 toegewezen op basis van de gegeven feedback van tevreden ondernemers.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ACCS International

(50% aanbevolen)

ACCS International

ACCS International | ACCS International


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso

(66.7% aanbevolen)

AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso

AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso is een professioneel incassobedrijf dat effectief zorg kan dragen voor inning van uw onbetaalde facturen, zonder de relatie met uw klant te verstoren.

De medewerkers van AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso zijn getraind in het klantvriendelijk, doch effectief incasseren van uw vordering. Onze medewerkers houden rekening met lokale culturen en weten zij wat er leeft bij uw opdrachtgevers als ook bij de debiteur.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Agin

(50% aanbevolen)

Agin

Bij Agin zitten incassospecialisten, gerechtsdeurwaarders en juristen onder één dak. We hebben dus de kennis en de slagkracht in huis om iedere zaak effectief af te handelen. Veel of weinig debiteuren, een harde aanpak of juist een vriendelijke benadering, grote bedragen of kleine bedragen: voor iedere situatie ontwikkelen wij een passende oplossing.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AGINcasso

(50% aanbevolen)

AGINcasso

AGINcasso: Incassobureau met online diensten - Agincasso.nl

Uw klant betaalt niet? Ga naar incassobureau Agincasso.nl waar u online uw incasso opdracht kunt indienen. Wij zorgen voor de rest! Kijk snel op onze site.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alektum Incasso

(66.7% aanbevolen)

Alektum Incasso

Alektum Incasso B.V. is één van de meest toonaangevende incassobureaus van Europa. Wij streven na om uw geld te incasseren zonder daarbij afbreuk te doen aan de relatie met uw klant. Onze medewerkers zetten zich in om iedere debiteur op een juiste manier betrokken te krijgen en om een succesvolle dialoog met hen aan te gaan over de openstaande bedragen. Deze aanpak maakt het voor óns makkelijker om het geld te incasseren en voor ú makkelijker om de goede relatie met uw klant te behouden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alkema Vloet Kuijpers

(50% aanbevolen)

Alkema Vloet Kuijpers

Alkema Vloet Kuijpers Gerechtsdeurwaarders is een modern en volledig onafhankelijk gerechtsdeurwaarderskantoor. Ons team bestaat uit gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers.

Voor advocaten, gerechtsdeurwaarders, notarissen, incassobureaus, rechtsbijstandverzekeraars en andere rechtshulpverleners staan wij klaar om de nodige ambtshandelingen te verrichten. Wij doen dit snel en accuraat. Voor spoedopdrachten maken wij tijd! Voor ondernemers bieden wij een compleet pakket aan diensten op het gebied van incasso en debiteurenbeheer, van herinnering en aanmaning tot dagvaarding en beslaglegging. Wij hebben voor iedere onderneming, van zzp-er tot multinational, een passende oplossing.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Apollo Credit

(50% aanbevolen)

Apollo Credit

Apollo Credit

Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet het einde van de klantrelatie te betekenen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Atradius Collections

(25% aanbevolen)

Atradius Collections

Wilt u een efficiënte en effectieve afhandeling van uw incassozaken? Dan bent u bij Atradius Collections aan het juiste adres. We zijn erkende specialisten in zakelijke incasso. Met meer dan 80 jaar ervaring in creditmanagement kunnen we uw vorderingen snel en flexibel innen. Atradius Collections kent de lokale wetgeving en heeft wereldwijd een uitstekende reputatie. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing om uw geld te innen en uw debiteurenportfolio te saneren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BaseNet Incasso

(50% aanbevolen)

BaseNet Incasso

Software voor incassobureaus - BaseNet Incasso


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BBU Incasso

(50% aanbevolen)

BBU Incasso

Homepage - BBU Incasso


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bierens Incasso Advocaten

(50% aanbevolen)

Bierens Incasso Advocaten

Incasso Advocaat - Bierens Incasso Advocaten

Incasso advocaat op basis van No Win, No Fee. Nationaal en Internationaal incasseren voor MKB en Multinationals. Award winnaar 2015.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bill

(37.5% aanbevolen)

Bill

Hoe lang wacht u nog, totdat de klant uw factuur betaalt? UW geduld is nu echt op. Maar u hebt geen zin in ruzie met uw klant. Bill staat in de startblokken voor het innen van uw onbetaalde factuur. Dat bespaart u tijd en geld. Want no cure no pay! In tien jaar tijd ving Bill al heel wat wanbetalers voor MKB’ers en ZZP’ers. Bill is vanaf april 2013 aspirant lid van de NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen) om het incasso keurmerk te verkrijgen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bill Incasso

(50% aanbevolen)

Bill Incasso

U moet een incassobureau inschakelen? Wanneer u Bill inschakelt zit u goed.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BJK Deurwaarderskantoor en incassobureau

(50% aanbevolen)

BJK Deurwaarderskantoor en incassobureau

Deurwaarderskantoor en incassobureau - BJK

Deurwaarder en incassobureau in Overijssel en Gelderland. Dat is BJK. Landelijk netwerk en alle diensten onder 1 dak. Schakel ons nu in.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bogaerts & Groenen advocaten

(50% aanbevolen)

Bogaerts & Groenen advocaten

Home – Bogaerts & Groenen advocaten


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bonafide Incassobureau

(50% aanbevolen)

Bonafide Incassobureau

Incassobureau Breda voor MKB ZZP, incassobureau no cure no pay inschakelen, incasso Breda, incasso bureau Tilburg, Roosendaal, Etten-Leur

Kies voor een MKB ZZP incassobureau Breda, Tilburg, Roosendaal en Etten-Leur voor een incassobureau no cure no pay inschakelen, incasso Breda de diensten van incasso bureau
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bos Incasso

(25% aanbevolen)

Bos Incasso

Bos Incasso laat zich typeren als een no-nonsense organisatie waarbij een aanpak geldt van “Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Deze manier van werken vinden wij van belang voor zowel onze opdrachtgevers als de debiteuren.

Bij Bos Incasso zijn wij voorstander van transparant handelen en willen u zo goed mogelijk ondersteunen bij uw eigen herinnering- en aanmaningtraject. Goede communicatie tijdens de behandeling van uw opdrachten vinden wij hierbij van groot belang en u heeft gedurende de behandeling van uw zaken een vast contactpersoon.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

(50% aanbevolen)

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Home - Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Onze passie is klanten helpen groeien met hun eigen cash.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bruwise

(50% aanbevolen)

Bruwise

Incassobureau & Gerechtsdeurwaarder Utrecht | Bruwise

Bruwise is een landelijk opererend, zelfstandig deurwaarderskantoor en incassobureau. Wij leveren effectieve incasso en hoogwaardige juridische ondersteuning voor bedrijven met oog op het onderhouden van de klankrelatie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan de website!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders

(50% aanbevolen)

BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Home - BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bureau Mercuur

(50% aanbevolen)

Bureau Mercuur

Bureau Mercuur, al sinds 1908 uw betrouwbare partner in de incassobranche!!! Heeft u een vordering die u maar niet betaald krijgt? Besteed het uit aan Bureau Mercuur! Met of zonder abonnement bij Bureau Mercuur gaan wij voor u aan de slag.

Onze werkwijze is helder en duidelijk, bovenal snel en doelgericht! Wanneer wij uw opdracht ontvangen, zoeken wij in diverse online databanken naar uw debiteur, verwerken wij uw opdracht en sturen wij op dag 1 een eerste incassomaning. Wanneer uw debiteur niet reageert op onze incassomaning, herinnering en concept-dagvaarding, ontvangt uw debiteur veelal binnen 40 dagen de dagvaarding. Bureau Mercuur is sinds eind jaren '90 lid van de NVI.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Business Collect

(50% aanbevolen)

Business Collect

Business Collect – Business Collect Incasso, gedegen en direct resultaat


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BVCM

(18.2% aanbevolen)

BVCM

Sinds haar oprichting in 2005 is BVCM (Bureau voor Credit Management) specialist in resultaatgerichte en tailormade oplossingen op het gebied van incasso en overige credit managementdiensten.

Vanuit ons moderne kantoor in Amsterdam zorgen we elke dag voor maatwerkoplossingen zoals no cure-no pay incasso, (outsourcing van) debiteurenbeheer en juridische procedures.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Call 2 Collect

(50% aanbevolen)

Call 2 Collect

Persoonlijk, innovatieve incasso op maat met klantbehoud


Lees verder »