Alektum Incasso

Over Alektum Incasso

Alektum Incasso logo

Alektum Incasso B.V. is één van de meest toonaangevende incassobureaus van Europa. Wij streven na om uw geld te incasseren zonder daarbij afbreuk te doen aan de relatie met uw klant. Onze medewerkers zetten zich in om iedere debiteur op een juiste manier betrokken te krijgen en om een succesvolle dialoog met hen aan te gaan over de openstaande bedragen. Deze aanpak maakt het voor óns makkelijker om het geld te incasseren en voor ú makkelijker om de goede relatie met uw klant te behouden.

Reviews

Filter op
 1. r poppema

  onbegrip

  ik had iets gekocht bij Temu, de eerste keer is het niet aangekomen, en de tweede keer teruggestuurd. daar heb ik een bewijs van gestuurd naar Alektum, maar ze blijven maar vragen om betalingen. TEMU die schrijft steeds omdat u zo n fijne klant bent hebben we een verrassing voor u, Hoe kan dat,,volgens Alektum ben ik een wanbetaler omdat ik Temu niet etaald hem Ik heb niets te betalen omdat ik een keer niets ontvangen heb en d tweed ekeer het heb teruggestuurd.. ik ga niet betalen omdat ik niets he b ontvangen.

  General: 1/5
 2. Peter

  Reageren niet op aangetekende

  Ze dreigen alleen maar. Dit incasso bureau moet op de zwarte lijst staan. Zoek op internet , en je weet al genoeg. Ze proberen niet te bemiddelen , maar vallen telkens in de herhaling. Je moet betalen , of bewijsstukken leveren. En dat heb ik gedaan. Zwart op wit. En aangetekend

  General: 1/5
 3. Bas

  1 ster is al te veel

  Als je kijkt naar review op andere sites weet je genoeg. Ik heb daar weinig aan toe te voegen.<br />

  General: 1/5
 4. Joost

  Identiteitsfraude

  Er is door criminelen een pakketje op mijn naam en adres besteld. Er zou achteraf betaald worden middels Klarna. Het afleveradres is vervolgens gewijzigd in een Dhl-service point, waar het pakketje door en crimineel is opgehaald. Alwktum gaat hierin ondanks een politierapport en bewijs van DHL niet in mee. Ze willen dat ik als slachtoffer betaal. Ze zijn hierin agressief en onbeschoft. Ik ga dit natuurlijk nooit doen.

  General: 1/5
 5. Eugene

  Alektum incasso

  Recent werd ik benaderd door Alektum Incasso. Helaas was ik vergeten om mijn verhuizing door te geven, waardoor ik te laat was met betalen. Ik heb gelukkig weinig ervaring met incassobureaus, maar ik had niet verwacht dat de benadering zo vriendelijk zou zijn. Daarom hierbij mijn complimenten voor Alektum.

  General: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.8 Bad!