Over Agin

Agin logo

Bij Agin zitten incassospecialisten, gerechtsdeurwaarders en juristen onder één dak. We hebben dus de kennis en de slagkracht in huis om iedere zaak effectief af te handelen. Veel of weinig debiteuren, een harde aanpak of juist een vriendelijke benadering, grote bedragen of kleine bedragen: voor iedere situatie ontwikkelen wij een passende oplossing.

Reviews

Filter op
 1. Hartel

  Uitstekende service

  Agin heeft op een snelle, efficiente en transparante manier een malverserende verhuurmakelaar tot betalen gedwongen. Uitleg en kosten waren vanaf de start helder. Via een klanten login was het dossier via internet goed te volgen. Een uitstekende manier om een vervelend probleem tot een oplossing te brengen.

  General: 5/5
 2. Fem Boer

  Pas op voor dit kantoor

  Zeer slecht kantoor met totaal geen kennis van zaken. Hebben onlangs een zware procedure bij de rechtbank verloren van een client. Tevens regent het klachten over dit kantoor. Ik heb begrepen dat er een klachtenzaak ook loopt tegen dit kantoor waarin er een comparitie is gepland ergens in oktober. Dit kantoor dreigt zijn vergunning kwijt te raken.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

3.5 Matig